Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus

Tag et spændende kursus i andre alternative behandlingsformer.

Læs mere

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus


Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus

Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus, har til formål at den studerende skal introduceres i andre alternative behandlingsformer for at styrke sin viden om andre alternative faggrupper indenfor sundhed og velvære.
Den studerende lærer ud fra selvvalgt litteratur og emner indenfor andre alternative behandlingsformer fx zoneterapi, massage m.m., skriftligt at kunne analysere og vurdere andre alternative behandlingsformer .

Den studerende opnår også en god forståelse for formidling og samspillet mellem traditionel og alternativ behandling.

Opbygning af introduktion til andre alternative behandlingsformer

Kurset er bygget op omkring et skriftligt eksamens- og projektmateriale, som f.eks. kan anvendes til opslagsværk og introduktion til andre alternative behandlingsformer for dig selv og dine kunder, undervisningsmateriale, selvstændig fordybelse og viden om alternativ behandling med mere. Når det skriftlige projekt i introduktion til andre alternative behandlingsformer er afleveret, vil fagæreren på studiet, indenfor få dage sende en skriftlig tilbagemelding på opgaven, hvor styrker og svagheder i opgaven gennemgåes, således at den studerende kan føle sig helt tryg ved at bruge opgaven som f.eks. opslagsværk .

Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer kursus understøttes af film, opgaver med mere, og er så spændende og pædagogisk opbygget at alle kan tage kurset på fjernundervisning, også uden forudgående IT-kundskaber. Innowells studievejleder og faglærere er altid klar til at hjælpe og guide den studerende igennem kurset.

Tilstedeværelseseksamen

Efter endt kursus kan man tilkøbe en tilstedeværelseseksamen, hvis faget skal benyttes, hvor dette er påkrævet. Tilstedeværelseseksamen kan pt. tages 6 forskellige steder i landet, læs mere om dette under fakta. Hvis man ikke har brug for en tilstedeværelseseksamen vil faget være afsluttet efter gennemførelse .

Hvad kan man bruge introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus til?

Efter gennemført studie får den studerende et kursusbevis, der redegør for 50 lektioner i Introduktion til Andre Alternative Behandlingsformer til brug for bl.a. videre studie, jobsøgning med mere.

Kurset i introduktion til andre alternative behandlingsformer henvender sig til alle studerende med interesse i alternative behandlingsformer, samt uddannelsesinstitutioner som ønsker at in- eller outsource teorien med mere.

Fakta


 • Kursus:

  Introduktion til andre alternative behandlingsformer

 • Lektioner/ ECTS:

  Lektioner: 50
  ECTS: 1,7

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 6 mdr.
  Gennemsnitlig studietid: 2 mdr. som fritidsstudie
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Kontant: 2.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 166,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Forlængelse af studietid: 499,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning/ e-learning med et lærer/elevforhold under hele faget

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe og Ballerup