Psykologi kursus

Tag et spændende psykologi kursus.

Læs mere

Psykologi kursus


Klik på video og se Psykolog Stine Steen Høgenhaug fortælle om psykologi studiet hos Innowell.

Tag et spændende kursus i grundlæggende psykologi for behandlere

Dette spændende kursus i psykologi giver et grundlæggende indblik i psykologiens verden.
Der undervises i:

 • Psykologi i et overordnet perspektiv: Den mangfoldige psykologi
 • Psykologiske retninger: Personligheds psykologi, psykoanalyse, behaviorisme, kognitiv psykologi, neuropsykologi og socialpsykologi.
 • Kommunikation: Et overordnet perspektiv på kommunikation og konflikthåndtering, kommunikation og relation. Det drejer sig om at få indsigt og om at udtrykke det negative budskab positivt. Hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig kommunikation, konflikter. Stress, livsforandringer og arbejdsliv, samt kultur og kulturforskelle er også en del af dette emne .

Psykologi kurset henvender sig til alle med interesse for ovennævnte emner, samt alternative behandlere, hjælpere, misbrugspersonale, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter med flere, som ønsker viden i basal psykologi og kommunikation .

“Jeg har lige afsluttet faget psykologi hos innowell og vil til hver en tid anbefale kurset. Det er et så veltilrettelagt fag, som samtidigt var enormt spændende at følge, og feedbacken er super. Meget lærerigt og faget fangede mig faktisk så meget at der vil blive kigget yderligere i bøgerne efterfølgende. Synes at innowell er en meget velfungerende læringsplatform…. Thumbs up” – Tonny Lago Henriksen, Ikast

Psykologi kursus på fjernundervisning

Vores kursus i psykologi foregår som lærerstyret fjernundervisning, hvilket betyder at undervisningen er tilrettelagt som et undervisningsforløb hvor underviserne er tilgængelige og giver dig jævnligt feedback .

Når du køber adgang til psykologikurset vil du møde en læreplan for det stof du skal gennemgå, samt de opgaver du skal løse og aflevere, og denne læreplan vil du have adgang til 24 timer i døgnet i 6 måneder. Du kan derfor tage dette psykologikursus samtidigt med at du evt. passer et fuldtidsarbejde eller et andet studie.

Fjernundervisningen består både af noget læsestof, opgaveløsninger og forelæsninger i psykologi, som gør læring i psykologi spændende, pædagogisk og differentieret. Læs evt. også de mange flotte anbefalinger fra vores tidligere studerende. Det er også muligt gratis at prøve dette spændende og populære psykologi kursus.

Kursusbevis i psykologi

Efter at have gennemført psykologikurset vil du modtaget et kursusbevis der redegør for 50 lektioner i psykologi til brug for f.eks. videre studie, SKAT, momsfritagelse, RAB-registrering, RAB-godkendelse, jobsøgning med mere.

Pensum til psykologi kursus

Til psykologi kurset benyttes bogen ”Psykologiens veje” af Ole Schultz Larsen, som er en bog, der både findes som trykt bog, e-bog og ibog. Sproget er let forståeligt gennem hele bogen, og er særlig velegnet til fjernundervisning, da teksten følges op af illustrationer, miniopgaver og debatoplæg. Ligeledes benyttes bogen ”Samtale med sigte” af Stina Rosted, som er en e-bog i kommunikation .

Bogmaterialet til psykologi kurset skal den studerende selv anskaffe. Bøgerne kan lånes på biblioteket og / eller købes i boghandlen eller på nettet.

Psykologi kursus er et af vores mange sundhedsfaglige kurser

Man kan også studere anatomi, fysiologi og sygdomslære, introduktion til andre alternative behandlingsformer, klinikvejledning m.m. Desuden kan man studere teoretisk massage, teoretisk kosmetologi m.m. Mulighederne er mange når man vælger kursus på e-learning.

50 lektioner psykologi kursus fjernundervisning e-learning

Fakta


 • Kursus:

  Psykologi

 • Lektioner/ ECTS:

  50/ 1,7

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 6 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 3 mdr. (som fritidsstudie)
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Pris: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Forlængelse af studietid: 832,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr (engangsgebyr) ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning / e-learning

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe og Bagsværd.