• Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg ankom i god tid og blev budt velkommen, og blev budt på kaffe, te, vand, kage og chokolade. Hele eksamen foregik i stille og rolig atmosfære, og var på ingen måde stressende. Jeg tog glad og lettet derfra med et dejligt 10-tal. Tak – for en rigtig dejlig oplevelse.

  - Bodil Kramer
  Udbyhøj
 • Klinisk Fodplejer

  Rigtig god uddannelsesmulighed hvis man samtidig har mand, hjem, børn og job. God vejledning ydes under hele uddannelsen og god respons på opgaver og eksamestest. På sidste skoleophold er holdene små, så man hele tiden kan få hjælp og vejledning. Man prøver, hvad det vil sige at have rigtige kunder. Opholdet er dejligt behageligt hvis man vælger at bo på hjallerup kro og skolen ligger ikke langt derfra. Kun stor ros herfra.

  - Else Jørgensen
  Ballerup
 • Klinisk Fodplejer

  Det har været en rigtig god og lærerig uddannelse, hvor jeg har fået rigtig meget viden, som jeg vil bruge fremover. Det har været en god måde at tage fodplejeuddannelsen på, hele forløbet har været en god oplevelse.

  - Tina Stuhr Christoffersen
  Vallensbæk Strand
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er uddannet som klinisk fodplejer og kosmetolog hos Innowell og har i dag en min egen klinik. Det var nogle fantastiske skoleophold omgivet af de skønneste mennesker. Innowell er yderst professionelle og hjertelige, og man kan kun føle sig velkommen. De støtter os hele vejen og lader ingen være overladt til sig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Innowell.

  - Tina Persson
  Dragør
 • Klinisk Fodplejer

  Takk for en supergod utdannelse og et flott, men intensivt skole opphold. Står man fast på noe, er Maj alltid i den andre enden. Hva skulle man ha gjort uten deg? Også er det Ditte som gir klemmer når alt blir for mye oppe på skolen. Dere er et supert team! Man føler seg så hjemme. Fjernundervisning er en god måte og studere på når man har små barn. Og deres kompetanse og støtte gjør det hele komplett.

  - Tine Christensen
  Norge
 • Klinisk Fodplejer

  Tak for uddannelsesbeviset og for den eksamen jeg fik gjort så godt, at det faktisk tog mig flere dage at konsumere, og ligesom komme videre. Jeg har idag haft min første fodplejeklient, åh hvor jeg elsker det! 🙂 Jo, jeg må sige, jeg fik lært mange ting, det at bruge en skalpel troede jeg aldrig, at jeg skulle komme til at bruge…..! Takker for at i er som i er, bare fantastiske <3 Vil også gerne sige en stor tak og kram til Maj for hen es rolige væsen, at hun lægger en hånd på ens skulder, gør bare at der går en engel i gennem en, tak for det. Jeg vil til sidst takke for alt, selvom jeg godt ved, at jeg jo selv har knoklet for resultatet, og for den indre ro som jeg ikke selv vidste, hvor kom fra.

  - Dorthe Clausen
  Singapore
 • Klinisk Fodplejer

  Så fik jeg afsluttet 1. semester på fodplejeuddannelsen. Det har hele vejen igennem været en god og lærerig oplevelse med kvalificeret og konstruktiv feedback fra underviserne. Tusinde tak for rigtig god vejledning til jer alle. Til jer på kontoret og i studievejledningen: Tak fordi I altid er så søde og positive når man ringer. Jeg glæder mig til 2. semester.

  - Gitte Jessen
  Åkirkeby
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg kan også varmt anbefale innowell og har i dag min egen klinik i Aarhus. En kosmetolog uddannelse fra Innowell er strikket sammen til din fordel! Du læser, når du har tid, du læser i dit eget tempo og får masser af kompetent undervisning og vejledning af innowells lærer. Innowell = vejen til success!

  - Mia Højstoft David
  Aarhus
 • Kosmetologuddannelse

  Er super glad for min uddannelse hos Innowell. Højt fagligt niveau, kompetente faglærer, brugervenligt e-learnings program. Skolen har helt klart mine anbefalinger.

  - Dorthe Skov Toft
  Fredericia
 • Kosmetologuddannelse

  Jeg har været 7 dage på seminar hos Innowell i forbindelse med min kosmetologuddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og det var en stor fornøjelse. Det var et intensivt, men et godt program og underviser Mette Hviid er bare super god til sit job. – Så stort tak fra mig, jeg glæder mig til at se jer alle i det hvide hus igen. Og selvfølgelig de største anbefalinger her fra mig!

  - Maria Petersen
  Hjordkær
 • Kosmetologuddannelse

  Fantastisk uddannelsessted <3

  - Anne Mette Schultz
  Assens
 • Kosmetologuddannelse

  Jeg har været rigtig glad for at tage min uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog hos innowell. Fra start til slut bliver du modtaget med åbne arme af alle hos innowell. Der er en fantastisk stemning som bare giver en indre ro. Rigtig lærerig og spændende uddannelse. Tusind tak til jer alle!

  - Dilan Cetin Bayram
  Greve
 • Kosmetologuddannelse

  Jeg er meget glad for min uddannelse som kosmetolog, den giver mig helt nye muligheder og masser af gode oplevelser. Det har været helt afgørende for mig at kunne tage uddannelsen på fjernundervisning, samlet skoleophold og egen planlægning af øvelser hjemme. Under hele uddannelsesforløbet har jeg mødt søde, hjælpsomme og kvalificerede undervisere. På skoleopholdet var der en rigtig god stemning, hvor kursister hjælp og støttede hinanden.

  - Mette Køhler
  Hvalsø
 • Hudterapeut

  Så kalder hverdagen igen, efter nogle fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen til Hudterapeut. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. Jeg er ikke færdig med at tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

  - Michele Aies
  København
 • Hudterapeut

  Tak for et super godt skoleophold. Mette er en god lærermester. Knald dygtig! Jeg kan varmt anbefale hudterapeut uddannelsen hos Innowell. Det er super for dem der har brug for at have et arbejde ved siden af at de tager uddannelsen. Niveauet og pensum er højt. Kærlig hilsen

  - Anne Göransson
  Almind
 • Hudterapeut

  Jeg er glad for at jeg valgte innowell, det har været intensive og lærerige dage på seminar. Er en stolt færdigt uddannet hudterapeut.

  - Patrycja Radunovic
  Vanløse
 • Klinisk Massør

  Jeg har gennemført zoneterapeut og massør uddannelsen, hos Innowell 🙂 De er meget dygtige til deres ting, og er dejlige mennesker, at være sammen med.

  - Hanne Østergaard Nielsen
  Ringkøbing
 • Klinisk Massør

  Innowell er et spændende koncept, som tilbyder uddannelser af høj faglig kvalitet. Hos RaskRask anvender vi kun de bedste massører, hvilket er årsagen til, at vi samarbejder med Innowell. Det er vores overbevisning, at den bedste behandling kommer fra den bedste undervisning. Og så er det en stor bonus, at man via deres fjernundervisning kan passe arbejde og skole samtidig. Innowell er undervisning af højeste kvalitet, tilpasset det moderne samfund.

  - René Martin
 • Psykologi

  Jeg synes online portalen fungerer rigtig godt – meget brugervenlig og nem at navigere rundt i. I det hele taget er det fantastisk at have mulighed for at læse kurset 100% online, hvilket giver en fleksibilitet til at tilrettelægge sit eget forløb ift hvor og hvornår man har mulighed for at læse og lave opgaverne. Og samtidig er det så fint, at der er en faglærer tilknyttet kurset, så man derved har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til pensum og den feedback man får på opgaverne. Det gør, at man ikke føler, man sidder helt alene foran computeren 🙂 Catherina har været rigtig god til at skrive, svare på emails og hun virker utrolig engageret i sit fag. Derudover vil jeg også nævne, at jeg synes det var en meget positiv oplevelse at få en guidet rundvisning i studiet inden jeg gik i gang. Jeg følte mig meget velkommen og igen var det rart at vide, at der er “mennesker bag studiet”. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

  - Anonym kursusdeltager fra 2018
 • Psykologi

  5 ud af 5 stjerner til Innowell.

  - Heidi Hansen
  Sundby
 • Massage kursus

  Hurtigt, kompetent, oplysende og varmt. Stor luksus at kunne øve på mennesker som har et reelt behov for massage. Dejlig formidler som er hjemme i materialet og som havde svar på alle spørgsmål. Jeg fik det jeg forventede og mere til.

  - Lisa Bentzen
  København
 • Negletekniker

  Fantastisk uddannelse! Jeg er uddannet som Negletekniker hos Innowell. Meget flot sted. Jeg savner jer… En kram fra Damaris.

  - Damaris Tamar Søndergaard
  Brovst
 • Negletekniker

  Jeg er netop blevet negletekniker og er uddannet hos Innowell. Et meget attraktivt forløb, da teorien kunne læres på nettet. Den praktiske del blev taget på Innowell i Hjallerup. Jeg havde tænkt: Jah, det er en lang tur fra Lem v/Ringkøbing… men det er hele turen værd ❤️ Da jeg så opdagede at mine medstuderende kom fra Færøerne og København fordi de VILLE have Innowell, ja så var jeg glad og tænkte, at min tur alligevel ikke var så lang… Hmm, hvor skulle jeg overnatte og hvad med mad? Der er et fint hotel med rabat for Innowell studerende. Bestil i god tid. Så er der den mest fantastiske bager med café… Mums. Vi blev flot modtaget af Mette, Ditte og Maj, da vi ankom. Vi blev ført til et dejligt undervisningslokale, og vi havde en meget faglig dygtig underviser i Mette. Hun var glad, sjov, hjælpsom, tålmodig og ikke mindst smadder dygtig til at formidle sin store viden. Jeg lærte SÅ mange ting på få dage, og nu er jeg hjemme med materialer til alt det, jeg har lært. Jeg brænder for det, og glæder mig til at vise min nye viden. Allerede nu har jeg nye uddannelser, jeg er interesseret i hos Innowell 😍

  - Bente Højberg Jensen
  Lem ved Ringkøbing
 • Negletekniker

  Det var en dejlig oplevelse at læse hos Innowell, jeg har lært rigtigt meget :)

  - Viktorija Senauskiene
  Tikøb
 • Gele neglelak

  Det er ikke raketvidenskab at lave gele neglelak, meeeen det kan det hurtigt blive at finde de rette produkter. Jeg har prøvet flere af systemerne der findes på markedet. Alle uden undtagelse har taget alt for lang tid at anvende. Det sværeste har dog været, at lave den fine lige hvide kant, hvilket næsten er umuligt med et produkt som arter sig som smeltet ost. Så købte jeg en startpakke fra Thuya. Det er simpelthen bare genialt. Nogle yderst nemme produkter at anvende. Tidsmæssigt holder det, da det er rigtig nemt at arbejde med. Slutresultatet er hver eneste gang simpelthen bare flot!

  - Ayoe Janne Sørensen
  Helsingør
 • Spaterapeut uddannelse (hotstone kursus)

  Jeg har taget et Hot-Stone massage kursus hos Innowell, dejlig atmosfære og sød underviser. Kan varmt anbefales 🙂

  - Sanne Hald Nielsen
  Hjørring
 • Spaterapeut uddannelse (hotstone kursus)

  Det var en god oplevelse, søde og dygtige mennesker og dejligt omgivelser. Jeg kan varmt anbefale kurset.

  - Magali Rios
  Farum
 • Kosmetisk akupunktur

  Altid svært med noget nyt, men dejligt at få det i hænderne selv. Vejledning og hjælp fra studievejledningen og faglærere har været fantastisk.

  - Anne-Dorthe Schou
  Ulfborg
 • Kosmetisk akupunktur

  Virkelig behagelig skole, hvor jeg hurtigt følte mig godt tilpas. Der var tid til spørgsmål, samtidig med at jeg nu kan gå hjem og føle mig sikker i det jeg har lært. Fantastisk kursus. Jeg vil gerne starte stille og roligt op som selvstændig, og bygge en forretning op over de næste år. Det har været nemt at komme i gang, og det er ikke det sidste kursus jeg kommer til at tage her.

  - Rikke Pedersen
  Køge
 • Kosmetisk akupunktur

  Jeg har taget kosmetisk akupunktur kursus hos innowell og kan varm anbefale den skole, der er lyst og dejligt og alle er rigtigt søde. Jeg skal på kursus igen i september til øre og afspændings akupunktur og glæder mig allerede. Man kan læse hjemme fra når det passer en selv og man bliver godt guidet uanset hvad spørgsmål man end må have. Stort 5 ud af 5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  - Tina V Poulsen
  Aars
 • Kosmetisk akupunktur

  Jeg har gennemført uddannelsen som kosmetisk akupunktør hos Innowell. Det har været et rigtig godt forløb, med masser af god service, og støtte når noget brændte på. Jeg var under den praktiske del ved at bakke ud, da jeg pludselig blev “bange” for at stikke med akupunkturnålene, men vores dygtige instruktør Louise, fik mig hurtigt til at falde helt til ro igen. Hun fik mig til at føle mig tryg og sikker i det jeg gjorde. Og med teorien på plads og Louises rolige og kyndige væsen, kom jeg igennem det hele. Og jeg følte mig så heldig, sikker og privilegeret, da jeg var færdig med mine første 2 “øve-kunder”. Alt i alt et rigtig godt og yderst professionelt forløb. Med en helt uovertruffen SERVICE fra alle sider hos Innowell. Kan varmt anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang jeg tager en uddannelse hos dem.

  - Susanne Kjærgaard
  Aalborg
 • Kosmetisk akupunktur

  Skønne lokaler, hjælpsom personale og lækre produkter. Kursus hos Innowell er yderst tilfredsstillende. Jeg kommer helt sikkert igen til mere uddannelse.

  - Vibeke Louise Findal Jensen
  Rønde
 • Kosmetisk akupunktur

  Tak for et spændende kursus i kosmetisk akupunktur. Selv om jeg har taget uddannelsen som lægeeksamineret klinisk akupunktør, var der meget nyt at lære som kosmetisk akupunktør. Det jeg godt kunne lide, var at man kunne se resultater efter første behandling. Vores lærer var altid klar , til at besvare de spørgsmål vi stillede. ( dejligt ) Rart at mærke en underviser der brænder for akupunkturfaget. Jeg vil lige sige tak for en super dejlig, faglig og indholdsrig dag :-)

  - Lasse Guldborg
  Randers
 • Vippe extensions kursus

  Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.

  - Anne Julie Holmgaard
  Holstebro
 • Farvning af bryn og vipper, samt permanent af vipper

  Jeg har taget et endagskursus i vipper og bryn, og det var super godt og meget lærerigt, skønne omgivelser og lærer. Kommer helt sikkert tilbage.

  - Tina Sørensen
  Slagelse
 • Makeup

  Jeg har taget et makeupkursus hos Innowell, som førte mig fint og relevant gennem først en grundlæggende viden om makeup og de forskellige teknikker, der benyttes i en makeup, og efterfølgende en kursusdag hvor det lærte prøves af i praksis. Bestemt et brugbart kursus, så en klar anbefaling herfra<3

  - Karina Severin
  Bogø
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har gennemført anatomi, fysiologi og sygdomslære hos innowell og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger! Først, vil jeg gerne rose den personlige kontakt til skolen. Det er altid en imødekommende person man får i røret og jeg har altid fået svar på de spørgsmål eller problemer jeg måtte have. Faglærerne er også hjælpsomme og besvarer opgaverne i en venlig og forklarende tone. Materialet er spændende og det er en rar afveksling at skifte imellem bøger, videoer m.m. At der også er ekstra materiale hvis man er nysgerrig og har lyst til at lære mere er jo bare en bonus! Jeg føler at jeg har fået en bred og alsidig viden indenfor faget, så min faglige rygsæk er pakket godt! Jeg har kun roser til jer hos Innowell og skulle jeg tilbage på skolebænken igen, så er jeg ikke i tvivl om hvor.

  - Sarah Petersen
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har læst kurset Anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell, og jeg kan kun give mine bedste og varmeste anbefalinger. Støder man ind i problemer undervejs i forløbet, er både faglærer og studievejleder gode til at hjælpe, og er grundige i deres vejledninger. Derudover får man en konstruktiv tilbagemelding på sine afleveringer og man kan fornemme at læreren har brugt tid på at rette ens aflevering igennem. De er hos Innowell nemme at få kontakt til, så man oplever aldrig at “gå i stå” i forløbet. Jeg ved at jeg med dette kursus, er godt klædt på til at starte en uddannelsen som Ergoterapeut.

  - Sanne Hessel
  København
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Innowell tilbyder e-learning af en høj faglig kvalitet

  - Overlæge Alex Herup
 • Anatomi og fysiologi

  Mine forventninger var ikke så høje, men standarden af kurset har helt klart fået mit syn ændret på online kurser.

  - Henriette Opstrup
  Slangerup
 • Anatomi og fysiologi

  Jeg synes, at det er spændende stof, og at det er en super god bog som der bliver undervist fra – Menneskekroppen af Steve Parker. Nogle af emnerne er da lidt svære end andre, men det opfordrer bare til at sætte sig mere ind i emnet. Super søde mennesker der sidder bag skærmen, og svarer på både tlf. og pc. Tak.

  - Hanne Sloth Rold
  Aars
 • Anatomi og fysiologi

  Det var et særdeles godt kursus til at få en all-round forståelse. Den feedback jeg fik var ekstremt brugbar og grundig – det kunne jeg godt have ønsket på alle mine uddannelser!

  - Diet&Genes
  Svendborg
 • Anatomi og fysiologi

  Jeg er bare SÅ glad. Jeg er en moden kvinde, og jeg har ikke været til eksamen siden jeg for rigtig mange år siden blev pædagog. Så den angst jeg havde for eksamen var skrækkelig. Jeg kunne mærke tidspresset, jeg læste om og om igen og kunne stadig ikke huske et eneste ord. Gentagelse på gentagelse med at give mig selv verbale tæsk: Jeg kan ikke. Jeg er for gammel. Jeg er ikke klog nok. Anfald af hystrialis. Jeg duer ikke. Jeg dropper det bare osv…. Heldigvis ringede jeg til Innowell (flere gange over flere dage) og talte med Maj i studievejledningen. Som på bedste vis programmerede min hjerne til at tro på mig selv. DU KAN GODT, sagde hun, OSV. OSV. OSV. Efter at have nydt godt af Maj´s superversion, satte jeg mig ved computeren og scorede et 12 tal. BUM!

  - Charlotte Schmidt Larsen
  Hørve
 • Anatomi og fysiologi

  Jeg har været rigtig glad for at studere hos innowell, og det bliver klart jer jeg kommer til hvis jeg skal have flere kurser:)

  - Mia Brinckmann
  Taastrup
 • Anatomi og fysiologi

  Undervisningsformen passer rigtig fint til mig og jeg føler jeg er rigtig godt rustet i faget. Nicolaj, faglærer, svarer hurtigt på alle henvendelser og kommer med gode uddybende og kvalificerede kommentarer på opgaverne. Han udviser begejstring for sit arbejde og er også klar med opmuntring, når man lige har en krise. Når jeg i løbet af studiet har ringet til studievejlederen, Maj, har hun altid givet sig god tid til at snakke og besvare mine spørgsmål.

  - Johanne Gyldenfred
  Odense
 • Anatomi og fysiologi

  Vil super gerne give ros til mine søde faglærere, som har været utrolig hjælpsomme og motiverende med deres feedback, som virkelig gav et selvtillitsboost til når man var usikker på om ens afleveret modul var godt. Dejligt de kom med lange beskeder, så man ikke følte man fik feedback fra en robot :)) Derudover var feedbacken meget professionel, men stadig varm. Meget dygtige faglærere :)

  - Natalya Nikanorova
  Dianalund
 • Anatomi og fysiologi

  TAK, Maj! TAK, Innowell! Det er en fornøjelse at læse hos jer, og I kan tro, at jeg skal sprede det gode budskab om en uddannelsesportal, der lige derinde bagved ikke er særligt langt væk, men altid nærværende, til stede, nemme at få fat på, gode til at støtte op og supportere og bidrage, bakke op og give en fantastisk oplevelse og god modtagelse. Jeg har virkelig følt, at I fra dag 1 var imødekommende og nærværende, at I er der for jeres kursister! Også en stor tak til en rigtig god faglærer, der altid er hurtig til at bidrage med hjælp; Nicolaj Munch Jensen! TUSIND TAK! Mange varme hilsener fra en meget glad kursist :-)

  - Helle Krag Hillbrandt
  Odense
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Tusind tak! Det er dejligt at kunne se tilbage og nu stå med beviset i hånden. Det har været hårdt, da jeg jo har 2 jobs ved siden af at jeg har læst, og derfor er jeg nu også ekstra stolt og glad! Jeg kan kun anbefale andre til at tage et kursus hos Innowell, det er nemt at gå til, der er en grundig gennemgang i kurset inden man starter og får man brug for hjælp, er det bare at skrive eller ringe, så er hjælpen der med det samme. Jeg har været super glad for at læse på denne måde, da jeg kunne læse NÅR jeg havde tid og lyst, derved kunne jeg passe job ved siden af m.m. Tak for denne gang, jeg kommer igen til et af jeres andre kurser.

