gele neglelak kursus
(7 kundeanmeldelser)

Gellak Tekniker

Bliv hurtigt en dygtig Gellak Tekniker, med dette 100% online kursus i den populære semipermanente gellak.

kr. 2.995

Ratebetalings muligheder

Gellak Tekniker uddannelse

Drømmer du om at lave smukke langtidsholdbare UV Gellak negle, og ønsker du at lære det i rammer med høj faglighed, og hvor det er dig der sætter farten? Og vil du inspireres og uddannes til at kunne lave de smukkeste nail art negledekorationer? Så er Innowells Gellak Tekniker uddannelse uden tvivl interessant for dig. 

Med Innowells nye 100% online Gellak Tekniker uddannelse, bliver du hurtig en dygtig Gellak Tekniker, og vores dygtige undervisere støtter dig hele vejen i mål.

På kurset lærer du både at mestre de langtidsholdbare klassiske franske gellakker, samt lakker i alverdens flotte farver efter årstid og humør. Endvidere lærer du teknikkerne til at lave små hurtige fine negledekorationer med sten, farvede lakker m.m.

Undervisningsformen i semipermanent lak

Kurset er bygget op således, at du sagtens kan springe ind, uden at have forudgående kendskab til neglebehandling. Er du kosmetolog, fodplejer, negletekniker m.m. i forvejen, og ønsker at supplere din klinik med denne tids-effektive behandlingsform, så rummer dette kursus en fantastisk mulighed for både at få et brush up på din eksisterende viden, og for at blive opdateret på hvad der rør sig indenfor branchen.

I dit kursus til Gellak Tekniker bliver du trin for trin guidet gennem en række læringsemner, der skal sikre, at du både har et solidt vidensgrundlag om dit fag, og at dit håndværk er i top når du til sidst modtager dit diplom som Gellak Tekniker.

Kurset i Gellak, også kaldet semipermanent lak, er bygget op således, at du starter med teoretisk læring om neglen, redskaberne og håndværket, således at du får din basisviden på plads inden du går til selve håndværket. Alt pensum i denne uddannelse er inkluderet i din pris.

Herefter skal du i gang med nøje udvalgte praktiske øvelser, der skal føre dig igennem det gode negle-håndværk. Disse øvelser udfører du fra din egen hjemme- eller klinikbase hvor du udfører behandlingerne i ro og mag – men samtidig har faglig sparring med din underviser.

Når dit håndværk i den givne disciplin er blevet godkendt af din underviser kan du gå videre til dit næste emne.

Læringsudbytte af kursus i semipermanent lak er:

Den studerende får viden om:

 • relevant anatomi, fysiologi og sygdomslære om hænder, fødder og negle
 • produkter og remedier
 • produkternes interaktion med neglen og negleomgivelserne
 • kontraindikationer for neglebehandling
 • arbejdsmiljø for negleteknikere
 • principper for neglebehandlingens forberedelse, aftagning og efterbehandling
 • platforme for videreudvikling indenfor Gellak og andre neglebehandlinger
 • platforme for inspiration til nyeste trends indenfor Nail Art

Den studerende har færdigheder til at:

 • vælge den optimale tilgang til at skabe holdbare negle med semipermantent lak
 • vurderer neglens sundhedstilstand i forhold til kontraindikationer for neglebehandling
 • vejlede kunder omkring farver, form m.m.
 • vejlede kunder om pleje af neglene

Den studerende har kompetencer til at:

 • udføre korrekt PREP af neglene forud for Gellak lakeringen
 • udføre forstærkning og opbygning af de naturlige negle
 • udføre korrekt Gellak lakering af negle med produkter fra Thuya Professional Gel On-Off produkter
 • udføre tidssvarende Nail Art negledekorationer med semipermanent lak
 • påsætte sten, glitter m.m.
 • udføre fransk lakering med semipermanent lak
 • udføre korrekt aftagning af Gellak produktet
 • udføre korrekt efterbehandling for at sikre sundheden af kundens negle

Læringsindhold på kursus i gele neglelak / semipermanent lak

Herunder kan du se de overordnede læringsemner:

 • Læren om hændernes og føddernes anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Læren om Neglens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Læren om Kontraindikationer til neglebehandling
 • Læren om Produkt- og remedielære
 • Læren om arbejdsmiljø, arbejdstilsynet og arbejdsmiljøloven
 • Læren om Neglepleje
 • Læren om Formen på neglen
 • Læren om Fileteknik
 • Læren om PREP af negle
 • Læren om Gellak / Gel On-Off – teknik
 • Læren om forstærkning af porøse negle
 • Læren om Nail Art
 • Læren om aftagning
 • Læren om efterbehandling

Målgruppen for kursus i gele neglelak / semipermanent lak

Uddannelsen til Gellak Tekniker henvender sig til alle med interesse i at kunne lave smukke langtidsholdbare neglelakker både hurtigt, holdbart og flot. Netop Gellak negle er super meget oppe i tiden, fordi de er forholdsvist hurtige at lave, fordi de styrker naturneglen, og ikke mindst fordi der er et væld af muligheder for at tilpasse og designe neglene, samt have et stort kundesalg.

Kurset kan fint stå alene, kombineres med kursus i Akryl Gel eller kursus i Eksklusiv Manicure og Pedicure. Kurset indgår som en del af uddannelsen til professionel Negletekniker.

Vi ser ofte at kosmetologer og fodplejere vælger at gennemføre et kursus i Gellak, for at få tids-effektive redskaber til at tilbyde kunderne en smuk og mere langtidsholdbar lakering af deres negle på både hænder og fødder. Da Gellak / Semipermanent lak er gennemhærdet ved behandlingens afslutning, spares der masser af tørretid og risikoen for at ødelægge nylakeringen er dermed elimineret – dette gør at behandlingen er tidsbesparende i praksis og har en høj tilfredshedsrate hos kunderne.

Med en uddannelse som Gellak Tekniker vil du udover at kunne udbyde både behandlinger og  dekorationer, også være klædt på til at kunne sælge negleprodukter med en høj fortjeneste.

Efter kurset får du et flot Thuya Professional Line Diplom med titlen Gellak Tekniker, fra det verdenskendte Thuya neglebrand.

Studiestart og varighed på geleneglelak/ semipermanent lak kursus

Du kan starte på vores kursus i semipermanent lak præcis når det passer for dig, da kurset er opbygget som 100% e-læring. Du får således adgang til dit kursus så snart du har købt kurset online.

Når du køber adgang til din Gellak Tekniker uddannelse, får du 6 måneders studieadgang til at gennemføre din uddannelse, hvor du har adgang hele døgnet rundt. Der er ikke noget tidspunkt hvor du er afhængig af at være logget ind. Dette betyder at du kan passe et fuldtidsarbejde under hele uddannelsen.

Uddannelsen til Gellak Tekniker udgør i alt 51 læringslektioner inklusiv dine øvebehandlinger hjemme, og tager i gennemsnit 1-2 uger som fritidsstudie. Du kan gennemføre uddannelsen lige så hurtigt du har mulighed for det.

Pensum til kursus i semipermanent lak

Dit pensum er i gellak kurset inkluderet i prisen. Dette betyder, at du vil blive henledt til alt pensum direkte inde i dit online klasseværelse, hvor du tilgå dit pensum til enhver tid.

Priser og materialer til kursus i semipermanent lak

Udover prisen for din uddannelse, skal du tilkøbe et Thuya elevkit/opstartspakke med de eksamensprodukter, som du skal bruge til at øve behandlinger hjemme.

Dit elevkit med Thuya produkter købes gennem leverandøren Danbeauty.dk, hvor du skal købe Gel On-Off opstartspakken fra Thuya professional Line. Dit elevkit koster ca. 1.210kr. engros. Yderligere skal tilkøbes remedier, hvis du ikke har disse i forvejen.

Bemærk, at alle neglestuderende hos Innowell, kan blive registreret som forhandler hos Danbeauty.dk. Som forhandler kan produkterne købes til meget billige engrospriser. Du kan læse her omkring hvordan du får adgang til de fordelagtige elevpriser: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Optagelseskrav på kursus i semipermanent lak

Kurset er på begynder-niveau, hvor alle kan være med.

Studievejledningen og yderligere oplysninger

Har du brug for mere information om kurset, er du velkommen til at kontakte vores søde studievejledere, der sidder klar på telefonen mandag – torsdag 9 – 16 på 98 901080 eller på info@innowell.net

Ofte stillede spørgsmål

Langtidsholdbar semipermanent neglelak

Gellak er en tynd gel som er super nem at arbejde med, da den følger neglens egen kontur. Den semipermanente lak, som Gellak er, lægges direkte på den naturlige negl på samme vis som en klassisk neglelak, men da den har en mere fleksibel struktur er den endnu lettere at arbejde med. Gellak hærdes i UV-lys og størkner ikke ved almindelig lufttørring. Derfor er der med Gellak mulighed for mere præcis påføring, hvorfor Gellak er super ideel til fransk lakering og negledekorationer.

Thuya Professional Lines Gel On-Off, som du blandt andet introduceres til i denne gellak tekniker uddannelse, giver en forventet holdbarhedstid på op til 3 uger på fingerneglene, og op til 2 måneder på tåneglene. Dette giver en høj kundetilfredshed, hvorfor også kunderne ofte genbooker til den populære gellak.

Anmeldelser

7 anmeldelser af Gellak Tekniker

 1. Caroline Hye Jensen

  Da jeg kom ind i tankegangen i forhold til at være studerende, synes jeg det fungerede fint. – Perfekt med den måde i har lavet de små test på, et par sider læsning og så test. Opgaven ikke er svær, men det kræver øvelse og øvelse før end, at det sidder lige i skabet med at lave gellak flot. Super god måde at være studerende på. Kurset kan tages i eget tempo og når det passer ind i ens dagligdag. I dette kursus, var læsestoffet tilpasset så der var mange, små test, hvilket jeg mener giver bedre indlæring.

 2. Luna Andersen

  Jeg synes det har været en god måde for mig at tage uddannelsen på, fordi så har jeg kunne tage det i mit eget tempo.
  Det eneste minus er at jeg har følt mig lidt alene, men det er lige så meget min egen skyld, jeg skulle lige tage mig sammen til at tage kontakt til min lærer. Jeg er meget positiv omkring uddannelsen. Jeg har kun haft gode oplevelser og fået hurtigt svar og feedback.

 3. Vivian Christensen

  Jeg synes ikke umiddelbart at det var hårdt stof at komme igennem. Det er min erfaring, at læsestof typisk er nemmere at huske hvis det har ens interesse. Derfor var selve testene heller ikke svære at gennemføre. Man skulle i bund og grund bare huske hvad man havde læst og interesseret sig for. Jeg synes det sværeste var at gribe håndteringen an, når det var på et andet menneske end sig selv. Jeg skulle lige finde metoden og hele tiden sikre mig at intet jeg gjorde, var til gene for de personer jeg øvede mig på. Jeg synes på ingen måde at det har været svært at navigere rundt i uddannelsen. Det hele har været så lige til og alt har været beskrevet flot og overskueligt.
  Jeg gik ind til det med drømmen om at starte min egen neglesalon, så her er svaret klart at jeg skal bruge det til erhverv. Først på deltid og forhåbentlig med tiden på fuldtid.
  Mine forventninger er i allerhøjeste grad blevet indfriet. Jeg har tillært mig så meget viden og forståelse for det praktiske, som jeg slet ikke havde før. Jeg har ikke andet end ros. Fedt studie og fantastisk e-learnings muligheder, for os, som også ved siden af, skal passe job og børn osv.

 4. Natashia Lange

 5. Sarah V. Andersen

  Super forløb!

 6. Natasja Furbo

  Jeg tager uddannelsen fordi jeg gerne vil tilbyde behandlinger til venner og familie. Jeg fandt i høj grad fjernundervisningen brugervenlig, og jeg synes, at studieformen med fjernundervisning passer godt til mig. Det eneste jeg syntes var meget svært var at man skulle kunne de latinske betegnelser i opgaverne.

 7. Ayoe Janne Sørensen

  Det er ikke raketvidenskab at lave gele neglelak, meeeen det kan det hurtigt blive at finde de rette produkter. Jeg har prøvet flere af systemerne der findes på markedet. Alle uden undtagelse har taget alt for lang tid at anvende. Det sværeste har dog været, at lave den fine lige hvide kant, hvilket næsten er umuligt med et produkt som arter sig som smeltet ost. Så købte jeg en startpakke fra Thuya. Det er simpelthen bare genialt. Nogle yderst nemme produkter at anvende. Tidsmæssigt holder det, da det er rigtig nemt at arbejde med. Slutresultatet er hver eneste gang simpelthen bare flot!

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

51

ECTS Point

1,9

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis