Kosmetolog og Spaterapeut uddannelse

Lægeeksamineret Kosmetolog og Spaterapeut, er en meget populær 4i1 uddannelse bestående af kosmetolog-, hudterapeut-, massør- og spaterapeut uddannelserne

Læs mere

Kosmetolog og Spaterapeut uddannelse


Velkommen til en rigtig spændende uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Spaterapeut, som er en meget populær 4i1 uddannelse. Som Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Spaterapeut får du nemlig både vores populære kosmetologuddannelse, hudterapeutuddannelse, massøruddannelse og spaterapeutuddannelse, og så kan man næsten ikke blive bedre rustet til at drive en selvstændig virksomhed, eller til at udgøre en meget attraktiv arbejdskraft.

Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Spaterapeut er opstået på baggrund af behovet for specialuddannet personale indenfor den eksklusive spa- og wellnessbranche, samt behovet for at kunne åbne egen klinik med et meget bredt udbud af forskellige efterspurgte behandlinger for at kunne opnå det absolut største kundepotentiale.

“Jeg kan også varmt anbefale innowell og har i dag min egen klinik i Aarhus. En kosmetolog og spaterapeut uddannelse er strikket sammen til din fordel ! Du læser, når du har tid, du læser i dit eget tempo og får masser af kompetent undervisning og vejledning af innowells lærer. Innowell = vejen til success!” Mia Højstoft David, Aarhus. 2014

Behandlingsmuligheder

En Lægeeksamineret Kosmetolog og Spaterapeut kan i praksis mestre et meget bredt udsnit af behandlinger, og har også en stor teoretisk viden.  Her følger et lille udsnit af den studerende viden i teori og praksis:

“Jeg har gennemført uddannelsen som Lægeeksamineret kosmetolog og spaterapeut hos Innowell, og kan sige, at det var en ren fornøjelse at studerer hos jer. Under hele uddannelsen var der tæt kontakt med faglærerne. Studievejledningen fungerede også på yderst professionel vis. Det var også et fantastisk skoleophold med dygtige og skønne lærer og personale! Jeg kan varmt anbefale uddannelsen hos Innowell”. Regina Kristensen. Stoholm. 2016

Uddannelsesform og opbygning

En kosmetolog og spaterapeut uddannelse består af 3 obligatoriske semestre, der studeres som blended e-learning (blandet e-læring), der er en kombination af fjernundervisning og seminar.

1. og 2. semester foregår på fjernundervisning, og 3. semester foregår som et intensivt afsluttende seminar på skole

På 1. semester studeres fagene fagene anatomi, fysiolog og sygdomslære, psykologi, introduktion til andre alternative behandlingsformer og basal klinikvejledning, og du kan læse mere om disse fag ved at klikke på de enkelte fag.

På 2. semester studeres både teori og praksis i sit hovedfag, herunder kosmetologi, hudterapi, spaterapi, massage m.m., samt førstehjælp og klinikvejledning udvidet. Til det praktiske studie i 2. semester tilsendes specialprodukter der er inkluderet i prisen. Disse produkter skal fx benyttes til at øve manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger m.m., fra eget hjem.

3. semester foregår som tilstedeværelsesundervisning hos Innowell, og består af intensiv praktisk læring af 13 sammenhængende dage. Hvis man har svært ved at tage fri fra arbejde i 13 sammenhængende dage kan dette seminar deles over 2 gange med 4 måneders mellemrum.

I korte træk foregår fjernundervisningen på 1. og 2. semester altid som et tæt og nærværende undervisningsforløb mellem faglæreren og den studerende. Dette betyder, at der modtages forelæsninger via video, læses teori i bøger, laves tests, afleveres opgaver m.m., og som altsammen kan gøres 24 i døgnet, og som man helt selv tilrettelægger inden for sin givne tid/studieadgang.

“Jeg er rigtig glad for at jeg har valgt at tage kosmetolog og spaterapeut uddannelse igennem Innowell. Der er styr på tingene, og man kan få hjælp alt det man har brug for. Både til selve studiet, men også hvis man oplever it-problemer. Jeg synes det er nemt at overskue studiet, pga hjemmesidens design for det første, men også pga. af den modulopdeling der er i hvert semester. Derudover kan man have fuldtidsjob samtidig med at man studerer. Det er perfekt for mig! Når man har lavet en test eller opgave går der heller ikke længe før man får en tilbagemelding fra sin lære, selvom man ikke sidder i et klasseværelse hver dag. Det går rent faktisk hurtigere end i de fleste skoler/gymnasiet. Super godt! Innowell er kort sagt et uddannelsessted jeg vil, og har anbefalet andre”. Irene Leth Secher Mogensen, Skals. 2013

Pensum

Bøgerne/ pensum til kosmetolog og spaterapeut uddannelsen, skal den studerende selv anskaffe.

Til 1. semester benyttes bogmaterialet ”Menneskekroppen” af Steve Parker, ”Psykologiens veje” af Ole Shultz Larsen og ”Samtale med sigte” af Stina Rosted.

Til 2. og 3. semester benyttes bogmaterialet “Kosmetologi-fra interesse til profession” af Mille Mosegaard, der købes gennem Innowell.

På hjemmesiden bogpriser.dk kan man se, hvor det er billigst at købe bøgerne, eller man kan låne bøgerne på biblioteket, med undtagelse af bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard, der kun kan købes gennem Innowell.

