Alternative behandlingsformer

DKK 2.995

DKK 2.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
269 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 269 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 3.223 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,66%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 50. ECTS 1,8
Kursusbevis

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus, har til formål at den studerende skal introduceres i andre alternative behandlingsformer for at styrke sin viden om andre alternative faggrupper indenfor sundhed og velvære.

Den studerende opnår også en god forståelse for formidling og samspillet mellem traditionel og alternativ behandling.

Opbygning af introduktion til andre alternative behandlingsformer

Kurset er bygget op omkring et skriftligt eksamens- og projektmateriale, som f.eks. kan anvendes til opslagsværk og introduktion til andre alternative behandlingsformer for dig selv og dine kunder, undervisningsmateriale, selvstændig fordybelse og viden om alternativ behandling med mere. Når det skriftlige projekt i introduktion til andre alternative behandlingsformer er afleveret, vil faglæreren på studiet, indenfor få dage sende en skriftlig tilbagemelding på opgaven, hvor styrker og svagheder i opgaven gennemgåes, således at den studerende kan føle sig helt tryg ved at bruge opgaven som f.eks. opslagsværk .

Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer kursus understøttes af film, opgaver med mere, og er så spændende og pædagogisk opbygget at alle kan tage kurset på fjernundervisning, også uden forudgående IT-kundskaber. Innowells studievejleder og faglærere er altid klar til at hjælpe og guide den studerende igennem kurset.

Tilstedeværelseseksamen

Efter endt kursus kan man tilkøbe en tilstedeværelseseksamen, hvis faget skal benyttes, hvor dette er påkrævet. Tilstedeværelseseksamen kan forskellige steder i landet. Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil faget være afsluttet efter gennemførelse .

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • kan forstå lovgivning omkring GDPR, markedsføring af sundhedsydelser, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed og straffebestemmelser

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • viser forståelse for metoder og standarder for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling
 • kan anvende og navigere i tekniske værktøjer for evidenssøgning

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • mestrer relevante studie- og arbejdsmetoder til at opsøge, vurdere og fortolke teori
 • påtager sig ansvar for at søge og vurdere national og international praksis-, udviklings- og forskningsviden i argumentation for og refleksion over semesterets emner
 • udviser ansvarlighed og holder sig fagligt ajour ift relevant lovgivning herunder GDPR, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed, straffebestemmelser og lov om markedsføring af sundhedsydelser

Den studerende lærer ud fra selvvalgt litteratur og emner indenfor andre alternative behandlingsformer fx zoneterapi, massage m.m., skriftligt at kunne analysere og vurdere andre alternative behandlingsformer.

Skriv en selvstændig opgave omhandlende alternative behandlinger på baggrund af selvvalgt litteratur. I kurset findes der vejledning og nyttige links som hjælp til at skrive opgaven. Når opgaven er afleveret, vil der blive givet feedback fra faglæreren efter få dage, hvor der fokuseres på styrker og svagheder ved opgaven.
På baggrund af den tilegnede viden fra udarbejdelsen af den større skriftlige opgave samt de nyttige links i kurset, svares der på spørgsmål ved at vælge en valgmulighed eller med korte skriftlige svar.
Kurset i alternative behandlinger er gennemført, når den større skriftlige opgave samt den mindre tidsbegrænsede opgave er bestået. Det er muligt at tage en tilstedeværelseseksamen, som et tillæg til dette kursus, hvis det ønskes af afslutte kurset med en eksamen. Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil kurset være afsluttet efter gennemførelse.

Hvem er kursus i alternative behandlingsformer til?

Kurset i introduktion til andre alternative behandlingsformer henvender sig til alle studerende med interesse i alternative behandlingsformer, samt uddannelsesinstitutioner som ønsker at in- eller outsource teorien med mere.

Hvad kan man bruge introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus til?

Efter gennemført studie får den studerende et kursusbevis, der redegør for 50 lektioner i Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer til brug for bl.a. videre studie, jobsøgning med mere.

Opstart på kursus i klinikvejledning

Efter dit køb af adgang til kurset, vil du modtage en velkomstmail. Heri bliver du budt velkommen, og du opfordres til at kontakte vores studievejledning på 98901080. Her vil vi guide dig igennem opbygningrn af studiet, vise hvordan du finder dine opgaver, kontakter din underviser m.m. Således er du godt klædt på til at gennemføre kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer. Samtalen varer typisk 15- 30 min.

Du er selvfølgelig også velkommen til at gå i gang på egen hånd, og du finder en guide til hvordan du gør, straks du logger ind. Husk dog at vi er her for dig, og brug os endelig.

Vores fjernundervisning er pædagogisk opbygget, at der kræves ikke forudgående kendskab til IT for at deltage i et kursus hos Innowell. Læs evt. de mange flotte anbefalinger.

Varighed på kursus i introduktion til alternativ behandling

Man køber studieadgang i 6 måneder til kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer. Du kan selv frit tilrettelægge dit studieforløb inden for din studieadgang, hvilket muliggør at afslutte kurset hurtigere end 6 måneder. Kurset kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet.

Pensum til kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer

Pensum til kurset i alternativ behandling er inkluderet i kursusprisen. Pensum findes i det online klasseværelse, og der er derfor ikke behov for køb af bogmateriale m.m.

Økonomi under kursus i introduktion til alternative behandlingsformer

På grund af den store fleksibilitet i studiets tilrettelægning, og har derfor frihed til sideløbende at fortsætte med dit nuværende job.

Øvrige udgifter ved uddannelse

På kurset i introduktion til andre alternative behandlingsformer, må du muligvis påregne udgifter til:

Eksamensgebyr fra kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Krav til opstart på uddannelse

Er du i tvivl om du opfylder Innowells optagelseskrav, kan du læse mere på: optagelseskrav og merit, 

Kontakte altid gerne vores studievejledning, hvis du har spørgsmål. Her sidder vores søde studievejledere klar på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan læse om hvorfor du eventuelt skal tage en tilstedeværelseseksamen ved at klikke på dette link: Skats styresignal – anden egentlig sundhedspleje
Hvis du fortsat er i tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte studievejledningen.
Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil faget være afsluttet efter gennemførelse.

Underviser

Catherina Juel
Catherina Juel
Underviser i psykologi og alternative behandlingsformer.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.7
DKK 2.995
12 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
9
Stjerner 4
2
Stjerner 3
1
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Caroline Hye Jensen

  5 ud af 5

  “Jeg fik en god og konstruktiv feedback som fremadrettet er brugbare i kommende opgaver”

 • Anna Ellegaard

  5 ud af 5

  Meget god. Det er let at finde rundt og navigere i intranettet. Jeg forventer, at jeg på et tidspunkt, supplerer min uddannelse i klinisk fodpleje med en eller flere alternative behandlingsformer, hvorfor det har været rart at komme omkring nogle af dem, jeg selv interesserer mig for.

 • MARINALVA HELIOS

  3 ud af 5

  Jeg fokuserer mere på det andre fag, så jeg synes at har brugt meget af mit tiden på den opgave. (det er ok), men jeg har været nogen gange træt.

 • Kirsten Meldgaard

  5 ud af 5

 • Ann Toft Bach

  5 ud af 5

 • Julie Gronemann

  5 ud af 5

 • Hanne Sloth Rold

  4 ud af 5

  Det har været dejlig nemt at få fat i nogen at spørge om råd og vejledning.

 • kila clausen

  5 ud af 5

  Den nye viden er en del af den jeg er, dvs jeg adspurgt kan svare bedre på forskelligt ifht den alternative behandling end tidligere.

 • Maria Foged Nielsen

  5 ud af 5

 • Birgit SØS Bæk

  4 ud af 5

  Min faglærer svarer altid hurtigt tilbage. Og så er hun god til at give anderkendelse og troen på en. Jeg fået en større viden inden for feltet.

 • Heidi R.k Hansen

  5 ud af 5

 • Karina Hansen Baumann

  5 ud af 5

  Jeg vil klart anbefale innowell til andre. Jeg arbejder i hjemmeplejen og har mange kollegaer der gerne vil læse videre til andre ting, og jeg taler vartm for de studier der er hos innowell og især undervisnings metoden med fjernundervisning så man kan beholde sit job ved siden af. Mange af dem har ikke lyst til at på su igen. Synes i har nogle meget kompetente faglærer og det er dejlig med hurtig respons. Jeg havde ikke det store kendskab til alternativ behandling. Har personligt kun brugt zoneterapi og har så været med en borger hos kiropraktoren hvor jeg simpelthen måtte gå ud med kvalme da jeg ikke kunne klare de knæk lyde der kommer. Det var også en af grundene til at jeg netop tog det med under mine valg og jeg blev meget klogere. Jeg har også fundet ud af hvad placebo er, har aldrig hørt om det før.

Tilføj en anmeldelse