• alex herup chef censor hos innowell

  Alex Herup

  Overlæge, Speciallæge i ortopædi og specialist i håndkirurgi, Censor i sundhedsfaglige enkeltfag

  Alex er Innowells chef-censor for de sundhedsfaglige enkeltfag. Han sørger for, at kravene til eksamener er i overensstemmelse med de høje faglige mål og krav, som læreplanen foreskriver. Alex sikrer, at Innowells studerende får en retfærdig og ensartet behandling. Ligeledes sørger han for, at de studerendes præstationer til deres eksamener får en korrekt og pålidelig bedømmelse. Alex er uddannet læge, speciallæge i ortopædkirurgi samt overlæge.

 • benjamin bøndergaard datalog hos innowell

  Benjamin Bøndergaard

  CTO, Stud. BSc. scient. in Computer Science

  Benjamin leder Innowells tekniske afdeling og sørger for, at de studerende får en fejlfri oplevelse af Innowells IT-systemer, så den studerende kan koncentrere sig om studiet. Alt dette i et højteknologisk og innovativt e-learnings studiemiljø. Benjamin studerer til datalog på Aalborg Universitet, og Benjamin er også erfaren med digital grafik, og kan derfor illustrere digitale billeder til Innowells undervisning.

 • Brian Mosegaard Rektor hos innowell

  Brian Mosegaard

  Skoleleder, Bachelor of Education

  Brian er Innowells skoleleder og rektor. Brian er uddannet lærer med mangeårig erfaring indenfor specialpædagogik for børn med særlige læringsbehov. Brian fik ideen til Innowell i 2001 da læreruddannelsen begyndte på e-learning. Via hans uddannelse fik han indblik i hvor stor betydning menneskelige relationer har for læring, og hvor godt et værktøj IT kan være i en læringsproces.

 • carsten guldborg online marketing manager

  Carsten Guldborg

  Online Marketing Manager

  Carsten er Online Marketing Manager, og arbejder med styring og optimering af Innowells online markedføring, herunder hjemmesider, platforme/forums og sociale medier, som Facebook og Google+.

 • christina marlene wichmann psykologistuderende faglærer hos innowell

  Christina Marlene Wichmand

  Underviser i Psykologi. Cand. Psych.

  Christina har en kandidat i Psykologi, og er underviser i Psykologi hos Innowell. Christina er også uddannet massør, og har praktiseret massage. Hun har derfor også en indgående viden om arbejdet som behandler og den kommunikation samt relation, der udspiller sig mellem behandler og klient. Christina lægger derfor stor vægt på, at den teoretiske viden i hendes undervisning har en pragmatisk tilgang, der styrker de studerendes kommunikative og psykologiske kompetencer i deres kommende arbejde som behandlere.

 • Ditte Louise Nielsen

  Cheftræner og elevkoordinator, Kosmetolog, Fodplejer, Massør

  Ditte er uddannet kosmetolog, fodplejer og massør via mesterordning fra Innowell, samt social- og sundhedsassistent. Ditte er praktisk underviser på 3. semester, samt teoretisk underviser for kosmetologer, fodplejere og massører. Ditte har stor erfaring med at drive klinik, og har bl.a. været daglig leder i danmarks største spacenter som kun 23 årig. Ditte var indstillet af kolleger og tidligere elever til Politikens undervisningspris 2017, og ud af over 2000 indstillede, var Ditte blandt de 5 nominerede, og blev fejret i Politiken Hus. En stolt dag for Ditte og Innowell.

 • Eigil vinther servicemedarbejder hos innowell

  Ejgil Vinther

  Servicemedarbejder

  Ejgil varetager opgaverne omkring vedligeholdelse af Innowells fysiske faciliteter, og sørger for at Innowells bygninger og arealer fremstår flotte og indbydende.

 • erik sidelmann jensen CTO hos innowell softwareingeniør studerende

  Erik Sidelmann Jensen

  Konsulent, MSc. Software

  Erik er ingeniør i software og har studeret på Aalborg Universitet. Erik fungerer som konsulent og sammen med Innowells tekniske afdeling sørger Erik for, at du som studerende ikke oplever tekniske problemer.

