Studieinformation

You are here:

Studieinformation

Hos Innowell bliver der ofte stillet spørgsmål om hvordan studieforløbet foregår, derfor har vi samlet mange af svarene heri studieinformation. Du kan blandt andet læse omkring hvad vores optagelseskrav er for at studere hos Innowell og om der er mulighed for merit. Innowells læringsplatform, fjernundervisning, e-læring og blandet e-læring afmystificeres, så det er nemt at komme i gang med. I sidst i studieforløbet kan der oftest forekomme en tilstedeværelseseksamen, som man kan læse mere om der.

Finder du ikke den studieinformation du leder efter? Så er du altid velkomme til at kontakte vores studievejledning.

En stak bøger med information
lægeeksamineret klinisk kosmetolog og hudterapeut uddannelse

Optagelseskrav og merit

Alle uddannelser og kurser ved Innowell er voksenuddannelser, hvilket gør at minimumsalderen er 18 år. Øvrige optagelseskrav kan forekomme, afhængig af uddannelsesniveau.

På vores højniveau-uddannelser er der også muligheder for at ansøge om merit for de grundlæggende fag på 1. semester. Man skal selvfølgelig have haft faget på samme eller højere niveau. Det er derfor nemmere at få merit for en uddannelse, hvis man i forvejen har taget en Innowell uddannelse eller en tilsvarende uddannelse.

I tilfælde af at man ikke kan opfylde alle optagelseskrav, så vil der være mulighed for at søge efter dispensation for optagelseskravene.

Er et af disse emner vigtige for dig, så læs mere om det på vores side om optagelseskrav og merit.

Læringsplatform

Ved Innowell foregår undervisningen oftest via fjernundervisning. Til det benyttes læringsplatformen Moodle, som blandt andet bliver benyttet af Aalborg Universitet, Københavns Universitet og Danmarks bibliotek.

Hvordan fungerer fjernundervisning egentlig? Det bliver uddybet meget mere på vores side omkring læringsplatformen.

Tilstedeværelseseksamen

Til alle vores sundhedsfaglige enkeltfag, der foregår på fjernundervisning, er det muligt at tilkøbe en tilstedeværelseseksamination, der kan afvikles når man har gennemført sine undervisningslektioner. Vores tilstedeværelseseksaminationer kan tages på godkendte eksamenssteder, der er jævnt fordelt i hele landet. Du kan tage eksamen i Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Tønder, Ringe eller Bagsværd. Du kan som regel komme til din eksamen inden for 1-2 uger med undtagelse af skolernes ferier.

Læs her meget mere om hvordan tilstedeværelseseksamen bliver afholdt.

Klinisk praktik

På vores højniveau-uddannelser er det også mulighed for at tilkøbe et 4. semester, som fungerer som et praktikforløb ved en klinik for at styrke dine praktiske kompetencer. Den studerende finder eget praktiksted og Innowell stiller krav til praktikstedet for at det forbliver en undervisningssituation.

Læs mere om hvordan praktikforholdet er under klinisk praktik.