Øre- og Afspændingsakupunktør

Tag en spændende uddannelse i naturvidenskabelig øre og afspændingsakupunktur

Læs mere

Øre og afspændings akupunktur


Velkommen til et spændende kursus i naturvidenskabelig øreakupunktur og afspændingsakupunktur.

Kurset henvender sig til alle med interesse i øreakupunkturens spændende verden, og tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, så alle kan være med.

Grundlaget for øre og afspændings akupunktur

Øreakupunktur kaldes også auriculoterapi, og er en vestlig teknik, der er udviklet af Dr. Paul Nogier. Teknikken tager udgangspunkt i at benytte øret som reflekszone, for at behandle smerter og stressrelaterede lidelser og tilstande. Disse principper hviler på videnskabeligt dokumenterede metoder samt en neurofysiologisk anskuelse af mennesket som helhed.

Øreakupunktur er accepteret som alternativ behandling af WHO, og er bredt anerkendt som komplementær behandling til øvrige vestlige medicinske behandlingsmetoder som fx. smertebehandling, palliation, allergibehandling m.m.

Ved behandling med øreakupunktur kan akupunktøren behandle eller lindre mange forskellige symptomer, og øre- og afspændings akupunkturen kan gøre en stor forskel, særligt i forbindelse med smertebehandling.

“Tak for et fantastisk kursus i øreakupunktur, det var inspirerende, lærerigt og veltilrettelagt med en super underviser, der tog udgangspunkt i det faglige, men samtidig var så vidende og erfaren, så hun kunne besvare spørgsmål og gribe de emneområder vi kom rundt om undervejs. Fordelingen af teori og praksis gav mening og jeg fik bestemt lyst til at tage en overbygning på denne uddannelse. Jeg havde forberedt mig grundigt og med baggrund som sygeplejerske følte jeg mig godt hjemme i stoffet.” Annemarie Sylvester-Hvid, Hørsholm

Undervisningsformen og varighed

Vores øreakupunktur kursus foregår som blandet e-læring. Hvilket vil sige, at du skal læse teorien fra eget hjem, og herefter skal du på et dagskursus, hvor du skal have den praktiske undervisning. Til det teoretiske studie skal du benytte bogen “Akupunktur – på naturvidenskabeligt grundlag”, af Palle Rosted. Bogmaterialet, som du selv skal anskaffe, kan lånes på biblioteket eller købes i boghandlen.

Det teoretiske studie i øreakupunktur på fjernundervisning svarer til 1-3 dages hjemmelæsning, hvor du gennemgår basal teori i øre- og afspændings akupunktur, som danner fundamentet for en optimal praktisk læring på dagskurset. Teorien afsluttes med en lille test i din paratviden, som du ligeledes tager fra eget hjem.

Læringen i øreakupunktur og afspændingsakupunktur kursus

På vores populære dagskursus i øreakupunktur og afspændingsakupunktur vil du blandt andet blive introduceret til Dr. Paul Nogier og Palle Rosted med flere. De anvendte teknikker på kurset i øreakupunktur og afspændingsakupunktur er baseret på vestlig akupunktur, der bygger på et evidensbaseret naturvidenskabeligt grundlag. Disse teknikker kan bl.a. anvendes til at:

 • Lindre både kroniske og akutte smerter i hele kroppen
 • Stress behandling
 • Angst behandling
 • Depression
 • Søvnløshed
 • PTSD
 • Postoperativ behandling
 • Behandling af stress relaterede lidelser

Yderligere vil du bl.a. lærer:

 • Behandling af luftvejslidelser
 • Rygeafvænning
 • Slankebehandling
 • Irritabel tyktarm

Behandlingerne kan stå alene, men fungerer også fantastisk som et populært supplement til dine øvrige behandlingstilbud. I en tid hvor stress, angst og depression forekommer mere hyppigt end nogensinde, og hvor kunderne er bevidste om deres eget behov for afspænding, er dette et fantastisk værktøj at have i redskabskassen.

“Tak for et meget inspirerende kursus. Jeg kom godt hjem og er fuld af gå på mod. Jeg synes det var et super godt kursus. Der var styr på det fra start til slut. Indholdet var omfangsrigt og blev præsenteret levende og spændende. Nogle af de kurser jeg har deltaget i andre steder, har været spild af tid. Det var bestemt ikke tilfældet med jeres – fem stjerner”. Lise-Lotte Michelsen. Randers

Uddannelsesbevis i øre og afspændings akupunktur

Efter gennemført kursus i øreakupunktur får du et flot elektronisk uddannelsesbevis, der giver dig titlen Øre og Afspændingsakupunktør. Uddannelsesbeviset kan bl.a. udprintes, sættes i flot ramme og hænges op i klinikken, kan oploades til hjemmesider, benyttes til profilering på de sociale medier med mere.

“Jeg kan varmt anbefale Innowells øre- og afspændings uddannelse. Fantastisk uddannelse, og til at gå til med det samme efter endt uddannelse. Fantastisk lærer på uddannelsen, jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb”. Rikke Walthing. Rødovre

Brancheforening som uddannet øre- og afspændingsakupunktør

Som uddannet Øre- og Afspændingsakupunktør gennem Innowell, kan du blive medlem af brancheforeningen Dansk Behandlerforbund, hvor du bl.a. kan købe erhvervsforsikring for kun 199,- om året, få flot markedsføringsmateriale, blive eksponeret på deres hjemmeside og få nye kunder m.m. Læs mere om Dansk Behandlerforbund her: Dansk Behandlerforbund.  

Efteruddannelse/ videreuddannelse

Vores øreakupunktur kursus giver dig merit på vores meget populære naturvidenskabelige akupunktøruddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Akupunktøruddannelsen foregår ligeledes som blandet e-læring, hvor du kan tage uddannelse, mens du passer et fuldstidsarbejde eller modtager dagpenge. Læs mere om vores meget populære akupunktør uddannelse her: Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør.

Tilmelding

Du tilmelder dig vores øreakupunktur kursus på “Tilmeld”-knappen, og herefter skal du booke den af de udbudte dato hvor du gerne vil på seminar. Her kan du læse mere angående booking af seminar. Har du brug for hjælp til din tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16, der evt. kan guide dig trin for trin.

De studerende

Innowells studerende kommer fra hele landet, og det kan derfor være nødvendigt med en overnatning. De fleste studerende kommer fra Sjælland, da en returbillet fra København-Aalborg ofte kan erhverves for kun ca. 500,- ved bestilling i god tid, og hvor man kan tage fly om morgenen og være hjemme igen til aften. Læs evt. mere om praktiske oplysninger vedrørende overnatning, forplejning, transport, booking af undervisning m.m. her: Skoleophold.

Andre relevante alternative kurser og uddannelser

Andre der var interesseret i kurset om øre og afspændings akupunktur, var også interesseret i vores andet spændende alternative fag:

Fandt du ikke helt, det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologispa og massagehånd og fodpleje, og kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du er måske også interesseret i vores helt nye akupunktør uddannelse, hvor du kan passe et fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar, og samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark?

øre og afspændings akupunktur

Fakta


 • Titel:

  Øre- og afspændings akupunktør

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. mdr. rentefrit
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  29.05.20 (aflyst pga covid19), 03.09.20, 28.01.21 eller 20.05.21

 • Varighed:

  Hjemmelæsning: 1-3 dage
  Dagskursus: 1 dag fra 8.15-16.15

 • Lektioner:

  20