 • jens burla johansen udvikler hos innowell

  Jens Johansen

  Udvikler, Stud.BSc.scient in Computer Science

  Jens er en del af Innowells tekniske afdeling og studerer datalogi på Aalborg Universitet. Hos Innowell vedligeholder og udvikler han IT-systemer, der sikrer dig den bedste oplevelse på Innowells elektroniske medier.

 • Julie Kristensen

  Mesterlæreelev

  Julie er Innowells mesterlæreelev. Julie bliver uddannet inden for kosmetologi, velvære, massage, fodpleje og akupunktur. Du kan møde Julie i klinik Innowell hvor hun laver luksuriøse behandlinger, og altid står klar med råd og vejledning omkring hudpleje produkter mm., samt hos Danbeauty, hvor hun hjælper med at pakke varer mm. Julie glæder sig til at tage imod de mange søde kunder hos klinik Innowell.

 • lise mosegaard import manager og faglærer hos innowell

  Lise Mosegaard

  Medunderviser, Kosmetolog, Massør og Fodplejer

  Lise er medunderviser i den praktiske del af fagene kosmetologi, massage, fodpleje m.m. I kraft af sit virke som import manager hos danbeauty har Lise et indgående kendskab til de produkter, de studerende møder i deres praktiske undervisning.

 • Louise feldtmose fysioterapeut medicinsk akupunktør faglærer hos innowell

  Louise Feldtmose

  Underviser i akupunktur, Aut. Fysioterapeut, Medicinsk Akupunktør, Kosmetolog og Klinikejer

  Louise underviser på akupunkturuddannelsen hos Innowell. Imellem undervisningerne praktiserer Louise både hudterapi, fysioterapi og akupunktur i sin klinik, hvorfor hun altid er opdateret i den nyeste viden indenfor sine fag.

 • Mads Abel

  Underviser i akupunktur, Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør og klinikejer

  Mads underviser på akupunkturuddannelsen hos Innowell. Mads er til hverdag at finde i hans akupunkturklinik i Tjæreborg, hvor han laver alt fra kosmetisk akupunktur, til afspændingsakupunktur og smertelindrende akupunktur m.m. Mads er en ildsjæl indenfor akupunkturbranchen og brænder for sit fag.

 • maj mosegaard studievejleder hos innowell

  Maj Mosegaard

  Studievejleder, Merkonom, Kosmetolog, Zoneterapeut, Fodplejer

  Maj er Innowells studievejleder og sidder klar på telefonen mandag-torsdag fra 9-16 til at vejlede og guide studerende og interesserede. Maj er uddannet merkonom med speciale i ledelse, samt kosmetolog, fodplejer og zoneterapeut. Maj har stor erfaring som iværksætter, og har åbnet, udvidet og forpagtet flere succesfulde klinikker.

 • mathias tausen it og elektronikingeniør konsulent hos innowell

  Mathias Tausen

  Konsulent, M.Sc.

  Mathias er ingeniør i elektronik og IT og har studeret på Aalborg Universitet. Mathias fungerer som konsulent og sammen med Innowells tekniske afdeling sørger Mathias for, at du som studerende ikke oplever tekniske problemer.

 • mette hviid underviser i vippeextension hos innowell

  Mette Hviid

  Underviser i Vippeextension og massage

  Mette underviser i vippeextension og massage. Mettes baggrund byder på en bred vifte indenfor skønhedsbranchen med bl.a. vippeteknik, kosmetologi, spaterapi og massage, negleteknik, spraytan, kosmetisk- samt øre- og afspændingsakupunktur m.m.
  Mette er altid opdateret med seneste nyheder og tendenser, og brænder for at formidle sin viden indenfor skønhedbranchen. Mette driver desuden egen klinik i Nibe, hvor hun er at finde til daglig.

 • mia david makeup artist underviser innowell

  Mia David

  Underviser i Makeup, Makeup Artist samt Hud- & Spaterapeut

  Mia underviser i makeup på flere af Innowells uddannelser. Imellem undervisningerne praktiserer Mia både hudterapi, massage og i særdeleshed makeup i sin klinik i hjertet af Aarhus og er altid med på de seneste makeuptrends. Mia har desuden en baggrund som pædagog.

 • Mikkel Munk underviser hos Innowell

  Mikkel Munk

  Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære og laver undervisningsvideoer, Stud.med.

  Mikkel er underviser i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Til dagligt læser han til læge på AAU. Ved siden af studiet er han er uddannet sygeplejevikar fra foreningen for danske lægestuderende. Han har undervisningserfaring, og siddet i styregruppen i en non-profit organisation, Kostmo, som promoverer kost og sundhed til børn og unge, samt fungerende personlig kostplanlægger i et interessentskab .

 • mikkel nygaard it udvikler hos innowell

  Mikkel Nygaard

  Udvikler, Stud.BSc.scient in Computer Science

  Mikkel studerer til dagligt Datalogi på Aalborg Universitet. Hos Innowell er han en del af den tekniske afdeling, hvor han hjælper med at vedligeholde og udvikle de tekniske systemer – hvilket hjælper med at du som studerende får en god oplevelse på Innowells elektroniske systemer.

 • mille mosegaard uddannelsesleder hos innowell

  Mille Mosegaard

  Læge ved dermatologisk afdeling, e-learningskonsulent og fagbogsforfatter.

  Mille er uddannet læge og er i gang med specialisere sig som hudlæge, mens hun forsker i hud- og modermærkekræft. Hun fungerer som e-learningskonsulent hos Innowell, hvor hun hjælper med at sikre et højt fagligt niveau. Mille har stor erfaring med e-learning og har en baggrund som kosmetolog, negletekniker og tidligere uddannelsesleder hos Innowell. Mille har forfattet flere af de bøger, som benyttes i Innowells undervisning. Pga. Milles store viden om huden, hjælper og rådgiver hun med glæde Innowells elever i de komplekse medicinske problemstillinger man som behandler kan møde .

 • morten_harders_webintegrator

  Morten Harders

  Udvikler, Webintegrator

  Morten er en del af Innowells tekniske afdeling og er udlært Webintegrator i oktober 2017. Hos Innowell vedligeholder og udvikler han IT-systemer, der sikrer dig den bedste oplevelse på Innowells elektroniske medier.

 • nicolaj munch jensen lægestuderende faglærer hos innowell

  Nicolaj Munch Jensen

  Underviser i anatomi, fysiologi, sygdomslære og førstehjælp Stud. med.

  Nicolaj er faglærer i blandt andet Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Til dagligt læser han til læge på AAU. Han er uddannet sygeplejervikar hos Foreningen for Danske Lægestuderende. På Aalborg Universitet sidder Nicolaj i styregruppen for KostMo – Kost og Motion blandt børn og unge. Han har desuden flere års erfaring som folkeskolevikar.

 • sarah bach munkholm læge censor innowell

  Sarah Bach Munkholm

  Læge, Censor i primære behandlingsformer

  Sarah Bach Munkholm er Innowells chef-censor for de primære behandlingsformer. Hun sørger for at kravene til eksamener er i overensstemmelse med de høje faglige mål og krav, som læreplanen foreskriver. Sarah sikrer at Innowells studerende får en retfærdig og ensartet behandling. Ligeledes sørger hun for, at de studerendes præsentationer til deres eksamener får en korrekt og pålidelig bedømmelse. Sarah er uddannet læge ved Aalborg Universitet i 2016.

 • simon mosegaard kontorassistent hos innowell

  Simon Mosegaard

  Kontorassistent

  Simon går til hånde på Innowells kontor, hvor han laver alt fra journalføring og opsætning af de studerendes arbejdsbøger til tekstning af undervisningsvideoer m.m.