Maj Mosegaard

Maj Mosegaard

Merkonom, Kosmetolog og Fodplejer

Maj er både en del af studievejlederteamet, underviserteamet og marketingsteamet. Hun elsker at tage telefonen i studievejledningen og give en god service, og så er hun meget kreativ og elsker at skabe flotte brochure, e-bøger, undervisningsmateriale m.m.

Maj er også iværksætter med stort I, og en af hendes største forcer er hendes evne til altid at se muligheder og troen på, at det nok skal lykkes, hvis bare man altid gør det bedste man kan, og altid husker at være positiv, taknemmelig og næstekærlig. “Alt hvad man sender ud i verden kommer tilbage igen”, – så man kan lige så godt gøre det ordentligt og samvittighedsfuldt fra start, siger hun ofte.

Maj er anpartshaver og daglig leder i Innowell, og er uddannet Fodplejer, Kosmetolog, Zoneterapeut og Merkonom med fagspecialer i Ledelse i praksis, Organisation, Human Resources, Coaching i organisationer, Grundlæggende Bestyrelsesansvar og Projektledelse. Endvidere har hun en uddannelse som Online Marketing Manager. Der ud over er Maj meget aktiv i div. bestyrelsesarbejde, frivilligt arbejde og networking i øvrigt.