  - Alis Rasmussen
  Vejle
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Jeg tænker, at jeg har fået måske bedre feedback end hvis jeg havde fået undervisning i et klasseværelse, jeg har været meget tilfreds.

  - Alex Holm
  Brørup
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Jeg har været utrolig glad for at studere hos Jer, og har virkelig nydt den fleksibilitet jeg havde.

  - Sine Mittag
  Hvidovre
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Nogle ting har faldet mig svært, men jeg kan godt lide den personlige kontakt, og vænnede mig hurtigt til at kontakte underviserne på nettet. Super søde mennesker, der hurtigt hjælper, tak for det.

  - Laila Schmidt
  Oure
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Det er et meget højt fagligt niveau. Og det blev jeg overrasket over. Kun positivt overrasket. Jeg har fået alle mine forventninger indfriet. Og jeg har altid fået hurtigt respons på mine opgaver eller spørgsmål. Jeg kan kun anbefale, at man læser på fjern-studie. Idet man kan gå fra og til, samt at man kan spole frem og tilbage i fx videoerne. Det giver nogle fordele, som man ikke kan ved en fysisk undervisningsform.

  - Birgit Søs Bæk
  Ejby
 • Sygdomslære/ farmakologi

  Det er svært, men tilpas svært, så der er masser af udfordring i studiet. Det er nyt at læse om disse emner, men studiet er pædagogisk godt opbygget. Som yogalærer og kropsterapeut samt kliniksekretær i fysioterapi-center vil jeg bruge det rigtigt meget.

  - Rie Bacher Kejser
  Dragør
 • Klinikvejledning

  Yderst tilfreds. Altid hurtig og klar konstruktiv feedback fra faglæren. Kun rosende ord herfra. Og synes det ligger på et meget højt fagligt niveau. Godt gået.

  - Birgit Søs Bæk
  Ejby
 • Klinikvejledning

  Hvis jeg må give lidt feedback på min oplevelse ved at studere hos Innowell, vil jeg sige, at jeg har været mere end tilfreds med jeres måde at organisere det på. Meget overskueligt og virkelig rart, at man kan gå i gang, når man vil og tage det i det tempo, der passer ind i ens hverdag. I er nemme at komme i kontakt med og venlige at tale med. Underviserne er dygtige, giver en grundig feedback og er positivt indstillede. Og det er cool, at I til ‘Klinikvejledning’ lægger alle de dokumenter og links op, som vi skal bruge. Rigtig gode forløb!

  - Vanessa Bowns Poulsen
  København
 • Klinikvejledning

  Mega fed opgave at skulle igennem. Har sparret med studiekammerater og familien herhjemme, det har været en øjenåbner at sætte tal på tingene, og lige nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at åbne min virksomhed. Det er en dejlig måde at studere på. Der er kompetente undervisere, og der er hurtig feedback på spørgsmål. Det hele kan bruges når jeg skal starte mit eget op, men jeg kan da også allerede bruge det i dag i det arbejde jeg har til dagligt pt. Igen er jeg bare rigtig godt tilfreds. 5 ud af 5 stjerner, fra mig.

  - Karina Hansen Baumann
  Syd Als
 • Jeg har været meget glad for min studietid hos Innowell. Det har passet ind i min hverdag. Gode undervisere og jeg har været rigtig glad for den uddannelsesvejledning jeg har haft brug for og fået hos Innowell.

  - Maria Petersen
  Rødekro
 • Klinisk Kosmetolog

  De er super dygtige hos Innowell, går på deres uddannelse til kosmetolog og er mere end tilfreds.

  - Anne Starcke
  Tylstrup
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er rigtig glad for at jeg har valgt at tage kosmetolog og spaterapeut uddannelse igennem Innowell. Der er styr på tingene, og man kan få hjælp alt det man har brug for. Både til selve studiet, men også hvis man oplever it-problemer. Jeg synes det er nemt at overskue studiet, pga hjemmesidens design for det første, men også pga. af den modulopdeling der er i hvert semester. Derudover kan man have fuldtidsjob samtidig med at man studerer. Det er perfekt for mig! Når man har lavet en test eller opgave går der heller ikke længe før man får en tilbagemelding fra sin lærer, selvom man ikke sidder i et klasseværelse hver dag. Det går rent faktisk hurtigere end i de fleste skoler/gymnasiet. Super godt! Innowell er kort sagt et uddannelsessted jeg vil, og har anbefalet andre.

  - Irene Leth Secher
  Skals
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg har gennemført uddannelsen som Lægeeksamineret kosmetolog og spaterapeut hos Innowell, og kan sige, at det var en ren fornøjelse at studerer hos jer. Under hele uddannelsen var der tæt kontakt med faglærerne. Studievejledningen fungerede også på yderst professionel vis. Det var også et fantastisk skoleophold med dygtige og skønne lærer og personale! Jeg kan varmt anbefale uddannelsen hos Innowell.

  - Regina Kristensen
  Stoholm
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg er lige startet på uddannelse hos Innowell og jeg føler mig rigtig godt modtaget og er så klar til at få min drømme uddannelse i hus. :)

  - Maria Nielsen
  Jerslev
 • Akupunktør

  Jeg blev d. 8/2-2015 færdig som Klinisk Akupunktør hos innowell og jeg er oven ud tilfreds med uddannelsen, både strukturmæssigt og fagligt. I starten af uddannelsen var jeg lidt skeptisk for niveau og faglighed men det er i den grad gjort til skamme for jeg har oplevet et højt niveau som du ikke kommer sovende til, meget engagerede og kompetente undervisere som hurtigt er klar til at hjælpe samt en super studievejledning. Jeg er blevet helt vild med denne uddannelsesform da det for mig er meget mere intenst men til gengæld, når JEG har tid.

  Tilstedeundervisningen på sidste sem. var meget intensivt men helt enormt lærerigt. Der blev sparret, undervist og lavet en masse akupunktur. Det var desuden SUPER fedt at benytte innowell’s klinik til at behandle “rigtige” kunder og samtidig meget lærerigt. Absolut ikke den sidste uddannelse jeg tager hos innowell og jeg kan derfor kun give innowell mine bedste anbefalinger. Så sidder du og er skeptisk, så grib mobilen og giv studievejledningen et kald... Du vil ikke fortryde det :)

  - Mads Raun Abel
  Tjæreborg
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg har lige afsluttet 1. semester i klinisk lægeeksamineret fodplejer hos Innowell. Et super godt studie med alt den hjælp man kan have brug for. Ønsker at opstarte min egen klinik på Bornholm efter endt uddannelse . Tusind tak til Innowell´s personale.

  - Jeanette Neumann
  Rønne
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg blev færdig som fodplejer i juni 2009 og kan varmt anbefale andre at tage uddannelsen.
  Den har været et fantastisk supplement til min kosmetolog uddannelse.

  - Lone Dale
  Hillerød
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er lige uddannet Lægeeksamen.Klinisk Fodplejer og jeg har taget uddannelsen som fjernstudie, som er en god mulighed, når man har familie, børn. Tak til personalet på innowell, som har været fantastiske og som har støttet mig, i denne personlige udvikling. Byen Hjallerup må være stolte over, at have sådan et godt, velfungerende uddannelses sted. Tak :)

  - Marianne Gehlert
  Ribe
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg er i gang med at tage anatomi, fysiologi og sygdomslære. Innowell har været en rigtig god uddannelse.
  Der er rigtige mennesker, gode lærebøger, forskellige indlæringsmetoder og en super læring!
  Jeg føler jeg er hjulpet fra start til slut, og kan varmt anbefale Innowell.

  - Sanne Hessel
  Thisted
 • Tusinde tak, fordi I piger på studievejledningen altid er så positive og hjælpsomme. Til jer kommer man aldrig forgæves heller ikke med de"dumme" spørgsmål. Dejligt at der er nogle som jer.

  - Gitte Jessen
  Åkirkeby
 • Klinisk Kosmetolog

  Fantastisk sted at tage uddannelse... :)

  - Lisa Nørlund Jørgensen
  Aabenraa
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Momsfritagelsespakken. Super professionelt kursus, med individuel opstart og rigtig søde lærer, der hurtigt og professionelt svare på skriftlige henvendelser. Jeg har været rigtig glad for kurset, også selvom jeg før kursusstart havde en forventning om, at der var webinarer. Men selvfølgelig svært, at kombinerer med individuel opstart. E-learning kræver en stor grad af egen motivation, som kan være en udfordring over så langt et forløb. Her er det muligt, at kontakte andre elever via hjemmesiden, og måske finde en sparingspartner. Men ellers er lærerne også rigtig gode sparingspartnere. De roser og opmuntrer. Det er fantastisk med læringsvideoerne, som kan ses og høres på en smartphone. Gerne flere af dem eller lydfiler. Pensum er meget relevant og brugbart. Allerede fra starten, kunne jeg bruge det jeg kontinuerligt lærte, og føler mig nu rigtig godt klædt på, til at behandle og undervise og holde foredrag i alternativ behandling og personlig udvikling.

  - Tabitha Daric-Schjøtt
  København
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell. Da jeg meldte mig til, fik jeg en udførlig introduktion til hjemmesiden samt guide til hvordan jeg kunne finde rundt i kurset. Jeg følte mig virkelig velkommen og taget godt imod. Selvom det var e-learning og dermed et selvstudie, følte jeg under hele forløbet, at der var god opbakning og hjælp at hente. Jeg kan varmt anbefale Innowell som uddannelseskanal

  - Helle Hillbrandt
  Odense
 • Teoretisk zoneterapi

  Jeg er igang med at tage zoneterapiuddannelsen ved innowell og er nået til slutningen af 2. semester.

  Jeg har gennem uddannelsen haft Nicolaj M. Jensen til anatomi og fysiologi og Charlotte H. Christiansen til zoneterapi. Begge lærere har været fantastiske til at give konstruktiv kritik på opgaverne og gode uddybende svar på de spørgsmål, der er kommet undervejs.
  Maj Mosegaard i studievejledning har også været en stor hjælp og er altid klar med et godt og detaljeret svar (eller evt. en rundvisning på hjemmesiden), når man ringer.

  Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre.

