Fodplejeremedier og aflastningslære


Udbyder du pedicure eller fodpleje, kan du med stor fordel drage nytte af dette kursus i fodplejeremedier og aflastningslære, hvor du gennemgår en intensiv undervisning i professionelt udstyr, remedier, produkter og aflastning.

Fodplejeremedier og aflastningslære

Der læres om brugen af professionelle fodplejemaskiner med spray eller sug, samt fordele og ulemper. Du lærer om alle de specielle fræsere (slibere), hvad de er særligt velegnet til og hvordan de bruges. Du lærer om professionelt værktøj, som specialtænger, specialsakse, pincetter, skalpeller og de mange forskelllige blade, hohlmeislen og de tilhørende forskellige blade med mere. Der læres om, hvad disse specialværktøjer er bedst til og hvorfor. Alt udstyr kan afprøves, så du kan prøve hvilket værktøj du arbejder bedst med for at sikre en tryg arbejdsgang. Endvidere læres om produkter til hygiejne, sterilisering og opbevaring af instrumenter, og lovgivning. Der læres om professionelt klinikinventar, hvor der kan afprøves forskellige stole, borde og lamper for den bedste ergonomiske arbejdsgang. Der læres om professionelle plejeprodukter til fødder til brug i klinikken og til salg.

At kunne tilbyde sine fodpleje– eller pedicurekunder en håndlavet aflastning/indlæg formstøbt fuldstændigt efter foden, har hidtil været forbeholdt specialuddannede. Nu er der kommet systemer, der er så lette at lære, at alle, uanset forudgående uddannelser, kan lære denne populære teknik, og dette læres også på kurset i fodplejeremedier og aflastningslære. Der præsenteres og læres om de mange typer aflastninger herunder moleskin, silikone, gele, tuber, indlæg, sokker med mere. Der læres om, hvilke af disse indlæg der er bedst til hvilke problemstillinger. Herefter læres at specialfremstille aflastning, tilpasset og formstøbt patienternes fødder .

Efter kurset i fodplejeremedier og aflastningslære vil det være muligt at købe fodplejeprodukter hos danbeauty.dk til engrospris.

Undervisningsformen i fodplejeremedier og aflastningslære

Kurset i fodplejeremedier og aflastningslære starter med en teoretisk læring i faget, der tages via fjernundervisning. Til dette benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere. Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis. Elever fra hele verden læser hos Innowell, og det kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Læs mere om praktiske oplysninger vedrørende skoleophold hos Innowell, og eventuelt hvilke seværdigheder der findes i lokalområdet her.

Andre relevante hånd- og fodplejekurser

Andre der var interesseret i kurset om fodplejeremedier og aflastningslære, var også interesseret i vores andre spændende hånd- og fodplejekurser, herunder:

Fandt du ikke helt det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologi, spa og massage, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du er måske også interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelse eller kosmetolog og spaterapeutuddannelse, hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar, og samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark?

klinisk fodplejer fodterapeut remedier og aflastning kursus

Fakta


 • Titel:

  Fodplejeremedier og aflastningslære

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  E-bog/pensum: fra 995,- ex. moms
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  10.09.19, 13.01.20 eller 11.05.20

 • Tidspunkt:

  8.15-11.40

 • Lektioner:

  28