Prøv gratis vores uddannelser og kurser

Er du i tvivl om fjernundervisning er noget for dig? Det er vi ikke! – og derfor opfordrer vi også til, at du prøver vores anmelderroste fjernundervisning, før du køber, og tilmelder dig. På den måde får du både afprøvet niveau, undervisningsformen, eksamensformen m.m.

Selvstudie kontra fjernundervisning

Under mange af vores uddannelser og kurser findes en “Prøv gratis”-knap, som man kan klikke på for at afprøve en lille del af studiet. Du kan godt prøve selv ved blot at klikke på knappen, og følge underviserens anvisninger, men vi anbefaler, at du ringer til vores studievejledning, og lader os tage godt i mod dig, og give dig en spændende guidet rundvisning via telefon. På denne måde oplever du også bedst Innowells anmelderroste serviceniveau, samt vores pædagogiske evne til at tage udgangspunkt i dit behov for læring gennem nettet. Dette giver dig også den bedste mulighed for at få spurgt ind til alt mellem himmel og jord, så du bliver helt tryg ved det med at studere på fjernundervisning.

Vælger du at prøve selv, uden guidning af en studievejleder første gang, kan det opleves som et selvstudie, og det er ikke et selvstudie, når du læser gennem Innowell, for vi tager nemlig hånd om dig fra start til slut. Her er der mennesker bag computeren, og vi leverer en nærværende og spændende fjernundervisning! Når du er studerende hos Innowell foregår det altid som lærerstyret e-læring, hvor du har adgang 24 timer i døgnet, og hvor vores dygtige undervisere følger dig hele vejen i mål.

Guidet prøvemoduler

I vores prøvemoduler vil du kunne prøve vores undervisningsformer, geniale opslagsværk til svære ord, prøve din eksamen for sjov, se vores lærende forelæsninger og film, se en bid af dit pensum og få teksten læst højt, følge en let og overskuelig læreplan – der leder dig hurtigt gennem studiet, og gør, at du kan tage uddannelse langt hurtigere end normalt, og meget mere.

Ring 98901080 mandag-torsdag 9-16 for en spændende guidet tur i vores mange spændende prøvemoduler. Vi glæder til at du ringer!