Tag akupunktur uddannelsen som lægeeksamineret klinisk akupunktør

– er en spændende naturvidenskabelig akupunkturuddannelse

Læs mere

Bliv akupunktør med en spændende naturvidenskabelig akupunktur uddannelse


Bliv Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør – en naturvidenskabelig akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør er en spændende sundhedsfaglig uddannelse, der er målrettet voksne, der ønsker at arbejde med klinisk akupunktur på et naturvidenskabeligt grundlag.

Evidensbaseret klinisk akupunktur på et naturvidenskabeligt grundlag er en akupunkturform, der ofte benyttes af sundhedspersoner som fx læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktorer, social og sundhedsassistenter m.m. indenfor sundhedssektoren eller i egen praksis .

Bliv akupunktør med Innowells spændende akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør henvender sig både til ovennævnte sundhedspersoner, samt til alle øvrige interesserede der ønsker at blive klinisk akupunktør for at kunne starte egen akupunkturpraksis og evt. samarbejde med ovennævnte fagpersoner.

“Mit navn er Mads og jeg er 30 år. Det at uddanne mig til Akupunktør ved Innowell er det bedste jeg har gjort! Det virker bare! Niveauet er rigtig højt, så man skal have læst sine lektier, men til gengæld får man også et super godt og intenst 3. semester, hvor man VIRKELIG lære meget! Efter min mening er det en af de bedste akupunktør udd. i DK, og det skal lige nævnes at jeg var meget skeptisk inden jeg startede, men det er gjort til skamme! Innowell er et kanon koncept når man som jeg har små børn og ikke lige har mulighed for at skal afsted hver uge. I dag driver jeg min egen akupunkturklinik MA-akupunktur“. Mads Abel, Tjæreborg

Akupunktur uddannelse på Innowells akupunkturskole

En akupunktur uddannelse på Innowells akupunkturskole til Lægeeksamineret klinisk akupunktør er en teoretisk funderet akupunktur uddannelse, der tager udgangspunkt i, at man ikke kender til den naturvidenskabelige akupunktur. Dette gør, at alle har samme forudsætning for at blive en dygtig professionel Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør gennem Innowell .

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør foregår som blandet e-læring, der er en kombination af fjernundervisning og tilstedeværelsesundervisning (seminar) på vores akupunkturskole, og klinisk praktik (valgfrit). Dette gør det mu ligt at tage akupunktur uddannelse på vores akupunkturskole sideløbende med at man passer et fuldstidsarbejde, bor langt fra akupunkturskolen, læser på dagpenge m.m.  Læs evt. mere om vores akupunktur uddannelse på dagpenge her: Privatuddannelse med dagpenge.

Læringen i akupunktur uddannelse

I Innowells akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør får man mindst lige så meget akupunkturteori og akupunkturpraksis som på andre akupunkturskoler, den er blot struktureret anderledes og på en sådan måde, så det er muligt at passe fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele sin akupunktur uddannelse, hvilket også gør, at man har den absolut bedste økonomi under sin akupunktur uddannelse .

Akupunktøruddannelsen består af 2-4 semestre, afhængig af dine meritmuligheder. Læs evt. mere om dine meritmuligheder i vores akupunktur uddannelse her: Optagelseskrav og Merit.

Jeg hedder Finn, jeg er 61 år og afsluttede d. 8. februar 2015 uddannelsen som klinisk akupunktør. Det var en akupunktur uddannelse, jeg havde glædet mig meget til. Jeg valgte Innowell fordi de kunne tilbyde en undervisningsform, der lige passede til mig. Jeg kunne læse, når jeg havde tid og tidsrammen den skulle gennemføres indenfor var fint afpasset. Hele forløbet med deres fine hjemmeside og e-learningsdelen fungerer problemfrit, og hvis der opstod et problem, så stod studievejlederen klar til at hjælpe. Altid har jeg mødt venlighed og kompetence. Tilstedeundervisningen i 3. semester er meget intensivt, men lærerigt og godt tilrettelagt. Deres lærerkræfter kan deres stof, og der kan ikke sættes en finger på deres professionalisme. Derfor tak for et godt forløb og en god uddannelse. I dag har jeg min egen akupunkturklinik. Finn Søndergaard, Vojens

Akupunktur uddannelse og fællessemester (1. semester)

1. semester af vores akupunktur uddannelse er et fælles semester for alle vores udbud af uddannelser, og giver derfor også fuld merit, hvis man på et senere tidspunkt skulle ønske, at tage endnu en uddannelse til fx Lægeeksamineret Klinisk MassørLægeeksamineret Klinisk Fodplejer, Lægeeksamineret Spaterapeut eller Lægeeksamineret Kosmetolog.

