Priser akupunktur uddannelse


Priser akupunkturuddannelsen

Prisen på vores populære akupunkturuddannelse er en totalpris. Eneste øvrige udgifter for den studerende er bogmateriale, overnatning, forplejning og transport til 3. semester. Frokost på akupunkturuddannelsens 3. semester er inkluderet i prisen. Her kan du læse mere omkring dit skoleophold og udgifterne hertil. Skoleophold.

Semesterpriser akupunkturuddannelsen

*Obligatorisk: 1. Semester koster fra 999 kr. rentefrit pr. mdr. over 12 mdr. eller samlet 11.995 kr. (*der kan søges merit for dette semester)
Obligatorisk: 2. Semester koster en udbetaling på 4.000 kr og fra 1.229 kr. rentefrit pr. mdr. over 12 mdr. eller samlet for 18.750 kr.
Obligatorisk: 3. Semester koster en udbetaling på 4.000,-, og fra 1.165,- rentefrit pr. mdr. i 12 mdr. eller samlet 19.975 kr.
Frivilligt: 4. semester koster 8.000,-

I alt fra kun 38.725,-.

Innowell tilbyder flere gode betalingsmuligheder, læs evt. mere om dette her: Betalingsmuligheder og betingelser. 

 

“Jeg er så ovenud stolt, lykkelig og taknemmelig. Er nemlig ny udklækket Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør fra Innowell.net. Det er min 3. uddannelse i Innowell.net regi og dertil en række kurser. Første gang jeg mødte teamet bag denne succes, var helt tilbage i efteråret 2008, og jeg kan kun give stedet, dets mennesker og undervisningsmetoden de allerbedste anbefalinger, uanset hvilket af mine forløb jeg mindes.

Lige nu vil jeg koncentrere mig om min seneste uddannelse nemlig til Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør. Det er virkelig svært for mig at sætte ord på alle de positive tanker og følelser, som strømmer gennem mig, når jeg en stille stund sidder her i lille Qaqortoq og evaluerer på forløbet. Jeg vil forsøge, så godt jeg kan uden at blive alt for rørstrømsk, -hvad jeg har mest lyst til:-)

Jeg vil allerførst nævne, at Akupunktør uddannelsen er den af de nævnte 3 uddannelser, som har krævet mest af mig. Teorien var for mig til tider svær at forstå, men også grænseløs spændende. Det kombineret med en urokkelig lyst til at kunne hjælpe klienter med – for mig at se – den mest veldokumenterede og effektive behandlingsmetode indenfor det alternative samt en formidabel opbakning fra studievejledning og ikke mindst min utrættelige og utrolig kompetente lærer, betød, at jeg gennemførte endda med topkarakter. Havde du spurgt mig om det var en mulighed for et par måneder siden, vil jeg hovedrystende havde sagt: Tro mig – bare jeg består, så er jeg glad.

Som før har jeg oplevet, at blended e-learing er en fantastisk måde at modtage læring på. Det at kombinere fjernundervisning med traditionel undervisning ved fysisk tilstedeværelse er perfekt. Under 2. semester har jeg indimellem følt mig meget forvirret og næsten parat til at smide håndklædet i ringen, men som altid fik min studievejleder ret, da hun sagde: “Anne Mette, du ved jo godt at det hele falder på plads, når du møder op til 3. semester her hos os”. Og selvfølgelig fik hun ret. 

Innowell.net er et fantastisk sted at være studerende. Du omhylles af venlighed, omsorg og alle de ansatte er fagligt dygtige og yderst kompetente indenfor deres forskellige områder. Jeg elsker stedets atmosfære, som emmer af nærvær og lysten til at give dig det allerbedste med derfra. Og selvom du så har færdiggjort din uddannelse hos disse fantastisk mennesker, så er du ikke alene. Man har altid lov at tage kontakt, hvis man står med et problem, og de vil forsøge at hjælpe eller henvise til andre kilder.

Tusinde tak til teamet bag Innowell.net – I er vejen til intelligent succes. Jeg har i hvert fald meget travlt i min klinik”. Anne Mette Koustrup, Grønland

Priser akupunktur uddannelse til lægeeksamineret klinisk akupunktør

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 12 mdr.
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.
  4. semester: 12 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 12-18 mdr., afhængig af merit og baggrund

 • Pris fra 38.725,-:

  *1. semester 11.995,- (Obligatorisk) + eksamensgebyr af 1.500,-
  2. semester 18.750,- (Obligatorisk)
  3. semester 19.975,- (Obligatorisk)
  4. semester 8.000,- (Ikke obligatorisk)
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 999,- rentefrit pr. mdr.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed

 • Studiestart 2016-17:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 04.-07.09.18, 7.-10.02.19 eller 23.-26.05.19
  4. semester: hver dag

 • Studieform:

  Fjernundervisning (e-learning), seminar (skole) og klinisk praktik. Lærer-elevforhold gennem hele uddannelsen.