Transport

You are here:

Transport

Innowell er beliggende på Søndergade 33, 9320 Hjallerup i en flot præmieret patriciervilla på hovedgaden i Hjallerup. Hjallerup er en forstad til Aalborg i Nordjylland, og ligger tæt på Aalborg lufthavn og busterminal, samt har gode tilkørselsforhold med motorvej helt til Hjallerup by.


Transport i bil

Der findes rigtig gode tilkørselsforhold til Hjallerup i form af motorvej helt til Hjallerup by. Du kan parkere gratis hos Innowell alle ugens dage.


Transport i fly

Aalborg lufthavn er den 3. største lufthavn i Danmark, og ligger ikke langt fra Hjallerup. Det er pt. meget billigt med fly fra København til Aalborg. Ofte kan en returbillet erhverves for omkring 300-600,- hvis der bestilles i god tid. Der går flere afgange om dagen, og det er derfor muligt at tage med fly fra København om morgenen, følge undervisningen fra 8:15-17 og være hjemme igen til aftensmad. Transport fra Aalborg lufthavn til Hjallerup Busterminal kan foregå med bus (ca. 1 time), taxi eller leje af bil (ca. 20 minutter). Da mange af Innowells studerende tager fly, og ankommer på samme tidspunkt, kan det være både hyggeligt, økonomisk og miljømæssigt en fordel at aftale fælles transport fra og til lufthavnen.


Transport med bus

Innowell ligger tæt på Hjallerup busterminal og har 2-4 afgange i timen til Aalborg Busterminal, som er et stort Nordjysk knudepunkt for offentlig transport. For at se bustider kan man evt. benytte Rejseplanen til at planlægge sin rejse.


Transport med tog

Hjallerup har ingen togstation. Ønskes transport med tog, skal man købe billet til Aalborg togstation og derfra med bus til Hjallerup (ca. 30 minutter). For at se togtider kan man evt. benytte Rejseplanen til at planlægge sin rejse.