Det fælles 1. semester i sin akupunktur uddannelse gør det særligt attraktivt at vælge en akupunktur uddannelse gennem Innowell, da man udover at have nogle rigtig gode videreuddannelsesmuligheder således også kan spare 12.000,- samt en hel del tid på sin næste uddannelse .

Fagene i 1. semester af sin akupunktur uddannelse (obligatorisk)

1. semester i akupunktur uddannelsen hedder også den sundhedsfaglige grunduddannelse og består af følgende lektioner og fag:

Dette semester studeres på fjernundervisning, som foregår, som en vekselvirkning mellem pensum der skal læses, opgaver der skal løses og indsendes, forelæsninger der følges, teste der gennemføres m.m. Dine undervisere giver hele tiden feedback og hjælper dig under hele dit studie. Når du har gennemført den sundhedsfaglige grunduddannelse skal du til tilstedeværelseseksamen på et godkendt eksamenssted. Eksamenstederne er jævnt fordelt over hele landet. Se evt. under fakta hvor du kan komme til eksamen.

Det er muligt, at opnå merit til dette semester hvis man allerede har erhvervet sig disse fag evt. gennem en anden uddannelse. Læs evt. mere om vores optagelseskrav og meritmuligheder her: Optagelseskrav og meritmuligheder.

Undervisningsformen i 1. semester af akupunktur uddannelse

Hele 1. semester i akupunktur uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør tages via fjernundervisning. Fjernundervisning hos Innowell foregår som et tæt og nærværende lærer-elevforhold under hele studiet. Hvilket vil sige, at vores dygtige undervisere følger og hjælper den studerende hele vejen. At læse på fjernundervisning er ikke nemmere, det er blot meget mere frit og fleksibelt, da man har adgang til sine studier 24 timer i døgnet og er således ikke afhængig af at skulle møde på bestemte tidspunkter. Fjernundervisning gennem Innowell har således samme omfang som tilstedeværelsesundervisning .

“Jeg har lige afsluttet Akupunktøruddannelsen hos Innowell. Utrolig kompetente medarbejdere og undervisere. Denne måde at studere på, fungerede så fint for mig, og jeg glæder mig til at bruge min nye titel som Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør:-)”. Susann Vellier Hansen, Frederiksberg

2. semester af akupunktur uddannelse (obligatorisk)

2. semester i sin akupunktur uddannelse består af 12 lektioner i førstehjælp, 70 lektioner i klinikvejledning og 426 lektioner i naturvidenskabelig klinisk akupunktur, hvor man kombinerer akupunkturteorien og praktisk læring via fjernundervisning.

Teoristudiet i 2. semester af sin akupunktur uddannelse

Den teoretiske del af 2. semester foregår ligesom 1. semester af sin akupunktur uddannelse, hvor man studerer et akupunkturpensum, besvarer og afleverer opgaver i sin akupunktur uddannelse, laver tests i sin paratviden, modtager spændende forelæsninger i akupunktur, ser undervisningsvideoer i fx praktisk akupressur, akupunktur uden nåle m.m.

Det praktiske studie i 2. semester af sin akupunktur uddannelse

Når den teoretiske del på 2. semester af akupunktur uddannelse er gennemført kobles den praktiske læring i akupunkturen. Dette foregår ved praktiske øvelser fra eget hjem på “øve-klienter” fx venner, familie eller kollegaer m.m., hvor man øver “akupunktur” uden nåle, hvilket også kaldes akupressur. Punkterne til akupressur og akupunktur er de samme, og mange akupunktører praktiserer også akupressuren, på klienter der lider af nåleskræk.