  - Kit Stistrup
  Nordborg
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har læst kurset Anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell, og jeg kan kun give mine bedste og varmeste anbefalinger. Støder man ind i problemer undervejs i forløbet, er både faglærer og studievejleder gode til at hjælpe, og er grundige i deres vejledninger. Derudover får man en konstruktiv tilbagemelding på sine afleveringer og man kan fornemme at læren har brugt tid på at rette ens aflevering igennem.
  De er hos Innowell nemme at få kontakt til, så man oplever aldrig at "gå i stå" i forløbet. Jeg ved at jeg med dette kursus, er godt klædt på til at starte en uddannelsen som Ergoterapeut.

  - Julie Bundgaard Laursen
  København
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg er nu færdig med momsfritagelse studiet hos Innowell og det har bare været super smile-humørikon, med god hjælp fra helt fantastiske faglærer. Vil også lige nævne min studievejleder Maj, der har været en perfekt støtte, hun er altid klar til at hjælpe når man har brug for det smile-humørikon. Jeg er uddannet sportsmassør har egen klinik, bor i Stouby mellem Horsens og Vejle. Klinikken hedder Spahanmassage.

  - Annemette Frederiksen
  Stouby
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er netop færdiguddannet som Kosmetolog og Spaterapeut, og vil bare sige at det har været en fornøjelse! Jeg var i Mesterlære på mit arbejdsplads og læste ved siden af. Jeg har også 4 børn, så det hele skulle hænge sammen- og det gjorde det!
  Innowell har meget dygtige og hjælpsomme personale, og 3 semester, de 13 dage hos dem var super dejlige. med rigtig god forplejning. Det kan godt betale sig at tage uddannelsen på denne måde! Tusind tak for alt, Ditte, Maj og Lise- I er bare skønne og dejlige:)

  - Adriana Kristiansen
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er Social-og Sundhedsassistent og læser til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer hos Innowell - jeg nærmer mig afslutningen af 1. semester. Uddannelsen som Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er spændende og lærerig og på mange måder rigtig udfordrende. Uddannelse indeholder både delprøver og arbejdsbøger som skal bestås eller afleveres for at komme videre i
  forløbet og det sikrer, at man er grundig inde i stoffet. Har man brug for det, er de lærer der er tilknyttet de enkelte fag, altid parate til at hjælpe og man får en rigtig god, grundig og professionel feed-back på de afleverede opgaver. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at komme videre med 2 semester.

  - Mariola Gralak Jensen
  Holstebro
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg op startede i foråret uddannelsen som fodplejer på 2. semester. Jeg brugte muligheden for at få merit fra første semester, idet jeg blev færdig som social og sundheds assistent i 2012. Efter et 3 måneder oplevede jeg, at jeg havde lidt problemer med anatomi og fysiologien. Det er er en helt andet uddannelse og meget mere dybdegående emne hos Innowell. Efter samtale med Ditte min faglærer og Maj min studievejleder, blev vi enige om at jeg skulle tage anatomien og fysiologien fra første semester, jo det koster ekstra penge, og jo det kræver mere arbejde. Men det har hjulpet mig rigtig meget, givet en meget større forståelse og indsigt i menneske kroppen, som jeg er sikker på, jeg får brug for senere. Så mit råd til assistenterne. Tag første semester med.

  - Hanne Hald Østergaard
  Nørresundby
 • Psykologi

  Jeg læser fysiologi, anatomi og sygdomslære hos Innowell. Sikke en professionel guidning jeg får, når jeg skal finde rundt på kurset.

  - Puk Lyhne Nielsen
  Næstved
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har igennem det sidste halve år taget anatomi, fysiologi og sygdomslære. Undervisningsformen passer rigtig fint til mig og jeg føler jeg er rigtig godt rustet i de tre fag. Nicolaj, faglærer, svarer hurtigt på alle henvendelser og kommer med gode uddybende og kvalificerede kommentarer på opgaverne. Han udviser begejstring for sit arbejde og er også klar med opmuntring, når man lige har en krise. Når jeg i løbet af studiet har ringet til studievejlederen, Maj, har hun altid givet sig god tid til at snakke og besvare mine spørgsmål. Til eksamen tog Lise Lotte rigtig godt imod mig, lavede kaffe og havde købt lidt sødt og lækkert. Stuen var rar at sidde i og bordet tilpas stort til både pc, bog og notater. Hun havde lavet en hyggelig atmosfære med blomster og levende lys. Alt i alt gav det en følelse af at være velkommen. Jeg har været glad for studieformen, og synes at undervisningsmaterialet er sammensat på en rigtig god måde. Teksten er forståelig for alle og det er skønt med alle de billeder der levendegør det læste.

  - Johanne Gyldenfred
  Odense
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  I mit daglige arbejde er jeg klinikchef hos Sahva, og her møder jeg jo rigtig mange mennesker med smerter som ønsker hjælp. Mit studie i anatomi, fysiologi og sygdomslære har helt klart givet mig en kæmpe indsigt i mange af de diagnoser folk kommer med, og dermed en super mulighed for at både udlevere det rigtige hjælpemiddel, men også supplere med viden omkring årsager og sammenhænge.. Det er fedt.. Jeg var faktisk lidt bange for at jeg var blevet for gammel til at indlære og huske det, men det går fint, og jeg tror at når man brænder for noget, så magter man mere..

  - Susanne Lauridsen
  Rødekro
 • Klinisk Fodplejer

  I på Innowell skal naturligvis have 5 stjerner!! For et fantastisk dejligt og vigtigst af alt lærerigt ophold ved jer. Tak til Brian og Maj....og en stor tak til min dygtige og meget kompetente lærer Ditte!! Jeg er i fuld gang med mit nye virke som fodplejer i min klinik, Strib Fodklinik....er så GLAD!!!

  - Liselotte Lorentzen
  Strib
 • Klinisk Massør

  Mit første indtryk er bare super. Sød og imødekommende studievejleder.

  Har nu afsluttet min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Massør og kan kun anbefale Innowell, det er meget professionelt.

  - Susann Vellier Hansen
  Frederiksberg
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg har taget uddannelse som lægeeksamineret klinisk fodplejer, zoneterapeut og hudterapeut samt en række kurser og kan på det varmeste anbefale Innowell. Kompetencer og faglighed er helt i top, både hvad angår undervisningsmetoder, undervisningsmaterialer, undervisere, studievejledning samt den personlige kontakt. Alt foregår på en venlig, omsorgsfuld og tryg måde. Jeg har virkelig følt mig "hjemme" i Innowells regi og altid fået den hjælp, som jeg har haft behov for. Jeg glæder mig til, at vi ses igen.

  - Anne Mette Koustrup Nielsen
  Qaqortoq, Grønland
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er snart færdig med første semester på fodplejeuddannelsen, og er SÅ glad for at jeg, den tirsdag for 6 måneder siden, ringede til innowell. Det er lige en studiemetode for mig. Og den feedback der bliver givet tilbage på de opgaver jeg har lavet og sendt ind, er virkelig konstruktiv og noget jeg kunne bruge i mine følgende opgaver. Jeg glæder mig og ser frem til mit videre studieforløb. :-)

  - Charlotte Schmidt
  Hørve
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Tusind tak for den uddannelsesform I har hos Innowell, hvor jeg studerede momsfritagelsespakken. Den er grundig og er på et højt fagligt niveau, hvad der skaber tryghed for både mig og mine kunder. Jeg er i dag selvstændig behandler med firmaet Bodycraft.

  - Betina Magrethe Lund Rasmussen
  København
 • Hudterapeut

  Vil du have en uddannelse eller tage kurser, indenfor denne branche, så skal du helt klart vælge Innowell. Jeg er lige blevet færdig som hudterapeut, det var et helt fantastisk forløb. Det er yderst professionelt opbygget. Ditte min faglærer var så kanon til at lære fra sig, og helt klart hendes fortjeneste at jeg sidder med den følelse af at være så godt klædt på fagligt og praktisk som jeg gør i dag. Men ikke nok med at det er yderst professionelt, så er der så megen hjertevarme og rummelighed i det dejligt hus i Hjallerup. Jeg glæder mig til at udføre disse lækre behandlinger på mine kunder i Næstved.

  - Gry Hermansen
  Næstved
 • Farvning af bryn og vipper, samt permanent af vipper

  Jeg har lige taget kurset farvning af vipper og bryn, retning af bryn og permanent af vipper , super godt , lærerigt kursus og et dejligt sted at være . Dette kursus kan jeg varmt anbefale. Jeg havde Ditte som lærer for en dag, hun er dygtigt til at lære fra sig , og god til at forklare tingene . Hyggelig dag og jeg glæder mig til mit næste kursus hos jer .

  - Sara Andersen
  Århus
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er netop blevet færdig som kosmetolog og hudterapeut hos innowell. Min rejse med innowell har været intet andet end fantastisk! Der er altid hjælp af hente hvad end man ikke man finde ud af produkterne, forstår hvad man læser eller andre udfordringer man vil støde op - Maj sidder altid klar ved telefonen og er klar til at besvare alle spørgsmål man måtte have! Derudover har mit 3. Semesters skoleophold overgået alle mine forventninger - holdene er små, hvilket gør at der virkelig er tid til at fokusere på den enkle! Derudover foregår undervisning helt nede på jorden - der er ingen dumme spørgsmål. Vores kære lærer, Ditte, er fantastisk til at formidle alt teorien, så alle kan være med og hun er derudover en helt fantastisk person! Jeg vil klart anbefale alle at tage uddannelse og kurser her igennem - jeg er hvertfald ikke færdig med at uddanne mig igennem innowell!

  - Camilla Skau Larsen
  Vejle
 • Klinisk Massør

  Har lige afsluttet eksamen som massør & kropsterapeut, vil vælge innowell igen hvis jeg skulle tage endnu en uddannelse.

  - Heidi Gemmer Gasberg
  Esbjerg
 • Klinisk Massør

  Jeg har afsluttet min uddannelse som klinisk Massør & Kropsterapeut hos Innowell.
  Online undervisning har været særligt godt for mig , da jeg bor i udlandet.
  Jeg vil klart anbefale Innowell til andre i samme situation.
  Maj sidder altid klar ved telefonen og er altid meget hjælpsom med at besvare spørgsmål.
  3. semesters skoleophold var udover alle mine forventninger, vi var et lille hold og der bliver virkelig fokuseret på den enkelte elev.
  Ditte er en fantastisk lærer. God til at formidle undervisningen, så alle kan være med.
  Det er helt sikkert at jeg skal deltage i andre af Innowells kurser eller udannelser.

  - Anette Søhald
  Geneva, Schweiz
 • Klinisk Fodplejer

  Et godt og lærerigt praktikophold på fodplejer uddannelsen. Kan stærkt anbefales!

  - Henriette Åskar
  Rødovre
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg kan også varmt anbefale innowell. En kosmetolog og spaterapeut uddannelse der er strikket sammen til din fordel. Du læser, når du har tid, du læser i dit eget tempo og får masser af kompetent undervisning og vejledning af innowells lærer:-) Innowell = vejen til success !

  - Mia Højstoft David
  Århus
 • Jeg har taget min uddannelse som Lægeeksamineret Klinisk Zoneterapeut hos Innowell. Dette har kun kunnet lade sig gøre for mig, da undervisningen er foregået som e-learning, da jeg med fire børn ikke havde mulighed for at skulle afsted om aftenen, hvilket var alternativet hvor jeg bor. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af undervisningen og kan kun anbefale denne form for undervisning til andre.

  - Hanna Rosdam
  Brovst
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg blev færdig som Kosmetolog i søndags, jeg er så glad for min kosmetolog uddannelse hos Innowell. Nu er jeg kommet videre med min egen klinik og det elsker jeg og er god til. Tak til mine lærere, studievejlederen Maj og rektor Brian. I har hjulpet mig til at komme videre med mit liv og det er jeg meget glad for.
  Maannamut Kosmetologitut naammassivunga sapaatiummat, nuannaarutigeqaara Innowell pinngorsimammat, imaallaat nuannarisannik ingerlaqqippunga naammasillungalu nuannarilluakkannik pikkoriffigilluakkannillu. Qujarusuppunga ilinniartitsisunnut siunnersorti Maj atuarfiup aqutsisualu Brian-imut ikiorsinnaasimagassinga naammassillungalu ingerlaqqinnissannut. ♥ :) ;)

  - Pilunnguaq Benjaminsen
  Qaqortoq, Grønland
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg læser til klinisk fodplejer, klinisk kosmetolog og spaterapeut på 2. semester, og jeg er vild med måden at studere på! Jeg står i mesterlære hos Klinik Innowell, mens jeg læser teorien til uddannelserne på Innowells e-learning. Jeg har en ugentlig studiedag, hvor jeg får tid til at reflektere, læse og lave opgaver, fremfor at skulle forlade klinikken i længere tid ad gangen for at gå på skole.
  Jeg har flere gange fulgt elever på deres 3. semester, hvor de har deres skoleophold og tager deres eksamen. Det har været fantastisk at møde så mange dejlige mennesker, som bare brænder for deres fag! Det er en kæmpe inspiration :) Jeg glæder mig til, at jeg kommer så langt i min uddannelse, for det er tydeligt, at eleverne er godt rustet til eksamen og den karriere, der møder dem efterfølgende.

  - Lise Mosegaard
  Aalborg
 • Jeg er udvikler hos Innowell, hvilket jeg er meget stolt af! Det er en helt kanon arbejdsplads med fantastiske kollegaer og et rigtig godt team baseret arbejdsmiljø. Det er fedt at være med til at give de studerende den bedst mulige oplevelse når de tager en uddannelse hos Innowell! :)

  - Nicklas Andersen
  Aalborg
 • Klinisk Kosmetolog

  Hej. Jeg er nu blevet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut hos INNOWELL, og det var for mig en fantastisk rejse. Systemet med E-learning er det helt rigtige, hvis man ønsker at fordybe sig i det teoretiske når det passer i ens kalender, samtidig med at man har sit arbejde ved siden af. I det praktiske semester er der et fantastisk team som hjælper hele vejen igennem, med både små og store opgaver. INNOWELL i Hjallerup har en helt speciel ånd i huset der danner rammen om den "intelligente vej til succes". Min uddannelse hos Innowell var en rigtig god og lærerrig oplevelse. Tak til Innowell for den store hjælp og støtte. Uanset alder, så kan man blive kosmetolog, hvis man studerer hos Innowell. Sidst men ikke mindst, tak for en fantastisk ånd i huset, og mange gode frokoster:-)

  - Marianne Ankær Tollund
  Viborg
 • Klinisk Massør

  Efter afsluttet kropsmassør uddannelsen, kan jeg varmt anbefale Innowell.
  Altid rar og venlig betjening ved kontakt til skolen. Modtaget på skolen i fredelige og rolige omgivelser af en engageret ledelse og en meget dygtig og kompetent lærer.. tusind tak for 2 lærerige dage hos jer..
  Vender rigtig gerne tilbage til flere kursus ophold...

  - Kirsten Munkholm Hansen
  Aakirkeby
 • Klinisk Fodplejer

  Ikke mindre end verdens bedste måde at tage uddannelse på. Jeg har læst til lægeeksamineret klinisk fodplejer hos Innowell og hver gang jeg har henvendt mig enten til studievejlederen, eller en af lærerne har jeg fået en helt igennem fantastisk behandling. Jeg overvejer at tage uddannelse som kosmetolog også.

  - Dorthe Steen Wiedenbein
  Helsingør
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er i gang med 2 semester på kosmetolog uddannelsen, og jeg synes at det går rigtig godt. Da jeg arbejder som sygeplejerske, er det dejligt at jeg selv kan bestemme hvornår jeg skal læse og lave opgaver og øve behandlinger. Så jeg kan varmt anbefale innowells uddannelser.

  - Ann Evy Vinkel
  Snedsten
 • Super fed arbejdsplads! Elsker at være med til at gøre en forskel for flere tusinde uddannede!

  - Matias Vad
  Aarhus
 • Klinisk Fodplejer

  Denne skole er top moderne og lever op til nutidens trend med de uddannelser og kurser de tilbyder. Jeg selv har uddannet mig til klinisk fodplejer og hudterapeut og kursus i voksbehandling. Giver skolen topkarakter og kan varmt anbefale stedet til andre.

  - Maja Grand Scheel-poulsen
  Kongerslev
 • Super dejlig fodbehandling. Helt i top og yderst professionel behandling fra jeg kom til jeg gik. Mine fødder er rigtig glade nu. Et dejligt sted at komme.

  - Hanne Hjørringgaard
  Brønderslev
 • Kvalitet er et nøgleord for Innowell, og det er ikke kun et meget højt fagligt niveau de ønsker at føre. Alt grafisk materiale, som brochurer, pensum, e-bøger, eksamensbeviser med mere, skal have designpædagogisk fokus. Det grafiske materiale, som udvikles skal følge samme høje standard, som deres pensum og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Innowell ønsker at signalere kvalitet over hele linjen. Materialet skal matche det høje faglige niveau deres uddannelser har.

  - Gitte Jacobsen
  Vodskov
 • Jeg har været hos jer nogle gange nu, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg har allerede bestilt ny tid. Jeg har endnu aldrig været sådan en sted med så dejlige mennesker og dejlige omgivelser, og så fuldt ud tilfreds med de behandlinger jeg har fået. Jeg vil varmt anbefale alle andre at prøve klinik innowell, for der findes ikke bedre steder.

  - Louise Steffensen
  Hjørring
 • Klinisk Fodplejer

  Stor ros til alle på Innowell, har næsten lige afsluttet mit skoleophold til uddannelsen som lægeeksamineret klinisk fodplejer, og savner allerede dem alle sammen:-)
  Ditte som er lærer på fodplejeuddannelsen, er helt igennem en fantastisk person, og altid klar til at hjælpe en, ligesom Mai & Brian altid har været meget hjælpsomme....
  Så kan kun give mine bedste anbefalinger til næste hold, i kan godt glæde jer:-) Og til dig der sidder og overvejer fodplejeuddannelsen!! gør det, du vil helt sikkert ikke fortryde det :-)

  - Birgitte Graabek Johansen
  Aarhus
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er netop uddannet kosmetolog og hudterapeut hos Innowell! :-) Det er en fantastisk skole!!! - det er næsten ufatteligt hvad jeg har lært - især på det 3. semester som jeg syntes er utrolig godt sat sammen med den viden jeg har tillært mig på 1. og 2. Semester.
  Professionalisme og hjertet på rette sted må være kodeordene for Innowell!

  - Helle Ellegaard
  Juelsminde
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg er i gang med Innowells momsfritagelses kursus på e-læring, og jeg kan varmt anbefale både kurset og måden at gøre det på. Det er super overskueligt, og søde og rare mennesker til at hjælpe en, hvis man er i tvivl. Det er et rigtig spændende kursus der er sat sammen, og det giver en masse læring! Tak til Innowell for dette fantastiske kursus!

  - Christina Møldrup Rasmussen
  Ulstup
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg afsluttede uddannelsen som klinisk fodplejer i 2011. Perfekt uddannelsesform for mig, da jeg havde arbejde ved siden af. I dag bruger jeg alt hvad jeg har lært i mit daglige arbejde som selvstændig med egen klinik :) :)

  - Tina Malene Væver Olsen
  Frederikshavn
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Momsfritagelses kurset, herunder anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi, klinikvejledning, introduktion til andre alternative behandlingsformer og førstehjælp, har været et interessant og lærerigt forløb, som jeg absolut kan anbefale andre.

  - Ulrik Kirkegaard
  Roskilde
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er færdig med min 2. uddannelse hos Innowell, som Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer. 3.semester har været helt fantastisk lærerigt og spændende, og vores undervisning er af høj kvalitet af en meget dygtig underviser. Jeg glæder mig til at vende tilbage og kan på det varmeste anbefale Innowell til alle.

  - Charlotte Christiansen
  Store Heddinge
 • Massage kursus

  Jeg er lige blevet færdig med momsfritagelsen til massør. Det har været et super godt forløb, og en super god måde at komme igennem pensum på. Det er yderst kompetente mennesker der står bag, både hvad angår opgaver, og til at få besvaret eventuelle spørgsmål undervejs i forløbet omkring uddannelsen, krav fra Skat m.m. Jeg kan kun give Innowell de bedste anbefalinger.

  - Christina Clement
  Lejre
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg vil blot sige tak for et fantastisk 9 dages ophold da jeg sluttede mit 3 semester som Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, med hygge og god mad, men også hårdt arbejde. Jeg var godt nok træt da jeg kom hjem:-) Jeg vil også sige tak for den måde i er på, og man skal lede længe for at finde så varmhjertelige personer der har hjerter af guld. Uddannelsen hos innowell kan stærkt anbefales og det er alle pengene værd, og det kan være hårdt!, men så lærer du også en masse:-) Knus og krammer fra Lisbeth

  - Lisbeth Thorup
  København
 • Om Innowell

  Jeg er cheftræner hos Innowell og vil lade jer vide, hvor fantastisk det er at kunne tage på arbejde hver dag, og vide man aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten - og endnu bedre er det at kunne lære det videre til vores elever. Mine elever bliver Danmarks bedste behandlere.
  At få lov at følge så mange studerende fra start til slut og opleve den kæmpemæssige udvikling de er igennem, og for manges vedkommende, være en del af grundlaget for deres nye liv og karriere, det er skønt. Så stort tak for at jeg må følge jer - også efter I har taget uddannelse her.

