Teoretisk kosmetologi kursus

Tag et spændende kursus i teoretisk kosmetologi og lær alt teorien bag kosmetologiens spændende verden.

Læs mere

Teoretisk kosmetologi


Teoretisk kosmetologi kursus

Dette kursus i den primære alternative behandlingsform kosmetologi henvender sig til studerende som ønsker en teoretisk viden indenfor kosmetologiens spændende verden. Kurset i teoretisk kosmetologi henvender sig også til klinikker som har studerende i mesterlære og ønsker at købe teorien og evt. selv stå for den praktiske læring. Ligeledes henvender dette kursus sig til uddannelsesinstitutioner som ønsker at in- eller outsource teorien med mere.

Til dette kursus benyttes bogen ”Kosmetologi-fra interesse til profession” som købes hos Innowell.

“Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Jeg har været super tilfreds med mit uddannelsesforløb hos innowell. Så tusind tak for nogle gode måneder. Pernille Christensen, Vordingborg”

Læringselementer i teoretisk kosmetolog kursus

Der studeres teoretisk kosmetologi i blandt andet håret, huden, hudpleje, hudtyper, samt sundhedsfaglige fag som hygiejne, biokemi, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Når der studeres teoretisk kosmetologi læres også teorien bag ansigtsbehandlinger, hudanalyse, afrensning, peeling, ansigtsmassage, masker, hårfjerning, negle, farvning af vipper og bryn, makeupper, retning af bryn.

Som studerende i teoretisk kosmetologi lærer man desuden om epilering, laser, depilering, produkter, apparatlære, produktlære,  manicure, lakmanicure, neglepleje, håndmassage med mere.

Opbygning af teoretisk kosmetolog kursus

Studiet teoretisk kosmetologi på fjernundervisning er spændende og afvekslende opbygget i moduler med bl.a. videoundervisning, aflevering af skriftlige opgaver og eksamensteste, krydret med visuelle læringsteknikker. Et modul i kurset teoretisk kosmetologi kan bl.a. bestå af indhentning af viden om et emne via lærebog, artikler og video, en skriftlig afleverings opgave, hjemmeøvelser samt en eksamenstest. Når den studerende f.eks har aflevereret en skriftlig opgave eller taget en eksamenstest, vil faglæreren på kurset gennemlæse opgaven og give en skriftlig tilbagemelding herpå, så eleven hele tiden forbedrer sin teoretiske viden og skriftlige besvarelser af opgaver i kurset teoretisk kosmetolog.

Kurset er så pædagogisk opbygget, at alle kan tage det på fjernundervisning, også uden forudgående IT-kundskaber. Innowells studievejleder og faglærere er altid parate til at guide den studerende i alt fra navigation på Innowell.net til spørgsmål omkring opgavebesvarelse.

Efter studiet får den studerende et flot kursusbevis der redegør for 250 lektioner i kosmetologi, til brug for videre studie, jobsøgning med mere.

 

Fakta


 • Kursus:

  teoretisk kosmetologi

 • Lektioner:

  250

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 12 mdr.
  Gennemsnitlige studietid: 3 mdr. (som fritidsstudie)
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Kontant: 11.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 2000,- og fra 832,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Forlængelse af studietid: 999,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  fjernundervisning/ e-learning

 • Eksamensform:

  Multiple choice med hjælpemidler.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe, Bagsværd og København, eller online fra eget hjem.