Bliv hurtigt en dygtig lægeeksamineret klinisk akupunktør

Læs på fjernundervisning kombineret med seminar, – en spændende naturvidenskabelig akupunkturuddannelse i dit tempo!

Læs mere

Bliv akupunktør med en spændende naturvidenskabelig akupunktur uddannelse


Bliv Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør – en naturvidenskabelig akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør er en spændende sundhedsfaglig uddannelse, der er målrettet voksne, der ønsker at arbejde med klinisk akupunktur på et naturvidenskabeligt grundlag.

Evidensbaseret klinisk akupunktur på et naturvidenskabeligt grundlag er en akupunkturform, der ofte benyttes af sundhedspersoner som fx læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktorer, social og sundhedsassistenter m.m. indenfor sundhedssektoren eller i egen praksis.

Bliv akupunktør med Innowells spændende akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør henvender sig både til ovennævnte sundhedspersoner, samt til alle øvrige interesserede der ønsker at blive klinisk akupunktør for at kunne starte egen akupunkturpraksis og evt. samarbejde med ovennævnte fagpersoner.

“Mit navn er Mads og jeg er 30 år. Det at uddanne mig til Akupunktør ved Innowell er det bedste jeg har gjort! Det virker bare! Niveauet er rigtig højt, så man skal have læst sine lektier, men til gengæld får man også et super godt og intenst 3. semester, hvor man VIRKELIG lære meget! Efter min mening er det en af de bedste akupunktør udd. i DK, og det skal lige nævnes at jeg var meget skeptisk inden jeg startede, men det er gjort til skamme! Innowell er et kanon koncept når man som jeg har små børn og ikke lige har mulighed for at skal afsted hver uge. I dag driver jeg min egen akupunkturklinik MA-akupunktur”. Mads Abel, Tjæreborg

Akupunktur uddannelse på Innowells akupunkturskole

En akupunktur uddannelse på Innowells akupunkturskole til Lægeeksamineret klinisk akupunktør er en teoretisk funderet akupunktur uddannelse, der tager udgangspunkt i, at man ikke kender til den naturvidenskabelige akupunktur. Dette gør, at alle har samme forudsætning for at blive en dygtig professionel Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør gennem Innowell.

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør foregår som blandet e-læring, der er en kombination af fjernundervisning og tilstedeværelsesundervisning (seminar) på vores akupunkturskole, og klinisk praktik (valgfrit). Dette gør det muligt at tage akupunktur uddannelse på vores akupunkturskole sideløbende med at man passer et fuldstidsarbejde, bor langt fra akupunkturskolen, læser på dagpenge m.m.  Læs evt. mere om vores akupunktur uddannelse på dagpenge her: Privatuddannelse med dagpenge.

Læringen i akupunktur uddannelse

I Innowells akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør får man mindst lige så meget akupunkturteori og akupunkturpraksis som på andre akupunkturskoler, den er blot struktureret anderledes og på en sådan måde, så det er muligt at passe fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele sin akupunktur uddannelse, hvilket også gør, at man har den absolut bedste økonomi under sin akupunktur uddannelse.

Akupunktøruddannelsen består af 1-4 semestre, afhængig af dine meritmuligheder. Læs evt. mere om dine meritmuligheder i vores akupunktur uddannelse her: Optagelseskrav og Merit.

Jeg hedder Finn, jeg er 61 år og afsluttede d. 8. februar 2015 uddannelsen som klinisk akupunktør. Det var en akupunktur uddannelse, jeg havde glædet mig meget til. Jeg valgte Innowell fordi de kunne tilbyde en undervisningsform, der lige passede til mig. Jeg kunne læse, når jeg havde tid og tidsrammen den skulle gennemføres indenfor var fint afpasset. Hele forløbet med deres fine hjemmeside og e-learningsdelen fungerer problemfrit, og hvis der opstod et problem, så stod studievejlederen klar til at hjælpe. Altid har jeg mødt venlighed og kompetence. Tilstedeundervisningen i 3. semester er meget intensivt, men lærerigt og godt tilrettelagt. Deres lærerkræfter kan deres stof, og der kan ikke sættes en finger på deres professionalisme. Derfor tak for et godt forløb og en god uddannelse. I dag har jeg min egen akupunkturklinik. Finn Søndergaard, Vojens

Akupunktur uddannelse og fællessemester (1. semester)

1. semester af vores akupunktur uddannelse er et fælles semester for alle vores udbud af uddannelser, og giver derfor også fuld merit, hvis man på et senere tidspunkt skulle ønske, at tage endnu en uddannelse til fx Lægeeksamineret Klinisk MassørLægeeksamineret Klinisk Fodplejer, eller Lægeeksamineret Kosmetolog.

Det fælles 1. semester i sin akupunktur uddannelse gør det særligt attraktivt at vælge en akupunktur uddannelse gennem Innowell, da man udover at have nogle rigtig gode videreuddannelsesmuligheder således også kan spare 12.000,- samt en hel del tid på sin næste uddannelse.

Fagene i 1. semester af sin akupunktur uddannelse (obligatorisk)

1. semester i akupunktur uddannelsen hedder også den sundhedsfaglige grunduddannelse og består af følgende lektioner og fag:

Dette semester studeres på fjernundervisning, som foregår, som en vekselvirkning mellem pensum der skal læses, opgaver der skal løses og indsendes, forelæsninger der følges, teste der gennemføres m.m. Dine undervisere giver hele tiden feedback og hjælper dig under hele dit studie. Når du har gennemført den sundhedsfaglige grunduddannelse skal du til en tilstedeværelseseksamen på et godkendt eksamenssted. Eksamenstederne er jævnt fordelt over hele landet.

Til den skriftlige eksamen må du benytte både dit pensum og notater, læs evt. mere om eksamen i den sundhedsfaglige grunduddannelsen (1. semester): skriftlig eksamen med hjælpemidler

Det er muligt, at opnå merit til dette semester hvis man allerede har erhvervet sig disse fag evt. gennem en anden uddannelse. Læs evt. mere om vores optagelseskrav og meritmuligheder her: Optagelseskrav og meritmuligheder.

Undervisningsformen i 1. semester af akupunktur uddannelse

Hele 1. semester i akupunktur uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør tages via fjernundervisning. Fjernundervisning hos Innowell foregår som et tæt og nærværende lærer-elevforhold under hele studiet. Hvilket vil sige, at vores dygtige undervisere følger og hjælper den studerende hele vejen. At læse på fjernundervisning er ikke nemmere, det er blot meget mere frit og fleksibelt, da man har adgang til sine studier 24 timer i døgnet og er således ikke afhængig af at skulle møde på bestemte tidspunkter. Fjernundervisning gennem Innowell har således samme omfang som tilstedeværelsesundervisning.

“Jeg har lige afsluttet Akupunktøruddannelsen hos Innowell. Utrolig kompetente medarbejdere og undervisere. Denne måde at studere på, fungerede så fint for mig, og jeg glæder mig til at bruge min nye titel som Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør:-)”. Susann Vellier Hansen, Frederiksberg

2. semester af akupunktur uddannelse (obligatorisk)

2. semester i sin akupunktur uddannelse består af 12 lektioner i førstehjælp, 60 lektioner i klinikvejledning og 426 lektioner i naturvidenskabelig klinisk akupunktur, hvor man kombinerer akupunkturteorien og praktisk læring via fjernundervisning.

Teoristudiet i 2. semester af sin akupunktur uddannelse

Den teoretiske del af 2. semester foregår ligesom 1. semester af sin akupunktur uddannelse, hvor man studerer et akupunkturpensum, besvarer og afleverer opgaver i sin akupunktur uddannelse, laver tests i sin paratviden, modtager spændende forelæsninger i akupunktur, ser undervisningsvideoer i fx praktisk akupressur, akupunktur uden nåle m.m.

Det praktiske studie i 2. semester af sin akupunktur uddannelse

Når den teoretiske del på 2. semester af akupunktur uddannelse er gennemført kobles den praktiske læring i akupunkturen. Dette foregår ved praktiske øvelser fra eget hjem på “øve-klienter” fx venner, familie eller kollegaer m.m., hvor man øver “akupunktur” uden nåle, hvilket også kaldes akupressur. Punkterne til akupressur og akupunktur er de samme, og mange akupunktører praktiserer også akupressuren, på klienter der lider af nåleskræk.

Via praktiske virkelighedsnære klientcases øver man hermed akupressuren til forskellige problemstillinger fra eget hjem, hvor man omsætter sin teoretiske viden fra 1. og 2. semester til en spændende praktisk læring i et trygt arbejdsmiljø. Til sine klientcases i sin akupunktur uddannelse benyttes sit akupunkturpensum som opslagsværk, ligeledes udfylder og afleverer man sine journalkort til opfølgning og bedømmelse hos sin underviser.

Når man øver akupunktur uden nåle fra eget hjem opnås ligeledes en god indsigt i, hvordan det er at skulle lave udebehandlinger i akupunktur, så dette evt. kan komme med i sine overvejelser som selvstændig akupunktør.

Med 1. og 2. semesters teori og øvebehandlinger i sin akupunktur uddannelse er man nu klar til læringen i den spændende naturvidenskabelige kliniske akupunktur med akupunkturnåle. Når man først mestrer en god teoretisk fundering i akupunktur og en praktisk læring og tilgang til akupressuren, er den kommende læring omkring nåle og indstiks-teknikken på 3. semester, en forholdsvis simpel men også meget spændende læring i sin akupunktur uddannelse.

“Jeg har netop afsluttet min uddannelse som naturvidenskabelig klinisk akupunktør og vil absolut give både uddannelse, lærere og skolen 5 ud af 5 stjerner – jeg kan varmt anbefale en uddannelse hos Innowell”. Helle Levo, Støvring

3. semester af akupunktur uddannelsen på akupunkturskole (obligatorisk seminar)

3. semester af akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør består af 3 moduler og foregår som en vekselvirkning mellem undervisning på akupunkturskolen del 1, superviseret undervisning del 2, og slutteligt opfølgning og eksamen igen på akupunkturskolen.

På vores akupunkturskole kombineres intensiv læring på et højt fagligt niveau med et studiemiljø der har modtaget over 200 flotte anbefalinger på de sociale medier.

Mens studiemiljøet og fagligheden er i topform i vores akupunktur uddannelse, så krydres akupunkturundervisningen også med små tips til succes som selvstændig Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, så man også får nogle gode værktøjer til at drive selvstændigt akupunkturerhverv med succes.

“Vil på det varmeste anbefale uddannelsen til Klinisk Akupunktør hos Innowell. Jeg arbejder som maskinpasser om natten plus nogle weekender. Så her var chancen endelig for at få min drømmeuddannelse. Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Så nu er det bare at komme i gang med at behandle andre end vennerne og deres venner:-) Har også lige tilmeldt mig Kosmetisk Akupunktur, er sikker på, at det også er meget populært ude i dagens Danmark:-) Lasse Guldborg, Randers

Den praktiske læring på akupunkturskolen

Den praktiske læring i den kliniske akupunktur med nåle foregår på seminar/ 3.semester på vores akupunkturskole under kyndig vejledning af vores dygtige akupunkturundervisere.

Dette afsluttende akupunkturseminar (3. semester) på akupunkturskolen udbydes hver 4. måned, og de skemalagte datoer findes i “faktaboksen”. Du tilmelder selv hvilke seminardage der passer dig bedst inden for din givne adgang. Dette gør det muligt, at tage seminaret som ferieafvikling, der gør det muligt at tage akupunktur uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør samtidigt med, at man passer et fuldtidsarbejde eller modtager dagpenge.

Vores akupunktur uddannelse er ligeledes indeholdende vores populære akupunkturkursus i øre- og afspændingsakupunktur.

Hvis man også ønsker vores spændende kursus i Kosmetisk Akupunktur (ansigts-akupunktur), skal dette akupunkturkursus tilmeldes særskilt. Bemærk at vores kursus i ansigtsakupunktur er meget populært, og ofte er fuldt booket. Vi anbefaler derfor, at booke akupunkturkurset i kosmetisk akupunktur i god tid, hvis du ønsker at komme på seminar på en bestemt dato.

Akupunktur undervisningen på akupunkturskolen / 3. semester

Her følger en kort introduktion til den praktiske akupunkturundervisning på dit 3. semester i din akupunktur uddannelse:

Del 1: akupunkturundervisning på seminar

1. Seminardag på akupunkturskolen: Klinisk akupunktur

Med den forudgående akupunkturteori og praksis fra 2. semester er tiden nu kommet til at arbejde intensivt med den kliniske akupunktur i praksis på vores akupunkturskole.

Vi starter denne undervisningsdag med en hyggelig præsentationsrunde, samt præsentation af hvad der kommer til at foregå på akupunkturskolen denne dag, og på dit akupunkturseminar i øvrigt.

Vi gennemgår akupunkturpensum i din akupunktur uddannelse, og hvordan pensum kan bruges som et fantastisk opslagsværk under hele seminaret på akupunkturskolen og også til den endelige akupunktureksamen. Derefter påbegynder vi akupunkturlæren om akupunkturnålen, indstiksteknikker, journalføring, basale akupunkturmetoder med mere.

Vi har booket nogle forskellige øveklienter, med helt forskellige problemstillinger, som vi nu skal behandle med den naturvidenskabelige kliniske akupunktur under din akupunktur uddannelse.

Denne spændende undervisningsdag på vores akupunkturskole har vi opsamling både morgen, middag og eftermiddag for at sikre, at vi har god tid til at tage fat omkring tvivlsspørgsmål eller justeringer på akupunkturteknikkerne.

2. Seminardag på akupunkturskole: Segmental akupunktur

Denne spændende dag på akupunkturskolen tager vi hul på disciplinen segmental akupunktur, hvor du også vil blive introduceret til dermatomer og vicerotomer, samt læren om smertelindring ved brug af Gate Mekanismen. Vi vil også arbejde med de lokale virkemekanismer ved akupunkturen, de muligheder der byder sig lokalt samt de neurofysiologiske effekter. Yderligere vil du blive introduceret for smertedifferentierings redskaber, samt til screening af columna og ekstremiteterne.

Akupunkturundervisningen foregår med en god blanding af akupunkturteori og akupunkturpraksis, hvor vi igen har booket forskellige øveklienter, som vi skal behandle med de teknikker vi nu har lært, og husk, at du må bruge dit akupunkturpensum som opslagsværk under hele din akupunktur uddannelse.

3. seminardag på akupunkturskole: triggerpunktakupunktur

På denne spændende undervisningsdag på akupunkturskolen skal du lære om muskulaturens triggerpunkter, forekomster, symptomer, undersøgelse for triggerpunkter, undersøgelsesteknik og palpation,  smertemønstre, samt praktisk anvendelse herunder:

 • anamneseoptag
 • den objektive undersøgelse
 • testning af den enkelte muskel
 • triggerpunktsakupunktur
 • behandlingskontrol
 • det normale forløb
 • antal akupunkturbehandlinger i forhold til den stillede diagnose
 • intervaller i forhold til den stillede diagnose
 • efterbehandling i forhold til den stillede diagnose

Akupunkturundervisningen bliver en god blanding af akupunkturteori og akupunkturpraksis med triggerpunkter som omdrejningspunkt .

Denne dag udbydes også som et dagskursus, men er inkluderet i uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, hvor du får en spændende mulighed for at networke med kolleger i branchen.

4. Seminardag på akupunkturskole: Øre- og afspændingsakupunkturen

På denne sidste dag på akupunkturskolen skal du lære den populære i Øre- og Afspændingsakupunktur. Denne dag er inkluderet i uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, men bliver også udbudt som et dagskursus, hvor du kan møde andre akupunkturkollegaer fra branchen, og du kan udvide dit faglige akupunkturnetværk.

Du lærer også på denne dag om centralt stimulerende og ekstra segmental akupunktur, og med disse akupunkturdiscipliner er det essentielt at komme ind på læren om det limbiske nervesystem, øreakupunktur, arousal dæmpning, stress og endda wellness og afslapning.

Vi vil her også tale lidt om forskelle og ligheder imellem filosofierne ved kinesisk akupunktur, fransk akupunktur og akupunktur på et naturvidenskabeligt og evidensbaseret grundlag, som er den akupunkturform der benyttes i din akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør.

Dagen bliver en god blanding af akupunkturteori og akupunkturpraksis, og du kan forberede dig selv på at få en spændende og anderledes oplevelse med akupunkturen, når den krydres med skønne komplementærbehandlinger.

Læs evt. mere om vores populære kursus i øreakupunktur her: Øre- og Afspændingsakupunktur, eller se vores lille film om denne undervisningsdag i din akupunktur uddannelse fra vores akupunkturskole.

Del 2: Superviseret klinisk undervisning

I dette modul studeres den kliniske akupunktur fra eget hjem, dette styrker de studerendes kliniske færdigheder i et læringsrum der svarer til det miljø akupunktøren oplever ved udebehandlinger.

I dette superviserede læringsrum kan den studerende fordybe sig den kliniske teori og praksis og opnå rutine og tryghed i faget klinisk akupunktur inden sin kommende praktiske og skriftlige eksamen i akupunktur på del 3.

Ved kombinationen mellem akupunkturseminar og superviserede akupunkturøvelser styrkes de kliniske færdigheder i den studerendes tempo, hvor de gennem øvelser integrerer klinisk og teoretisk undervisning, og således opnår optimale professionskompetencer i forhold til de kliniske færdigheder.

Superviseringen mellem den studerende og undervisere ruster den akupunkturstuderende til mødet med klinisk praksis i forskellige situationer og miljøer. Denne undervisningsform skaber optimal læringsrum for erfaringsdannelse og refleksioner, samt erfaring med faglig sparring og udvikling af sin egen rolle som professionel akupunktør.

Del 3: Opsamling, reflektion og eksamen 

På denne sidste del af akupunktøruddannelsens 3. semester er der afsluttende opsamling, reflektion og eksamen.

Akupunktureksamen består af en skriftlig prøve med ekstern censor, samt en praktisk prøve med intern censor. Eksamen afvikles løbende hver måned, og du tilmelder selv din eksamen når du føler dig klar til det inden for din givne studietid.

Til den praktisk prøve får du 1 uge før udleveret en virkelighedsnær klientcase, som du skal bruge til den praktisk eksamen i den kliniske akupunktur. Dette sikrer, at du har god tid til at forberede din akupunktureksamen og dermed føler dig mindre stresset.

Efter den praktiske prøve, og samme dag, skal du til din skiftlige eksamen. Til dette skal du medbringe din egen computer. Til den skriftlige eksamen må benytte både dit pensum og notater under hele eksamen.

Efter en veloverstået eksamen på vores akupunkturskole tilsendes et eksamenbevis, der redegør for din opnåede lektioner og fag.

