Akupunktur behandling


En klinisk akupunkturbehandling

En klinisk akupunkturbehandling eller et akupunkturforløb starter ofte med, at klienten retter henvendelse til den lægeeksaminerede kliniske akupunktør med sine symptomer. I booker sammen en tid, og akupunktøren indleder behandlingen med at uddybe symptom og sygdomsbillede ved hjælp af anamnese og specifikke undersøgelser.

I visse tilfælde vil det være nødvendigt, at sende klienten tilbage til egen læge for at få en mere dybdegående udredning inden et behandlingsforløb kan påbegyndes. Efter indsamlingen af anamnese og undersøgelse laves der en vurdering på behandlingsforløbets omfang og prognose.

“Professionel og meget behagelig oplevelse!!! I går fik jeg en akupunkturbehandling. Jeg blev modtaget af en særdeles kompetent og behagelig kvinde, som var godt til at korklar, hvorfor hun gjorde, som hun gjorde, og hvordan akupunkturen på den måde vil virke på mig. Skøn oplevelse!” Agnethe Astrid Veit, Dokkedal 

Selve akupunkturbehandlingen

Ofte vil den lægeeksaminerede kliniske akupunktør starte med at skabe en afslappet stemning i rummet,  i form af en behagelig rumtemperatur, blødt lys, terapeutisk musik med mere. Under selve akupunkturbehandlingen vil klienten typisk ligge på en briks på ryggen, siden eller maven, afhængigt af behandlingsområdet.

Ved indstik er det essentielt, at den kliniske akupunktør har god kontakt til sin klient, idet dette bør foregå med fuld konsensus, hvorfor det ofte er en god idé at arbejde med vejrtrækninger samtidig med indstik.

Akupunkturbehandlingens varighed

Ofte arbejdes der med 7-20 sterile engangsnåle, afhængig af behandlingsomfanget, klientens arousal og hvor mange akupunkturbehandlinger klienten tidligere har modtaget. Den samlede indstikstid er ca. 2-10 min, hvorefter klienten skal ligge med nålene i mellem 7-45 minutter – afhængig af hvilken akupunkturbehandling patienten modtager.

Grundet den lange “liggetid” med nålene har den kliniske akupunktør mulighed for at behandle flere klienter på samme tid. Det er dog en nødvendighed, at akupunktøren opholder sig indenfor tilkalde-rækkevidde under behandlingen i tilfælde af eventuelle komplikationer.

“Jeg har lige været til akupunktur mod eksem, især i ørerne som klør voldsomt, det er helt utroligt, de har ikke kløet siden. Det er en fornøjelse. Jeg vil gerne give 10 ud af 10 stjerner, det er fortjent”. Jane Guldborg, Hjallerup  

Efter akupunkturbehandlingen

Efter akupunkturbehandlingen tages akupunkturnålene ud og deponeres i en sikker og godkendt nålebeholder. Herefter aftales der genbookinger, der afregnes og tages afsked med klienten. Ved de efterfølgende akupunkturbehandlinger laves der en lille opfølgning på bivirkninger, effekt og oplevelse.

Et akupunktur behandlingsforløb

Et behandlingsforløb med klinisk akupunktur vil typisk vare fra 3-8 behandlinger. Nyere akupunkturforskning understøtter, at i tilfælde af, at klienten ikke har en mærkbar effekt efter 3-5 akupunkturbehandlinger, bør behandlingsforløbet justeres til en anden akupunkturmetode, eller klienten bør søge tilbage til egen læge.

Prisen på en akupunkturbehandling

Prisen for en akupunkturbehandlinger ligger på ca. 300-700,- pr. behandling, og varer fra ca. 7-45 min. Det er muligt at behandle mange klienter på samme tid hvis man har egnede faciliteter.

Hvordan bliver man hurtigt en dygtig lægeeksamineret klinisk akupunktør?

Akupunktøruddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør hos Innowell foregår som en kombination af fjernundervisning og skole, hvor man kan passe fuldtidsjob eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, da akupunktøruddannelsen opfylder lov om arbejdsløshedsforsikring §62.

Innowells akupunktøruddannelse med fire semestre følger ligeledes Dansk Behandlerforbunds uddannelseskrav til at du kan blive RAB-registreret eller SA-registreret, og dermed kan patienter der er medlem af sygesikringen opnå tilskud til en lægeeksamineret klinisk akupunktør. 

Start akupunkturuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktur i dag fra kun 999,- pr. mdr rentefrit! Læs mere om vores populære akupunkturuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør her: https://innowell.net/uddannelser/akupunktur-uddannelse/

akupunkturuddannelse til lægeeksamineret klinisk akupunktør

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør

 • Varighed:

  Gennemsnitlig studietid: 9-12 mdr. sideløbende med job

 • Pris fra 38.725,-:

  *1. semester 11.995,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  2. semester 18.750,- (Obligatorisk)
  3. semester 19.975,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  4. semester 8.000,- (Ikke obligatorisk)
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 03.-06.09.19, 21.-24.01.20 eller 26.-29.05.20
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk praktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.

 • Særlige fordele:

  - Hurtig uddannelse
  - Uddannelse mens du passer job
  - Uddannelse mens du modtager dagpenge
  - Rentefri ratebetaling
  - Start hver dag