Via praktiske virkelighedsnære klientcases øver man hermed akupressuren til forskellige problemstillinger fra eget hjem, hvor man omsætter sin teoretiske viden fra 1. og 2. semester til en spændende praktisk læring i et trygt arbejdsmiljø. Til sine klientcases i sin akupunktur uddannelse benyttes sit akupunkturpensum som opslagsværk, ligeledes udfylder og afleverer man sine journalkort til opfølgning og bedømmelse hos sin underviser.

Når man øver akupunktur uden nåle fra eget hjem opnås ligeledes en god indsigt i, hvordan det er at skulle lave udebehandlinger i akupunktur, så dette evt. kan komme med i sine overvejelser som selvstændig akupunktør.

Med 1. og 2. semesters teori og øvebehandlinger i sin akupunktur uddannelse er man nu klar til læringen i den spændende naturvidenskabelige kliniske akupunktur med akupunkturnåle. Når man først mestrer en god teoretisk fundering i akupunktur og en praktisk læring og tilgang til akupressuren, er den kommende læring omkring nåle og indstiks-teknikken på 3. semester, en forholdsvis simpel men også meget spændende læring i sin akupunktur uddannelse.

“Jeg har netop afsluttet min uddannelse som naturvidenskabelig klinisk akupunktør og vil absolut give både uddannelse, lærere og skolen 5 ud af 5 stjerner – jeg kan varmt anbefale en uddannelse hos Innowell”. Helle Levo, Støvring

3. semester af akupunktur uddannelse på akupunkturskole (obligatorisk)

3. semester af akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør foregår på vores akupunkturskole i flotte moderne faciliteter.

På vores akupunkturskole kombineres intensiv læring på et højt fagligt niveau med et studiemiljø der har modtaget over 200 flotte anbefalinger på de sociale medier.

Mens studiemiljøet og fagligheden er i topform i vores akupunktur uddannelse, så krydres akupunkturundervisningen også med små tips til succes som selvstændig Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, så man også får nogle gode værktøjer til at drive selvstændigt akupunkturerhverv med succes.

“Vil på det varmeste anbefale uddannelsen til Klinisk Akupunktør hos Innowell. Jeg arbejder som maskinpasser om natten plus nogle weekender. Så her var chancen endelig for at få min drømmeuddannelse. Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Så nu er det bare at komme i gang med at behandle andre end vennerne og deres venner:-) Har også lige tilmeldt mig Kosmetisk Akupunktur, er sikker på, at det også er meget populært ude i dagens Danmark:-) Lasse Guldborg, Randers

Den praktiske læring på akupunkturskolen

Den praktiske læring i den kliniske akupunktur med nåle foregår som et intensivt seminar af 4-5 dage på vores akupunkturskole under kyndig vejledning af vores dygtige akupunkturunderviser Louise Feldtmose, der er Medicinsk Akupunktør og Statsautoriseret Fysioterapeut.

Dette afsluttende akupunkturseminar (3. semester) på akupunkturskolen udbydes hver 4. måned, og de skemalagte datoer findes i “faktaboksen”. Bemærk, at man kun skal på akupunkturskole/ 3. semester én gang og allersidst i sin akupunktur uddannelse. Dette gør det muligt, at tage hele sin akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør samtidigt med, at man passer et fuldtidsarbejde eller modtager dagpenge.

Vores akupunktur uddannelse er ligeledes indeholdende vores populære akupunkturkursus i øre- og afspændingsakupunktur. Hvis man også ønsker vores spændende kursus i Kosmetisk Akupunktur (ansigts-akupunktur), ligger dette akupunkturkursus dagen før sit seminar/3. semester i sin akupunktur uddannelse, hvor sit seminar således vil udgøre 5 sammenhængende dage på vores akupunkturskole. Bemærk at vores kursus i ansigtsakupunktur er meget populært, og ofte er fuldt booket. Vi anbefaler derfor, at booke akupunkturkurset i kosmetisk akupunktur i god tid, hvis du ønsker at dette skal foregå på din første mødedag på akupunkturskolen (3. semester).

Akupunktur undervisningen på akupunkturskolen / 3. semester

Her følger en kort introduktion til den praktiske akupunkturundervisning på dit 3. seminar i din akupunktur uddannelse:

1. Seminardag på akupunkturskole: Kosmetisk Akupunktur (tilkøb)

Denne første dag i sin akupunktur uddannelse på akupunkturskolen starter med vores populære kursus i ansigts-akupunktur/kosmetisk akupunktur, hvis man har tilkøbt dette. Læs mere om kurset her: Kosmetisk Akupunktur.

