studerende studerer faget præsentation af andre alternative behandlingsformer
(41 kundeanmeldelser)

Alternative behandlingsformer

Bliv klogere på alternative behandlingsformer med vores anmelderoste online kursus i "introduktion til andre alternative behandlingsformer". Til brug for bl.a. RAB-registrering, momsfritagelse på sundhedsydelser, efteruddannelse m.m.

kr. 3.995

Ratebetalings muligheder

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus, har til formål at den studerende skal introduceres i andre alternative behandlingsformer for at styrke sin viden om andre alternative faggrupper indenfor sundhed og velvære. Den studerende opnår også en god forståelse for formidling og samspillet mellem traditionel og alternativ behandling.

Opbygning af introduktion til andre alternative behandlingsformer

Kurset er bygget op omkring et skriftligt eksamens- og projektmateriale, som f.eks. kan anvendes til opslagsværk og introduktion til andre alternative behandlingsformer for dig selv og dine kunder, undervisningsmateriale, selvstændig fordybelse og viden om alternativ behandling med mere. Når det skriftlige projekt i introduktion til andre alternative behandlingsformer er afleveret, vil faglæreren på studiet, indenfor få dage sende en skriftlig tilbagemelding på opgaven, hvor styrker og svagheder i opgaven gennemgåes, således at den studerende kan føle sig helt tryg ved at bruge opgaven som f.eks. opslagsværk .

Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer kursus understøttes af film, opgaver med mere, og er så spændende og pædagogisk opbygget at alle kan tage kurset på fjernundervisning, også uden forudgående IT-kundskaber. Innowells studievejleder og faglærere er altid klar til at hjælpe og guide den studerende igennem kurset.

Tilstedeværelseseksamen

Efter endt kursus kan man tilkøbe en tilstedeværelseseksamen, hvis faget skal benyttes, hvor dette er påkrævet. Tilstedeværelseseksamen kan forskellige steder i landet. Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil faget være afsluttet efter gennemførelse .

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • kan forstå lovgivning omkring GDPR, markedsføring af sundhedsydelser, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed og straffebestemmelser

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • viser forståelse for metoder og standarder for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling
 • kan anvende og navigere i tekniske værktøjer for evidenssøgning

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • mestrer relevante studie- og arbejdsmetoder til at opsøge, vurdere og fortolke teori
 • påtager sig ansvar for at søge og vurdere national og international praksis-, udviklings- og forskningsviden i argumentation for og refleksion over semesterets emner
 • udviser ansvarlighed og holder sig fagligt ajour ift relevant lovgivning herunder GDPR, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed, straffebestemmelser og lov om markedsføring af sundhedsydelser

1. semester (obligatorisk)
Dette semester foregår som lærerstyret e-læring, der kan tilgåes hele døgnet

Skriv en selvstændig opgave omhandlende alternative behandlinger på baggrund af selvvalgt litteratur. I kurset findes der vejledning og nyttige links som hjælp til at skrive opgaven. Når opgaven er afleveret, vil der blive givet feedback fra faglæreren efter få dage, hvor der fokuseres på styrker og svagheder ved opgaven.

På baggrund af den tilegnede viden fra udarbejdelsen af den større skriftlige opgave samt de nyttige links i kurset, svares der på spørgsmål ved at vælge en valgmulighed eller med korte skriftlige svar.

Kurset i alternative behandlinger er gennemført, når den større skriftlige opgave samt den mindre tidsbegrænsede opgave er bestået. Det er muligt at tage en tilstedeværelseseksamen, som et tillæg til dette kursus, hvis det ønskes af afslutte kurset med en eksamen. Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil kurset være afsluttet efter gennemførelse.

Hvem er kursus i alternative behandlingsformer til?

Kurset i introduktion til andre alternative behandlingsformer henvender sig til alle studerende med interesse i alternative behandlingsformer, samt uddannelsesinstitutioner som ønsker at in- eller outsource teorien med mere.

Hvad kan man bruge introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus til?

Efter gennemført studie får den studerende et kursusbevis, der redegør for 50 lektioner i Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer til brug for bl.a. videre studie, jobsøgning med mere.

Opstart på kursus i klinikvejledning

Efter dit køb af adgang til kurset, vil du modtage en velkomstmail. Heri bliver du budt velkommen, og du opfordres til at kontakte vores studievejledning på 98901080. Her vil vi guide dig igennem opbygningrn af studiet, vise hvordan du finder dine opgaver, kontakter din underviser m.m. Således er du godt klædt på til at gennemføre kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer. Samtalen varer typisk 15- 30 min.

Du er selvfølgelig også velkommen til at gå i gang på egen hånd, og du finder en guide til hvordan du gør, straks du logger ind. Husk dog at vi er her for dig, og brug os endelig.

Vores fjernundervisning er pædagogisk opbygget, at der kræves ikke forudgående kendskab til IT for at deltage i et kursus hos Innowell. Læs evt. de mange flotte anbefalinger.

Varighed på kursus i introduktion til alternativ behandling

Man køber studieadgang i 6 måneder til kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer. Du kan selv frit tilrettelægge dit studieforløb inden for din studieadgang, hvilket muliggør at afslutte kurset hurtigere end 6 måneder. Kurset kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet.

Pensum til kursus i introduktion til andre alternative behandlingsformer

Pensum til kurset i alternativ behandling er inkluderet i kursusprisen. Pensum findes i det online klasseværelse, og der er derfor ikke behov for køb af bogmateriale m.m.

Økonomi under kursus i introduktion til alternative behandlingsformer

På grund af den store fleksibilitet i studiets tilrettelægning, og har derfor frihed til sideløbende at fortsætte med dit nuværende job.

Øvrige udgifter ved uddannelse

På kurset i introduktion til andre alternative behandlingsformer, må du muligvis påregne udgifter til:

Eksamensgebyr fra kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Krav til opstart på uddannelse

Er du i tvivl om du opfylder Innowells optagelseskrav, kan du læse mere på: optagelseskrav og merit, 

Kontakte altid gerne vores studievejledning, hvis du har spørgsmål. Her sidder vores søde studievejledere klar på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

 

Ofte stillede spørgsmål

Du kan læse om hvorfor du eventuelt skal tage en tilstedeværelseseksamen ved at klikke på dette link: Skats styresignal – anden egentlig sundhedspleje
Hvis du fortsat er i tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte studievejledningen.
Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil faget være afsluttet efter gennemførelse.

Anmeldelser

41 anmeldelser af Alternative behandlingsformer

 1. Aliz Kónya

  I alt er det en god fjernundervisnings mulighed hos innowell. Jeg er meget tilfreds og glad at jeg har valgt det.

 2. Gorm T.

  Fint

 3. Lene Chüsler Andersen

 4. Bolette jensen

  Det er en helt andet branche end det jeg kender til og er opvokset med, så er noget nyt ret svært. meget højt niveau. Indtil videre er det et fantastisk studie, hvor man kommer i dybden med tingene, og der er virkelig langt meget arbejde i at gøre det fagligt stærkt.

 5. Johanne Lukassen

  Jeg kan både bruge det i mit virke som sygeplejerske til at snakke med patienterne om disse alternative behandlinger nogle vælger at gøre brug af. Jeg har planer om at læse videre til kosmetolog og kan helt sikkert inddrage denne viden inden for dette også. Kun ros, jeg fik alt den hjælp jeg skulle bruge og det var let tilgængeligt.

 6. Anne Karina Fisker

  Alternativ behandling har været en noget “mindre”, men ikke desto mere nyttig viden. Især omkring den gældende lovgivning på området.

 7. Nadia Sønder

  Super godt og spændende.

 8. Audrone Dyring-Andersen

  kun ros 🙂

 9. Malu Jensen

  Jeg er endnu mere nysgerrig på alternative behandlingsformer, og har nogle områder jeg skal have undersøgt mere grundigt både privat, og hvad som kunne have relevans i mit kommende virke som Klinisk Fodplejer. Top undervisningsmateriale og fed opgave.

 10. Anne-Marie Moss

  Jeg er super godt tilfreds.

 11. Lisbeth Christiane Schack

  Det har givet en bredere viden omkring alternative behandlingsformer hvilket jeg kan bruge både privat og i mit arbejde, også omkring lovgivningen. Gennemgående en god oplevelse.

 12. Britt German Saxtoft Christensen

  Det har været spændende at lave en opgave i dette fag. Sværhedsgraden har være ok. Super fint at arbejde med og god måde at studere på. Der er altid hjælp at få.

 13. Sylvia Ingadottir

  jeg synes der er gode vejledninger og nemt at komme i kontakt med nogen hvis man er i tvivl, god feedback fra undervisere

 14. Rasmus Kristensen

  Sværhedsgraden har været helt okay, fordi jeg føler der var meget frihed til selv at vælge, det værste var lige at komme igang med SSO’en. Tænkte til en start at var sådan lidt lala, men faget gav super meget mening og var faktisk vildt spændende. det værste var at få stoppet igen, efter man var gået i gang. Det er super relevant kursus.

 15. Bente Kampmann

  Det har været et super forløb der har passet godt ind i mit liv.

 16. Jennifer Chu

  Jeg synes at selve opgaven i sig selv er svær, men på den gode måde. Grunden til den er svær, er fordi der er stor mangel på troværdige kilder og forskning. Det er en stor øjenåbner når først man er igang med opgaven. Generelt var det en meget spændende og sjov opgave at lave. Stor ros herfra! Generelt er i hos Innowell utrolig dygtige, og jeg anbefaler flittigt til mine klassekammerater som ønsker at gå lidt den samme vej som jeg selv. Jeg får meget ud af at kunne uddanne mig virtuelt, da jeg har stor brug af det, når jeg ikke læser sygepleje. Jeg er en person der elsker at være igang, og på den her måde kan jeg have meget på en gang, uden at det påvirker kvaliteten.

 17. Hanne Maegaard

  fantastisk udd, som den også er sammensat. altid positiv kontakt med innowell,s personale.

 18. Tina Andersen

 19. Rikke Agerskov

  Har fået større kendskab til flere forskellige alternative behandlingsmetoder som jeg tænker jeg vil tage med mig.

 20. Maria Nadeem

  Hele forløbet var god. Der er kun ros og ingen ris.

 21. Selcan Ûnal

 22. Jannick Dufreche

  Jeg syntes ikke at det var svært som sådanne, men mere interessant at dykke ned i andre former for behandlinger, som jeg højst sandsynligt vil lære at praktisere senere. Det er lige til, og er delt op så man forstår det. Super godt fag. Overskueligt og behageligt at arbejde med, dog stadig udfordrende krav, som der skal være. 5 stjerner herfra.

 23. Sandra Lundbek

  Jeg er rigtig glad for mit studie. Føler mig meget motiveret og synes jeg får udrettet meget mere herhjemme, end sidst jeg tog en uddannelse med fysisk fremmøde.

 24. Betina Jensen

  Det har været en spændende gennemgang af alternative behandlingsformer. Opgaven blev lidt triviel til de sidste 2 behandlingsformer.

 25. Julie Børding

  Det er super fint til egen interesse og så kan det bruges som supplering til videregående uddannelse. Jeg havde forventede at det var mere spændene og komme igang, hvor jeg derimod følte mig lidt alene i alt det læsning og opgaveskrivning. Men alt i alt ok. Det har været godt med det materiale der er blevet opgivet og det har været meget lærerigt. godt med repetition og ny læring.

 26. Nita Marskot

  Der har været god hjælp at hente hvis man har været i tvivl. Feedback fra faglære er rigtig god.

 27. Thuy Cekin

  Kæmpe ros til Catherina Juel, hun er både dygtig, sød og hjælpsom. Jeg vil med glæde gerne anbefale hende til andre. Tusind tak Catherina 🙂 Og Sika Olsen er så sød med motiverende ros, det bruser ens selvtillid op. Tusind tak Sika 🙂

 28. Mia Hvidtfeldt Siqueira

  Igen en god oplevelse

 29. Simon Schwarz

 30. Caroline Hye Jensen

  “Jeg fik en god og konstruktiv feedback som fremadrettet er brugbare i kommende opgaver”

 31. Anna Ellegaard

  Meget god. Det er let at finde rundt og navigere i intranettet. Jeg forventer, at jeg på et tidspunkt, supplerer min uddannelse i klinisk fodpleje med en eller flere alternative behandlingsformer, hvorfor det har været rart at komme omkring nogle af dem, jeg selv interesserer mig for.

 32. MARINALVA HELIOS

  Jeg fokuserer mere på det andre fag, så jeg synes at har brugt meget af mit tiden på den opgave. (det er ok), men jeg har været nogen gange træt.

 33. Kirsten Meldgaard

 34. Ann Toft Bach

 35. Julie Gronemann

 36. Hanne Sloth Rold

  Det har været dejlig nemt at få fat i nogen at spørge om råd og vejledning.

 37. kila clausen

  Den nye viden er en del af den jeg er, dvs jeg adspurgt kan svare bedre på forskelligt ifht den alternative behandling end tidligere.

 38. Maria Foged Nielsen

 39. Birgit SØS Bæk

  Min faglærer svarer altid hurtigt tilbage. Og så er hun god til at give anderkendelse og troen på en. Jeg fået en større viden inden for feltet.

 40. Heidi R.k Hansen

 41. Karina Hansen Baumann

  Jeg vil klart anbefale innowell til andre. Jeg arbejder i hjemmeplejen og har mange kollegaer der gerne vil læse videre til andre ting, og jeg taler vartm for de studier der er hos innowell og især undervisnings metoden med fjernundervisning så man kan beholde sit job ved siden af. Mange af dem har ikke lyst til at på su igen. Synes i har nogle meget kompetente faglærer og det er dejlig med hurtig respons. Jeg havde ikke det store kendskab til alternativ behandling. Har personligt kun brugt zoneterapi og har så været med en borger hos kiropraktoren hvor jeg simpelthen måtte gå ud med kvalme da jeg ikke kunne klare de knæk lyde der kommer. Det var også en af grundene til at jeg netop tog det med under mine valg og jeg blev meget klogere. Jeg har også fundet ud af hvad placebo er, har aldrig hørt om det før.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

50

ECTS Point

1,8

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis