Fodpleje


Der kan tilkøbes en smuk kvalitets neglelak til kun 149,-, fransk lak til kun 199,- eller langtidsholdbar UV-Gele neglelak til kun 249,- i forbindelse med vores fodplejebehandlinger. Husk tidsbestilling til dette.

Klinisk Fodpleje 249,-

Fodanalyse, spafodbad, fjernelse af hård hud, klipning af negle, oprensning af negle og lille fodmassage. Velegnet til alle typer fodproblemer og lidelser. Velegnet til vedligeholdelse og almen pleje. 30 min. 

Luksus Klinisk Fodpleje 299,-

Fodanalyse, spafodbad, fjernelse af hård hud og evt. ligtorne, klipning af negle, oprensning af negle og luksuriøs fod- og ankelmassage. Velegnet til meget hård hud, ligtorne, negleforandringer, svamp eller andre fodlidelser der har behov for intensiv pleje. 50 min.

Spa Marine Fodpleje 349,-

Fodanalyse, spafodbad, luksuriøs peeling af underben, ankler og fødder, klipning af negle, oprensning af negle, eksklusiv neglepleje, fjernelse af hård hud, eksklusiv fugtgivende saunafodmaske, vidunderlig fod- og ankelmassage med let zoneterapi. Luksuriøs fodpleje der er velegnet til vedligeholdelse og almen pleje. 50 min.

Regenererende Fodpleje og Paraffin Håndmaske (2i1) 399,-

Fodanalyse, spafodbad, luksuriøs peeling af underben, ankler og fødder, klipning af negle, oprensning af negle, eksklusiv neglepleje, fjernelse af hård hud, genopbyggende og nærende luksuriøs fodmaske, vidunderlig fod-, ankel og underbensmassage med let zoneterapi. Luksus fodpleje der er særlig velegnet til tørre fødder og hænder, samt til almen vedligeholdelse og pleje af hænder og fødder 60 min.

Smertefri Neglebøjle 199,-

Innovativ smertefri neglebøjle til såvel intensiv forebyggelse eller behandling af nedgroede negle.

fodpleje