studerende øver hårfjerning med voks på vokskursus
(21 kundeanmeldelser)

Hårfjerning med voks

Tag et spændende kursus i hårfjerning med voks. Lær teknikkerne til alle typer voksbehandling, fx voks af ryg, ben, bikinilinje, armhuler, overlæbe m.m. Vokskurset giver merit på vores kosmetologuddannelser.

kr. 4.995

Ratebetalings muligheder

Hårfjerning Kursus

Velkommen til vores spændende kursus i hårfjerning med voks, hvor du lærer teknikkerne til alle typer voksbehandling, herunder voksning af ryg, ben, bikinilinie, armhuler, overlæbe m.m.

Undervisningsformen i hårfjerning med voks

Dagskurset i hårfjerning starter med at du læser teorien hjemme, så du har den grundlæggende teori på plads forud for den praktiske læring på skolen.

Til det teoretiske studie, til kursus i hårfjerning med voks, læres blandt andet om hygiejne, vokstyper, hårets vækstfaser, pleje af huden m.m.

Her efter følger den praktiske læring i faget, der foregår som tilstedeværelsesundervisning på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere .

Til den praktiske læring starter dagen med en præsentation af din underviser og dine studiekammerater, og derefter undervises i de forskellige voksteknikker og behandlinger. Først ser du hvordan man laver hårfjerning med voks trin for trin, og derefter skal du selv prøve trin for trin, til du er fortrolig med denne spændende behandlingsform.

Grunden til at man kun behøver en halv dag på skolen til den praktiske læring, er at alt teori tages forinden fra eget hjem, så læringen på skolen er komprimeret til et minimum.

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis, du kan hænge op i din klinik eller bruge til jobsøgning.

Dine studiekammerater til kursus i hårfjerning med voks

Til vores kursus i hårfjerning med voks kommer vores studerende fra hele landet, og hvis du klikker på dette link , kan se hvorfra vores studerende læser lige nu: Studerende hos Innowell.

De fleste studerende kommer fra Sjælland, da det er blevet meget billigt at flyve fra Aalborg til København, og vælger man at flyve, kan man ankomme om morgenen og være hjemme igen om eftermiddagen.

Du lærer teknikkerne til alle typer voksbehandling, herunder voksning af ryg, ben, bikinilinie, armhuler, overlæbe m.m.

Læringsudbytte af vipper og bryn kursus er:

Den studerende har viden om:

 • hårets opbygning og struktur
 • hudens interaktion med voksprodukter
 • hårfjerningsmetoder (depilering, epilering. laser m.m.)
 • remedie- og produktlære
 • kontraindikationer
 • bivirkninger og forholdsregler

Den studerende har færdigheder til:

 • at udføre hudanalyse af betydning for voksbehandling
 • at vejlede kunder omkring hårfjerningsmetoder, pleje efter voksbehandling m.m.
 • selvstændigt at vurdere brugen af vokstyper og voksteknik med mindst mulig intervention på hudens sundhed

Den studerende har kompetencer til at:

 • udføre voksbehandling med spatel og rulle
 • udføre voksbehandling med soft- og hard wax (med og uden strips)
 • udføre voksbehandling på ben
 • udføre voksbehandling ved bikinilinje
 • udføre voksbehandling på mave og bryst
 • udføre voksbehandling på arme og i armhuler (axil)
 • udføre voksbehandling på overlæbe, hage og kinder
 • udføre retning af bryn med voks

Studieindhold på kursus i hårfjerning med voks

Du lærer teknikkerne til alle typer voksbehandling, herunder voksning af ryg, ben, bikinilinie, armhuler, overlæbe m.m.

Kurset er normeret til 31 lektioner

 • Hårets opbygning og struktur
 • Hårets vækstfaser
 • Hud og hårkomplikationer
 • Hårfjerningsmetoder
 • Vokstyper
 • Pleje af huden før og efter voksbehandling
 • Hygiejne
 • Kontraindikationer
 • Forholdsregler og bivirkninger
 • Behandlingens fremgangsmåde

Den praktiske læring i faget foregår som tilstedeværelsesundervisning på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere.

På seminardagen vil du deltage i følgende:

 • Kobling af teori til praksis
 • Se alle voksebehandlingstyper (ben, bikini, armhule m.m.), hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, prøve teknikker m.m.
 • Der øves behandlinger i hårfjerning med voks på hinanden
 • Der øves behandlinger i hårfjerning med voks på særligt udvalgte modeller, således det sikres at du har afprøvet teknikkerne og er tryg ved dem

Når du har deltaget på seminardagen har du fået alle teknikkerne til at udføre korrekte voksbehandlinger og vi har sikret os at du udfører behandlinger helt rigtigt. Herefter må du forvente at skulle øve yderligere behandlinger for at opnå et hurtigere tempo og rutine. Vi anbefaler at du booker øvemodeller hjemme, umiddelbart efter seminardagen, så du bedst muligt vedligeholder og udvikler dine nye færdiger inden for hårfjenring med voks.

Kursus i hårfjerning med voks er for alle

På vores kursus i hårfjerning med voks tager vi udgangspunkt i, at du intet kender til faget, eller har prøvet det før, så alle kan være med.

Kom hurtigt igang med hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks er en behandling, der både kan tilbydes som enkeltbehandling, men kan også fint kombineres med fx. ansigtsbehandlingfodpleje med mere, som giver mulighed for et mersalg til de behandlinger, som måske allerede tilbydes.

Efter kurset vil det være muligt at købe starterkits til hårfjerning med voks hos danbeauty.dk til engrospris med alt, hvad du skal bruge til at komme hurtigt igang med denne populære behandling.

