Vision og mission

You are here:

Vision og mission

Vores organisatoriske grundlag

 

Vores vision

Innowells vision er at være den bedste læringsplatform for blandet e-læring indenfor wellness og sundhed.

Vi vil være det foretrukne læringssted for både videreuddannelse og efteruddannelse indenfor sundhed og wellness.

Vi vil give vores studerende det stærkeste fundament og de bedste forudsætninger for at realisere deres drøm om at blive selvstændige erhvervsdrivende eller få ansættelse.

Vi vil være inspirationskilde og pionerer for den bedste uddannelseskvalitet og nærværende læring, og vi vil lade vores studerendes oplevelser med vores faglige og didaktiske kompetencer, være et synligt bevis på at vi ér de bedste i vores felt.

 

Vores mission

Innowells mission er, gennem et anerkendende, udviklende og trygt arbejdsmiljø, at vores studerende skal opleve Innowell som en levende læringsplatform, hvor underviserne er synlige, autentiske, nærværende og omsorgsfulde omkring den enkelte studerendes behov.

Gennem en høj faglighed og ubegrænsede læreressourcer omkring differentieret læring, skal vores studerendes bevidsthed om egen læringspotentiale give størst mulige faglige og værdiskabende kompetencer.

Gennem en transparent uddannelsesplatform og organisation vil vi skabe kendskab, anerkendelse og tillid til vores uddannelsesinstitution, så vores studerende har et trygt fundament for en inspirerende og udviklende læring, samt for at erhvervslivet kan få indsigt og byde ind med arbejdsmarkedets behov for kompetencegivende uddannelser.

Gennem grundige didaktiske overvejelser og erfaringer skal anvendelsen af vores e-læringsplatform skabe pædagogisk merværdi og størst muligt udbytte af e-læringen.

Gennem vores e-læringsplatform vil vi give lige adgang og skabe mulighed for uddannelse, uanset hvor man bor og uanset tidspunkt.