Kursus i gele neglelak og introduktion til simple negledekorationer


Kursus i gele neglelak

Med dette kursus i gele neglelak lærer du hurtigt at kunne udføre den perfekte langtidsholdbare neglelak, samt at kunne mestre små fine negledekorationer.

Når du først har lært de professionelles teknikker på dette populære dagskursus kan du lave smukke langtidsholdbare uv-gele neglelakker på rekordtid!

På dagskurset i uv gele neglelak

På kurset lærer du både at mestre de langtidsholdbare klassiske franske gellakker, samt lakker i alverdens flotte farver efter årstid og humør. Endvidere lærer du teknikkerne til at lave små hurtige fine negledekorationer med sten, farvede lakker m.m.

Langtidsholdbar semipermanent neglelak

Med semipermanent neglelak tages der udgangspunkt i kundens egen negl og der lakeres på den naturlige negl. Lakken hærdes i UV-lampe for et semipermanent resultat. Den semipermanente lak forbliver pæn i op til 2 måneder på tånegle og op til 4 uger på hænder.

Semipermanent lak en meget skånsom for den naturlige negl sammenlignet med traditionelle gelenegle. Når du skal fjerne semipermanent lak kræves der intet filearbejde, i det lakken kan opløses med neglelaksfjerner. Neglen er nu klar til igen at få lagt en smuk semipermanent lak efter individuelt ønske. Denne utrolig holdbare og flotte semipermanente lak leverer en meget stor kundetilfredshed og rigtig mange genbookninger. Dette kursus er et af Innowells mest efterspurgte korte kursus indenfor kosmetologi.

Efter kurset

Efter kurset vil du kunne tilbyde semipermanent lak og mestre små negledekorationer med smukke sten, blomster med mere. Endvidere vil du kunne sælge professionelle negle- og efterbehandlingsprodukter med en høj fortjeneste.

Kom hurtigt igang med semipermanent lak

Efter kurset vil det være muligt at købe eksklusive starterkits hos danbeauty.dk til engrospris, med alt hvad du skal bruge for at komme igang med denne populære behandling.

Undervisningsformen i semipermanent lak

Kurset i semipermanent lak starter med en teoretisk læring i faget der tages via fjernundervisning. Til dette benyttes bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Herefter følger en praktisk læring i faget, der tages som tilstedeværelsesundervisning af en dags varighed. Denne undervisning foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere. Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis. Kursisterne kommer fra hele landet, og det kan derfor i nogle tilfælde være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset. Læs mere om selve skoleopholdet og andre praktiske informationer her.

“Det er ikke raketvidenskab at lave gele neglelak, meeeen det kan det hurtigt blive at finde de rette produkter. Jeg har prøvet flere af systemerne der findes på markedet. Alle uden undtagelse har taget alt for lang tid at anvende. Det sværeste har dog været, at lave den fine lige hvide kant, hvilket næsten er umuligt med et produkt som arter sig som smeltet ost. Så købte jeg en startpakke fra Thuya. Det er simpelthen bare genialt. Nogle yderst nemme produkter at anvende. Tidsmæssigt holder det, da det er rigtig nemt at arbejde med. Slutresultatet er hver eneste gang simpelthen bare flot!”. Ayoe Janne Sørensen, Helsingør

Andre relevante hånd- og fodplejekurser

Andre der var interesseret i kurset om semipermanent lak, var også interesseret i vores andre spændende hånd- og fodplejekurser, herunder:

Fandt du ikke lige det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologispa og massage, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du er måske også interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelser, hvor der er muligt at passe sit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og 7 – 8 dages seminar, og på samme tid opfylder de højeste standarder i Danmark?

 

Fakta


 • Titel:

  Semipermanent Lak

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. mdr. rentefrit
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  13.04.21, 25.08.21, 08.12.21 eller 27.04.22

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Lektioner:

  55