massørstuderende øver kropsmassage på massagekursus
(8 kundeanmeldelser)

Kropsmassage

Lær at udføre en professionel massage med et spændende kursus i kropsmassage på fjernundervisning der er kombineret med et dagskursus på Innowell.

kr. 9.995

Ratebetalings muligheder

Massage Kursus med professionelle teknikker

Lær at udføre professionel kropsmassage med et spændende massage kursus på blandet e-læring, hvor du læser teorien hjemme efterfulgt at 1 dags seminar til den praktiske læring.

Med dette grundkursus i professionel massage vil du blive udrustet med de professionelles massageteknikker, og vil lære teknikerne til en fuld kropsmassageryg- og skuldermassage, benmassage, samt ansigtsmassage til venner, familie, kollegaer eller måske en begyndende kundegruppe m.m.

Massage kursus på fjernundervisning

Massage kursus starter med et spændende studie på fjernundervisning, hvor uddrag fra basal teori studeres hjemme. Du har adgang til dit teoristudie hele døgnet rundt, og kan således tage din teori lige så hurtigt, du har mulighed for det. Herefter følger 1 dags undervisning på massørskolen, og så har du gennemført dit kursus i kropsmassage, og kan straks komme i gang med praktisere kropmassage.

Vær opmærksom på, at teoristudiet på fjerundervisning skal være gennemført senest 3 uger før seminar, og før der kan bookes massageundervisning/seminar på skolen. Du bør derfor tilmelde dig i god tid, hvis du satser på en bestemt dato for dit seminar.

Den studerende skal opnå følgende læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Viden:

Den studerende har viden om:

 • menneskets anatomi, fysiologi, sygdomslære i forhold til udvalgte sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge af betydning for massage
 • systematisk refleksion over observation, vurdering og justering af massage til klienter med simple problematikker

Læringsudbytte fordelt på færdigheder

Den studerende har færdigheder til at:

 • håndtere og påtage sig ansvar for at identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov indenfor et afgrænset fagområde i et massørperspektiv

Læringsudbytte fordelt på kompetencer

Den studerende kan:

 • udføre massage i praksis og demonstrere samarbejde med klienten
 • beherske hygiejniske principper i klinik og behandling

Overordnede læringsemner i teori og/eller praksis

Dette massage kursus indeholder 89 lektioner, og tager udgangspunkt i, at man ikke kender til professionel massage. Kurset indeholder derfor basal teori og praksis i den professionelle massage. Blandt andet:

 • Massagens anatomi og fysiologi
 • Introduktion til muskelsystemet
 • Sygdomme i huden og bevægeapparatet
 • massagens oprindelse
 • forberedelse i praksis
 • kontraindikationer
 • introduktion til arbejdsmiljø og ergonomi
 • Klinisk kropsmassage
 • præsentation af ansigtsmassage
 • præsentation af håndmassage
 • præsentation af fodmassage
 • Teoretisk introduktion til følgende massageformer: klassisk massage, hotstonemassage, svensk massage, massage på jobbet, lymfedrænage, skønhedsmassage/ opstramningsteknikker, anti-cellulitemassage, massage af gravide, babymassage, massage af større børn, kinesisk massage, indisk massage, thaimassage, østens hovedbundsmassage, tyrkiskbad massage, shiatsu, zoneterapi, sarawak massage, marokkansk massage, lomi lomi massage, herball ball massage m.m.

Hvem tager kursus i kropsmassage?

Dette massage kursus er ideelt for uddannelsesinteresserede med et fuldtidsjob, da man kun skal på kursus i 1 dag, resten foregår på fjernundervisning.

Kurset er også for dig, der overvejer at gøre massage til en professionel levevej, men måske gerne vil snuse til faget, inden du tager en større professionel massøruddannelse til fx:

 • Lægeeksamineret Klinisk Massør, som er en højniveau-uddannelse på kvalifikationsniveau 5, hvor du får et statsligt valideret uddannelsesbevis.
 • Spaterapeut, som er en kort uddannelse i kropsbehandling, wellnessmassage, hotstone m.m.

Vores massagekursus vil give dig et godt indblik i, om den professionelle massage er noget for dig, inden du måske betaler mange penge for en professionel massør uddannelse, da du får indsigt i en bid af både teori og praksis fra vores populære massøruddannelser.

Massage kursus med professionelle teknikker

Med dette grundkursus i professionel massage vil du blive udrustet med de professionelles massageteknikker, og vil lære teknikerne til en fuld kropsmassageryg- og skuldermassage til venner, familie, kollegaer eller måske en begyndende kundegruppe m.m.

