Ortonyxi bøjlebehandling

Spændende kursus i ortonyxi (negle-bøjle-behandling) for begyndere.

Læs mere

Ortonyxi bøjlebehandling


Med dette kursus i ortonyxi bøjlebehandling lærer du hurtigt at mestre avanceret negle-bøjle-behandling som de professionelle!

Ortonyxi bøjlebehandlings kursus

Har du lyst til hurtigt at lære at mestre avanceret og nyeste bøjlebehandling til nedgroede negle, så er du kommet til det helt rigtige sted .

Målgruppen til kursus i ortonyxi bøjlebehandling

Kurset i negle-bøjle-behandling til nedgroede negle tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, så du sikrer at opnå både den nyeste teori og den nyeste praktiske kunnen i flere bøjlesystemer helt fra bunden.

Et ortonyxikursus i negle-bøjle-teknik til nedgroede negle henvender sig til begyndere, og dermed alle med interesse for faget ortonyxi bøjlebehandling. Dette kan både være den uuddannede, pedicuristen eller kosmetologen. Det kan også være den uddannede fodbehandler, fodplejer eller fodterapeut, der måske trænger til et genopfriskningskursus, hvor alt den nye viden og praksis indhentes. Kort sagt et grundlæggende kursus i ortonyxi bøjlebehandling for alle interesserede.

ortonyxi bøjlebehandling

Hvad er Ortonyxi bøjlebehandling?

Ortonyxi (negle-bøjle-behandling) er den absolutte bedste aflastnings-behandling til nedgroede negle. Neglebøjler er gode til såvel forebyggende behandling, som til behandling mod eksisterende nedgroede negle. Ortonyxi bøjlebehandling er ofte noget, som mange uøvede er lidt bange for at eksperimentere med, men den tid er forbi nu, for nu er der også kommet bøjlesystemer, der er fantastiske til straks at gå i gang med ortonyxi bøjlebehandling. Alle kan lære ortonyxi bøjlebehandling.

ortonyxi bøjlebehandling kursus

Kursets indhold

På dette kursus i ortonyxi bøjlebehandling læres flere typer negle-bøjler i teori og/eller praksis herunder:

 • Den klassiske metalbøjle
 • Kunstofbøjler
 • Podofix bøjlen
 • Combiped bøjlen
 • Podostripe bøjlen
 • Skinneteknik
 • Klientvejledning

Envidere læres om:

 • Begrebs- og produktlære
 • Bøjlebehandling/ Ortonyxi
 • Bøjlens struktur
 • Bøjlens kroge
 • Bøjlens sidegrene
 • Bøjlebehandling ved indadrullede negle m.m.
 • Bøjlebehandling ved smerter i lateral neglefals m.m.
 • Typer af nedgroede/ indgroede negle og hvilke bøjler er bedst egnet
 • Fremgangsmåder trin for trin
 • Teoretisk viden om negleresektion

Der tages som sagt udgangspunkt i, at du slet ikke kender til faget, og således får du på kurset i ortonyxi bøjlebehandling et godt grundlæggende teoretisk og praktisk fundament til, at kunne mestre de mest kendte bøjlebehandlinger .

På kursusdagen på skolen startes der med trin for trin læring i de lette bøjler først, så som Podostripe-, Podofix- og Kunstofbøjler. Disse er så legende lette at arbejde med, at alle hurtigt føler sig trygge ved at give sig i kast med bøjlebehandling. Disse bøjler er særligt velegnet til forebyggelse og til behandling af let nedgroede negle. Negle-bøjle-behandlingen varer kun ganske få minutter at påsætte, og kan derfor straks tilbydes til kunder ved fx en klassisk pedicure eller fodpleje, uden at behandleren forsinkes i sin behandling. Derefter læres de lidt mere avancerede metalbøjler, som den klassiske metalbøjle og combiped bøjlen, der er velegnet til let til svært nedgroede negle. Metalbøjler kan varieres og tilpasses i det uendelige, når man først forstår selve fremstillingsprocessen og de fysiske kræfter, der virker i en metalbøjle.

Neglebøjlerne er velegnet til at kunne behandle alle former for neglekorrektioner, herunder nedgroede-, deformerede- og flækkede negle, ved hypergranulation i og omkring neglefalsen, korrektion af misdannede negle.

Bøjlebehandling kursus ved nedgroede negle

Undervisningsformen i ortonyxi bøjlebehandling

Kurset i ortonyxi bøjlebehandling starter med en teoretisk læring i faget ortonyxi bøjlebehandling. Det teoretiske studie tages via lærerstyret fjernundervisning, der betyder, at du kan tage hele den teoretiske del fra eget hjem.

Det er fjernundervisningen fra eget hjem der gør, at du kun behøver at møde én dag på skole til den praktiske læring. Du behøver således ikke at møde på skole for at gennemgå teorien, hvilket gør det muligt med så meget læringsindhold og kun 1 undervisningsdag på skole.

Efter den teoretiske læring i ortonyxi bøjlebehandling følger den praktisk læring i faget. Den praktiske læring tages som tilstedeværelsesundervisning af én dags varighed fra 8.15-16.15. Se de udbudte datoer under “Fakta”.  Det teoretiske studie  i kurset ortonyxi bøjlebehandling skal være gennemført senest 3 uger før din undervisningsdag på fodplejeskolen. Dette giver maksimal frihed, til at kunne planlægge hele dit studieforløb sideløbende med et arbejde eller et andet studie.

ortonyxi bojlebehandling negroede negle kursus

Kursets varighed

Kurset i ortonyxi bøjlebehandling udgør i alt 21 lektioner af 45 minutter, svarende til 3 dages undervisning. Heraf udgør det teoretiske studie fra eget hjem 13 lektioner af 45 minutter, og det praktiske studie af 1 dags undervisning på skole 8 lektioner af 45 minutter.

Når du køber adgang til studiet i ortonyxi bøjlebehandling, har du 6 måneders adgang hele døgnet rundt. Dette betyder, at skal have gennemført hele dit kursus indenfor den givne adgang, herunder både den teoretiske læring og den praktiske læring på skole. Den lange adgang til at gennemføre kurset, gør at du har god tid til at gennemgå din teori og din tilstedeværelsesundervisning af én dag, men du kan selvfølgelig gennemføre det lige så hurtigt, du kan, og som det passer med de udbudte kursusdage. Den lange adgang giver også tryghed, hvis du skulle blive syg under dit kursus. Hvis du har brug for endnu længere adgang, kan dette tilkøbes. Det er dog yderst sjældent, at der er behov for dette, da man jo har et halvt år til at gennemføre ca. 4 dages undervisning.

podostribe bøjlebehandlings kursus

Pensum til kursus i ortonyxi bøjlebehandling

Bogmaterialet til kurset i ortonyxi bøjlebehandling hedder “Fodpleje-fra interesse til profession, udgave 2, af Læge Mille Mosegaard”, hvor der teoretisk gennemgås den spændende viden om ortonyxi. Bogen Fodpleje – fra interesse til profession, af Læge Mille Mosegaard kan købes gennem Innowell her: https://innowell.net/information/e-boger/

ortonyxi metalbojle kursus

Underviser i ortonyxi bøjlebehandling

Det er den anmelderroste underviser lægeeksamineret Klinisk Fodplejer Ditte Louise Nielsen, der er hovedunderviser i faget ortonyxi bøjlebehandling. Ditte har mange års erfaring i undervisning, og blev i 2017 indstillet og nomineret til Politikens undervisningspris for bedste underviser i kategorien Erhvervsuddannelser. Læs mere om Ditte her: Fodplejeunderviser Ditte Louise Nielsen

Diplom/ kursusbevis i ortonyxi bøjlebehandling

Efter gennemført studie tilsendes et kursusbevis i Ortonyxi bøjlebehandling. På beviset vil fremgå den indhentede viden, pensumbeskrivelse og lektioner. Det flotte bevis kan både oploades til sin hjemmeside, deles på de sociale medier, eller kommes i en flot ramme og hænges op i sin klinik. Endvidere kan beviset benyttes til jobansøgning.

Videreuddannelse

Dette kursus i Ortonyxi bøjlebehandling giver merit på uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer, der foregår på fjernundervisning kombineret med skole, og tager ca. 9 mdr., sideløbende med et fuldtidsarbejde. Læs mere om denne her: Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer uddannelse.

Vidste du, at du via kurser hos Innowell kan sammenstykke en professionel uddannelse til enten fodplejer eller kosmetolog, og således kan du transformere kursusbeviser om til en anerkendt uddannelse i dit tempo? Hør evt. mere om dette i studievejledningen.

Andre relevante hånd- og fodplejekurser

Andre der var interesseret i kurset om bøjlebehandling til nedgroede negle, var også interesseret i vores andre spændende hånd- og fodplejekurser, herunder:

Fandt du ikke lige det, du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx kosmetologispa og massage, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelse eller kosmetolog og spaterapeutuddannelse, hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar, og samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark?

Studievejledning

Har du brug for at kunne stille spørgsmål til kurset ortonyxi bøjlebehandling, så kontakt vores anmelderroste studievejledere mandag-torsdag 9-16 på 98901080. Vi sidder klar ved telefonen, og glæder os til at fortælle meget mere om kurset Ortonyxi bøjlebehandling eller vores mange andre spændende uddannelser og kurser.

Leverandør og elevtilbud

Danbeauty.dk er hovedleverandør til Innowell og har virksomhed 500 meter fra skolen. Hvis du har lyst til at købe varer med hjem efter kursusdagen, så holder Danbeauty ekstraordinært åbent efter undervisningen, og således kan du hente gode elevtilbud, spare fragten og købe til engrospriser. Læs mere om danbeauty.dk her: Danbeauty grosist i hudpleje, fodpleje, makeup og negleartikler.

Se en lille bid fra det teoretiske studie/ lærerbogsmaterialet

Se evt. nedenstående undervisningvideo fra kapitlet “Bøjlebehandling” i bogmaterialet “Fodpleje – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard. Bogmaterialets kapitel om bøjlebehandling indeholder nyeste teori og viden, der pædagogisk krydres af spændende undervisningsvideoer og opgaver.

Vi glæder os til at tage godt imod dig til et spændende kursus i ortonyxi bøjlebehandling for begyndere.

Fakta


 • Kursus:

  Ortonyxi/bøjle-behandling for begyndere

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  Bogmateriale: fra 995,- ex moms
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  07.05.21, 03.09.21, 14.01.22 eller 06.05.22

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Lektioner:

  21 lektioner af 45 minutter

 • Undervisningsform:

  Blandet e-læring