Danmarks mest omfattende lærebog i fodbehandling… 

7 års arbejde med at udvikle og forfatte Danmarks mest omfattende lærebog i fodpleje er nu slut, og vi er så stolte og glade!

Det er Læge Mille Mosegaard, der står bag det omfattende forfatterskab, og Innowell har bidraget hele vejen med bl.a. belysning af niveau og fagligt indhold, grafisk og pædagogisk opsætning m.m. Endvidere har praktiserende fodplejere, fodterapeuter, Foreningen af Danske Lægestuderende, leverandører m.fl. bidraget med et stort billedmateriale og sparring, og vi siger tusinde tak både her og i bogen! <3

Lærebogens indhold

I den omfattende lærebog “Fodpleje – fra interesse til profession” af Mille Mosegaard, kan du gå på opdagelse i fodens spændende videnskab med fodplejen som omdrejningspunkt.
Bogen fører dig gennem et omfattende teoretisk fundament og begrebsunivers, der sikrer en basal forståelsesramme for en pragmatisk tilgang til anamnese, fodbehandling, klientvejledning og samspillet mellem fodplejeren og andre kompetenceområder.

Lærebogen tager afsæt i en forudgående basal viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære, og læringen er derfor en overbyggende og skarpt afgrænset relevant viden i fodens videnskab. Læseren starter derfor med en grundig teoretisk tilgang til relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære, farmakologi, biokemi, hygiejne, produktlære, remedie- og materialelære og arbejdsmiljø, hvorefter der kobles en spændende praktisk viden i journalføring, praktisk fodpleje, bøjlebehandling, sårpleje og almen klientvejledning, og afsluttes med en introduktion i fodplejefaget som et selvstændigt erhverv.

Lærebogens pædagogiske opbygning

Lærebogens pædagogiske og didaktiske opbygning, understøtter både taktile, visuelle, auditive og kinæstetiske læringsformer, hvilket giver gode muligheder for differentieret, spændende og motiverende læring. Således findes både spørgsmål og opgaver, der understøtter pensum, QR koder der visualiserer praktiske opgaver og øvelser, illustrationer der understøtter latinske betegnelser og faglige begreber osv.

Fodpleje – fra interesse til profession 2. udgave

Fodpleje – fra interesse til profession 2. udgave, har gennemgået en omfattende revision og opdatering. Blandt andet er der tilføjet mange nye illustrationer og fotos, ligesom bogen er udvidet med flere nye kapitler. Endvidere er der tilføjet relevant og spændende læringsmateriale i form af spørgsmål, der pædagogisk understøtter både fagstof og læringsstile.

Lærebogens målgruppe

Bogen henvender sig til såvel fagfolk og lægfolk med interesse i fodens videnskab, og kan bl.a. benyttes som:

  • undervisningsmateriale
  • opslagsværk
  • interessemateriale

Prisen

Bogen koster 599,- + moms, og kan købes her: Bogsalg

Se evt. indholdsfortegnelse, forord og indledning i bogen herunder: 

Innowell har gennem længere tid modtaget stor efterspørgsel på billigere og hurtigere uddannelser, og Innowell slår nu for første gang dørene op for denne type uddannelse.

I første omgang introduceres en ny kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, der er en klassisk kosmetologuddannelse. Uddannelsen indeholder et spændende intensivt teoristudie i kosmetologi, og de praktiske øvelser er struktureret på en helt ny og anderledes måde, der gør, at man hurtigt kan bestride job som kosmetolog, eller hurtigt kan udbyde kosmetologbehandlinger i egen klinik, allerede under sin uddannelse.

Uddannelsen koster kun 29.995,- og er inkluderet en stor opstartspakke med specialprodukter til brug for sine øvebehandlinger hjemme, og vil man opstarte egen klinik i en fart tilbydes ligeledes en klinik-opstarts-pakke, med alt hvad man skal bruge fra kun 255,- pr. mdr.!

Den nye kosmetologuddannelse kan tages som et fritidsstudie på kun 3-12 mdr. via fjernundervisning, undervisning på skole i 7 dage, superviserede hjemmeøvelser og afsluttende eksamen der afholdes løbende.

Kort sagt endnu lettere, endnu billigere og endnu hurtigere, og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye kosmetologuddannelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at stille spørgsmål her i opslaget eller ved at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag. Læs mere om den ny kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog her: https://innowell.net/kurser/kosmetologi/kosmetolog-uddannelse/

hurtig kosmetologuddannelse

Innowells underviser Ditte Louise Nielsen er blevet indstillet til Politikens undervisningspris 2017.

Ditte har gennem mange år undervist i fagene fodpleje, massage og kosmetologi, og er elsket af mange studerende og uddannede over hele landet på grund af hendes energiske og nærværende undervisning.

Vi er meget stolte over denne indstilling, og glæder os til at se om det bliver vores dygtige underviser der vinder 🙂

Nu kan du blive lønnet mentor i din egen klinik, og være med til at uddanne Danmarks bedste behandlere.

Innowell søger mentor-klinikker, hvor vores dygtige studerende kan komme i undervisningspraktik. Klinikken vil modtage lærerhonorar for undervisningspraktikken.

Der søges klinikker i alle størrelser, lige fra kun én behandlerbænk til måske mange ansatte, og med alle de charmerende forskelligheder, som findes i virkelighedens erhvervsliv.

Innowell søger mentor-klinikker af følgende grunde:

1. Professionsrettet læring skal integreres i erhvervslivet
Det er vigtigt for Innowell, at vores studerende, med en solid teoretisk og praktisk baggrund, får mulighed for at afprøve deres viden i et virkelighedsnært miljø.

2. Erhvervslivet skal uddanne uddannelsesinstitutionerne
Vi har brug for, at erhvervslivet giver kritik på vores uddannelser, så vi konstant videreudvikler og tilpasser uddannelserne til arbejdsmarkedets behov.

3. Lige mulighed for uddannelse
Vi har brug for et geografisk bredt samarbejde med erhvervslivet, så vi kan bidrage med lige mulighed for uddannelse uanset bopæl.

Innowell vil være inspirationskilde og pioner for læring gennem nettet. Vi vil arbejde for et bredt samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og offentlige instanser, så vi sammen kan sikre den højeste uddannelseskvalitet. Til det har vi brug for dine kompetencer, og vi håber på et godt fremtidigt samarbejde.

Vi søger mentor-klinikker til vores:
– akupunktør-studerende
– massage-studerende
– fodpleje-studerende
– kosmetolog-studerende

Læs evt. mere her: https://innowell.net/studievejl…/4-semester-klinisk-praktik/

Kontakt Innowells studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16 for at høre mere eller skriv til os på info@innowell.net for at rekvirere informationsbrochure.

Vi ønsker tillykke til årets første akupunktørhold, hvor vi kunne byde velkommen til Helle fra Støvring, Anja fra Ørsted og Mette fra Slangerup.

Innowell holder juleferie fra d. 21. december til og med d. 3. januar, og vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår <3

God jul fra Innowell

Efter stor efterspørgsel tilbyder Innowell nu også et makeupkursus.

Målgruppen på makeupkurset

Vores makeupkursus henvender sig til de der gerne vil arbejde med faget professionelt.

Undervisningsformen på makeupkurset

Undervisningen på makeupkurset foregår via fjernundervisning og skole, hvor teorien studeres via fjernundervisning og herefter skal den studerende en dag på skole til den praktiske læring.

Kort om makeupkurset

På kurset vil man professionelt kunne mestre en dagmakeup, aftensmakeup, gallamakeup og brudemakeup, samt have en bred teoretisk viden om makeup.

Innowell tilbyder makeup kurset 3 gange årligt, og alle udbudte datoer findes på vores hjemmeside under kurset.

Læs mere om makeup kurset her: Makeup kursus

Makeup kursus

 

Nyt eksamenssted i Ringe er netop godkendt

Nu kan du også tage fysisk eksamen i vores populære sundhedsfaglige enkeltfag i Ringe på Fyn.

Innowell har netop godkendt endnu et dejligt roligt eksamenssted for vores skønne kursister fra hele Danmark, så nu er det blevet endnu nemmere at tage uddannelse, uanset hvor man bor i landet.

Det er en del af Innowells værdigrundlag, at uddannelse skal være tilgængeligt for alle, uanset hvor man bor, så det er en dejlig nyhed at Innowell nu også kan tilbyde et eksamenssted på Fyn.

Innowell tilbyder nu eksamenssteder i Bagsværd, Ringe, Tønder, Aarhus og Aalborg.

Innowell holder efterårsferie i uge 42, og ønsker alle en rigtig god efterårsferie. Vi ses i uge 43.

Skat tager på tur i landet og fortæller om moms og skat

De fleste af Innowells studerende drømmer om at blive selvstændige erhvervsdrivende, hvor rigtig mange spørgsmål ofte melder sig omkring registrering, moms, skat m.m. Nu tager Skat på tur i hele landet, og holder infomøder om den vigtigste viden om skat og moms, når du starter egen virksomhed. Møderne er gratis så gå ikke glip af en rigtig nyttig viden.

Du kan læse mere her: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=504681493057062&substory_index=0&id=181330585392156