Kurset giver merit på begge vores populære online kosmetologuddannelser til:

Undervisning på skolen

Når du køber kursus i hårfjerning med voks skal du kun på skole i en dag fra kl. 8.15 -12.15 efter du har læst dit pensum.

Når du tilmelder dig et kursus i hårfjerning med voks har du max 6 mdr. til at gennemføre dit kursus inklusiv din undervisningsdag/seminar på skolen. Med 6 mdr. til vores kursus i hårfjerning med voks, har du god tid til at læse dit pensum og der er også plads/tid til at man evt. kan blive syg, tage på rejse m.m.

Undervisningen på skole udbydes ca. hver 4. mdr., og du skal selv booke/tilmelde hvilken dato der vil passe dig bedst inden for dine 6 måneders adgang til kurset i hårfjerning med voks. Husk at du skal tilmelde dig din undervisning på skole senest 3 uger før. Vi gør opmærksom på, at vi kun opretter hold ved minimum 3 deltagere og at vi kun tager maksimalt 8 ind på hvert hold, da vi vil have den bedste kvalitet i undervisningen.

Du kan læse mere om hvordan du booker din undervisningsdag på skole, uniformering, forplejning, transport, overnatning med mere her: Skolen.

Seminardage for skoleåret 2024-25:

 • 3. juni 2024
 • 16. september 2024
 • 27. januar 2025
 • 16. juni 2025

Pensum til hårfjerning med voks

Til det teoretiske studie i farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn benyttes e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard. Da bogen er en e-bog, kan den både læses på en PC, tablet, mobiltelefon m.m. Ligeledes kan bogen eventuelt udskrives. Bogen købes gennem Innowell og kan også benyttes til flere af vores andre kurser.

Indtægt under kursus

Du har mulighed for at passe et fuldtidsjob ved siden af studiet, da studietiden kan tilpasses den enkelte studerende. Nogle af vores studerende læser mens de modtager dagpenge eller betaler deres kursus gennem bruttolønsordninger.

Øvrige udgifter ved kursus

Foruden prisen for selve kurset må du huske udgifter til:

Bogmateriale til ca. kr. 500,-

Kom hurtigt igang med hårfjerning med voks

Til at udføre øvebehandlinger efter endt seminardag anbefaler vi, at du køber produkter til hårfjerning med voks. Det er muligt at købe produkter og remedier hos danbeauty.dk til engrospris, med alt hvad du skal bruge til straks at komme i gang med disse populære behandlinger. Husk at du som elev hos Innowell kan handle produkter til engrospriser.  Du kan læse her omkring: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Kursus i hårfjerning med voks er for alle

Vores kursus i hårfjerning med voks tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, og derfor udbydes dette populære kursus til alle.

Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit, 

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejledning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Anmeldelser

21 anmeldelser af Hårfjerning med voks

 1. Nadia Sønder

  Super fedt studie og skole

 2. Rikke Kahr Østergaard

  Kan godt lide friheden i at læse selv. Kunne dog godt tænke mig lidt mere kontakt til andre studerende.

 3. Pia Sudergaard

  Når først man kommer i gang er det super nemt! Hurtig respons, med en følelse af at alle spørgsmål er kærkommen. Dejligt jeg altid kan ringe eller skrive og få utrolig god vejledning og svar på spørgsmål.

 4. Tea Sudergaard

  Jeg er super taknemmelig for at være igang med min uddannelse, og jeg er super taknemmelig for at det fungere så godt med online studier. Sidst men ikke mindst, er jeg super taknemmelig for at personalet, på alle tider af døgnet er super motiverende. TAK

 5. Jennifer Frausing Damm

  Meget lærenemt studie. Man kommer virkelig i deltaljerne i voksbehandlinger, og er klart noget jeg vil øve mig en del på! Man får forklaret fremgangsmåderne på et niveau så selv den u-erfarende forstår! Utrolig gode vejledere generelt hos Innowell. Godt arbejde Innowell.

 6. Malin marie Folmand

  Super godt kursus.

 7. Ann Toft Bach

 8. Selcan Ûnal

 9. Christa Liljegren

  Jeg vil berige Danmark med den mest fantastiske Klinik ! 🙂

 10. Maria Nadeem

 11. Louise Forsmann

  Jeg laver permanent hårfjerning med laser i min klinik, så al information omkring hårets opbygning, de forskellige faser osv, har mega stor relevans for mig. Dog er jeg uddannet indenfor det i forvejen, men altid godt at få det opfrisket.

 12. Emma Josefine Stærmose

  Jeg forventer at lave voksbehandlinger i mine fremtidige behandlinger og der giver dette modul god mening for mig.

 13. Mia Frimann

  e-bogen der skulle tilkøbes, den er spændende, og jeg vil med garanti få læst den hele. Da den kommer omkring mange relevante fag – emner.

 14. Thuy Cekin

 15. Louise Dreisler

 16. Line Laumann Nielsen

 17. Annemarie Brink

 18. Julie Gronemann

 19. Tina Kentzer

 20. Victoria Munk

 21. Dorthe Steen Wiedenbein

  Jeg vil anbefale kurset hårfjerning med voks. Det er let læseligt og lige til at gå til, og så er studievejledningen i top. Endnu en fantastisk oplevelse! Tog også fodplejeuddannelsen hos Innowell, som jeg også gerne vil anbefale med max stjerner 🙂

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

13

Læringsmiljø

Blandet e-læring

Seminardage

1/2

Certifikat

Uddannelsesbevis