Uddannelsen


Kosmetologuddannelsens opbygning i korte træk. Kosmetologuddannelsen til Lægeksamineret Klinisk Kosmetolog består af 3 obligatoriske semestre 1.-3. semester, samt den valgfrie overbygning af 4. semester.

Kosmetologuddannelsens semestre

1. semester (410 lektioner)

1. semester er et fælles semester for alle Innowells uddannelser, og er en medvirkende årsag til at mange fleste vælger Innowell som uddannelsesudbyder. Ønsker man endnu en uddannelse hos Innowell kan man nemlig gå direkte til 2. semester af sin næste uddannelse, og dermed sparer man både 12.000,- og en masse tid!

I 1. semester får man adgang til et spændende netstudie med disse fag:

Bemærk at et netstudie hos Innowell består af et lærer-elev-forhold gennem hele uddannelsen og er således ikke et selvstudie. Dette betyder, at man altid kan få fat på sin underviser, studievejledningen, studiekammeraterne m.m., og at Innowell gerne hjælper den studerende under hele sit studie. Vi anbefaler at man prøver vores spændende uddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog inden tilmelding, så man får et godt og trygt kendskab til uddannelsesformen, niveauet, eksamen m.m. inden tilmelding, samt får en god oplevelse af Innowells anmelderroste serviceniveau og pædagogiske læring gennem nettet.

Det er muligt at opnå merit for 1. semester, hvis den studerende tidligere har taget en uddannelse hos Innowell, eller ved en relevant sundhedsautorisation m.m. Hør evt. mere om dette hos Innowell eller i vores brochuremateriale under merit.

2. semester (548 lektioner)

2. semester er et studie i fagene klinikvejledning og førstehjælp, samt hovedfaget kosmetologi der studeres både teoretisk og praktisk fra eget hjem. Den studerende får udover sin adgang til sit teoretiske netstudie også en meget stor pakke med specialprodukter og remedier der skal bruges til sine øvebehandlinger hjemme fx manicure- og pedicureprodukter, professionelle hudplejeprodukter m.m.

Efter en spændende teori på nettet i 2. semester skal den kosmetologstuderende koble en simpel praktisk læring, hvor den studerende blot følger sin underviser via video, trin for trin guides m.m. De kosmetologstuderende synes ofte det er rigtig sjovt og spændende, men også meget trygt at kunne få lov at øve på bekendte. Enkelte har også udbudt deres elevbehandlinger under uddannelsen til få penge og på denne måde tjent penge under deres uddannelse samt opbygget en begyndende kundekreds.

En Lægeeksaminet Kosmetolog og Hudterapeutstuderende lærer et bredt udsnit af eksklusive behandlinger indenfor kosmetologiens verden, samt har en bred teoretisk viden. Der læres bl.a.:

De markerede fag kan eventuelt også købes som enkeltfag/ kurser, hvis man ikke ønsker en hel kosmetologuddannelse.

“Jeg er i gang med 2. semester på kosmetolog uddannelsen, og jeg synes at det går rigtig godt. Da jeg arbejder som sygeplejerske, er det dejligt at jeg selv kan bestemme hvornår jeg skal læse og lave opgaver og øve behandlinger. Så jeg kan varmt anbefale innowells uddannelser”. Ann Evy Vinkel, Snedsted 

3. semester (94 lektioner)

3. semester er et intensivt praktisk seminar hvor man møder på Innowells kosmetologskole og træner de praktiske færdigheder i sit hovedfag kosmetologi fra morgen til aften. Dette intensive semester er det mest anmelderroste semester, og denne intensive praktiske læring er hovedårsag til at de fleste fravælger vores næste overbyggende 4. semester, da de beskriver at have opnået rigelig teoretisk og praktisk læring for at kunne søge job eller starte som selvstændig. Bemærk at flere tidligere studerende i dag driver selvstændig virksomhed med stor succes! Læs evt. de mange succeshistorier og presseomtale af vores tidligere studerende.

4. semester (250 lektioner speciale + 210 praktiske lektioner)

Valgfrit praktisk semester hvor man skal i undervisningspraktik i en klinik i 158 timer og skrive større skriftlig speciale.

Mere info om kosmetologuddannelsen

Ring meget gerne til en uforpligtende snak i vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag, og lad os demonstrerer via telefon hvorfor Innowell har været Danmarks foretrukne kosmetologskole siden 2005. Læs evt. også Innowells flotte anmeldelser på nettet.

kosmetolog uddannelse wellness og sundhed skole

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut

 • Gennemsnitslig studietid:

  6-9 måneder i alt sideløbende med at passe job

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 18.-26.06.19, 17.-25.09.19, 03.-11.12.19, 03.-11.03.20 eller 09.-17.06.20

 • Pris fra 42.725:

  *1. semester 11.995,- + 1.500,- eksamensgebyr
  2. semester 18.750,- + 624,- pensum
  3. semester 23.975,- + 1.500,- eksamensgebyr
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 832,- rentefrit pr. mdr. Læs mere under priser.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed