Hotstone kursus


Hotstonekursus er hot!

Velkommen til et af Innowells mest populære kurser hotstonekursus. Hotstone massagen har fundet sit indtog i hele verden, og rigtig mange klinikker profilerer sig kraftigt med denne efterspurgte behandling – så er du endnu ikke uddannet i hotstone, så er det bare med at komme igang.

Hvad er Hotstone massage?

Hotstonemassage er en eksklusiv og terapeutisk massagebehandling. Med varme natursten gives en rolig og terapeutisk hotstone massage, som ofte skaber en stor kundetilfredshed og fast kundegruppe. Varmen fra de glatte natursten afslapper, løsner muskulaturen og forbedrer blodtilførelsen.

Jeg har taget et Hot-Stone massage kursus hos Innowell, dejlig atmosfære og sød underviser. Kan varmt anbefales 🙂 Sanne Hald Nielsen. Hjørring

Hotstonekursus

Med et hotstonekursus fra Innowell kan du tilbyde flere forskellige hotstonebehandlinger. Du kan tilbydes hotstone massage i ansigtet, hænder, fødder eller på kroppen i øvrigt. Ligeledes kan de varme sten effektivt bruges under f.eks. en ansigtsbehandling, hvor kunden ligger med de dejlige varme sten under ryggen, eller under en pedicure hvor stenene benyttes til en eksklusiv fodmassage .

Med et hotstonekursus kan du beherske flere typer massage f.eks. Hotstone Kropsmassage, Hotstone Ansigtsmassage, Hotstone Rygmassage, Hotstone Fodmassage mm., samt beherske en relevant teori i anatomi, fysiologi, produktlære m.m.

Efter hotstone kurset vil det være muligt at købe eksklusive kropsterapiprodukter hos danbeauty.dk til engrospriser. Danbeauty ligger kun 500 m fra skolen .

Undervisningsformen i hotstonekursus éndagskursus

Hotstonekursus i hotstone massage starter med at man læser noget teori fra eget hjem. Til dette benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Herefter følger en praktisk læring i hotstone massage, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed fra 8-16. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere. Efter hotstonekurset udleveres et flot uddannelsesbevis.

Overnatning på hotstonekursus

På vores hotstonekursus kommer studerende fra hele landetog det kan derfor være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Læs mere om hvor du kan overnatte, spise, og hvilke aktiviteter der findes i lokalområder her

Andre relevante spa- og massagekurser

Andre der var interesseret i et hotstonekursus, var også interesseret i vores andre spændende spa- og massagekurser, herunder :

Fandt du ikke lige det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologihånd og fodplejekurser, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelse eller kosmetolog og spaterapeutuddannelse, hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar, og samtidigt er af  højeste standard i Danmark ?

Har du brug for at stille spørgsmål så kommenter herunder, eller ring til vores studievejledning mandag-torsdag 9-16 på 98901080.

hotstonekursus éndagskursus hotstone massagekursus

Fakta


 • Titel:

  Hotstone massage

 • Pris:

  Kursuspris: 3.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 3.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: fra 249,- pr. mdr. rentefrit
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  25.09.19, 11.12.19, 18.03.20 eller 17.06.20
  Tilmelding senest 3 uger før.

 • Tidspunkt:

  08.15-16.15

 • Lektioner:

  39