  - Ditte Louise Sidelmann Jensen
  Frederikshavn
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er nu snart færdig-udd. som fodplejer og kan give Innowell de bedste anbefalinger! Det er en god måde at studere på, og der er altid hjælp at hente - en særlig tak til studievejleder Maj for hjælp, vejledning og opmuntring. Nu lakker skoleopholdet mod enden, og jeg er fuld af gå på mod, ideer, praktisk erfaring og "en rød ballon i maven" ;-) - tak til Ditte for at være som du er....

  - Gitte Hansen
  Tønder
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er meget snart færdig som fodplejer og er i øjeblikket på mit 3. semester. Det er et fantastisk ophold omgivet af de skønneste mennesker. Innowell er yderst professionelle og hjertelige og man kan kun føle sig velkommen. De støtter os hele vejen og lader ingen være overladt til sig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Innowell.

  - Tina Persson
  Dragør
 • Klinisk Kosmetolog

  Lige færdig med 1. semester, og godt igang med 2. semester af min uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog. Jeg har også deltaget i et kursus i "Produktlære og Powerfulde Salgstips" hos Innowell, og det var en fantastisk dag. Jeg kan kun anbefale at deltage på disse kurser, også selvom man ikke er nået så langt. Maj og co. er fantastiske til at hjælpe en på rette vej, hvis man skulle få brug for dette. Det er også en fornøjelse at komme i huset i Hjallerup, hvor man hurtigt fornemmer den gode ånd der er. Jeg har i dag kørt 120 km for at få en rigtig hudanalyse, med en efterfølgende ansigtsbehandling. Kørt hjem med de lækreste produkter som passer til min hud. Fantastisk:-))

  - Marianne Ankær Tollund
  Viborg
 • Hudterapeut

  Så kalder hverdagen igen, efter 5 fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen hudterapi. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. :) Jeg er ikke færdig med af tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

  - Michele Vendel Glimø
  København
 • Hudterapeut

  Ju hu. Er lige kommet hjem efter 5 fantastiske dage hos Innowell og har bestået hudterapi. 5 dage med utrolig meget læring, nærhed, positivitet og dejlige mennesker. Stor tak til vores lærer Ditte og til Mille, Mai og Brian for jeres måde at være på. Det har været en stor fornøjelse at uddanne mig hos jer og deltage i disse 5 fantastiske dage med masser af god energi. Det er ikke sidste gang jeg tager uddannelse hos jer, det er bare så professionelt. Tusind tak.

  - Hanne Hjørringgaard
  Brønderslev
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg kan kun varmt anbefale Innowell. Jeg er simpelthen så glad for min kosmetologuddannelse, og jeg føler virkelig jeg er på vejen til succes :)

  - Trine Kjær Karlsen
  Viborg
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg er lige blevet færdig med den sundhedsfaglige grunduddannelse og teoretisk massage. Jeg tog uddannelsen da jeg skulle starte op som selvstændig og ville på den måde blive momsfritaget, samt få opfrisket min anatomi/fysiologi. Jeg må sige, at det har været utroligt spændende og lærerigt og jeg kan varmt anbefale denne her uddannelse. Som mor til en lille meget vågen pige, har det været utroligt godt, at jeg selv kunne bestemme hvornår jeg ville læse og følge mit eget tempo. Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Innowell, og tak til Maj og de søde lærere hos Innowell.

  - Mia Græns
  Vallensbæk Strand
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg har lige afsluttet den sundhedsfaglige grunduddannelsen mht. til momsfritagelse. Det er gået over al forventning. Jeg er super stolt over mine resultater og det fantastiske materiale samt vejledning hos Innowell. Alle kan gøre det, hvis motivationen og viljen til at yde en ekstra indsats er tilstede. 1000 tak for hjælpen til at udvikle mig yderligere inden for mit kompetance område der er Fysiurgisk massage.

  - Lars Sandgaard
  Valby
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Det har været et godt forløb i kurset til momsfritagelse og jeg vil varmt anbefale Innowell som uddannelsessted :) og kan kun give jer store roser for jeres venlighed og hjælpsomhed :)

  - Hanne Holm
  Tarm
 • Om Innowell

  Jeg er super glad for at studere via Innowell! Jeg har aldrig været god til at være i en stor klasse med gruppe arbejde, og hvad der ellers hører til. Så det at jeg kan sidde der hjemme og læse, lave opgaver og teste uden at være afhængig af andre er helt perfekt for mig. Det fungere rigtig godt, der er styr på tingene fra Innowells side af, og man får hurtig feedback og hjælp, hvis der er det mindste. Derudover er fagene også delt godt op i moduler, så man er ikke i tvivl om, hvad man skal, da man bare skal følge det slavisk. Jeg arbejder selv fuldtid udover, og det fungere helt fint. Så jeg vil helt sikkert anbefale Innowell som uddannelsessted! :)

  - Anonym
  Brønshøj
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg er uddannet klinisk fodplejer hos Innowell i 2007. Og tak til Innowell, for sammen med jer, har jeg i dag en succesrig virksomhed - fodplejeklinik i byen Vorbasse. Min uddannelse som klinisk fodplejer hos innowell har givet mig en høj professionel standard, med en bred viden både teoretisk og praktisk. Jeg er blevet godt rustet i markedsføring af min klinik, som innowell lægger stor vægt på, samt en meget vigtig del, nemlig også at kunne tilbyde wellness for at favne et større kundepotentiale. Jeg lægger stor vægt på wellness i min fodplejeklinik, og det er en af grundene til at kunder kommer langvejsfra, for at få behandling hos Vorbasse Fodklinik. Hos mig går kunderne fra en fodbehandling med en stor følelse af velvære, og det gør at kunderne næsten altid bestiller en ny tid. Jeg har fået en høj faglig uddannelse, som er bæredygtig, og med mange muligheder inden for både den kliniske fodpleje og wellness, som stadig er i høj kurs. Innowell har givet mig et godt redskab i markedsføring, samt i salgsteknikker, så jeg har følt mig godt rustet til at åbne min egen klinik. Jeg har i dag, 4 år efter endt uddannelse, så stor succes med min uddannelse som klinisk fodplejer, at jeg blev nødt til at udvide med en ansat. Nu er jeg blevet Mester og har fået en elev i Mesterlære. Min elev er min mand Mikael, som også tager sin uddannelse til fodplejer hos Innowell (fjernundervisning), så han kan få samme bæredygtige uddannelse som jeg selv. Sammen vil vi kunne opnå endnu mere succes.

  - Charlotte Jacobsen
  Vorbasse
 • Om Innowell

  Det er en supergod måde at studere på. - Når man har tid, lyst og overskud. Kunne ikke ønske mig noget bedre.

  - Marina Kirkvald
  Farum
 • Psykologi

  1ooo tak... Det har været meget meget givende og spændende at studere psykologi. Jeg kunne bruge det til rigtig meget, ikke kun som en del af uddannelsen, men også personligt/privat har det givet mig en masse svar og forståelse :-)

  - Karina Gottschalck
  København S
 • Hudterapeut

  Jeg er så glad for at være blevet uddannet hudterapeut hos Innowell. En skole som jeg varmt kan anbefale. Tak til alle i Innowell, som har bidraget til at jeg i dag er en dygtig hudterapeut!!

  - Elizabeth De Sousa
  Drammen, Norge
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg valgte Innowell til at uddanne mig til kosmetolog, jeg vil anbefale andre til at vælge skolen. Innowell er en god mulighed for dig der vil studerer på nettet. Innowell er en meget professionel skole. ;-)

  - Elene Maryan Rød
  Helsinge
 • Klinisk Fodplejer

  Det der er super for denne skole er at man kan have et arbejde ved siden af man tager en af de mange uddannelser og eller kurser der er og vælge imellem.. Og opstår der et problem, lille eller stor, spørgsmål eller lign. hjælper de altid inde fra innowell. Altid hurtige til at reagere og dygtige til at forbedre kurser og uddannelserne... Jeg er super tilfreds og er igang med nr.2 kursus efter uddannelsen som klinisk fodplejer... :-D Vil klart anbefale skolen til andre..

  - Maja Grand Scheel-poulsen
  Kongerslev
 • Klinisk Massør

  Jeg vil klart anbefale Innowell til alle der har interesse i uddannelse indenfor massage, kosmetologi, alternativ behandling og fodpleje, hvad enten det er små kurser eller hele uddannelser. Man bliver altid mødt af positive medarbejdere når man ringer til skolen og der er hurtig hjælp via mail, hvis der er spørgsmål til pensum og opgaver. Og så er det rigtig dejligt at man kan studere når det passer dig og ikke når det passer andre. Materialet er let forståeligt og der ligger videoer til rigtig mange af modulerne inde på youtube. Innowell er et fantastisk skole univers der hele tiden er i udvikling og der er hele tiden tager initiativer til noget nyt og spændende. Det skal prøves :-)

  - Dorthe Steen Wiedenbein
  Helsingør
 • Klinisk Fodplejer

  Det er utroligt at der er sådan en fin mulighed for en fodpleje uddannelse, som kan kombineres med mange andre gøremål. For voksne damer som mig, der bor i Norge er mulighederne for denne type uddannelse et år i sygeplejen for at få anatomi og fysiologi, og senere andre lærersteder, tiden og prisen kan ikke sammenlignes. Nu ser jeg også hvilke muligheder der ligger i en kombination af den kliniske fodpleje og pedicuren. Prisen for fodpleje uddannelsen er lav og mulighederne store. Jeg synes også at alle de nye videoer der er lagt ud på nettet er utrolig lærerige, og en god forberedelse til 3 semester. Og sidst men ikke mindst tak til Maj i studievejledningen for hendes tålmodighed med mig hele vejen. Jeg vil varmt anbefale studiet til voksne damer og herrer. Når jeg kan, så kan I også. Juleklem fra Røyse, Norge!

  - Liss Adelsten Ruud
  Røyse, Norge
 • Negletekniker

  Innowell = very nice ;)

  - Matilda Ceni
  Thorshavn
 • Om Innowell

  Jeg synes helt klart om Innowells koncept. At kunne uddanne sig via nettet hjemmefra er fremtiden. Jeg føler, at jeg helt klart kan fordybe mig mere ved at læse hjemme og så gå til eksamen, når jeg føler mig klar til det. Det er rart. :o)

  - Peter Hieronymus Hansen
  Hundested
 • Kursus i hårfjerning med voks

  Jeg vil anbefale kurset hårfjerning med voks. Det er let læseligt og lige til at gå til, og så er studievejledningen i top.
  Jeg vil da også lige slå et slag for 4. semester delen hos Innowell, det er en overbygning til den uddannelse, du allerede har taget. Det har jeg gjort og det har været endnu en fantastisk oplevelse.