Opstart på kursus i kropsmassage

Ved tilmelding til kursus i teoretisk massage, modtager du en mail med en velkomst til Innowell. Her bliver du budt velkommen, og opfordres til at kontakte vores studievejledning på 98901080, så du kan få en meget mere personlig velkomst af vores studievejledere. Det forventes at samtalen varer 15- 30 min. Du vil ved denne samtale blive tilbudt rundvisning i dite studie, så du får helt styr på, hvordan du finder dine opgaver, kontakter din underviser m.m.

Vil du gerne starte uden hjælp fra vores studievejledere, så er det også muligt. Straks du logger ind, finder du en guide til at komme i gang. Husk blot på at vi er her for dig, og er du det mindste i tvivl om noget, så ring endelig til os.

Varighed på et kropsmassage kursus

Når du tilmelder dig dit massagekursus, har du 6 måneders studieadgang til at gennemføre dit teori og dit seminar, og du har således god tid til at planlægge og gennemføre dit studieforløb samtidigt med at passe et fuldtidsarbejde. Du kan starte dit forløb præcist, når det passer i din hverdag.

Du kan tage kursus i kropsmassage, lige så hurtigt du vil og kan, da du har frihed til selv at tilrettelægge sit studieforløb. Et kropsmassagekursus kan påbegyndes hver dag, og din studietid starter på købsdatoen.

Det teoretiske studie tager i gennemsnit 5 dage sideløbende med at passe sit arbejde, og dit seminar tager 1 dag fra kl. 8.15-16.15.

Seminardage for skoleåret 2024-25:

 • 11. juni 2024
 • 24. september 2024
 • 4. februar 2025
 • 24. juni 2025

Pensum til kursus i kropsmassage

Pensum til kropsmassage kursus er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke ud og købe bøger m.m.

Økonomi under kursus i klinikvejledning

Hos Innowell har du mulighed for at passe et fuldtidsjob ved siden af studiet, da studietiden er meget fleksibel og tilpasses den enkelte studerende. Nogle af vores studerende læser endda, mens de modtager dagpenge eller betaler deres uddannelse gennem bruttolønsordninger.

Optagelseskrav

Det er ingen forudsætning, at du har uddannelse i forvejen indenfor området, da vi tager udgangspunkt i, at du intet kender til faget, så alle kan være med.

Innowell har nogle generelle krav ved optagelse på studier. Fx. skal man være over 18 år osv. Disse generelle krav finder du her: Optagelseskrav og merit

Mere info

Har du spørgsmål til vores massagekursus eller nogle af vores andre kurser og uddannelser så kontakt gerne vores studievejledning. Studievejledningen har åben mandag-torsdag 9-16 på tlf. nr.: 98 90 10 80.

Anmeldelser

8 anmeldelser af Kropsmassage

 1. Christina Dyhr Langvik

  Ønsker kun at bruge det i min fritid, men hold da op hvor jeg syntes det er nogle gode informationer og ting jeg har fået lært. I er mega søde og meget hjælpsomme lige meget hvad det er.

 2. Sofie Herrschend

  Jeg har kun ros, jeg føler mig i så tryg og i særdeles kompetente hænder hos innowell. Min faglærer Anders har virkelig været klar med hurtige svar under hele forløbet, det har gjort mig tryk og jeg føler mig godt klædt på i dette fag.

 3. Franciska Pedersen

 4. Elsemarie Jungersen

  Jaaa nu med kursusbevis på kropsmassage i hånden. Fantastisk sted , kan varmt anbefale stedet.

 5. Tobias Troels Øster

  Dejligt man kunne spørge løs.

 6. Pernille Munk-Nordahl

  Til at starte med vil jeg bruge min nye viden i fritiden, og muligvis som erhverv på et senere tidspunkt. I skal have stor ros for alle jeres gode input, det var virkelig nogle ting som jeg har taget med videre.

 7. Lisa Bentzen

  Jeg føler mig bedre “klædt på” og har fået mere mod til at gå i denne retning med min fremtidige karrierer. Hurtigt, kompetent, oplysende og varmt. Jeg fik det jeg forventede og mere til.

 8. Christina Clement

  Jeg er lige blevet færdig med momsfritagelsen til massør. Det har været et super godt forløb, og en super god måde at komme igennem pensum på. Det er yderst kompetente mennesker der står bag, både hvad angår opgaver, og til at få besvaret eventuelle spørgsmål undervejs i forløbet omkring uddannelsen, krav fra Skat m.m. Jeg kan kun give Innowell de bedste anbefalinger.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

89

Læringsmiljø

Blandet e-læring

Certifikat

Uddannelsesbevis