4. semester (ikke obligatorisk)

4. semester er et valgfrit semester på 130 lektioner i den primære alternative behandlingsform akupunktur. Dette semester tages som en spændende klinisk undervisningspraktik med definerede læringsmål, hvor den studerende modtager undervisningspraktik i en akupunkturklinik eller på en akupunkturskole. Den studerende skal selv finde et egnet praktiksted for sin naturvidenskabelig akupunktur, og praktikstedet skal godkendes hos Innowell før påbegyndelse. Det godkendte praktiksted modtager et lærerhonar fra Innowell for at sikre en spændende læring i akupunktur. Du kan læse mere om 4. semester her: Klinisk Praktik

RAB-registreret akupunktør

Efter endt akupunktør uddannelse kan du søge om at blive RAB-registreret akupunktør i brancheforeningen Dansk Behandlerforbund, der er godkendt til at kunne rab-registrere akupunktører. Du bør være opmærksom på, at det er helt op til den enkelte brancheforening at udforme sine optagelseskrav for en RAB-registrering, og vi anbefaler derfor, at man altid forhører sig i sin brancheforening om disse uddannelseskrav inden man køber uddannelse.

Med en RAB-registrering vil dine akupunkturpatienter kunne opnå tilskud fra sygesikring Danmark. Hør evt. mere om dette hos Dansk Behandlerforbund.

Varighed på akupunktur uddannelse

Man køber 12 måneders adgang til at gennemføre hvert semester, hvilket vil sige, at man maksimalt kan bruge 12 måneder til at gennemføre 1. semester, 12 måneders adgang til at gennemføre 2. semester og 12 måneders adgang til at få afviklet sit 3. semester på sin akupunktur uddannelse. Det er dog muligt at gøre sin akupunktur uddannelse færdig så hurtigt man har mulighed for det. Den gennemsnitlige studietid på hele uddannelsen er 9-12 mdr., sideløbende med at passe sit vanlige fuldtidsjob.

“Mange roser her fra, super fint når man har både fuldtidsarbejde og børn. Vores akupunkturunderviser Louise er bare dygtig til at undervise, hun anerkender, roser, og er god at forstå. Hun fåes ikke bedre!” Louise Kramaric, Glostrup

Startdato på akupunktur uddannelse

Akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet fra kun 832,- pr. måned rentefrit! Læs mere om priserne på vores akupunktur uddannelse her: Priser

“Jeg meget tilfreds med min læring og den viden jeg har fået under akupunkturuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Det er en god akupunkturuddannelse, og søde og rare mennesker allesammen. Jeg har intet at klage over og vil bruge Jer igen:-) I dag har jeg min egen klinik i Juelsminde, og jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund i behandlergruppen med den højeste uddannelse.” Britta Højen Holm, Juelsminde

Hvorfor vælge vores akupunktur uddannelse?

Du skal vælge en akupunktur uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør, hvis du ønsker en seriøs akupunktur uddannelse på et naturvidenskabeligt grundlag, og ønsker at udføre professionel evidensbaseret klinisk akupunktur.

Kontakt vores studievejledning for mere information

Du er velkommen til at kontakte vores studievejledning, der gerne fortæller meget mere om vores populære naturvidenskabelige akupunktur uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Vores studievejledning har åben mandag-torsdag 9-16 på 98901080.

“Jeg har netop færdiggjort 1. semester og skal nu til 2. semester som akupunktør. Jeg har flere gange haft brug for at snakke med skolen undervejs, og har ikke oplevet andet end søde og imødekommende mennesker i telefonen. Det er en fornøjelse at studerer hos Innowell:)” Charlotte Birch Christensen, Frederiksberg

Bliv akupunktør – på en akupunkturskole med en naturvidenskabelig akupunktør uddannelse!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en rigtig spændende akupunktur uddannelse på et højt fagligt niveau, der kombineres med Innowells anmelderroste studieånd, fagligt dygtige & nærværende undervisere, flotte faciliteter og meget meget mere !

akupunktør uddannelse akupunktur uddannelse

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør

 • Varighed:

  Gennemsnitlig studietid: 9-12 mdr. sideløbende med job

 • Pris fra 38.725,-:

  *1. semester 11.995,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  2. semester 18.750,- (Obligatorisk)
  3. semester 19.975,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  4. semester 8.000,- (Ikke obligatorisk)
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 03.-06.09.19, 21.-24.01.20 eller 26.-29.05.20
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk praktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.

 • Særlige fordele:

  - Hurtig uddannelse
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag