studerende læser psykologi på psykologikursus
(54 kundeanmeldelser)

Psykologi

Spændende online kursus i psykologi og kommunikation for behandlere. Få grundlæggende viden og overblik over de store psykologiske retninger. Til brug for bl.a. RAB-registrering som behandler, momsfritagelse på sundhedsydelser, efteruddannelse, studieoptag m.m.

kr. 4.995

Ratebetalings muligheder

Psykologi kursus

Dette spændende kursus i psykologi giver et grundlæggende overblik over mange af de store psykologiske retninger. Kurset henvender sig til behandlere af forskellige typer klienter, samt ledere, HR-personale, undervisere m.m. Derfor har kurset også stort fokus på kommunikation herunder interpersonel kommunikation, konflikthåndtering og relationskabelse. 

Se Catherina fortælle om psykologi kurset

Psykologi kursus på fjernundervisning

Vores kursus i psykologi foregår som lærerstyret fjernundervisning, hvilket betyder, at undervisningen er tilrettelagt som et undervisningsforløb, hvor underviserne er tilgængelig og giver dig konstruktiv feedback på alle dine opgaver. Du kan til enhver tid stille underviserne spørgsmål og få sparring på dine opgaver.

Kursusbevis i psykologi og muligheder

Efter at have gennemført psykologikurset vil du modtaget et kursusbevis, der redegør for 50 lektioner/1,7 ECTS.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • kan beskrive viden om kommunikationsteorier, kommunikationsmetoder og kommunikationens betydning for dialog og skabelse af relationer
 • reflekterer over kommunikationsteorier og -metoder og kommunikationens betydning i forhold til dialog og til at etablere relationer 
 • reflekterer over interventioner såvel i direkte og digital kontekst med involvering af klient og med respekt for forskellighed

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan vurdere situationsbestemt kommunikation, vejledning og rådgivning 
 • kan beskrive og integrere viden om individuelle, sociale, kulturelle, internationale og etiske forholds indflydelse på menneskers oplevelser og reaktioner

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • udviser ansvarlighed og holder sig fagligt ajour ud fra en forståelse for og identifikation af egne læreprocesser og udviklingsbehov i relation til kursets emner

Bred psykologisk viden

Når du har færdiggjort kurset, vil du have en bred psykologisk teoretisk viden, og du vil kunne bruge, det du lærer i praksis.

Du vil også lære dine egne handle- og tankemønstre i forbindelse med blandt andet kommunikation bedre at kende ved hjælp af kursets forskellige refleksionsopgaver. Her får du mulighed for at fundere over din egen ageren og handlen i dit professionelle såvel som i dit private liv.

Den mangfoldige psykologi

 • Personligheds psykologipsykoanalyse
 • Behaviorisme
 • Kognitiv psykologi
 • Neuropsykologi
 • Socialpsykologi

Et overordnet perspektiv på kommunikation og konflikthåndteringkommunikation og relation. Det drejer sig om at få indsigt og om at udtrykke det negative budskab positivt. Hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig kommunikation, konflikter. Stress, livsforandringer og arbejdsliv, samt kultur og kulturforskelle er også en del af dette emne.

Udover ovenstående emner som er pensum, undervises der også i andre relevante, men frivillige emner. Disse er:

 • Kultur og kulturforskelle
 • Mindfulness

Eksamen for hele psykologi kurset er i form af multiple choice og forklaringsopgaver, hvor det er tilladt at bruge hjælpemidler.

Målgruppen til psykologi kursus

Psykologikurset henvender sig til alle med interesse for ovennævnte emner, samt alternative behandlere, sundhedspersoner, hjælpere, misbrugspersonale, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ledere, HR-personale, undervisere med flere, som ønsker viden i basal psykologi og kommunikation.

Endvidere benyttes vores psykologi kursus også til:

 • forberedelse til en videregående uddannelse
 • optagelse på en videregående uddannelse
 • RAB-registrering under Styrelsen for Patientsikkerhed
 • at opnå merit på en uddannelse
 • kompetenceudvikling
 • jobsøgning
 • CV-pleje
 • og meget mere . . .

Karrieremuligheder med kursusbevis i psykologi

Kursusbeviset kan du fx bruge til at forbedre dit CV som professionel behandler, leder, misbrugskonsulent, sundhedsperson, jobsøgende m.m.  Du kan også bruge beviset til at forbedre dine optagelsesmuligheder på en videregående uddannelser, eller til brug for at blive RAB-registreret/RAB-godkendt, momsfritaget på behandlinger m.m.

Studieadgang, opbygning og varighed

Når du køber adgang til psykologikurset, vil du møde en læreplan for det psykologipensum, du skal gennemgå, samt de opgaver du skal løse og aflevere. Læreplanen vil du have adgang til 24 timer i døgnet i 12 måneder. Du kan tage vores psykologikursus lige så hurtigt du har mulighed for det. Den gennemsnitlige studietid er 3 mdr. som deltidsstudie.

Du kan tage dette psykologikursus samtidigt med, at du eventuelt passer et fuldtidsarbejde eller et andet studie, da det udelukkende foregår som e-læring.

Fjernundervisningen består både af læsestof, forskellige typer opgaver og informative undervisningsvideoer i psykologi, som gør undervisningen spændende, pædagogisk og differentieret.

Pensum til psykologi kursus

Til psykologikurset benyttes bogen ”Psykologiens veje” af Ole Schultz Larsen, som er en bog, der både findes som trykt bog, e-bog og ibog. Sproget er let forståeligt gennem hele bogen, og er særlig velegnet til fjernundervisning, da teksten følges op af illustrationer , miniopgaver og debatoplæg. Ligeledes benyttes bogen ”Samtale med sigte” af Stina Rosted, som er en e-bog i kommunikation.

Bogmaterialet til psykologi kurset skal den studerende selv anskaffe. Bøgerne kan lånes på biblioteket og / eller købes i boghandlen eller på nettet.

Økonomisk støtte

Hos Innowell har du frihed til fortsat at passe dit nuværende job, mens du studerer, således du kan have en fornuftig økonomi imens du studerer.

Hos Innowell er der også nogle studerende der modtager dagpenge mens de gennemfører et studie hos Innowell, og nogle studerer via bruttolønsordninger. Der er mange muligheder for at sammenstykke en fornuftig økonomi, mens man gennemfører sit studie.

Øvrige udgifter ved uddannelse

På kursus i psykologi skal du forvente øvrige udgifter til:

Bogmateriale til ca. kr. 600,- hvis ikke du låner bøgerne på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Der er ingen optagelseskrav på studiet, med undtagelse af at du skal over 18 år.

Anmeldelser

54 anmeldelser af Psykologi

 1. Cecilie Hartmann

  Det fungere godt. Overskueligt at finde rundt i. Dejligt man kan se i procenter hvor meget man har gennemført af kurserne. Uddannelsen overgik mine forventninger. Sværere end forventet. Men super godt indhold.

 2. Aliz Kónya

  Jeg vil anbefale innowell.

 3. Bolette Jensen

  Super feedback fra faglæren af. Super fint kursus.

 4. Charlotte Wassmann

  Dejligt nemt med de opgaver der skal løses undervejs, og dejligt at man kan prøve igen, hvis det ikke lykkedes i første hug 🙂

 5. Lene Chüsler Andersen

  Jeg føler mig meget godt klædt på til den meget direkte og nære kontakt med klienterne og til at skabe relation med dem på en professionel måde.

 6. Malu Jensen

  Jeg har altid været mere fan af de sundhedsfaglige fag 😉 Jeg synes bestemt psykologi er enormt spændende men også virkelig svært, fordi der ikke er et umiddelbart facit til det hele. Det har været fedt at få mange emner genopfrisket og nye lagt på, og jeg har tænkt rigtig meget over emnerne både i mit privatliv og mit arbejdsliv.
  Spændende og svært, som jeg forventede 🙂 Denne slags studie er helt perfekt til mig – super feedback fra undervisere.

 7. Nadia Sønder

  Har lært/genlært en masse.. og det var spændende. Synes studiet var godt – passende opgaver, læsning og sværhedsgrad.

 8. Lisbeth Christiane Schack

  Søde, venlige og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med forløbet og niveauet. Jeg kan helt klart anbefale at studere hos Innowell. Der er stor fleksibilitet og studiet kan tilpasses til arbejde og andre forpligtelser. Har man brug for svar på spørgsmål er der altid hjælp at hente.

 9. Maria Frandsen

  En del af stoffet er velkendt for mig, både som sygeplejerske og egen personlig interesse. Det har dog stadig været udfordrende og der har været nye teorier jeg ikke kendte. Jeg kæmpede lidt med SSO’en, som jeg syntes var svær at begrænse til 3 sider. Det er nemt at bruge, og nemt at finde rundt. Super tilfreds.

 10. Britt German Saxtoft Christensen

  Har forståelse for at det er en god ide at have kendskab til psykologi, når man skal have med kunder at gøre, men syntes at psykologi faget fylder rigtig meget og er tungt at komme igennem. Det kunne måske forkortes lidt ned.

 11. Christian Lykke

  Det altid vigtigt at vide hvorfor mennesker agere og tænker som de gør også som massage behandler. Det har været en lærerig og godt.

 12. Tea Sudergaard

  Svære end først antaget. Bredere end først antaget. Jeg er glad for at tage min uddannelse igennem Innowell.

 13. Rasmus Kristensen

  Niveauet er ekstremt højt, og faktisk lidt uventet, men det giver mening i det store hele og klæder en godt på til det videre forløb.

 14. Sofie Herschend

  jeg har fået meget mere med end jeg havde turde håbe på.

 15. Gaia von Fintel

  Rigtig fin sværhedsgrad. Man kommer vidt omkring teoretikere og vigtige emner om psykologi. Jeg har fået stor udbytte af at gennemgå studiet. Jeg kommer til at bruge denne viden personligt, i praksis på privat og erhverv. Tak for et godt studie!

 16. Christoffer Stouby Nielsen

  Super god og hurtig feedback

 17. Bente Kampmann

  God uddannelse, god vejledning, gode medarbejdere.

 18. Sylvia Ingadottir

  Rigtig fint kursus

 19. Hanne Maegaard

 20. Ilona Larsen

  Teoretiske studie er meget spændende og udviklende. De skriftlige opgaver hjælper meget til at reflektere over teorierne, og min nye viden er meget brugbar både fagligt og personligt.
  Hjertelig TAK for alle feedback og vejledninger fra faglærere og studievejledning, det giver faglige support, positiv motivation mm. Imponerende og interessant studie med dynamisk undervisningsmodel og metode. Jeg giver ægte ros for denne type af studieproces.

 21. Sandra Lundbek

  Jeg finder min nye viden meget relevant i forhold til kontakten med klienten. Jeg er nu i bedre stand til at analysere hvilket menneske jeg står overfor og hvordan jeg skal håndtere den enkelte. Vil også sige at jeg har fået nogle fantastiske redskaber som jeg er begyndt at bruge i mit privatliv, især i forhold til kommunikation i optrappende konflikter. Men også for at undgå hverdagens udfordringer. Jeg synes de psykologiske emner der er valgt til pensum, giver rigtig god mening i forhold til et kommende arbejdsliv. Overordnet har jeg kun ros til dette kursus. Man kommer rundt om relevante emner og føler sig godt klædt på efterfølgende.

 22. Selcan Ûnal

 23. Malin marie Folmand

  Det er spændene læring, søde undervisere, samt forstående og imødekommende studievejleder.

 24. Nita Marskot

  Jeg skal bruge det til at søge ind på en uddannelse. Altid søde og rare. Altid klar til at hjælpe uanset spørgsmål.

 25. Betina Jensen

  Jeg forventede en høj grad af fleksibilitet, da jeg startede uddannelsen, og den er indfriet til fulde… Jeg kan især godt lide afvekslingen mellem test, arbejdsbøger og cases. Det gør studiet lettere og man føler hele tiden en progression og bliver derved motiveret til næste modul…

 26. Jannick Dufreche

  Det er godt opsat med det forskellige fag, det er lige til at gå til. Jeg forventer at bruge kurset i mit selvstændige erhverv som Fysiurgisk massør. Rigtig højt fagligt niveau, og meget professionelt.

 27. Katrine Føhns

 28. Mia Hvidtfeldt Siqueira

  Det er super brugervenligt og nemt at navigere i. Igen et super godt forløb, hvor man får en følelse af, at have privatlære hjemme i stuen. Da det er første gang jeg beskæftiger mig med psykologi, synes jeg bestemt at niveauet er relativt højt. Det var dejligt at kunne relatere sig til emnet.

 29. Simon Schwarz

 30. Caroline Hye Jensen

  Moderat sværhedsgrad. Generelt tilgængeligt stof, og noget lettere end andet. Jeg har kun STOR ros til alle på Innowell. Så positivt og hjælpsomme alle jeg har været i kontakt med.

 31. Anna Ellegaard

  Det er selvfølgelig psykologi, hvor der ikke nødvendigvis er entydige svar. Men jeg var faktisk lidt rystet over, hvor svært det var – selv for en cand.mag som mig. Trods sværhedsgraden har studiet her været meget brugbart i forhold til mekanismer mennesker imellem samt en grundforståelse for psykologiens indflydelse på vores tanker og adfærd. Det er i alle tilfælde noget, jeg ikke kun tager med mig i mit arbejdsliv.

 32. Carsten Hansen

 33. Ann Toft Bach

 34. Pernille Berg Christensen

  Jeg skal bruge faget som baggrundsviden på den psykoterapeut uddannelse, som jeg er startet på.

 35. Kirsten Meldgaard

  Svært på den gode måde, syntes emnerne er dybdegående og brugbare i praksis.

 36. Victor Braagaard Witzansky Sylvest

 37. Hanne Michaelsen

 38. Julie Gronemann

  Det er meget tilpas, nemt og let at bruge og finde rundt i. Synes sværhedsgraden af afleveringsopgaverne er meget passende.

 39. Erik Bully

 40. Hanne Sloth Rold

 41. bodil maria tradsborg

  Der har været meget spændende læsning, og ny viden inden for psykologiens verden. Jeg har brugt viden på mig selv, læste om stress og udbrændt hed. Tænkte at det var tæt på der jeg var, udbrændt i min arbejdsliv. Kunne bedre forstå at jeg havde svært ved at koncentrer mig om læsning, lave opgaver. Men vil også bruge det i alle andre hen sener, fået en bedre forståelse omkring hvad der kan have til grunde for at en person reagerer/ gør sådan. Der er større krav en jeg havde forventet, men det har jo kun givet mig mere viden, så fint. For mig svært men godt.

 42. Dorte Riisbøll

  Studiet er super godt sammensat i forhold til mine behov. Ved brug for hjælp har der altid været hurtig feedback. Catharina får mine bedste anbefalinger.

 43. Maria Foged Nielsen

 44. Alex Holm

  Det er jo altid godt at blive klogere, men jeg arbejder mere fysisk med kroppen, selv om jeg ved at det psykiske spiller utrolig meget ind på det fysiske, så fint. Jeg har fået en lille indblik i psykologi, og det er super.

 45. Birgit SØS Bæk

  Jeg har ikke følt at jeg ikke fik den hjælp jeg havde behov for. Det har altid været konstruktivt feedback. I får et stort 5 tal herfra. Kun positivt.

 46. Anonym kursusdeltager fra 2018

  Jeg synes online portalen fungerer rigtig godt – meget brugervenlig og nem at navigere rundt i. I det hele taget er det fantastisk at have mulighed for at læse kurset 100% online, hvilket giver en fleksibilitet til at tilrettelægge sit eget forløb ift hvor og hvornår man har mulighed for at læse og lave opgaverne. Og samtidig er det så fint, at der er en faglærer tilknyttet kurset, så man derved har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til pensum og den feedback man får på opgaverne. Det gør, at man ikke føler, man sidder helt alene foran computeren 🙂 Catherina har været rigtig god til at skrive, svare på emails og hun virker utrolig engageret i sit fag. Derudover vil jeg også nævne, at jeg synes det var en meget positiv oplevelse at få en guidet rundvisning i studiet inden jeg gik i gang. Jeg følte mig meget velkommen og igen var det rart at vide, at der er “mennesker bag studiet”. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

 47. Heidi Hansen

  5 ud af 5 stjerner til Innowell.

 48. Heidi R.k Hansen

 49. Tina Mygind Eskildsen

  Super online uddannelse

 50. Puk Lyhne Nielsen

  Jeg læser fysiologi, anatomi og sygdomslære hos Innowell. Sikke en professionel guidning jeg får, når jeg skal finde rundt på kurset.

 51. Jane Sandvik

  Med alle disse positive tilkendegivelser, glæder jeg mig til at komme igang med psykologikurset. Tager på “ego-ferie” om nogle dage, og der vil jeg kickstarte mit kursus 🙂 )) En perfekt måde at studere på!

 52. Karina Gottschalck

  1ooo tak… Det har været meget meget givende og spændende at studere psykologi. Jeg kunne bruge det til rigtig meget, ikke kun som en del af uddannelsen, men også personligt/privat har det givet mig en masse svar og forståelse 🙂

 53. Vibeke Voldsgaard

  Jeg har netop afsluttet faget psykologi. Kurset er bygget op af en række emner, som afsluttes enten med en test eller en arbejdsbog, der skal afleveres. Herved får man hele tiden en fornemmelse af om man har forstået stoffet og delafslutningerne holder motivationen under kurset oppe! Under hele kurset er der også mulighed for god sparing med både underviser og studievejleder. Et rigtig godt fjernstudie!

 54. Tonny Lago Henriksen

  Jeg har lige afsluttet faget psykologi hos innowell og vil til hver en tid anbefale kurset. Det er et så veltilrettelagt fag, som samtidigt var enormt spændende at følge, og feedbacken er super. Meget lærerigt og faget fangede mig faktisk så meget at der vil blive kigget yderligere i bøgerne efterfølgende. Synes at innowell er en meget velfungerende læringsplatform…. Thumbs up 🙂

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

50

ECTS Point

1,8

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis