Sundhedsfaglig grunduddannelse

Hovedunderviser
DKK 11.995

DKK 11.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
403 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 403 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,42%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 410. ECTS 14,7
Uddannelsesbevis

Den sundhedsfaglige grunduddannelse

Tag en spændende sundhedsfaglig grunduddannelse på fjernundervisning og bliv lynhurtigt Rab-godkendt!

Den Sundhedsfaglige Grunduddannelse på fjernundervisning/ e-learning

Den sundhedsfaglige grunduddannelse er et kursusforløb, der foregår på fjernundervisning. Fjernundervisning hos Innowell byder på et spændende, levende og nærværende lærer-elev-forhold under hele uddannelsen, og er altså ikke et ensomt selvstudie.

Når man tilmelder sig, får man adgang til et virtuelt klasseværelse, der kan tilgås 24 timer i døgnet. I dette klasseværelse finder du en tavle med din læreplan, som du følger, når du har tid og lyst indenfor din givne studieadgang. I klasseværelset har du adgang til dine undervisere, og dine studiekammerater der studerer fra hele Danmark. Vil du helst tale med os på telefon, kan du ringe til vores studievejledning mandag-torsdag 9-16, hvor du altid kan få den hjælp, du har brug for under dit studie. Vores dygtige personale tager hånd om dig fra start til slut.

Innowells fjernundervisning er så brugervenlig at alle, uanset forudgående kendskab til IT kan studere hos os, så man kan godt springe direkte til sit studie uden en guidet rundvisning, men det betyder meget for os, at du bliver taget godt imod hos Innowell, og får en god og nærværende studiestart. På denne måde sikrer du også at blive introduceret for alle Innowells pædagogiske hjælpe- og læringsmidler, som fx spændende film, radioudsendelser, elektronisk opslagsværk, højtlæsning med mere, der gør læringen lettere og studierne spændende, levende, motiverende og pædagogiske.

Tilstedeværelseseksamen/ eksamen

Når man har gennemført sin sundhedsfaglige grunduddannelse skal man til eksamen i alle fag. Tilstedeværelseseksaminationer i alle fag kan være et lovkrav til fx at kunne blive momsfritaget på sundhedsydelser, og kan ligeledes være et optagelseskrav hos div. brancheforeninger der RAB-registrerer alternative behandlere m.m. Hør evt. hos de respektive myndigheder og brancheforeninger.

Man kan tage sin tilstedeværelseseksamen på et godkendt eksamenssted. Disse godkendte eksamenssteder er jævnt fordelt over hele landet.

Til sin tilstedeværelseseksaminationer ringer den studerende til eksamensstedet og aftaler en tid til eksamen. Ofte kan man komme til sin eksamen indenfor 1-2 uger, med undtagelse af skolernes ferier. På eksamensstedet er der opstillet computer og fastnet til brug for eksamen, der foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære. Til eksamen må der medbringes hjælpemidler i form af pensum og papirnotater.

Uddannelsesbevis

Efter studiet får den studerende et flot uddannelsesbevis på den sundhedsfaglige grunduddannelse. Uddannelsesbeviset redegør for alle gennemførte lektioner og sundhedsfaglige enkeltfag.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • besidder viden om og forståelse for grundlæggende latinske betegnelser og forkortelser
 • beskriver viden om menneskets anatomi, fysiologi, sygdomslære og basal farmakologi ved udvalgte sundhedsudfordringer og sygdomssammenhæng
 • kan forstå lovgivning omkring GDPR, markedsføring af sundhedsydelser, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed og straffebestemmelser
 • reflekterer over kommunikationsteorier og -metoder og kommunikations betydning i forhold til dialog og til at etablere relationer 

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • argumenterer for og formidler vejledning og undervisning af klient, pårørende og kollegaer i uddannelsens emner
 • vurderer situationsbestemt kommunikation, vejledning og rådgivning 
 • viser forståelse for metoder og standarder for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling
 • anvender og navigerer i tekniske værktøjer for evidenssøgning

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • udviser ansvarlighed og holder sig fagligt ajour ud fra en forståelse for og identifikation af egne læreprocesser og udviklingsbehov i relation til uddannelsens emner
 • udviser ansvarlighed og holder sig fagligt ajour ift relevant lovgivning herunder GDPR, autorisationslovens øvrige bestemmelser om sundhedsfaglig virksomhed, straffebestemmelser og lov om markedsføring af sundhedsydelser

Den sundhedsfaglige grunduddannelse, indeholder vores populære kursus i anatomi/ fysiologisygdomslære/farmakologipsykologialternative behandlingsformer, samt klinikvejledning og klientbehandling. Bemærk at der kan søges merit, hvis du allerede har nogle af disse fag fra en anden uddannelsesudbyder eller gennem os, kontakt evt. vores studievejledning for rådgivning. Se hvilke emner de forskellige fag indbefatter ved at klikke på dem nedenfor.

Studieforberedelse og latinforståelse indeholdende følgende overordnede emner:

 • Studieforløb
 • Motivation
 • Koncentration
 • Læsestrategi
 • Læseteknik
 • Hukommelse
 • Notatteknik
 • Planlægning
 • Latinske anatomibegreber
 • Latinske bevægelsestermer
 • Grundlæggende latinforståelse

Sundhedsfaglige fag kan studeres af alle

Denne fagpakke henvender sig til studerende der ønsker en hurtig sundhedsfaglig grunduddannelse og fagpakke til fx efteruddannelse, jobsøgning, optagelse på andet studie, RAB-godkendelse m.m.

Denne sundhedsfaglig grunduddannelse består af de mest efterspurgte sundhedsfaglige enkeltfag, der kræves af Styrelsen for Patientsikkerhed som supplement til en behandlers primære fagområde.

Fagene på sundhedsfaglig grunduddannelse tager alle udgangspunkt i at man ikke kender til fagene, og du vil derfor blive guidet igennem hele dit studie helt fra bunden, og få bygget på din vidensbank.

Mange karrieremuligheder med den sundhedsfaglige grunduddannelse

Et uddannelsesbevis i Den Sundhedsfaglige Grunduddannelse kan fx. bruges til:

 • at forbedre optagelsesmuligheden på en sundhedsuddannelse
 • at søge momsfritagelse på alternative sundhedsbehandlinger
 • at søge om RAB-registrering gennem brancheforeningen Dansk Behandlerforbund m.fl.
 • at forberede dig til en uddannelse
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at udvikle dine kompetencer
 • at søge job

Opstart på sundhedsfaglig grunduddannelse

Når du har tilmeldt dit studie, vil du straks modtage en velkomstmail, hvor du bliver opfordret til at ringe til os, så vi kan tage godt i mod dig og byde dig velkommen til Innowell. Vi anbefaler, at du afsætter fra 15-30 min., når du ringer første gang. Når du ringer, vil vores dygtige studievejledere guide dig rundt på siden, og vise dig hvor du finder din læreplan, dit klasseværelse, dine kammerater, hvordan du afleverer en opgave, laver en prøve, kontakter dine undervisere med mere, så du bliver helt fortrolig med dit studieforløb .

Varighed på den sundhedsfaglige grunduddannelse

Man køber studieadgang i 12 måneder til den sundhedsfaglige grunduddannelse, hvilket betyder, at man har 12 måneder til at gennemføre sit studie. Da man selv tilrettelægger sit eget studieforløb, kan det gennemføres lige så hurtigt, man har tid og lyst. Uddannelsen kan tages på 3 mdr. og maksimalt 12 mdr. Det er muligt at købe yderligere forlængelse hvis du fx skulle få brug for det.

Den sundhedsfaglige grunduddannelse kan påbegyndes hver dag 24 timer i døgnet.

Prøv Den Sundhedsfaglige Grunduddannelse gratis

Mange har en forestilling om, at fjernundervisning er ensomt og sværere, men det er faktisk lige omvendt. Prøv fx at lægge mærke til børns opførsel når de lærer på computer, i forhold til blot at sidde stille, og lytte til en underviser i flere timer. Børn har en meget længere koncentrationstid, og er mere fokuserede og motiverede, når det er læring gennem nettet, og dette er også gældende for voksne. Dette forudsætter dog, at læringen er spændende og adspredt, og det er netop det, den er hos Innowell.

Læring gennem nettet skal være sjovt, spændende og motiverende, og det er den! Fjernundervisningen foregår som en vekselvirkning mellem forelæsninger, læsning i pensum, aflevering af opgaver og retursvar fra din underviser, Quiz (delprøver af din paratviden) og igen retursvar fra din underviser, film, radioudsendelser, virtuelle opgaver m.m., så alle læringsformer bliver stimuleret og hvor vores dygtige undervisere følger dig hele vejen.

Vi synes, at du skal ringe til os, så du gratis kan afprøve, hvor spændende og motiverende det er at studere hos Innowell. Her kan du fx prøve vores eksamensform, niveau, se en forelæsning m.m. Du kan også vælge at prøve selv, ved at klikke på “prøv gratis”-knappen til højre, men på denne måde vil du gå glip af hele ånden i Innowell, og dermed ikke få den helt rigtige oplevelse af at studere hos os. Prøv evt. også at læse de flotte anbefalinger på de sociale medier, hvor flere hundrede studerende roser Innowells høje serviceniveau og pædagogiske kompetencer, til at tage udgangspunkt i hver eneste studerende for maksimal læring gennem nettet. Så ring gerne til os og lad os vise dig hvordan det foregår .

Bogmateriale til den sundhedsfaglige grunduddannelse

Bogmaterialet til den sundhedsfaglige grunduddannelse består af ”Menneskekroppen” af Steve Parker, ”Psykologiens veje” af Ole Shultz Larsen og ”Samtale med sigte” af Stina Rosted. Bøgerne skal den studerende selv anskaffe. På www.bogpriser.dk kan man se, hvor det er billigst at købe bøgerne, eller man kan låne bøgerne på biblioteket. Vi kan anbefale, at gå på biblioteket for at skimme sine bøger inden tilmelding, så kan man kender til Innowells niveau.

Mange vælger at købe sit pensum inden tilmelding af studiet, for at starte med at læse i sit pensum inden tilmelding. Dette vil vi ikke anbefale, både fordi det ikke er alt man skal læse, og fordi at det er vigtigt, at sit læste stof bliver fuldt op af sin underviser for det bedste læringsudbytte. Så hvis man bedst og hurtigst vil i mål med sin uddannelse, så lad os hjælpe dig hele vejen.

Økonomisk støtte

En del af vores studerende er voksne personer med faste udgifter og et behov for et godt økonomisk overblik førend de påbgynder studierne.

Som studerende hos Innowell betyder den store frihed og fleksibilitet i studiet, at man har mulighed for at passe et job ved siden af, og tilpasse studietiden til arbejdstiderne.

Som studerende hos Innowell er det også muligt at studere og opkvalificere dig, mens du fx. modtager dagpenge.  Nogle er vores studerende har valgt at benytte sig af muligheden for at købe adgang til uddannelse gennem bruttolønsordninger.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Når du har købt adgang til dit studie må du huske at påregne udgifter til:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr fra kr. 1500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Krav til opstart på uddannelse

Innowell stiller en række krav til vores studerende, og nogle studerende har mulighed for at opnå merit for nogle af fagene på sundhedsfaglig grunduddannelse. Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit, 

Du er også altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejeldning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Undervisere

Lecia Dixen
Lecia Dixen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.
Catherina Juel
Catherina Juel
Underviser i psykologi og alternative behandlingsformer.
Helga Beckmann
Helga Beckmann
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Wandahl Mathiesen
Mikkel Wandahl Mathiesen
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Søren Valgren Knudsen
Søren Valgreen Knudsen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Gustav Valentin Gade
Gustav Valentin Gade
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Munk
Mikkel Munk
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
DKK 11.995
1 Bedømmelse

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
1
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Sahana Saravanabavananthan

  5 ud af 5

  Jeg synes jeg fik rigtig god rådgivning og der var altid en tilstede, som kunne hjælpe mig med hvad næste step skulle være. Jeg er glad for at have valgt innowell.

 • Bodil Kramer

  Jeg ankom i god tid og blev budt velkommen, og blev budt på kaffe, te, vand, kage og chokolade. Hele eksamen foregik i stille og rolig atmosfære, og var på ingen måde stressende. Jeg tog glad og lettet derfra med et dejligt 10-tal. Tak – for en rigtig dejlig oplevelse.

 • Annemette Frederiksen

  Jeg er nu færdig med momsfritagelse studiet hos Innowell og det har bare været super smile-humørikon, med god hjælp fra helt fantastiske faglærer. Vil også lige nævne min studievejleder Maj, der har været en perfekt støtte, hun er altid klar til at hjælpe når man har brug for det smile-humørikon. Jeg er uddannet sportsmassør har egen klinik, bor i Stouby mellem Horsens og Vejle. Klinikken hedder Spahanmassage.

 • Tabitha Daric-Schjøtt

  Momsfritagelsespakken. Super professionelt kursus, med individuel opstart og rigtig søde lærer, der hurtigt og professionelt svare på skriftlige henvendelser. Jeg har været rigtig glad for kurset, også selvom jeg før kursusstart havde en forventning om, at der var webinarer. Men selvfølgelig svært, at kombinerer med individuel opstart. E-learning kræver en stor grad af egen motivation, som kan være en udfordring over så langt et forløb. Her er det muligt, at kontakte andre elever via hjemmesiden, og måske finde en sparingspartner. Men ellers er lærerne også rigtig gode sparingspartnere. De roser og opmuntrer. Det er fantastisk med læringsvideoerne, som kan ses og høres på en smartphone. Gerne flere af dem eller lydfiler. Pensum er meget relevant og brugbart. Allerede fra starten, kunne jeg bruge det jeg kontinuerligt lærte, og føler mig nu rigtig godt klædt på, til at behandle og undervise og holde foredrag i alternativ behandling og personlig udvikling.

 • Betina Magrethe Lund Rasmussen

  Tusind tak for den uddannelsesform I har hos Innowell, hvor jeg studerede momsfritagelsespakken. Den er grundig og er på et højt fagligt niveau, hvad der skaber tryghed for både mig og mine kunder. Jeg er i dag selvstændig behandler med firmaet Bodycraft.

 • Christina Møldrup Rasmussen

  Jeg er i gang med Innowells momsfritagelses kursus på e-læring, og jeg kan varmt anbefale både kurset og måden at gøre det på. Det er super overskueligt, og søde og rare mennesker til at hjælpe en, hvis man er i tvivl. Det er et rigtig spændende kursus der er sat sammen, og det giver en masse læring! Tak til Innowell for dette fantastiske kursus!

 • Ulrik Kirkegaard

  Momsfritagelses kurset, herunder anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi, klinikvejledning, introduktion til andre alternative behandlingsformer og førstehjælp, har været et interessant og lærerigt forløb, som jeg absolut kan anbefale andre.

 • Hanne Hjørringgaard

  Har nu afsluttet sundhedsfaglig grunduddannelse. Første skridt til uddannelsen som hudterapeut, som selvfølgelig også skal tages hos Innowell. Her er der styr på tingene og et dygtigt personale, der altid har tid til netop dig. Kan varmt anbefales.

 • Lars Sandgaard

  Jeg har lige afsluttet den sundhedsfaglige grunduddannelsen mht. til momsfritagelse. Det er gået over al forventning. Jeg er super stolt over mine resultater og det fantastiske materiale samt vejledning hos Innowell. Alle kan gøre det, hvis motivationen og viljen til at yde en ekstra indsats er tilstede. 1000 tak for hjælpen til at udvikle mig yderligere inden for mit kompetance område der er Fysiurgisk massage.

 • Flemming Lorenz Jørgensen

  Det er DK Healthcare’s opfattelse, at Innowell tilbyder gode uddannelser/kurser – især efteruddannelse til momsfritagelse – hvilket flere behandlere fra vores netværk har gjort brug af. Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale efteruddannelsen til momsfritagelse hos Innowell.

 • Mia Græns

  Jeg er lige blevet færdig med den sundhedsfaglige grunduddannelse og teoretisk massage. Jeg tog uddannelsen da jeg skulle starte op som selvstændig og ville på den måde blive momsfritaget, samt få opfrisket min anatomi/fysiologi. Jeg må sige, at det har været utroligt spændende og lærerigt og jeg kan varmt anbefale denne her uddannelse. Som mor til en lille meget vågen pige, har det været utroligt godt, at jeg selv kunne bestemme hvornår jeg ville læse og følge mit eget tempo. Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Innowell, og tak til Maj og de søde lærere hos Innowell.

 • Marianne Terkildsen

  Jeg har netop afsluttet den sundhedsfaglige grunduddannelse/ Momsfritagelsespakken, og det har været et helt fantastisk forløb. Der er altid hurtig hjælp at hente hos både studievejledning og lærere, som alle er meget service-mindede – og så er det super at kunne tage uddannelsen på e-learning, så man kan læse, når på dagen det passer bedst ind. Det kan hermed varmt anbefales at uddanne sig gennem Innowell 😉

 • Tonny Lago Henriksen

  Jeg afsluttede for kort tid siden den sundhedsfaglige grundkursus hos Innowell og jeg kan varmt anbefale kurset til alle der gerne vil den alternative vej 🙂 Det er en super god læringsplatform, som fungerer rigtig godt….

 • Hanne Holm

  Det har været et godt forløb i kurset til momsfritagelse og jeg vil varmt anbefale Innowell som uddannelsessted 🙂 og kan kun give jer store roser for jeres venlighed og hjælpsomhed 🙂

Tilføj en anmeldelse