  - Dorthe Steen Wiedenbein
  Helsingør
 • Farvning af bryn og vipper, samt permanent af vipper

  Hej Jeg har netop afsluttet et e-learnings kursus i øjenvippepermanent, og det har virkelig været en god måde at tage dette kursus på. Alt materiale blev tilsendt med posten og det pensum som jeg skulle læse, lå på nettet, alt var lige til at gå til. Det er dejligt at kunne tilbyde sine kunder en ny behandling. Jeg kan kun anbefale at tage et e-learning kursus hos Innowell. Det har været en fornøjelse, og en stor besparelse. Jeg har kunnet undlade at lukke min klinik ned og passe mit arbejde samtidig med at tog mit kursus. Hvilket betød at jeg kunne spare på udgifter til rejse og hotel, og samtidig holde min indtægt i min klinik. Og samarbejdet mellem skolen og jeg har forløbet uden problemer, da jeg hurtig fik svar på mine spørgsmål, og hjælp til at komme videre i forløbet, og blev guidet rigtig godt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager et e-learning kursus hos Innowell. Med Venlig Hilsen Karen Bang, SkinStyle

  - Karen Bang
  Ulfborg
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Det er DK Healthcare's opfattelse, at Innowell tilbyder gode uddannelser/kurser - især efteruddannelse til momsfritagelse - hvilket flere behandlere fra vores netværk har gjort brug af. Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale efteruddannelsen til momsfritagelse hos Innowell.

  - Flemming Lorenz Jørgensen
  Vallensbæk Strand
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Hej. Hvis I skal læse fag som anatomi, fysiologi og sygdomslære eller psykologi, eller andre ting under det, så gå ind på www.innowell.net. Det er det mest organiserede e- learning jeg har været tilmeldt, kan varmt anbefale det. Søde ansatte og der er altid venlighed i deres stemmer.

  - Mette Drustrup
  Aabybro
 • Klinisk Fodplejer

  Er lige blevet uddannet fodplejer hos Innowell og vil helt sikkert anbefale det til alle. Når man bor i udkants Danmark er det helt sikkert den mest fantastiske måde at studere på <3

  - Mette Stegmann
  Klemensker
 • Spaterapeut uddannelse (hotstone kursus)

  Jeg kan kun varmt anbefale Innowell til andre! Man får den service og hjælp man har brug for, og i og med mange af tingene er fjernstudie, kan det nemt suppleres med, at man - f.eks. som i mit tilfælde, er selvstændig.. Hvilket selvfølgelig er en KÆMPE fordel, da man så fortsat kan passe sin forretning sideløbende med uddannelsen :-) STOR ros her fra...

  - Maja Vinther
  Skive
 • Klinisk Massør

  Hej :-) Går du og drømmer om at påstarte nyt studie som MASSAGETERAPEUT, FODPLEJER, KOSMETOLOG, HUD & SPATERAPEUT ELLER ZONETERAPEUT, så klik ind på INNOWELL.DK Kan kun varmt anbefale dette studie, da det er et seriøst og godt gennemtænkt e-learning studie. Personalet er altid behjælpelige med spørgsmål og svar og det er tydeligt at mærke, at de er der for den enkelte elev. Ønsker du et godt seriøst studie så vælg INNOWELL, det gjorde jeg :-)

  - Sylvia Horskjær
  Væggerløse
 • Klinisk Massør

  En stor anbefaling fra mig - Jeg er nu i gang med min anden uddannelse hos Innowell - og har kun varme og positive ord at sige om skolen. Undervisningsformen passer perfekt til mig og mit liv.

  - Birthe Lykke Jensen
  Aalborg
 • Synes lige I skal tage et kig ind hos Innowell. Fantastisk uddannelsesstruktur, som gør at man kan uddanne sig, mens man har et fuldtidsjob. E-learning er klart vejen frem.

  - Louise Speiermann
  København
 • Hudterapeut

  Jeg er super glad for at jeg valgte kurset hudterapi...spændende pensum hvor jeg har lært meget!!! Jeg mangler lige at få afleveret journalkort så jeg kan booke skoleophold... det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg vil helt sikkert anbefale innowell til andre da jeg selv har fået meget ud af mit kursus...Jeg synes også det er dejligt man kan tage kurser hvis man ikke lige har råd til hele uddannelsen... så er der mulighed for at bygge på, det er ihvertfald ikke mit sidst kursus!!!

  - Anni Lykke Andersen
  Esbjerg
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg afsluttede for kort tid siden den sundhedsfaglige grundkursus hos Innowell og jeg kan varmt anbefale kurset til alle der gerne vil den alternative vej :-) Det er en super god læringsplatform, som fungerer rigtig godt....

  - Tonny Lago Henriksen
  Ikast
 • Hudterapeut

  Jeg er i fuld gang med uddannelse til hudterapeut og det er fantastisk. Et meget kompetent uddannelsessted som jeg varmt kan anbefale.

  - Hanne Hjørringgaard
  Brønderslev
 • Klinisk Fodplejer

  Jeg læser til fodplejer hos Innowell, og er meget tilfreds. Der er hjælp at hente, hurtige svar og i det hele taget styr på tingene. Glæder mig meget til det videre forløb. Kan varmt anbefale det til alle der ønsker sig en god udd. Og seriøse forhold.

  - Gitte Hansen
  Tønder
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg vil klart anbefale Innowell til alle der skal have anatomi, fysiologi og sygdomslære kurser for at blive momsfritaget. De er enormt søde og venlige i telefonen, aldrig sure miner og studiet er rigtig nemt at gå til. Kan varmt anbefales.

  - Mette Drustrup Sönder
  Aabybro
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg er rigtig glad for at jeg har valgt at tage hud- og spaterapeutuddannelse igennem Innowell. Der er styr på tingene, og man kan få hjælp alt det man har brug for. Både til selve studiet, men også hvis man opleve it-problemer på hjemmesiden. Jeg synes det er nemt at overskue studiet, pga hjemmesidens design for det første, men også pga af den modulopdeling der er i hvert semester. Derudover kan man have fuldtidsjob samtidig med at man studerer. Det er perfekt for mig! Når man har lavet en test eller opgave går der heller ikke længe før man får en tilbagemelding fra sin lære, selvom man ikke sidder i et klasseværelse hver dag. Det går rent faktisk hurtigere end i de fleste skoler/gymnasiet. Super godt! Innowell er kort sagt et uddannelsessted jeg vil, og har anbefalet andre.

  - Irene Leth Secher Mogensen
  Skals
 • Spaterapeut uddannelse (hotstone kursus)

  Har gennemgået alle moduler i hud, spa og wellnessterapeut uddannelsen og er meget glad for denne mulighed for i en moden alder at kunne tage en ny uddannelse og en uddannelse, der kan bruges overalt. Jeg har i mange år lavet kosmetik af mælk og har nu en meget bedre forståelse for kundernes behov, problemer og især løsninger. Har efter uddannelsen udviklet endnu flere spændende hudplejeprodukter og har nu egen klinik med massage og hudpleje, samt spa og wellness. Tak fordi Innowell gjorde dette muligt. Jeg har endvidere taget nogle ekstra tillægsmoduler hos Innowell og er bestemt ikke færdig med at udvikle mig.

  - Bjarne Munkholm Hansen
  Åkirkeby
 • Klinisk Massør

  Jeg er blevet færdig uddannet i 2007 som lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer samt massør. Det har været et fantastisk uddannelseforløb med faglige kompetente undervisere på det højeste niveau. Jeg har nu været selvstændig i 5 år og kan varmt anbefale Innowell, som en uddannelsesinstitution der lever op til de faglige og sociale krav. Jeg takker meget Maj og Brian for deres støtte og kan kun sige at det er nogle dejlige fantastiske mennesker!!!:-) Stort knus fra Nanas-beauty :-)

  - Nada Lubani
  Vrå
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har været rigtig glad og tilfreds med kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære - kan varmt anbefales at tage kurser hos Innowell.

  - Connie Mose
  Farum
 • Klinisk Kosmetolog

  Jeg har været super tilfreds med at tage min Kosmetolog og Hudterapeut uddannelse ved Innowell. Jeg kunne passe mit fuldtidsarbejde som selvstændig, læse al teori derhjemme og tage alle online eksamer i mit eget tempo. På den måde er uddannelsen meget fri og skræddersyet individuelt efter dit eget temperament og dine muligheder. Du er ikke alene om det. Du har dine medstuderende som du kan skrive med og ringe til og endda mødes med. I bliver klassekammerater, selvom I ikke ses hver dag. Skolens lærer er meget kompetente, vidende og ikke mindst med "på beatet" omkring hvad der kommer af nye produkter, behandlingsmuligheder og ikke mindst hvilke krav og regler der fornyes! Så hop ud i det :0)

  - Krestine Salomonsen
  Aabenraa
 • Klinisk Kosmetolog

  Med min alder 50 år og lysten til at prøve noget andet her i livet, så jeg muligheden for en kosmetologuddannelse hos Innowell. Samtidig med mit fuldtidsjob, har jeg haft den mulighed at tage uddannelse sideløbende, og uden at skulle møde på en skole hver dag for at terpe teori. Jeg kunne sidde i lænestolen i ro og mag og læse og forstå, når det passede mig og jeg var i det humør hvor det kunne hænge fast. På hver bestået opgave stod der ikke bare orderne "bestået", men der var altid et skulderklap/ros/ris eller bemærkning til en eller flere af de afleverede opgaver. Hvilket også gjorde, at jeg gerne ville aflevere noget ud over pensum, da man mange gange ikke kunne lade vær med at fordybede sig i nogle opgaver....

  - Tina Jørgensen
  Fårevejle
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Jeg har netop afsluttet den sundhedsfaglige grunduddannelse/ Momsfritagelsespakken, og det har været et helt fantastisk forløb. Der er altid hurtig hjælp at hente hos både studievejledning og lærere, som alle er meget service-mindede - og så er det super at kunne tage uddannelsen på e-learning, så man kan læse, når på dagen det passer bedst ind. Det kan hermed varmt anbefales at uddanne sig gennem Innowell ;-)

  - Marianne Terkildsen
  Hvidovre
 • Psykologi

  Jeg har netop afsluttet faget psykologi. Kurset er bygget op af en række emner, som afsluttes enten med en test eller en arbejdsbog, der skal afleveres. Herved får man hele tiden en fornemmelse af om man har forstået stoffet og delafslutningerne holder motivationen under kurset oppe! Under hele kurset er der også mulighed for god sparing med både underviser og studievejleder. Et rigtig godt fjernstudie!

  - Vibeke Voldsgaard
  Düsseldorf
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har netop afsluttet mit kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell og er meget tilfreds med forløbet. Det har været et yderst fleksibelt og lærerigt forløb, hvor teorien har været koblet til det visuelle og auditive i form af links til video sekvenser og radio udsendelser om relevante, faglige emner. Dette har suppleret teorien godt. Samtidig har jeg løbende fået feedback på opgaver og eksamens test og haft god mulighed for at bevare et overblik over kursusgangen.

  - Bettina Jørgensen
  Vejle
 • Psykologi

  Jeg har lige afsluttet faget psykologi hos innowell og vil til hver en tid anbefale kurset. Det er et så veltilrettelagt fag, som samtidigt var enormt spændende at følge, og feedbacken er super. Meget lærerigt og faget fangede mig faktisk så meget at der vil blive kigget yderligere i bøgerne efterfølgende. Synes at innowell er en meget velfungerende læringsplatform.... Thumbs up :)

  - Tonny Lago Henriksen
  Ikast
 • Psykologi

  Med alle disse positive tilkendegivelser, glæder jeg mig til at komme igang med psykologikurset. Tager på "ego-ferie" om nogle dage, og der vil jeg kickstarte mit kursus :) )) En perfekt måde at studere på!

  - Jane Sandvik
 • Jaaa nu med bevis på kursus i kropsmassage i hånden. 2 hyggelige og lærerige dage er afsluttet med 5 X massage a 1 time fantastisk sted , kan varmt anbefale stedet .

  - Elsemarie Jungersen
  Dronninglund
 • Klinisk Massør

  Er lige startet på massør uddannelsen, og jeg er begejstret for den gode hjælp man får til at komme igang.

  - Jacqueline Agertoft
  Rudsvedby
 • Teoretisk kosmetologi

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra, har været super tilfreds med mit uddannelsesforløb i teoretisk kosmetologi hos innowell. Så tusind tak for nogle gode måneder.

  - Pernille Christensen
  Vordingborg
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære

  Jeg har lige færdiggjort kurset i anatomi, fysiologi og sygdomsslære. Det var rigtig spændende, selvom jeg havde godt kendskab til faget i forvejen. Innowell formår at gøre det spændende og lærerigt og jeg har helt bestemt lært en masse nyt. Jeg vil også gerne fremhæve Majs måde at råde og vejlede de studerende på. Der mangler intet, og Maj fik mig sporet ind, så jeg kan få mest muligt ud af min studietid hos Innowell.

  - Finn Brandt Søndergaard
  Vojens
 • Sundhedsfaglig Grunduddannelse

  Har nu afsluttet sundhedsfaglig grunduddannelse. Første skridt til uddannelsen som hudterapeut, som selvfølgelig også skal tages hos Innowell. Her er der styr på tingene og et dygtigt personale, der altid har tid til netop dig. Kan varmt anbefales.

  - Hanne Hjørringgaard
  Brønderslev
 • Har været deroppe i dag til fodbehandling, det kan helt klart anbefales - de er super dygtige og dejligt at blive nusset om:0))

  - Laila Kristensen
  Aalborg
 • Jeg har indtil videre kun været til en enkelt behandling, men har allerede bestilt den næste tid. Rigtig hyggelige lokaler og utroligt imødekommende personale :) Man bliver taget godt imod, og behandlingen bliver tilpasset så den passer lige netop til én. Sender her de varmeste anbefalinger med på vejen i håb om at andre vil benytte sig af Innowell eller forkæle sin nærmeste :)

  - Louise Hjørnelund Jensen
  Hjallerup
 • Kan varmt anbefale Innowell! De har simpelthen nogle af de bedste produkter - især til huden - er helt vild med deres hudpleje + deres produkter til Mani & pedicure. Stor thumbs up herfra.

  - Ann-Louise Jensen
  Frederikshavn
 • Fantastiske behandlinger, produkter, elever og personale . Servicen er i top og man mødes altid med et smil, selv i telefonen!

  - Kirsten Lauridsen
  Aalborg
 • Vil da også lige give Innowell de bedste anbefalinger. Har været der et par gange. Fantastiske behandlinger. Den bedste forkælelse man kan få. :)

  - Kirsten Stjernholm Steen
 • Min datter har inviteret mig ud til jer, og jeg kan kun sige at det har været den bedste oplevelse. Jeg gør det bestemt igen. Selvforkælelse er en god ide og med sådan en behandling hos Klinik Innowell kan man ikke holde sig væk defra. Så jeg vil råde alle andre til at prøve det.

  - Karen Steffensen
  Høgsted
 • Tak for en super lækker ansigtsbehandling.

  - Henriette Jensen
 • Har i dag fået lavet bryn og vipper de luxe. Super fint og rigtig sød betjening. Ikke sidste gang jeg kommer der.

  - Heidi Langgaard
  Ulsted
 • Super god behandling, og hyggelig atmosfære.

  - AMarie Pedersen
 • Har fået zoneterapi hos innowell, og allerede under behandlingen begyndte min krop at reagere, og tage imod behandlingen. Kan kun give topkarakterer for hele oplevelsen og ikke mindst behandlingen, og ikke mindst anbefale andre at give sig selv eller andre sådan en dejlig oplevelse :)

  - Jannie Leed Egebo
  Vodskov
 • Skulle man have lyst til en gang super wellness
  kan jeg varmt anbefale Innowell. :)

  - Kim Mortensen
  Frederikshavn
 • Super sted at komme, glæder mig til næste gang.

  - Anne Marie Lauridsen
  Biersted
 • Fantastisk sted - god behandling og god service.

  - Marlene Frost
 • Fik den bedste oplevelse af den sødeste elev, da jeg fik forkælet fusserne. Og til 50 kr burde alle give sig selv den oplevelse. Tak :-)

  - Gitte Jeppesen
  Sulsted
 • Super behandling - kan især anbefale massage - Ditte er fantastisk til at finde de punkter der skal behandles.

  - Bent Varmløse Nielsen
  Hjallerup
 • Godt sted at komme.

  - Kamilla Andersen
  Aalborg
 • Jeg har besøgt Innowell to gange indtil videre. Første gang fik jeg en fantastisk pedicure og anden gang en endnu mere fantastisk ansigtsbehandling. Begge gange blev jeg mødt af smilende, søde, hjælpsomme og ikke mindst dygtige piger, der begge fik mig til at føle, at lige netop nu var jeg den vigtigste person i verden. Top professionelt sted, jeg med glæde vil fortsætte med at besøge.

  - Anita Lykholt Pedersen
  Vester hassing
 • Jeg kan varmt anbefale, at man giver sig selv tid til, at komme hos Innowell og få en behandling. Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger, og kan kun sige: Her er man virkelig velkommen og man får en fantastisk behandling. Føler at dem man bliver behandlet af, virkelig er sat ind i tingene, og kan derfor trygt lægge sig tilrette, for at få lidt forkælelse.

  - Lone Søeby Mikkelsen
  Flauenskjold
 • Super dejligt sted at komme. Super behandling.

  - Familien Rasmussen
  Hjallerup
 • Super dejligt sted, hyggelige og spændende elever, som jeg ønsker alt godt i fremtiden:-)

  - Lone Schou Vernersen
  Dronninglund
 • Jeg har prøvet at få en dejlig fodbehandling og blev behandlet som en dronning. Jeg blev taget super venligt imod og fik en dejlig times forkælelse med kaffe og chokolade, og gik derfra som på skyer! Fantastisk :-)

  - Elisabeth Jensen
  Brønderslev
 • Dejlig behandling.. super gode produkter. Søde og altid smilende personale og kursister.

  - Rikke Stubben
 • Jeg har flere gange været til fodbehandling hos jer og må sige at jeg har været yderst tilfreds, dejligt sted, super atmosfære og yderst professionelle elever og personale, så kan varmt anbefale andre at besøge jer.

  - Doth Lola Svendsen
  Øster Brønderslev
 • Hyggeligt sted, med god behandling..

  - Marianne Frederiksen
  Sæby
 • Tak for lækker behandling, sidst jeg besøgte jer..

  - Marianne Marcussen
 • Stor ros til alle eleverne, og lærerne. Har prøvet forskellige behandlinger, og har været super godt tilfreds. Meget lækre lokaler, og god stemning. Kan kun anbefale andre at prøve.

  - Conny Bach
  Hallund
 • Innowell er et rigtig fint sted med lækre behandlinger og imødekommende personale. Jeg har selv besøgt stedet flere gange og har altid været tilfreds, så jeg vil helt klart anbefale det til andre.

  - Lena Søndergaard
  Aalborg
 • Jeg er blev anbefalet af en veninde, at prøve en behandling ved klinik Innowell. Det var en fodbehandling, det foregik i rolige behagelige omgivelser, hvor jeg startede med et fodbad, efterfølgende filing af fødderne, klipning af negle, osv....det var fantastisk lækkert, og behandlingen blev udført med stor faglighed. Tak for den positive oplevelse : )

  - Tinna Grethe Kristiansen
  Tylstrup
 • Lækker kropsmassage, fik fjernet en masse spændinger.

  - Mie Hostrup
 • Et fantastisk sted, med god stemning og fremragende behandling.

  - Lisa Farum Kristiansen
  Sæby
 • Dejlig med forkælelse i nærområdet.

  - Malene Dahl Jeppesen
  Hjallerup
 • Super sted, og dejlige behandlinger. Kan kun anbefales.

  - Susanne Irene Thomsen
 • Behagelig og rolig atmosfære, fagligt dygtige elever.

  - Gitte Berntsen
  Aabybro
 • Har fået behandlinger hos Innowell et par gange efterhånden (fodbehandling + voks af ben + farvning af vipper og bryn) og det er et rigtig dejligt sted at komme. Personalet er søde og imødekommende og yder altid den bedste service. Behandlingerne har altid været helt i top :). Bestemt et sted jeg fortsat vil komme.

  - Karoline Troldborg
  Hjallerup
 • Super sted med dejlig afslappende atmosfære og god behandling :-)

  - Bente Byrresen
 • Super behandling og en dejlig og afslappende atmosfære.

  - Pia Mygind
  Hjallerup
 • Tak for nogen super lækre behandlinger, samt en rigtig god vejledning omkring jeres produkter.

  - Trine Ingvardsen
  Hjallerup