• Brian Mosegaard Rektor hos innowell

  Brian Mosegaard

  Skoleleder, Bachelor of Education

  Brian er Innowells skoleleder og rektor. Brian er uddannet lærer med mangeårig erfaring indenfor specialpædagogik for børn med særlige læringsbehov. Brian fik ideen til Innowell i 2001 da læreruddannelsen begyndte på e-learning. Via hans uddannelse fik han indblik i hvor stor betydning menneskelige relationer har for læring, og hvor godt et værktøj IT kan være i en læringsproces.

 • alex herup chef censor hos innowell

  Alex Herup

  Overlæge, Speciallæge i ortopædi og specialist i håndkirurgi, Censor i sundhedsfaglige enkeltfag

  Alex er Innowells chef-censor for de sundhedsfaglige enkeltfag. Han sørger for, at kravene til eksamener er i overensstemmelse med de høje faglige mål og krav, som læreplanen foreskriver. Alex sikrer, at Innowells studerende får en retfærdig og ensartet behandling. Ligeledes sørger han for, at de studerendes præstationer til deres eksamener får en korrekt og pålidelig bedømmelse. Alex er uddannet læge, speciallæge i ortopædkirurgi samt overlæge.

 • sarah bach munkholm læge censor innowell

  Sarah Bach Munkholm

  Læge, Censor i primære behandlingsformer

  Sarah Bach Munkholm er Innowells chef-censor for de primære behandlingsformer. Hun sørger for at kravene til eksamener er i overensstemmelse med de høje faglige mål og krav, som læreplanen foreskriver. Sarah sikrer at Innowells studerende får en retfærdig og ensartet behandling. Ligeledes sørger hun for, at de studerendes præsentationer til deres eksamener får en korrekt og pålidelig bedømmelse. Sarah er uddannet læge ved Aalborg Universitet i 2016.

 • mille mosegaard uddannelsesleder hos innowell

  Mille Mosegaard

  Læge ved dermatologisk afdeling, e-learningskonsulent og fagbogsforfatter.

  Mille er uddannet læge og er i gang med specialisere sig som hudlæge, mens hun forsker i hud- og modermærkekræft. Hun fungerer som e-learningskonsulent hos Innowell, hvor hun hjælper med at sikre et højt fagligt niveau. Mille har stor erfaring med e-learning og har en baggrund som kosmetolog, negletekniker og tidligere uddannelsesleder hos Innowell. Mille har forfattet flere af de bøger, som benyttes i Innowells undervisning. Pga. Milles store viden om huden, hjælper og rådgiver hun med glæde Innowells elever i de komplekse medicinske problemstillinger man som behandler kan møde .

 • maj mosegaard studievejleder hos innowell

  Maj Mosegaard

  Studievejleder, Merkonom, Kosmetolog, Zoneterapeut, Fodplejer

  Maj er en af Innowells studievejledere og sidder klar på telefonen mandag-torsdag fra 9-16 til at vejlede og guide studerende. Maj er uddannet merkonom, samt kosmetolog, fodplejer og zoneterapeut. 

 • Ditte Louise Nielsen

  Cheftræner og elevkoordinator, Kosmetolog, Fodplejer, Massør

  Ditte er uddannet kosmetolog, fodplejer og massør, samt social- og sundhedsassistent. Ditte er praktisk underviser og teoretisk underviser for fodplejere. Ditte har stor erfaring med at drive klinik, og har bl.a. været daglig leder i Danmarks største spacenter som kun 23 årig. Ditte var indstillet af kolleger og tidligere elever til Politikens undervisningspris 2017, og ud af over 2000 indstillede, var Ditte blandt de 5 nominerede, og blev fejret i Politiken Hus. En stolt dag for Ditte og Innowell.

 • catherina juel psykolog

  Catherina Juel

  Underviser i Psykologi. Cand. Psych.

  Catherina er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og er underviser i psykologi hos Innowell. Catherina er specialiseret i klinisk- og neuropsykologi og har bl.a. arbejdet med rådgivning og forskning i psykiatrien, med undervisning, interviews og rekruttering i en privat virksomhed samt frivilligt arbejde med flygtninge.
  Catherina har stor praktisk og teoretisk viden omkring samspillet imellem behandler og klient, og hendes fokus i undervisningen ligger på at gøre indholdet relevant for den enkelte behandler, så læringsudbyttet bliver så brugbart og pragmatisk som muligt. Catherina sørger for at være interaktiv med de studerende ved bl.a. at give konstruktiv feedback og engagere sig i debatter og spørgsmål omkring undervisningens indhold og dens praktiske relevans.

 • Joachim Bjerg

  Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære, stud.scient.med.

  Joachim er underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Til dagligt læser han medicin med industriel specialisering på Aalborg Universitet. Her har han stor undervisningserfaring fra jobbet som studenterunderviser på bacheloren i medicin. På Aalborg Universitet er han ligeledes mentor for nye studerende på uddannelsen, hvor han bistår med sociale såvel som faglige problemstillinger. Ved siden af studiet driver han UNISKI, som hver vinter arrangerer skiferier for alle.

 • lecia dixen underviser anatomi fysiologi og sygdomslære hos innowell

  Lecia Dixen

  Online forelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære, Stud.med.

  Lecia er medunderviser i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Til dagligt læser hun til læge på AAU.  Hun har undervisningserfaring, og er aktiv frivillig i en non-profit organisation, Kostmo, som promoverer kost og sundhed til børn og unge.

 • Underviser kosmetolog og skønhed hos innowell

  Mette Hviid

  Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog, Akupunktør og Massør, underviser på kosmetolog- og akupunktøruddannelser

  Mette er uddannet Lægeeksamineret klinisk kosmetolog, massør, samt akupunktør. Mettes baggrund byder på en bred vifte indenfor skønhedsbranchen med bl.a. vippeteknik, hudterapi, kosmetologi, spaterapi og hotstone, negleteknik, spraytan, og hun underviser også i fag som kosmetisk akupunktur samt øre- og afspændingsakupunktur m.m.
  Mette er altid opdateret med seneste nyheder og tendenser, og brænder for at formidle sin viden indenfor skønheds- og sundhedsbranchen.

 • Anders Bjøreng

  Anders Bjøreng

  Lægeeksamineret fysiurgisk massør, speciale i sportsmassage og skader samt graviditetsmassage

  Anders er uddannet fysiurgisk massør og førstehjælpsinstruktør og har arbejdet fuld tid som massør siden 2018. Anders er underviser på massøruddannelsen, samt kurser i triggerpunktsmassage, sportsmassage og skader m.m. Han har stor teoretisk baggrund og megen praktisk erfaring med især sportsmassage og behandling af sportsskader. I sommeren 2020 skal Anders fungere som massør på Velo Challenge, som er et 12 dages cykelløb fra Danmark til Sydfrankrig.

 • carsten guldborg online marketing manager

  Carsten Guldborg

  Online Marketing Manager

  Carsten er Online Marketing Manager, og arbejder med styring og optimering af Innowells online markedføring, herunder hjemmesider, platforme/forums og sociale medier, som Facebook.

 • benjamin bøndergaard datalog hos innowell

  Benjamin Bøndergaard

  CTO, BSc. in Computer Science

  Benjamin leder Innowells tekniske afdeling og sørger for, at de studerende får en fejlfri oplevelse af Innowells IT-systemer, så den studerende kan koncentrere sig om studiet. Alt dette i et højteknologisk og innovativt e-learnings studiemiljø. Udover sin tekniske viden er Benjamin også erfaren med digital grafik, og kan derfor illustrere digitale billeder til Innowells undervisning.

 • Jakob Bo Søndergaard Madsen

  Udvikler

  Jakob er med til at udvikle nye systemer som gavner både de studerende, samt skabe et bedre online arbejdsrum for underviserne. For underviserne betyder det nemlig bedre tid til den enkelte elev, fremfor at bruge tiden på tekniske udfordringer. Jakob er af natur kreativ og nytænkende indenfor udvikling af online læringssystemer.

 • Anders Aaen Springborg

  Anders Aaen Springborg

  Udvikler

  Anders er vores yngste medlem af teamet. Han hjælper med forbedre den tekniske oplevelsen af undervisningen for de studerende, imens han læser på Aalborg Universitet. Han har sin erfaring fra projekter i studieordningen, hvor han er med i tekniske udvalg samt bestyrelsen. Når han er på kontoret, bliver man mindet om, at dårlige jokes stadig har sin plads.

 • Eigil vinther servicemedarbejder hos innowell

  Ejgil Vinther

  Servicemedarbejder

  Ejgil varetager opgaverne omkring vedligeholdelse af Innowells fysiske faciliteter, og sørger for at Innowells bygninger og arealer fremstår flotte og indbydende.

 • Iben Boye Knudsen

  Rengøringsassistent

  Iben er Innowells uundværlige rengøringsassistent og  sørger for at Innowells lokaler altid fremstår rene og lækre, og er med til at skabe et helt fantastisk arbejdsmiljø.

 • Axl Rose

  Kontorassistent og maskot

  Axl er Innowells maskot og en glimrende kontorassistent. Han finder ting hvis man har forlagt dem, og så har han ret godt styr på, hvis nogen har glemt at tage deres madpakker op af tasken og sætte i køleskabet – her fortæller han med store hundeøjne og en helt særlig snuse-lyd at man skal gøre noget ved situationen. Axl  tilføjer en hel særlig stemning og glæde til Innowell allerede fra morgenstunden, hvor han hilser alle velkommen og så brænder han for tyggeben, at blive kløet bag øret og komme en tur i haven.