Gellak Tekniker

DKK 4.995
1 Anmeldelser

DKK 4.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
248 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.931 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 20
1 seminardag
Uddannelsesbevis

Gellak Tekniker uddannelse

Bliv hurtig en dygtig Gellak Tekniker med dette spændende online gelelak kursus, hvor vores dygtige underviser hjælper dig hele vejen.

Med dette kursus i gele neglelak lærer du hurtigt at kunne udføre den perfekte langtidsholdbare UV gelelak på rekordtid, samt at kunne mestre de fineste negledekorationer.

Bemærk at denne uddannelse er ved at blive transformeret fra blandet e-læring til 100% e-læring, og forventes udrullet medio oktober. Med 100% online uddannelse som gellak tekniker vil du kunne tage hele uddannelsen fra eget hjem eller fra egen klinik. Har du brug for mere info omkring dette, så kontakt evt. Innowells studievejledning.

Undervisningsformen i semipermanent lak

Kurset i semipermanent lak starter med en teoretisk læring i faget der tages via fjernundervisning. Til dette benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere. Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis. Kursisterne kommer fra hele landet, og det kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Læs mere om selve skoleopholdet og andre praktiske informationer her.

Læringsudbytte af kursus i semipermanent lak er:

Den studerende har viden om:

 • neglens opbygning og struktur
 • produkternes interaktion med negl og negleomgivelser
 • produktlære
 • kontraindikationer

Den studerende har færdigheder til at:

 • vejlede kunder omkring farver, form m.m.
 • vejlede kunder om pleje af neglene

Den studerende har kompetencer til at:

 • udføre forstærkning af de naturlige negle
 • udføre dekoration med semipermanent lak
 • udføre lakering af negle med semipermanent lak
 • påsætte sten, glitter m.m.
 • udføre fransk lakering med semipermanent lak

Indhold på kursus i gele neglelak / semipermanent lak

På kurset lærer du både at mestre de langtidsholdbare klassiske franske gellakker, samt lakker i alverdens flotte farver efter årstid og humør. Endvidere lærer du teknikkerne til at lave små hurtige fine negledekorationer med sten, farvede lakker m.m.

Kurset i semipermanent lak starter med en teoretisk læring i faget der tages via fjernundervisning. Til dette benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell.
Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere. Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis.
Innowell stiller ikke krav om et vist antal øvebehandlinger hjemme, da dette altid vil være individuelt, men vi anbefaler at øve hjemme straks efter kurset.

Målgruppen for kursus i gele neglelak / semipermanent lak

Kurset i semipermanent lak henvender sig til alle med interesse i dekoration af negle, da kurset tager udgangspunkt i at du ikke kender til behandlingen. Kurset kan fint stå alene, kombineres med kursus i akryl gel eller kursus i manicure og pedicure. Kurset indgår som en del af uddannelsen til negletekniker.

Vi ser ofte at kosmetologer og fodplejere vælger at gennemføre et kursus i semipermanent lak, da de herved kan levere en stærkere og mere holdbar lakering af negle. Da semipermanent lak er gennemhærdet ved behandlingens afslutning, spares der masser af tørretid og risikoen for at ødelægge nylakeringen er dermed elimineret.

Efter kurset

Efter kurset vil du kunne tilbyde semipermanent lak og mestre små negledekorationer med smukke sten, blomster med mere. Endvidere vil du kunne sælge professionelle negle- og efterbehandlingsprodukter med en høj fortjeneste.

Studiestart og varighed på geleneglelak / semipermanent lak kursus

Du kan starte på vores kursus i semipermanent lak hver dag, da kurset er opbygget som blandet e-læring, hvor du starter med at læse teori hjemme og afslutter med 1 dag på skole.

