Ny kosmetologuddannelse på kun 3 måneder?

Innowell har gennem længere tid modtaget stor efterspørgsel på billigere og hurtigere uddannelser, og Innowell slår nu for første gang dørene op for denne type uddannelse.

I første omgang introduceres en ny kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, der er en klassisk kosmetologuddannelse. Uddannelsen indeholder et spændende intensivt teoristudie i kosmetologi, og de praktiske øvelser er struktureret på en helt ny og anderledes måde, der gør, at man hurtigt kan bestride job som kosmetolog, eller hurtigt kan udbyde kosmetologbehandlinger i egen klinik, allerede under sin uddannelse.

Uddannelsen koster kun 29.995,- og er inkluderet en stor opstartspakke med specialprodukter til brug for sine øvebehandlinger hjemme, og vil man opstarte egen klinik i en fart tilbydes ligeledes en klinik-opstarts-pakke, med alt hvad man skal bruge fra kun 255,- pr. mdr.!

Den nye kosmetologuddannelse kan tages som et fritidsstudie på kun 3-12 mdr. via fjernundervisning, undervisning på skole i 7 dage, superviserede hjemmeøvelser og afsluttende eksamen der afholdes løbende.

Kort sagt endnu lettere, endnu billigere og endnu hurtigere, og helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye kosmetologuddannelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at stille spørgsmål her i opslaget eller ved at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag. Læs mere om den ny kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog her: https://innowell.net/kurser/kosmetologi/kosmetolog-uddannelse/

hurtig kosmetologuddannelse