Psykologi kursus

Tag et spændende psykologikursus i psykologi og kommunikation.

Læs mere

Psykologi kursus


Tag et spændende kursus i grundlæggende psykologi for behandlere

Dette spændende kursus i psykologi giver et grundlæggende overblik over mange af de store psykologiske retninger. Kurset henvender sig især til behandlere af forskellige typer klienter. Derfor har kurset også stort fokus på kommunikation herunder interpersonel kommunikation, konflikthåndtering og relationsskabelse.

Bred psykologisk viden

Når du har færdiggjort kurset, vil du have en bred psykologisk teoretisk viden, og du vil kunne bruge, det du lærer i praksis.

Du vil også lære dine egne handle- og tankemønstre i forbindelse med blandt andet kommunikation bedre at kende ved hjælp af kursets forskellige refleksionsopgaver. Her får du mulighed for at fundere over din egen ageren og handlen i dit professionelle såvel som i dit private liv.

Psykologi indhold og emner

Der undervises i:

 • Psykologi i et overordnet perspektiv: Den mangfoldige psykologi
 • Psykologiske retninger: Psykoanalyse, kognitiv psykologi, socialpsykologi, personlighedspsykologi og neuropsykologi.
 • Kommunikation: Et overordnet perspektiv på kommunikation og konflikthåndtering, kommunikation og relation. Det drejer sig om at få indsigt og om at udtrykke det negative budskab positivt. Hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig kommunikation og konflikter. Stress, livsforandringer og arbejdsliv.

Udover ovenstående emner som er pensum, undervises der også i en række relevante, men frivillige emner. Disse er:

 • Kultur og kulturforskelle
 • Mindfulness

Målgruppen til psykologi kursus

Psykologikurset henvender sig til alle med interesse for ovennævnte emner, samt alternative behandlere, sundhedspersoner, hjælpere, misbrugspersonale, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ledere med flere, som ønsker viden i basal psykologi og kommunikation.

Endvidere benyttes vores psykologi kursus også til:

 • forberedelse til en videregående uddannelse
 • optagelse på en videregående uddannelse
 • RAB-registrering under Styrelsen for Patientsikkerhed
 • at opnå merit på en uddannelse
 • kompetenceudvikling
 • jobsøgning
 • og meget mere . . .
“Jeg har lige afsluttet faget psykologi hos innowell og vil til hver en tid anbefale kurset. Det er et så veltilrettelagt fag, som samtidigt var enormt spændende at følge, og feedbacken er super. Meget lærerigt og faget fangede mig faktisk så meget at der vil blive kigget yderligere i bøgerne efterfølgende. Synes at innowell er en meget velfungerende læringsplatform…. Thumbs up” Tonny Lago Henriksen, Ikast

Psykologi kursus på fjernundervisning

Vores kursus i psykologi foregår som lærerstyret fjernundervisning, hvilket betyder, at undervisningen er tilrettelagt som et undervisningsforløb, hvor underviserne er tilgængelig og giver dig konstruktiv feedback på alle dine opgaver. Du kan til enhver tid stille underviserne spørgsmål og få sparring på dine opgaver.

Studieadgang, opbygning og varighed

Når du køber adgang til psykologikurset, vil du møde en læreplan for det psykologipensum, du skal gennemgå, samt de opgaver du skal løse og aflevere. Læreplanen vil du have adgang til 24 timer i døgnet i 12 måneder. Du kan tage vores psykologikursus lige så hurtigt du har mulighed for det. Den gennemsnitlige studietid er 3 mdr. som deltidsstudie.

Du kan tage dette psykologikursus samtidigt med, at du eventuelt passer et fuldtidsarbejde eller et andet studie, da det udelukkende foregår som e-læring.

Fjernundervisningen består både af læsestof, forskellige typer opgaver og informative undervisningsvideoer i psykologi, som gør undervisningen spændende, pædagogisk og differentieret.

Prøv gratis vores anmelderroste psykologikursus

Det er muligt gratis at prøve en bid af dette spændende og populære psykologi kursus inden tilmelding. Dette gør du ved at klikke på “prøv gratis” – knappen eller du kan ringe til Innowells studievejledning, som gerne hjælper dig trin for trin.

Læs evt. også de mange flotte anbefalinger fra vores tidligere studerende. 

“Jeg synes online portalen fungerer rigtig godt – meget brugervenlig og nem at navigere rundt i. I det hele taget er det fantastisk at have mulighed for at læse kurset 100% online, hvilket giver en fleksibilitet til at tilrettelægge sit eget forløb ift hvor og hvornår man har mulighed for at læse og lave opgaverne. Og samtidig er det så fint, at der er en faglærer tilknyttet kurset, så man derved har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til pensum og den feedback man får på opgaverne. Det gør, at man ikke føler, man sidder helt alene foran computeren 🙂 Catherina har været rigtig god til at skrive, svare på emails og hun virker utrolig engageret i sit fag. Derudover vil jeg også nævne, at jeg synes det var en meget positiv oplevelse at få en guidet rundvisning i studiet inden jeg gik i gang. Jeg følte mig meget velkommen og igen var det rart at vide, at der er “mennesker bag studiet”. Alt i alt en rigtig god oplevelse!” Anonym kursusdeltager fra 2018

Kursusbevis i psykologi og muligheder

Efter at have gennemført psykologikurset vil du modtaget et kursusbevis, der redegør for 50 lektioner/1,7 ECTS.

Kursusbeviset kan du fx bruge til at forbedre dit CV som professionel behandler, leder, misbrugskonsulent, sundhedsperson, jobsøgende m.m.  Du kan også bruge beviset til at forbedre dine optagelsesmuligheder på en videregående uddannelser, eller til brug for at blive RAB-registreret/RAB-godkendt, momsfritaget på behandlinger m.m.

Pensum til psykologi kursus

Til psykologikurset benyttes bogen ”Psykologiens veje” af Ole Schultz Larsen, som er en bog, der både findes som trykt bog, e-bog og ibog. Sproget er let forståeligt gennem hele bogen, og er særlig velegnet til fjernundervisning, da teksten følges op af illustrationer , miniopgaver og debatoplæg. Ligeledes benyttes bogen ”Samtale med sigte” af Stina Rosted, som er en e-bog i kommunikation.

Bogmaterialet til psykologi kurset skal den studerende selv anskaffe. Bøgerne kan lånes på biblioteket og / eller købes i boghandlen eller på nettet.

5 ud af 5 stjerner til Innowell Heidi Hansen, Sundby

Psykologi kursus er et af vores mange sundhedsfaglige kurser

Man kan også studere anatomi, fysiologi og sygdomslære, introduktion til andre alternative behandlingsformer, klinikvejledning m.m. 

50 lektioner psykologi kursus fjernundervisning e-learning

Fakta


 • Kursus:

  Psykologi

 • Lektioner/ ECTS:

  50/ 1,7

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 12 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 3 mdr. (som fritidsstudie)

 • Pris:

  Pris: 9.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 2.000,- og fra 667,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Oprettelsesgebyr (engangsgebyr) ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning / e-learning

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver, med hjælpemidler.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Vejle, Tønder, Ringe og Ballerup.

 • Fordele:

  - Start fra 667,- pr. mdr. rentefrit!
  - Start hver dag
  - Tag kurset hurtigt
  - Kursusadgang hele døgnet
  - Rentefrie rater
  - Dygtige faglærere
  - Fag til RAB-godkendelse
  - Læs hjemme og tag eksamen 6 steder i Danmark, hele året rundt!