Når du køber adgang til kurset i Semipermanent lak, vil du have 6 måneders studieadgang til at gennemføre din teori og undervisning på skolen. Bemærk at du skal have gennemført dit teori, og have tilmeldt dig din ønskede undervisningsdag på skolen senest 3 uger inden skoledagen begynder. Læs evt. mere om hvordan du tilmelder dig din skoleundervisning her: Tilmelding og booking af tilstedeværelsesundervisning

Undervisningen på skolen udbydes ca. hver 4 måned. Hvis du ønsker at tilmelde dig en skoledato, der ligger indenfor de 3 ugers frist for tilmelding, kan du rette henvendelse til info@innowell.net for at høre om eventuelle tom-pladser.

Pensum til kursus i semipermanent lak

Dit pensum til dette kursus består af det materiale som findes i dit online klasseværelse, samt e-bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Mille Mosegaard.

Priser og materialer til kursus i semipermanent lak

Prisen er en totalpris, der er inkluderet både det teoretiske studie, det praktiske studie på skolen, samt uddannelsesbevis. Der ud over kommer køb af e-bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Mille Mosegaard. E-bogen koster ca. kr. 600,-

Hvis du ønsker at øve videre hjemme, er det muligt, at købe semipermanent lak produkter til engrospriser gennem Danbeauty.dk, der ligger ca. 300 meter fra skolen. Hos Danbeauty kan du købe og sammensætte dit helt eget opstartskit, så du ikke er tvunget til at købe rosenpinde, file, uv-lampe m.m., hvis du allerede har disse. Bemærk, at alle neglestuderende hos Innowell, kan blive registreret som forhandler hos Danbeauty, der gør, at du kan komme ind bag webshoppen, og kan købe produkter til meget billige engrospriser. Du kan læse her omkring hvordan du får adgang til de fordelagtige elevpriser: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Optagelseskrav på kursus i semipermanent lak

Kurset er på begynder-niveau, hvor alle kan være med.

Studievejledningen og yderligere oplysninger

Har du brug for mere information om kurset, er du velkommen til at kontakte vores søde studievejledere, der sidder klar på telefonen mandag – torsdag 9 – 16 på 98 901080 eller på info@innowell.net

Ofte stillede spørgsmål

Langtidsholdbar semipermanent neglelak

Med semipermanent neglelak tages der udgangspunkt i kundens egen negl, og der lakeres på den naturlige negl. Lakken hærdes i UV-lampe for et semipermanent resultat. Den semipermanente lak forbliver pæn i op til 2 måneder på tånegle og op til 4 uger på hænder.

Semipermanent lak en meget skånsom for den naturlige negl sammenlignet med traditionelle gelenegle. Når du skal fjerne semipermanent lak kræves der intet filearbejde, i det lakken kan opløses med neglelaksfjerner. Neglen er nu klar til igen at få lagt en smuk semipermanent lak efter individuelt ønske. Denne utrolig holdbare og flotte semipermanente lak leverer en meget stor kundetilfredshed og rigtig mange genbookninger. Dette kursus er et af Innowells mest efterspurgte korte kursus indenfor kosmetologi.

Undervisere

Karin Kristensen
Karin Kristensen
Underviser i kosmetologi, akupunktur og fodpleje.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
DKK 4.995
0 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
0
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Ayoe Janne Sørensen (verificeret kunde )

  Det er ikke raketvidenskab at lave gele neglelak, meeeen det kan det hurtigt blive at finde de rette produkter. Jeg har prøvet flere af systemerne der findes på markedet. Alle uden undtagelse har taget alt for lang tid at anvende. Det sværeste har dog været, at lave den fine lige hvide kant, hvilket næsten er umuligt med et produkt som arter sig som smeltet ost. Så købte jeg en startpakke fra Thuya. Det er simpelthen bare genialt. Nogle yderst nemme produkter at anvende. Tidsmæssigt holder det, da det er rigtig nemt at arbejde med. Slutresultatet er hver eneste gang simpelthen bare flot!

Tilføj en anmeldelse