Kosmetolog

kr. 44.995

kr. 44.995

Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.158 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 44.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.158 kr. Samlede kreditomk. 10.584 kr. Samlet tilbagebetaling 55.579 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,31%. Der er fortrydelsesret.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 394. ECTS 14
3 seminardage
Uddannelsesbevis

Kosmetologuddannelse og ny karriere i en fart?

Er du interesseret i, at tage en hurtig anmelderrost kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog med maksimal studiefrihed, og uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, så er du kommet til den helt rigtige kosmetologuddannelse. 

Kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog foregår via blandet e-læring, hvor du kun skal på skole i 3 dage, resten af uddannelsen kan du tage fra eget hjem, eller fra egen klinik, hvor du evt. også kan udbyde betalende elevbehandlinger under din kosmetologuddannelse.

Hos Innowell udbyder vi to spændende kosmetologuddannelser som blandet e-læring, der gør at du kan uddannelser mens du passer dit vanlige fuldtidsarbejde eller modtager dagpenge:

 1. Den hurtige kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, der gennemsnitligt tager 6-9 måneder sideløbende med at passe job. Her skal du 3 dage på kosmetologskole, og resten online/hjemmeundervisning.
 2. Vores 5i1 højniveau-uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, der gennemsnitligt tager ca. 9-12 måneder sideløbende med at passe job. Her skal du 4 dage på kosmetologskole, og resten online/hjemmeundervisning. Uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog er indplaceret på kvalifikationsniveau 5, og er Danmarks højeste kvalifikationsniveau for en statslig valideret kosmetologiuddannelse.

Uddannelsesinformation på denne side omhandler vores korte kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog.

I vores korte kosmetologuddannelse bliver du klædt på til et hurtigt karriereskift til job som kosmetolog eller egen kosmetologklinik. Som Lægeeksamineret Kosmetolog vil kunne mestre en bred palette af klassiske behandlingsformer, som fx professionelle ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn og retning af bryn, hårfjerning, makeup, manicure, pedicure m.m.

“Innowells kosmetolog- og hudterapeutuddannelser har et godt ry i branchen, og jeg møder ofte arbejdsgivere, der specifikt spørger efter uddannede fra Innowell”.
Dorthe Wiedenbein, bestyrelsesmedlem i Dansk Behandlerforbund.

Undervisningsformen i kosmetologuddannelsen

I korte træk foregår kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog som blandet e-læring, der er en kombination mellem en spændende fjernundervisning, hvor du læser din teori, indsender opgaver og modtager retursvar fra vores dygtige undervisere, laver spændende motiverende teste, der tester din paratviden i et bestemt emne m.m. Teorien foregår som en nærværende undervisning, hvor vores dygtige og erfarne undervisere hjælper dig hele vejen .

Når du har gennemført din teori, følger en spændende intensiv undervisning på 3 sammenhængende dage på vores kosmetologskole. Bemærk at du kun skal på skole 1 gang af 3 sammenhængende dage, resten af kosmetologuddannelsen foregår på fjernundervisning/ hjemmestudie. På kosmetologskolen vil du modtage en intensiv og spændende undervisning i alle kosmetologbehandlinger og øve disse, så du er godt klædt på til den sidste del af uddannelsen.

Efter en intensiv og spændende undervisning på vores kosmetologskole, skal du hjem og øve kosmetologbehandlinger efter undervisernes anvisninger. Til dette modul skal du købe dit elevkit med specialprodukter, som du skal øve med hjemme. Slutteligt skal du tilmelde dig din kosmetologeksamen, og herefter er du uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog, og kan straks starte egen virksomhed eller søge job som kosmetolog.

Som færdiguddannet Lægeeksamineret Kosmetolog vil du både modtage et uddannelsesbevis samt et internationalt diplom fra Ainhoa Cosmetics.

Uddannelsens samlede mål for læringsudbytte

Den studerende skal opnå følgende læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer. 

Læringsudbytte fordelt på viden

Den studerende har viden om og forståelse for:

 • menneskets anatomi, fysiologi, sygdomslære, biokemi og farmakologi i forhold til kosmetologiske behandlinger
 • kosmetologfagets almene produktlære og produktkendskab, farvning og retning af vipper og bryn, depilering, makeup, manicure, pedicure, spaterapi og hudterapi
 • grundlæggende latinske betegnelser og forkortelser
 • systematisk refleksion over observation, vurdering, prioritering, evaluering, dokumentation og justering af klientbehandling
 • professionens brug af teknologi, og innovation som metode til forandring af praksis
 • lovgivning omkring GDPR, relevant sundhedslovgivning, arbejdsmiljø og sikkerhedsrutiner
 • grundlæggende principper omkring hygiejne

 

Læringsudbytte fordelt på færdigheder

Den studerende har færdigheder til at:

 • produktvejlede, udøve salg og service med udgangspunkt i den enkelte klient
 • anvende relevante hygiejniske principper i klinik og behandling
 • anvende relevante teknikker og metoder til at udføre kosmetologiske hudbehandlinger indenfor et specifikt afgrænset fagområde hhv. afrens, kemisk og mekanisk peeling, dybderens af pustler, komedoner og milier, samt indslusning med bl.a. ultralyd
 • anvende relevante teknikker og metoder til at udføre kosmetologiske behandlinger på kroppen i øvrigt, indenfor et specifikt afgrænset kompetenceområde, manicure, pedicure, depilering, farvning og retning af vipper og bryn m.m.
 • anvende relevante teknikker og metoder til at udføre ansigts-, hånd- og fodmassage, under hensyntagen til viden om kontraindikationer
 • anvende relevante teknikker og metoder til at udføre, vurdere på og vejlede i behandlinger ift. bl.a. anomalier indenfor et specifikt afgrænset fagområde
 • udføre, vurdere, vejlede i og anvende udvalgt teknologi og apparatur inden for kosmetologisk behandling
 • udføre hudanalyse, optage anamnese og diagnosticere problematikker indenfor et afgrænset fagligt område

 

Læringsudbytte fordelt på kompetencer

Den studerende har kompetencer til at:

 • indgå i tværprofessionelt samarbejde i skrift og tale, der understøtter klientens behandlingsbehov og progression
 • varetage kvalitetssikring- og udvikling inden for egne faglige færdigheder

Kosmetologuddannelsens opbygning og læringsindhold

Kosmetologuddannelsens læringselementer er opbygget som følger:

 • Beauty makeup: dag-, aften-, brude- og gallamakeup
 • Hårfjerning med voks
 • Retning af bryn med voks og pincet
 • Farvning af øjenvipper og øjenbryn
 • Eksklusive manicurebehandlinger
 • Eksklusive pedicurebehandlinger
 • Lakteknikker: alm. lak og fransk lak
 • Anatomi, fysiologi og biokemi
 • Hudterapi/ ansigtsbehandling
 • Spaterapi/ kropsbehandling
 • Produktlære
 • Dag 1: Hårfjerning og Beauty Makeup
 • Dag 2: Klinisk Hudterapi
 • Dag 3: Eksklusiv Manicure og Pedicure
 • Øve og journalføre makeup
 • Øve og journalføre farvning af øjenvipper og øjenbryn og retning af bryn
 • Øve og journalføre hårfjerning med voks
 • Øve og journalføre eksklusiv manicure
 • Øve og journalføre eksklusiv pedicure
 • Øve og journalføre ansigtsbehandlinger
Kosmetologuddannelsen afsluttes med opfølgning, samt din afsluttende lægeeksamination med ekstern censor. Lægeeksaminationen er en skriftlig prøve, der indeholder nogle spørgsmål med nogle givne svar, der skal løses på 30 min. Til den skriftlige eksamen må du benytte dit pensum og notater under prøven. Eksamen kan tages 5 forskellige steder i landet. Efter eksamen vil du modtage dit eksamensbevis, der redegør for fag, lektioner og bedømmelser.

Målgruppen til kosmetologuddannelsen

Kosmetologuddannelsen henvender sig studerende, der ønsker at tage uddannelse i eget tempo. Dette kan eventuelt være fordi, man passer et fuldtidsarbejde, eller modtager dagpenge, eller måske fordi man ønsker at tage en hurtigere kosmetologuddannelse, for hurtigt at kunne bestride et job som kosmetolog, eller for hurtigt at kunne starte som selvstændig kosmetolog.

Selvstændig kosmetolog i en fart?

Innowell er gerne behjælpelig med at hjælpe dig hurtigt i gang med en spændende ny karriere som selvstændig kosmetolog.

Allerede under din kosmetologuddannelse har du mulighed for evt. at udbyde dine elevbehandlinger mod betaling, så du tjener penge under din kosmetologuddannelse. Endvidere har du mulighed for at købe remedier, produkter eller opstartspakker hos Danbeauty.dk til engrospriser allerede ved tilmelding til din kosmetologuddannelse. Dette gør det muligt at påbegynde din kosmetologuddannelse og samtidigt klargøre en spændende karriere som selvstændig kosmetolog.

Danbeauty.dk er hovedleverandør til Innowell, og ligger kun 500 meter fra skolen, og således er det muligt at besøge Danbeauty og købe opstartspakker, med alt hvad du skal bruge fra kun 255,- pr. mdr.

Endvidere bliver du inviteret til flere fora, hvor du kan sparre med kolleger over alt i landet.

Har du spørgsmål allerede nu omkring at blive selvstændig erhvervsdrivende , så er du mere end velkommen til at kontakte os .

Kosmetologuddannelsens varighed og opstart

Kosmetologuddannelsen kan påbegyndes hver dag, da første del af uddannelsen starter med et teoristudie hjemme. Det eneste tidspunkt du skal møde ind på kosmetologskolen er når du skal på seminar.

For skoleåret 2022-23 er følgende udbudte seminardatoer:

Vælge mellem:

 • 05.09-08.09 2022
 • 16.01-18.01 2023
 • 08.05-10.05 2023

Kosmetologuddannelsen indeholder i alt 394 lektioner, og kan tages lige så hurtigt, som man har mulighed for.

Man har maksimalt 12 mdr. til at gennemføre sin uddannelse, og det er muligt at købe forlængelse, hvis man skulle få brug for det.

Den gennemsnitlige studietid hos Innowell er dog ofte langt under normeret tid (fra 3-6 mdr.), fordi vores undervisningsform er spændende, motiverende og varieret. Det fordrer dog en høj selvdisciplin at tage kosmetologuddannelse gennem nettet, til gengæld har man også maksimal frihed til at læse, når man har tid, lyst og lejlighed inden for sin givne adgang.

Vores dygtige anmelderroste undervisere og studievejledere hjælper dig hele vejen.

Pensum på kosmetologuddannelse

På kosmetologuddannelsen tages der udgangspunkt i e-bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard. Øvrigt pensum stilles til rådighed i det online klasseværelse.

Pris på kosmetologuddannelsen

Prisen på kosmetologuddannelsen til Lægeeksamineret Kosmetolog fremgår øverst på siden.

Betalingsmuligheder på kosmetologuddannelsen

Du kan vælge at betale for hele uddannelsen som en engangsbetaling, eller du kan tage et attraktivt studielån helt uden renter, oprettelsesgebyr og udbetaling. Dette kan du læse mere om her: Økonomi under uddannelse

Yderligere udgifter i kosmetologuddannelsen

Ud over uddannelsesprisen kommer udgifter til nedenstående:

 • Kosmetologeksamen til 500,- kan tages 5 forskellige steder i landet.
 • Elevkit med specialiserede produkter som du skal anvende i forbindelse med dine elevbehandlinger, som du skal udføre til eksamenstræning hjemme ca. 5.100,- engros.
 • Elevkit remedier til eksamenstræning hjemme ca. 4.000,- engros (bemærk at mange af disse remedier måske allerede forefindes i din husholdning, hvor du således kun behøver at tilkøbe det du mangler)
 • Pensum 499,- til fagbogen “kosmetologi – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard.
 • Eventuelt 2 dages overnatning og transport til kosmetologseminar

Basisremedier og produkter til eksamenstræning hjemme

Til dit superviseret undervisningsforløb på kosmetologuddannelsen skal du købe følgende elevkits, der skal forberede dig til din endelige kosmetologeksamen.

Dit elevkit består af diverse kosmetiske produkter fra de mærker du skal til eksamen i, samt remedier, til at øve kosmetologien hjemme, og det er disse produkter og remedier der indgår i din praktiske kosmetolog eksamen.

Dine elevkit købes hos Danbeauty.dk, og når man er studerende hos Innowell kan du købe produkter og remedier til engrospriser. For at kunne købe og se Danbeautys engrospriser skal du derfor bestille et forhandler-login og dette gør du her: forhandlerstatus hos Danbeauty

Du kan købe dine produkter og remedier lige så hurtigt du har lyst til under din kosmetologuddannelse, eller du kan vente helt frem til du har været på dit kosmetologseminar. Mange kosmetologstuderende vælger, at købe produkter og remedier allerede i starten af deres kosmetologuddannelse, da mange tager kosmetologuddannelse med henblik på hurtigt at åbne egen kosmetologklinik, og vil derfor også gerne have deres remedier og hudplejeprodukter hurtigt til rådighed hjemme.

Her findes en oversigt over dine elevkits til brug for dine øvebehandlinger og eksamenstræning hjemme.

Mange studerende har allerede mange basisremedier til rådighed hjemme inden de påbegynder en kosmetologuddannelse. Vi har derfor her opstillet en vejledende liste til de basisremedier du får brug for under din uddannelse. Alle varer kan købes til engrospriser hos Danbeauty.dk når du er studerende hos Innowell. Kontakt derfor Danbeauty.dk på 98901081 for at bestille et forhandlerlogin, så du kan få tilgang til at se og købe varer og elevkits til engrospriser.

Bemærk at denne nedenstående oversigt er vejledende og derfor kan ændre sig i forhold til eventuelle uddannelsesændringer.

Anslået pris for alle remedier ca. 4000,-. Kontakt Danbeauty.dk for flere oplysninger.

Til ansigtsbehandling:

 1. Viftepensel
 2. Maskepensel
 3. Ansigtssvampe
 4. Blodlancetter
 5. Nålespand
 6. Kleenex/servietter
 7. Handsker
 8. Håndsprit
 9. Vatrondeller
 10. Vatpinde
 11. Skål til vand

Til Makeup:

 1. Læbepensel
 2. Skyggepensel lille
 3. Skyggepensel stor
 4. Mascara/spiralbørste
 5. Pudderbørste
 6. Flatbuki foundation børste

Manicure og pedicure:

 1. Negleklipper
 2. Neglehudstang
 3. Neglefil
 4. Neglebåndsskubber/rosenpind
 5. Fodfil
 6. Osmotisk film/plast
 7. Spongetowel/vaskeklud
 8. Futter+luffer/håndklæde
 9. Cellestofpapir/fnugfri wipes/vatrondeller
 10. Fodbad
 11. Håndbad
 12. Top/basecoat lak
 13. Neglelak (kraftig farve fx. rød)

Vipper og bryn:

 1. Farvepensel
 2. Dappenglas
 3. Pincet
 4. Brynsaks/lille spids saks
 5. Øjendråber (saltvandsdråber)
 6. Skål til vand/affaldsskål

Hårfjerning med voks:

 1. Voksvarmer
 2. Voksgryde
 3. Voks
 4. Spatler store
 5. Spatler små
 6. Strips
 7. Pre og postcare

Kosmetiske produkter

Herunder findes vejledende de eksamensprodukter du skal benytte til din eksamenstræning hjemme.

Alle varer kan købes til engrospriser hos Danbeauty.dk når du er studerende hos Innowell. Kontakt derfor Danbeauty.dk på 98901081 for at bestille et forhandlerlogin, så du kan få tilgang til at se og købe varer og elevkits til engrospriser.

Anslået engrospris for alle produkter er ca. 5.000,-. Kontakt Danbeauty.dk for flere oplysninger.

Ainhoa hudpleje til ansigtsbehandlinger:

 1. Makeupfjerner
 2. Rensemælk
 3. Skintonic
 4. Peeling
 5. Maske
 6. Serum
 7. Ansigtscreme
 8. Øjencreme

Thuya produkter til vipper og bryn behandlinger:

 1. Beskyttelsespapir
 2. Beskyttelsescreme
 3. Blåsort farve
 4. Mørkebrun farve
 5. Special Solution Dye Cream

Paolo Guatelli produkter til makeup:

 1. B-box top og bund
 2. Primer
 3. BB cream
 4. Mascara
 5. Eyeliner
 6. Øjenskygge
 7. Blush
 8. Læbestift
 9. Lipliner

Thuya produkter til manicure og pedicure behandlinger:

 1. Lotion
 2. Peeling
 3. Maske
 4. Massagecreme

Optagelseskrav på hurtig kosmetologuddannelse

Der findes ingen optagelseskrav på denne kosmetologuddannelse, hvilket betyder, at kurset er på begynder-niveau, hvor alle kan være med.

Her kan du læse mere om Innowells generelle optagelseskrav og merit.

Studievejledningen og yderligere oplysninger

Har du brug for mere information om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte vores søde studievejledere, der sidder klar på 98901080  mandag – torsdag 9 – 16 eller på info@innowell.net

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken kosmetologuddannelse skal jeg vælge?

Innowell udbyder to kosmetologuddannelser som blandet e-læring, der betyder at du kan tage begge kosmetologuddannelser mens du passer dit vanlige fuldtidsarbejde eller modtager dagpenge:

 1. Den hurtige kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog, der tager gennemsnitlig ca. 6-9 måneder sideløbende med at passe sit vanlige arbejde. Her skal du kun 3 dage på skole, resten er lærerstyret e-læring.
 2. Vores højniveau-uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog, der gennemsnitlig tager ca. 9-12 måneder sideløbende med at passe sit vanlige arbejde. Her skal du 4 dage på skole, resten er lærerstyret e-læring. Uddannelsen er indplaceret på kvalifikationsniveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring, hvilket betyder at du på denne uddannelse opnår et statsligt valideret uddannelsesbevis.

Hvorfor flere forskellige kosmetologuddannelser?

Menneskers læringspræferencer er vidt forskellige. Nogle vil have korte uddannelser og andre vil have højniveauuddannelser. Valget af uddannelse vurderes ofte ud fra hvor boglig minded man er, hvor meget tid man har til rådighed, økonomiske muligheder, hvor høj en selvdisciplin man har m.m.

Hos Innowell har vi uddannelser på alle niveauer, så de både matcher det de studerende ønsker og det som arbejdsmarkedet efterspørger. Man kan sammenligne dette med sundhedsuddannelserne, hvor der ligeledes findes forskellige uddannelser på forskellige niveauer og længder, hvor man fx kan blive Social og Sundhedshjælper, Social og Sundhedsassistent, Sygeplejerske og Læge.

Valget er dit, og det er langt bedre at du fx vælger en lidt billigere kort uddannelse, hvis fx du ikke har tid, ikke har økonomisk råderum, ikke er boglig minded m.m. Ligeledes er det bedre at du vælger en uddannelse på et højere niveau hvis du er boglig minded og har høje ambitioner til din karriere.

Forskellen på kosmetologuddannelserne i fag og lektioner

I nedenstående tabel kan du se overordnede forskelle på vores kosmetologuddannelser i fag og lektioner.

 Uddannelsesindhold: 1: 2:
200 lektioner basal anatomi og fysiologi Nej Ja
110 lektioner basal sygdomslære og farmakologi Nej Ja
50 lektioner basal psykologi og kommunikation  Nej Ja
10 lektioner basal klinikvejledning Nej Ja
50 lektioner introduktion til andre behandlingsformer Nej Ja
Kosmetologi indeholdende:    
– Studieforberedelse Ja Ja
– Udvidet anatomi, fysiologi og sygdomslære fra et kosmetologperspektiv Ja Ja
– Biokemi Ja Ja
– Almen produktlære Ja Ja
– Hygiejne Ja Ja
– Arbejdsmiljø Ja Ja
– Remedie og materialelære Ja Ja
– Salg og specifik produktlære Ja Ja
– Hudterapi Ja Ja
– Pedicure Ja Ja
– Manicure Ja Ja
– Lakteknikker Ja Ja
– Makeup Ja Ja
– Hårfjerning med voks Ja Ja
– Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn Ja Ja
– Lash Lift og Lash Permanent Nej Ja
– Brow Lamination Nej Ja
– Lash og Brow Filler / BTX Ja Ja
– Journalføring i hudterapi Ja Ja
– Journalføring i kosmetologi Ja Ja
– Kropsbehandling/ spaterapi Nej Ja
– Hotstonemassage Nej Ja
– Wellnessmassage Nej Ja
– Journalføring kropsbehandling Nej Ja
70 lektioner udvidet klinikvejledning, klientbehandling og iværksætteri Nej Ja
10 lektioner Førstehjælp Nej Ja
120 lektioner klinisk praktik udvidet (*tilvalg) Nej *Ja
Antal lektioner i alt  394  941

Stadig i tvivl? – så fortvivl ikke!

Læs gerne om begge kosmetologuddannelser på vores hjemmeside, så du sikrer at finde lige den kosmetolog uddannelse, der passer bedst til dig og dine uddannelsesdrømme.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken kosmetologuddannelse du skal vælge, så lad vores dygtige studievejledere rådgive dig i dit studievalg. Ring til os og lad os guide dig. Her vil vi bl.a. spørge ind til dine fremtidsdrømme, læringspræferencer, økonomi, forventninger m.m., til du føler dig helt tryg ved dit endelige uddannelsesvalg.

Du kan ringe til Innowells studievejledning mandag-torsdag 9-16 på 98901080. Vi glæder os til at kunne hjælpe.

Undervisere

Karin Kristensen
Karin Kristensen
Underviser i kosmetologi, akupunktur og fodpleje.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.
Louise Feldtmose
Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
kr. 44.995
10 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
10
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Tea Sudergaard

  5 ud af 5

  Søde mennesker hele vejen igennem, som altid. Jeg syntes sværhedsgraden, var passende, fordi der hurtig er hjælp at hente, når man støder på spørgsmål der skal uddybes. Jeg er meget tilfreds med hvordan dette studie foregår, og det passer perfekt til min situation. Jeg er derfor meget glad for at innowell gør det muligt for mig, at udleve drømmen som kosmetolog.

 • Tina Kentzer

  5 ud af 5

  Fortsæt som i gør nu, jeg vender helt sikkert tilbage, hvis jeg ønsker at udvide mine færdigheder.

 • Suhaila Gupta

  5 ud af 5

 • Sabine Raaberg

  5 ud af 5

  Super fint forløb ! Dejligt at det kan lade sig gøre ved siden af job..

 • Dorthe Skov Toft

  5 ud af 5

  Er super glad for min uddannelse hos Innowell. Højt fagligt niveau, kompetente faglærer, brugervenligt e-learnings program. Skolen har helt klart mine anbefalinger.

 • Dorte Toft Skov

  5 ud af 5

  Super god uddannelse, man kommer omkring rigtig mange gode emner.

 • Anne Mette Schultz

  5 ud af 5

  Fantastisk uddannelsessted <3

 • Dilan Cetin Bayram

  5 ud af 5

  Jeg har været rigtig glad for at tage min uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog hos innowell. Fra start til slut bliver du modtaget med åbne arme af alle hos innowell. Der er en fantastisk stemning som bare giver en indre ro. Rigtig lærerig og spændende uddannelse. Tusind tak til jer alle!

 • Maria Petersen

  5 ud af 5

  Jeg har været 7 dage på seminar hos Innowell i forbindelse med min kosmetologuddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og det var en stor fornøjelse. Det var et intensivt, men et godt program og underviseren er bare super god til sit job. – Så stort tak fra mig, jeg glæder mig til at se jer alle i det hvide hus igen. Og selvfølgelig de største anbefalinger her fra mig!

 • Mette Køhler

  5 ud af 5

  Jeg er meget glad for min uddannelse som kosmetolog, den giver mig helt nye muligheder og masser af gode oplevelser. Det har været helt afgørende for mig at kunne tage uddannelsen på fjernundervisning, samlet skoleophold og egen planlægning af øvelser hjemme. Under hele uddannelsesforløbet har jeg mødt søde, hjælpsomme og kvalificerede undervisere. På skoleopholdet var der en rigtig god stemning, hvor kursister hjælp og støttede hinanden.

Tilføj en anmeldelse