Bog om fodpleje fra interesse til profession
(6 kundeanmeldelser)

E-Bog: Fodpleje – fra interesse til profession

Anmelderrost omfattende lærebog i fodplejens spændende videnskab

kr. 995

Ratebetalings muligheder

Fodpleje – fra interesse til profession

“Fodpleje – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard, er en anmelderrost fagbog, der både kan købes som e-bog og som trykt bog.

Med bogen, Fodpleje – fra interesse til profession, som er en omfattende lærebog, på mere end 500 sider, kan du gå på opdagelse i fodens spændende videnskab med fodplejen som omdrejningspunkt. 

Bogen fører dig gennem et omfattende teoretisk fundament og begrebsunivers, der sikrer en basal forståelsesramme for en pragmatisk tilgang til anamnese, fodbehandling, klientvejledning og samspillet mellem fodplejeren og andre kompetenceområder.

Lærebogen tager afsæt i en forudgående basal viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære, og læringen er derfor en overbyggende og skarpt afgrænset relevant viden i fodens videnskab. Læseren starter derfor med en grundig teoretisk tilgang til relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære, farmakologi, biokemi, hygiejne, produktlære, remedie og materialelære og arbejdsmiljø, hvorefter der kobles en spændende praktisk viden i journalføring, praktisk fodpleje og behandling, bøjlebehandling, sårpleje, fodstatus, almen klientvejledning m.m., og afsluttes med en introduktionsguide i fodplejefaget som et selvstændigt erhverv.

Fodpleje – fra interesse til profession 2. udgave, har gennemgået en omfattende revision og opdatering, og er udvidet med mange nye sider og kapitler som fx bøjlebehandling, sårpleje og journalføring. Endvidere er der tilføjet relevant og spændende læringsmateriale i form af mange nye illustrationer, fotos og undervisningsvideoer, samt spørgsmål og opgaver, der pædagogisk understøtter fagstof og læringsstile. Lærebogens pædagogiske og didaktiske opbygning understøtter både taktile, visuelle, auditive og kinæstetiske læringsformer, hvilket giver optimale muligheder for differentieret læring, refleksion og motivation.

Bogen henvender sig til såvel fagfolk og lægfolk med interesse i fodens videnskab, og kan bl.a. benyttes som:

• undervisningsmateriale
• opslagsværk
• interessemateriale

Bogen “Fodpleje – fra interesse til profession” af læge Mille Mosegaard kan købes gennem Innowell som en e-bog, eller som en trykt bog på nettet eller i boghandlen.

 1. Studieforberedelse
 2. Anatomi, fysiologi, sygdomslære
 3. Farmakologi
 4. Biokemi
 5. Hygiejne
 6. Produktlære
 7. Remedie og materialelære
 8. Arbejdsmiljø
 9. Journalføring
 10. Praktisk fodpleje
 11. Bøljebehandling
 12. Sårpleje
 13. Almen klientvejledning
 14. Selvstændig fodplejer
 1. Ja, det er muligt at købe bogen som en trykt bog, hos diverse boghandlere eller på nettet.

  Den trykte bog udgives som en POD-bog (Print On Demand) gennem Saxo, hvilket betyder, at bogen først trykkes og sendes, når der er foretaget et køb.

Anmeldelser

6 anmeldelser af E-Bog: Fodpleje – fra interesse til profession

 1. Brian Mosegaard

  Som skoleleder hos Innowell, har jeg været med fra start til slut, da denne omfattende lærebog i fodbehandling blev udviklet. Det tog 7 år, at udvikle bogen i et godt samarbejde med flere forskellige fagpersoner, og jeg er meget stolt og glad for det færdige resultat. Siden bogen blev lanceret har jeg kun modtaget rosende ord om denne udførlige lærebog, og det glæder mig selvfølgelig rigtig meget. Min egen andel i udviklingen af denne fagbog, og i kraft af min uddannelse som skolelærer, var at sikre at bogens indhold skulle understøtte flere læringsstile for at sikre størst muligt læringsudbytte. Dette mener jeg, til fulde er indfriet, og hvilket i høj grad gør bogen særdeles egnet som undervisningsmateriale.

 2. Dorthe Steen Wiedenbein

  Jeg er vild med den bog. Det er lige sådan en bog der har manglet i faget, både til dem der er under uddannelse, og os der har været uddannet længe. Et opslagsværk, som man kan bruge hverdag. Og det allerbedste er – den er ikke svær at læse,

 3. Heidi Simonsen

  I kraft af mit virke som sygeplejerske, havde jeg brug for mere viden omkring fødder, sygdomme i fødderne samt behandling og pleje. Jeg købte bogen “Fodpleje – fra interesse til profession” og blev positivt overasket. Bogen er på et meget højt fagligt niveau og indeholder alt du har brug for at vide indenfor det professionelle arbejde med fødder. Den er nem at gå til, og opslagsværket gør det nemt og hurtigt at finde det man har brug for at vide. Kan varmt anbefales.

 4. Julie Kristensen

  En helt fantastisk fagbog som indeholder en masse gode billeder og tegninger, som er et super godt supplement til alt det teoretiske i min fodplejeuddannelse. Bogen får de bedste anbefalinger herfra!

 5. Lecia D.

  En meget gennemarbejdet bog, med god visuel repræsentation af det teoretiske, der gør bogen meget klinisk anvendelig.

 6. Maj Mosegaard

  Jeg har været medforfatter og grafisk opsætter på denne omfattende og meget flotte lærebog i fodplejefaget, og det har været en kæmpe fornøjelse hele vejen igennem. Det var en meget spændende udfordring, at blive bedt om at forfatte et helt kapitel om iværksætteri for fodplejere, og det var skønt, at kunne dele ud af sin erfaring som selvstændig fodplejer gennem mange år. Uanset om man er udøvende fodplejer, under uddannelse til fodbehandler eller underviser, så er jeg sikker på, at man vil kunne få et stort udbytte af denne fantastiske lærebog i fodbehandling.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.