2. Seminardag på akupunkturskole: Øre- og afspændingsakupunkturen

Denne anden dag på akupunkturskolen starter med vores populære kursus i Øre- og Afspændingsakupunktur. Akupunkturkurset i øreakupunktur er inkluderet i vores akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, men bliver også udbudt som et dagskursus, hvor du kan møde andre akupunkturkollegaer fra branchen, og du kan udvide dit faglige akupunkturnetværk.

Vi starter denne undervisningsdag med en hyggelig præsentationsrunde, samt præsentation af hvad der kommer til at foregå på akupunkturskolen denne dag, og på dit akupunkturseminar i øvrigt.

Vi gennemgår akupunkturpensum i din akupunktur uddannelse, og hvordan pensum kan bruges som et fantastisk opslagsværk under hele seminaret på akupunkturskolen og også til den endelige akupunktureksamen. Derefter påbegynder vi akupunkturlæren om akupunkturnålen, indstiksteknikker, journalføring, basale akupunkturmetoder med mere.

Du lærer også på denne dag om centralt stimulerende og ekstra segmental akupunktur, og med disse akupunkturdiscipliner er det essentielt at komme ind på læren om det limbiske nervesystem, øreakupunktur, arousal dæmpning, stress og endda wellness og afslapning. Vi vil her også tale lidt om forskelle og ligheder imellem filosofierne ved kinesisk akupunktur, fransk akupunktur og akupunktur på et naturvidenskabeligt og evidensbaseret grundlag, som er den akupunkturform der benyttes i din akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør.

Dagen bliver en god blanding af akupunkturteori og akupunkturpraksis, og du kan forberede dig selv på at få en spændende og anderledes oplevelse med akupunkturen, når den krydres med skønne komplementærbehandlinger.

Læs evt. mere om vores populære kursus i øreakupunktur her: Øre- og Afspændingsakupunktur, eller se vores lille film om denne undervisningsdag i din akupunktur uddannelse fra vores akupunkturskole.

3. Seminardag på akupunkturskole: Segmental akupunktur

Denne spændende dag på akupunkturskolen tager vi hul på disciplinen segmental akupunktur, hvor du også vil blive introduceret til dermatomer og vicerotomer, samt læren om smertelindring ved brug af Gate Mekanismen. Vi vil også arbejde med de lokale virkemekanismer ved akupunkturen, de muligheder der byder sig lokalt samt de neurofysiologiske effekter. Yderligere vil du blive introduceret for smertedifferentierings redskaber, samt til screening af columna og ekstremiteterne. Akupunkturundervisningen foregår med en god blanding af akupunkturteori og akupunkturpraksis.

Over middag har vi booket nogle forskellige øveklienter, som vi skal behandle med de teknikker vi nu har lært, og husk at du må bruge dit akupunkturpensum som opslagsværk under hele din akupunktur uddannelse, og også under din kommende akupunktureksamen.

4. og 5. Seminardage på akupunkturskole: Klinisk akupunktur

Med de andre spændende undervisningsdage i bagagen er tiden kommet til at arbejde intensivt med den kliniske akupunktur i praksis på vores akupunkturskole.

Vi har igen booket nogle forskellige øveklienter, med helt forskellige problemstillinger, som vi nu skal behandle med den naturvidenskabelige og evidensbaseret kliniske akupunktur under din akupunktur uddannelse. Det er i disse dage vi sikrer, at du bliver godt rustet til din egen efterfølgende akupunkturpraksis både som selvstændig og i job.

Begge disse spændende undervisningsdage på vores akupunkturskole har vi opsamling både morgen, middag og eftermiddag for at sikre, at vi har god tid til at tage fat omkring tvivlsspørgsmål eller justeringer på akupunkturteknikkerne.

På 4. undervisningsdag af din akupunktur uddannelse får du udleveret en virkelig klientcase, som du skal bruge til den praktisk eksamen i klinisk akupunktur den efterfølgende dag. Dette sikrer, at du har god tid til at forberede din akupunktureksamen og dermed føler dig mindre stresset.

På 5. og sidste dag i din akupunktur uddannelse starter vi med at eksamenstræne den kliniske akupunktur i praksis, hvor du igen har mulighed for at forberede dig og finjustere dine akupunkturteknikker til din akupunktureksamen om eftermiddagen, hvor du selvfølgelig også må bruge dit akupunkturpensum som opslagsværk under eksamen.

Efter en veloverstået eksamen på vores akupunkturskole er der udlevering af et flot eksamenbevis, samt en lille hyggelig afslutning og afsked med dine undervisere og studiekammerater.

4. semester (ikke obligatorisk)

4. semester er et valgfrit semester på 130 lektioner i den primære alternative behandlingsform akupunktur. Dette semester tages som en spændende klinisk praktik, hvor den studerende modtager undervisningspraktik i en akupunkturklinik. Den studerende skal selv finde et egnet praktiksted for sin naturvidenskabe akupunktur, og praktikstedet skal godkendes hos Innowell før påbegyndelse. Det godkendte praktiksted modtager et lærerhonar fra Innowell for at sikre en spændende læring i akupunktur. Du kan læse mere om 4. semester her: Klinisk Praktik

Varighed på akupunktur uddannelse

Man køber 12 måneders adgang til at gennemføre 1. semester af sin akupunkturuddannelse, 12 måneders adgang til at gennemføre 2. semester af sin akupunktur uddannelse og 6 måneders adgang til at få afviklet sit 3. semester på sin akupunktur uddannelse. Det er dog muligt at gøre sin akupunktur uddannelse færdig så hurtigt man har mulighed for det.

“Mange roser her fra, super fint når man har både fuldtidsarbejde og børn. Vores akupunkturunderviser Louise er bare dygtig til at undervise, hun anerkender, roser, og er god at forstå. Hun fåes ikke bedre!” Louise Kramaric, Glostrup

Startdato på akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet fra kun 999,- pr. måned rentefrit! Læs mere om priserne på vores akupunktur uddannelse her: Priser

“Jeg meget tilfreds med min læring og den viden jeg har fået under akupunkturuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Det er en god akupunkturuddannelse, og søde og rare mennesker allesammen. Jeg har intet at klage over og vil bruge Jer igen:-) I dag har jeg min egen klinik i Juelsminde, og jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund i behandlergruppen med den højeste uddannelse.” Britta Højen Holm, Juelsminde

Hvorfor vælge vores akupunktur uddannelse?

Du skal vælge en akupunktur uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, hvis du ønsker en seriøs akupunktur uddannelse på et naturvidenskabeligt grundlag, og ønsker at udføre professionel evidensbaseret klinisk akupunktur.

Kontakt vores studievejledning for mere information

Du er velkommen til at kontakte vores studievejledning, der gerne fortæller meget mere om vores populære naturvidenskabelige akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Vores studievejledning har åben mandag-torsdag 9-16 på 98901080.

“Jeg har netop færdiggjort 1. semester og skal nu til 2. semester som akupunktør. Jeg har flere gange haft brug for at snakke med skolen undervejs, og har ikke oplevet andet end søde og imødekommende mennesker i telefonen. Det er en fornøjelse at studerer hos Innowell:)” Charlotte Birch Christensen, Frederiksberg

Bliv akupunktør – på en akupunkturskole med en naturvidenskabelig akupunktør uddannelse!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en rigtig spændende akupunktur uddannelse på et højt fagligt niveau, der kombineres med Innowells anmelderroste studieånd, fagligt dygtige og nærværende undervisere, flotte faciliteter og meget meget mere!

akupunktør uddannelse akupunktur uddannelse

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 12 mdr.
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.
  4. semester: 12 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 12-18 mdr., afhængig af merit og baggrund

 • Pris fra 38.725,-:

  *1. semester 11.995,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  2. semester 18.750,- (Obligatorisk)
  3. semester 19.975,- (Obligatorisk)
  4. semester 8.000,- (Ikke obligatorisk)
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 999,- rentefrit pr. mdr.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Studiestart 2016-17:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 21.-24.05.19, 03.-06.09.19, 21.-24.01.20 eller 26.-29.05.20
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk praktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.