Økonomi

You are here:

Økonomi under uddannelse

Hos Innowell har du de absolut bedste muligheder for en god økonomi under uddannelse pga. undervisningsmetoden e-læring. Denne undervisningsmetode sikrer blandt andet, at du kan passe dit vanlige fuldtidsarbejde under hele uddannelsen, samt at du kan læse på dagpenge eller kontanthjælp hvis du er dagpengeberettiget, og meget meget mere.

Endvidere kan du købe uddannelser med 0,- i rente, 0,- i oprettelse, 0,- i udbetaling, og til meget små ydelser pr. mdr. gennem vores integration med Sparxpres.

Den bedste økonomi under uddannelse får du hos Innowell
IL20230921064155-iPyILa4M-AdobeStock_396251429-840x430-1-800x800.jpeg

Uddannelse og dagpenge eller kontanthjælp

Er du dagpengeberettiget, har du ret til fortsat at modtage dagpenge under din uddannelse, på grund af undervisningsformen e-læring, hvor du har mulighed for at stå til rådighed for arbejdsmarkedet under hele din uddannelse. De få undervisningsdage på skolen kan afvikles som ferie, da dagpengemodtagere har samme ret til ferie som lønmodtagere.

Får du et arbejde eller bliver anvist et arbejde under din uddannelse, kan du blot fortsætte din uddannelse i din fritid, som vores øvrige studerende. 93% af vores studerende tager uddannelse, mens de passer et fuldtidsarbejde.

Læs mere om dine rettigheder som dagpengemodtager her: Uddannelse og dagpenge

Uddannelse og bruttolønsordningen

Få uddannelse til den halve pris, gennem en bruttolønsordning. Ordningen er attraktiv og gratis for din arbejdsgiver, og økonomisk attraktiv for dig, da du vil ende ud med at kunne købe uddannelse til ca. halv pris.

Læs mere om ordningen her: Uddannelse og bruttolønsordningen

Betalingsmuligheder og betingelser

For at finde information om betalingsmulighederne du har når du studerer ved Innowell, både for almindelig og semester køb, kan du læse købsbetingelserne. Derinde kan du også finde frem til hvordan vores fortrydelsesret fungerer, studieadgang og studieforlængelse.

Uddannelse og job

98% af Innowells studerende tager uddannelse mens de passer deres vanlige job. Dette kan lade gøre på grund af undervisningsformen blandet e-læring, hvor eventuelle få skoledage kan afvikles som ferie.

At passe at job, og dermed modtage løn under hele uddannelsen, giver den absolut bedste økonomi under uddannelse. Mange tænker, at det er alt for hårdt at passe både job, uddannelse og familie, men de bliver ofte overrasket over hvor nemt og fleksibelt det er, når man først har taget en beslutning og har fået struktureret sin fritid.  Det er nemlig ofte meget nemmere, at tage en interesse uddannelse end man tror, da interessen og drømmen om en ny karriere, er en stor motivationsfaktor.

Kontakt gerne studievejledningen for råd og vejledning omkring det at tage uddannelse sideløbende med at passe job. Vi sidder klar til at hjælpe dig.