Tilstedeværelseseksamen

Til alle vores sundhedsfaglige enkeltfag, der foregår på fjernundervisning, er det muligt at tilkøbe en tilstedeværelseseksamination, der kan afvikles når man har gennemført sine undervisningslektioner. Vores tilstedeværelseseksaminationer kan tages på godkendte eksamenssteder, der er jævnt fordelt i hele landet.

Ofte vælges tilstedeværelseseksaminationer for at følge Skats uddannelseskrav til eksempelvis, at kunne opnå momsfritagelse på sine ydelser, eller for at kunne opfylde en bestemt brancheforenings optagelseskrav til at blive RAB-registreret.

Det er frivilligt, om man ønsker at tilkøbe tilstedeværelseseksaminationer, da ikke alle skal bruge disse. Fx hvis man blot ønsker genopfriskning i fx faget anatomi og fysiologi, eller hvis man fx blot skal bruge faget psykologi for at forbedre sine optagelsesmuligheder på et psykologistudie.

Tilstedeværelseseksamen tages, når man har gennemført sit studie, og i det tidsrum der passer bedst indenfor for sin givne studieperiode. En tilstedeværelseseksamen/ fysisk eksamen foregår ved at kontakte studievejledningen for kontaktoplysninger til et godkendt eksamenssted med opstillet computer og fastnet til brug for eksamen. Du kan tage eksamen i Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Tønder, Ringe eller Bagsværd. Du kan som regel komme til din eksamen inden for 1-2 uger med undtagelse af skolernes ferier.

Under de enkelte fag kan du læse mere om hvordan tilstedeværelseseksamen foregår. Til alle eksaminationer må du benytte dit pensum og dine papirnotater.

I alle sundhedsfaglige enkeltfag vil man undervejs i sit studie kunne afprøve Innowells spændende og pædagogiske eksamensform, så man indgående bliver fortrolig med både teknikken og eksamensformen, og det at kunne vælge og fravælge sine svar på tid, samt at kunne formulere sig kort og præcist på tid.

Hos Innowell bestræber vi os meget på, at det at gå til eksamen skal være en god og stressfri oplevelse, der foregår i et roligt og venligt miljø, enten her hos Innowell eller hos et af vore godkendte eksamenssteder med søde og imødekommende eksamensvagter.

Ønsker du at vide mere om eksamensvagtens rolle og opgave i forbindelse med din eksamen, kan du med stor fordel læse mere i denne brochure for eksamensvagter, så du præcist ved hvordan eksamen forløber:   Vejledning for eksamensvagter 02.12.2019

Afsluttendeeksamen på uddannelser

I slutningen på mange af vores uddannelser skal man til en afsluttendeeksamen. Den afsluttendeeksamen foregår kun på Innowells eget eksamenssted i Hjallerup i modsætning til de øvrige eksamenssteder. Tilstedeværelseseksamen kan både være teoretisk og praktisk, dette kan man læse mere om på de individuelle uddannelser.