Skolen

You are here:

Praktisk information vedrørende skoleophold hos Innowell

Innowell udbyder uddannelser og kurser på e-læring (fjernundervisning) og blandet e-læring (fjernundervisning kombineret med få dages skoleophold), og har derfor studerende fra store dele af hele verden.

Ved blandet e-læring skal den studerende deltage i få dages tilstedeværelsesundervisning hos Innowell, og i denne forbindelse melder der sig ofte en del spørgsmål. Vi samlet alt den information, som vi ofte oplever, at de studerende har spørgsmål til omkring skoleophold. Hvis du ikke finder det du søger herunder, så ring eller skriv til studievejledning.

Innowells skole og faciliteter
lægeeksamineret klinisk kosmetolog og hudterapeut uddannelse

Tilmelding til tilstedeværelsesundervisning

Alle vores kurser og uddannelser, der indeholder få dages tilstedeværelsesundervisning, er skemalagt for et skoleår ad gangen, og udbydes hver 3.-4. måned året rundt.

Ved kurser eller uddannelser der indeholder tilstedeværelsesundervisning, skal de studerende selv booke/tilmelde de skemalagte datoer indenfor sin studieperiode, som bedst passer ind i den studerendes hverdag. Det er denne fleksible booking, der gør det muligt at studere hos Innowell samtidigt med, at man kan passe et fuldtidsarbejde.

Læs mere om proceduren, betingelser og kriterier for tilmelding her: Tilmelding til tilstedeværelsesundervisning

Forplejning på skolen

Innowells undervisningsfaciliteter har åben fra kl. 8.00-17.00

Bespisning er ikke inkluderet i Innowells uddannelser og kurser, og du skal derfor selv medbringe eller indkøbe mad. Da vores skoleundervisning er intensiv, skemalagt og helt uden spildtid, kan bespisning kun foregå i de skemalagte pauser i undervisningen.

Læs mere om indkøbsmuligheder, spiseforhold og spiseperioder for skoleopholdet her: Forplejning

Overnatning

Da Innowells studerende kommer fra både udlandet, samt jævnt fordelt fra hele Danmark, har de ofte brug for overnatning i forbindelse med deres korte intensive skoleophold/seminar.

Hermed følger lidt praktisk information omkring overnatning i forbindelse med skoleophold. Overnatning under skoleophold.

Transport til skolen

Innowell er beliggende på Søndergade 33, 9320 Hjallerup i en flot præmieret patriciervilla på hovedgaden i Hjallerup. Hjallerup er en forstad til Aalborg i Nordjylland, og ligger tæt på Aalborg lufthavn og busterminal, samt har gode tilkørselsforhold med motorvej helt til Hjallerup by.

Se nærmere på hvilke transportmuligheder du har her: Transport

Uniformering og skoleregler

Ved al tilstedeværelsesundervisning på Innowells skole foregår undervisningen på et meget højt service- og kvalitetsniveau, og derfor er uniformering, etikette og overholdelse af skolens regler påkrævet.

Flere hundrede studerende og kunder har givet flotte anmeldelser om netop denne professionelle helhedsoplevelse på Innowells skole. Det er derfor vigtigt at alle studerende følger uniformering og skoleregler.