Teoretisk Massage

DKK 11.995

DKK 11.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
403 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 403 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,42%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 250
Uddannelsesbevis

Teoretisk massage kursus 

Tag et kursus i teoretisk massage og lær alt teorien bag massagens spændende verden.

Undervisningsformen i teoretisk massage

I studiet teoretisk massage findes læsestof, opgaver, opgaveafleveringer, test af sin paratviden m.m., hvor underviseren retter opgaver og giver løbende feedback til den studerende, så den studerende opnår et nærværende studieforløb.

Der er under hele kurset i teoretisk massage mulighed for at kontakte sin faglærer, studiekammerater eller Innowells studievejledning, hvis den studerende har brug for hjælp. Det er således ikke et selvstudie, men et spændende netstudie med maksimal fleksibilitet og læringsudbytte. Fjernundervisning foregår som et lærer/elev forløb, hvor underviseren følger og hjælper den studerende hele vejen.

Fjernundervisningen har samme omfang som en tilstedeværelsesundervisning, og det er derfor ikke lettere at tage dette fag på fjernundervisning, det er blot meget mere fleksibelt og frit, da den studerende kan tage sine undervisningslektioner 24 timer i døgnet, og således passe studiet ind med at passe et arbejde eller andet studie.

Der kræves ikke forudgående kendskab til IT for at tage kursus i teoretisk kosmetologi, da vores fjernundervisning er så pædagogisk opbygget, at du blot kan gå i gang.

Læringsudbytte for 2. semester

Læringsudbytte fordelt på viden

Den studerende:

 • reflekterer over menneskets anatomi, fysiologi, biokemi og sygdomslære i forhold til udvalgte sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge af betydning for massage  
 • reflekterer over massørfagets værdier, teorier, begreber og metoder
 • har teoretisk kendskab til observation, vurdering og koordinering af massagebehandling

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende:

 • argumenterer med massørfagets værdier, teorier, begreber og metoder
 • kan integrere massagefaglig viden i planlægning af massagebehandling

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende:

 • mestrer relevante studie- og arbejdsmetoder til at opsøge, vurdere og fortolke teori
 • vurderer og formidler behandlingsplan indenfor massage

I teoretisk massage læres om baggrunden for massagebehandlinger, teori omkring virkning og bivirkning, kontraindikationer. I den teoretiske massage kommer man omkring massagegreb, typer og former m.m.

I alt udgør kurset i Teoretisk Kosmetologi 250 lektioner.

I emnet studeres bl.a.

 • kontraindikationer
 • kropsmassage
 • ansigtsmassage
 • fodmassage
 • håndmassage

I emnet studeres bl.a.

 • anatomi og fysiologi for massører
 • sygdomme i huden og bevægeapparatet for massører
 • specifik muskellære
 • latinske anatomibegreber

Eksamen indenfor teoretisk massage kurset afvikles i form af multiple choice og forklaringsopgaver, hvor det er tilladt at anvende hjælpemidler. Eksamen foregår på et af Innowells eksamenssteder fordelt på hele landet.

Målgruppen for kursus i teoretisk massage

Teoretisk massage kursus er et kursus der henvender sig til studerende med forudgående kortere uddannelser indenfor massage, eller studerende der blot ønsker at tilegne sig mere teoretisk viden i massage.

Niveauet i teoretisk massage

På kurset i teoretisk massage tages der udgangspunkt i, at den studerende ikke kender til faget massage, så alle har forudsætning for at tage kurset uanset hvor meget man har med sig i bagagen fra forudgående massøruddannelse.

Uddannelsesbevis i teoretisk massage

Efter studiet får den studerende et flot uddannelsesbevis, der redegør for 250 lektioner i teoretisk massage til brug for bl.a. videre studie, jobsøgning med mere.
Skal du bruge kurset til at opnå en RAB-registrering på en sammenstykket massøruddannelse, så læs mere om RAB-regler her: RAB-regler

Start på kursus i teoretisk massage

Ved tilmelding til kursus i teoretisk massage, modtager du en mail med en velkomst til Innowell. Her bliver du budt velkommen, og opfordres til at kontakte vores studievejledning, så du kan få en meget mere personlig velkomst af vores studievejledere.

Du vil ved denne samtale blive tilbudt rundvisning i vores studiesystem, så du får helt styr på, hvordan du finder dine opgaver, hvordan du kontakter din underviser m.m. Det forventes at samtalen varer 15- 30 min.

Vil du gerne starte uden hjælp fra vores studievejledere, så er det også muligt. Straks du logger ind, finder du en guide til at komme i gang. Husk blot på at vi er her for dig, og er du det mindste i tvivl om noget, så ring endelig til os på 98901080.

Varighed af kursus i teoretisk massage

Man køber adgang i 12 måneder til at studere teoretisk massage. Studiet kan dog gennemføres hurtigere end 12 måneder, da man har mulighed for selv at tilrettelægge sit studieforløb indenfor den givne adgang, og planlægge studietider og opgaveafleveringer, således de passer ind i den studerendes liv. Kurset kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet.

Pensum til kursus i teoretisk massage

Til teoretisk massage kursus benyttes bl.a e-pensum der er udviklet af Innowell og inkluderet i prisen. Pensum er til rådighed i studiet og kan udprintes, eller læses på sin computer, tablet eller mobiltelefon, der igen giver maksimal frihed. Endvidere kan teksten læses højt via programmet Adgang for alle .

Teoretisk massage kursus understøttes af film, quiz, virtuelle opgaver med mere, som gør kurset spændende og meget motiverende.

Økonomi under studie

Hos Innowell har du mulighed for at passe et fuldtidsjob ved siden af studiet, da studietiden er meget fleksibel og tilpasses den enkelte studerende. Nogle af vores studerende læser endda, mens de modtager dagpenge eller betaler deres uddannelse gennem bruttolønsordninger.

Faget teoretisk massage kan også benyttes som supplement til en massøruddannelse via mesterlære.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Du forvente følgende yderligere omkostninger ved dit studie i teoretisk massage:

Eksamensgebyr til kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Krav til teoretisk massage

Vil du vide mere om vores krav til optagelse, finder du information her: optagelseskrav og merit, 

Husk at du altid må kontakte vores studievejledning. Uanset hvor store eller små spørgsmål du har, så ring blot på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Undervisere

Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
DKK 11.995
3 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
3
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Heidi R. K. Hansen

  5 ud af 5

  Jeg syntes det har været en dejlig oplevelse og tage under visningen hos jer og jeg vil sige tusind tak for endnu en fantastisk stund gennem jeres studie, og det bliver nok ikke den sidste 🙂

 • Jan Nordkvist

  5 ud af 5

  Jeg er ved at blive RAB godkendt, og mangler blot dette fag. Så det skal bruges på min klinik.

 • Felina Schjødt

  5 ud af 5

  Det er super nemt at bruge og jeg er rigtig glad for de enkelte opgaver efter hvert modul som blev gennemgået af en lærer. Tak for en nem og overskuelig platform. Tak for gode videoer. Tak for hurtig respons fra faglærer.

Tilføj en anmeldelse