“De er super dygtige hos Innowell, går på deres uddannelse til kosmetolog og er mere end tilfreds”. Anne Sæderup Starcke, Tylstrup

Uddannelsens start og tilmelding

En kosmetolog og spaterapeut uddannelse kan påbegyndes 24 timer i døgnet, og fra kun 999,- rentefrit pr. måned. Man tilmelder sig sin kosmetolog og spaterapeut uddannelse ved at klikke på “Tilmeld” knappen. Man er velkommen til at ringe til vores studievejledning for evt. at blive guidet trin for trin under sin tilmelding.

“Jeg læser til klinisk fodplejer, klinisk kosmetolog og spaterapeut på 2. semester, og jeg er vild med måden at studere på! Jeg står i mesterlære hos Klinik Innowell, mens jeg læser teorien til uddannelserne på Innowells e-learning. Jeg har en ugentlig studiedag, hvor jeg får tid til at reflektere, læse og lave opgaver, fremfor at skulle forlade klinikken i længere tid ad gangen for at gå på skole. Jeg har flere gange fulgt elever på deres 3. semester, hvor de har deres skoleophold og tager deres eksamen. Det har været fantastisk at møde så mange dejlige mennesker, som bare brænder for deres fag! Det er en kæmpe inspiration. Jeg glæder mig til, at jeg kommer så langt i min uddannelse, for det er tydeligt, at eleverne er godt rustet til eksamen og den karriere, der møder dem efterfølgende”. Lise Mosegaard, Aalborg. 2015

Økonomi under sin kosmetolog og spaterapeut uddannelse

Der kan passes fuldtidsarbejde under hele uddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog og Spaterapeut. Ligeledes må man modtage dagpenge under denne uddannelse, da man under hele sin kosmetolog og spaterapeut uddannelsen kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og kan til enhver tid tage i mod et anvist arbejde, og hermed blot fortsætte sin uddannelse i sin fritid ligesom 88% af Innowells studerende gør. Under menupunktet “uddannelse og dagpenge”, kan du læse mere om dette.

“Fantastisk sted at tage uddannelse… :-)”Lisa Nørlund Jørgensen, Aabenraa

“Jeg har gennemgået alle moduler i min kosmetolog og spaterapeut uddannelse og er meget glad for denne mulighed for i en moden alder at kunne tage en ny uddannelse og en uddannelse, der kan bruges overalt. Jeg har i mange år lavet kosmetik af mælk og har nu en meget bedre forståelse for kundernes behov, problemer og især løsninger. Har efter uddannelsen udviklet endnu flere spændende hudplejeprodukter og har nu egen klinik med massage og hudpleje, samt spa og wellness. Tak fordi Innowell gjorde dette muligt. Jeg har endvidere taget nogle ekstra tillægsmoduler hos Innowell og er bestemt ikke færdig med at udvikle mig”. Bjarne Munkholm Hansen, Åkirkeby. 2011

Prøv gratis vores kosmetolog og spaterapeut uddannelse

Vil du gerne afprøve vores meget populære og spændende kosmetolog- og spaterapeut uddannelse, giver vores studievejledning dig rigtig gerne en guidet rundvisning via telefonen til studievejledningen på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16. Vi anbefaler, at prøve vores spændende Kosmetolog og Spaterapeut uddannelse på fjernundervisning, samt fx at prøve en eksamen, opgaver, studieformen m.m.

“Jeg er lige startet på uddannelse hos Innowell og jeg føler mig rigtig godt modtaget og er så klar til at få min drømme uddannelse i hus :D” Maria Nielsen, Jerslev. 2010

Hvorfor en kosmetolog og spaterapeut uddannelse

Du skal vælge en uddannelse som Lægeeksamineret Kosmetolog og Spaterapeut (kosmetolog, hudterapeut, massør og spaterapeut), hvis du kan lide at arbejde med eksklusive behandlinger på et højt service- og kvalitetsniveau, samt gerne vil kunne mestre en meget bred vifte af forskellige behandlingsformer for at blive selvstændig med en høj konkurrencestyrke, eller for at udgøre en meget attraktiv arbejdskraft.

“Jeg er blevet færdig uddannet i 2007 som lægeeksamineret kosmetolog og spaterapeut, fodplejer samt massør hos Innowell. Det har været et fantastisk uddannelseforløb med faglige kompetente undervisere på det højeste niveau. Jeg har nu været selvstændig i mange år og kan varmt anbefale Innowell, som en uddannelsesinstitution der lever op til de faglige og sociale krav. Jeg takker meget Maj og Brian for deres støtte og kan kun sige at det er nogle dejlige fantastiske mennesker!!!” Stort knus fra Nada Lubani, Vrå.

 

kosmetolog og spaterapeut uddannelse på fjernundervisning

 

Fakta


 • Titel:

  Lægeeksamineret Klinisk
  Kosmetolog og Spaterapeut

 • Gennemsnitlig studietid:

  9 måneder sideløbende med fuldtidsjob

 • Maksimale studietid:

  1. semester: 1 år
  2. semester: 12 mdr.
  3. semester: 12 mdr.

 • Studiestart:

  1. semester: hver dag
  2. semester: hver dag
  3. semester: Vælg mellem: 05.-17.02.18, 11.-23.06.18, 01.-13.10.18, 04.-16.02.19 eller 17.-29.06.19

 • Studieform:

  Fjernundervisning kombineret med skole.

 • Pris fra 44.725,-:

  *1. semester 11.995,- + eksamensgebyr af 1.500,-
  2. semester 19.750,-
  3. semester 24.975,-
  Bemærk at uddannelsen kan påbegyndes fra kun 999,- rentefrit pr. mdr.
  Engangsgebyr ved ratebetaling er 995,- og fakturagebyr er 49,- pr. faktura
  *Merit mulighed