akupunktør studerende øver kosmetisk akupunktur på kosmetisk akupunktør uddannelse
(22 kundeanmeldelser)

Kosmetisk Akupunktør

Anmelderrost online uddannelse til Kosmetisk Akupunktør og Hudplejespecialist, hvor du både lærer at mestre den meget efterspurgte ansigtsakupunktur, afspændingsakupunktur, wellness ansigtsbehandling, hudplejeekspertise m.m.

kr. 9.995

Ratebetalings muligheder

Kursus i kosmetisk ansigtsakupunktur 

Tag en spændende online 4i1 uddannelse til Kosmetisk Akupunktør, og gå straks i gang med at udbyde den meget efterspurgte behandling i kosmetisk akupunktur (ansigtsakupunktur), hvor det er muligt, at behandle skønhed både indefra og udefra, og helt uden brug af kemikalier eller kirurgi. Kosmetisk akupunktur/ ansigtsakupunktur er et fantastisk alternativ til kemiske injektioner og kosmetiske operationer.

I vores populære online kursus i kosmetisk akupunktur lærer du både at mestre afspændingsakupunkturen, kosmetisk akupunktur og en opstrammende wellness ansigtsbehandling i kombination med afspændingsakupunktur og kosmetisk akupunktur. Både den kosmetisk akupunktur, den opstrammende wellness ansigtsbehandling og afspændingsakupunkturen kan praktiseres i samme behandling, men kan evt. også udbydes hver for sig. Afspændingsakupunkturen og den kosmetiske akupunktur fungerer også som et fantastisk supplement til mange andre behandlinger som fx en traditionel ansigtsbehandling, massage, zoneterapi m.m. 

Et kursus i ansigtsakupunktur, udstyrer dig med alt den praktiske og teoretiske viden, du behøver, for straks at kunne praktisere den efterspurgte opstrammende kosmetisk akupunktur behandling.

Da uddannelsen ligeledes er inkluderet uddannelsen til Certificeret Hudplejespecialist, opnår den studerende, efter endt uddannelse, titlen som Kosmetisk Akupunktør og Certificeret Hudplejespecialist.

Læs evt. mere om uddannelsen til Certificeret Hudplejespecialist her: Certificeret Hudplejespecialist 

“Jeg kan personligt kun få stor ros over mine læber, når det gælder innowell’s online undervisningsplatform. Jeg er kun stødt på søde og imødekommende mennesker, hurtig feed back samt nem tilgængelighed på platformen. Jeg har taget kosmetisk akupunktur og er på nuværende tidspunkt i gang med klinisk kosmetolog, og jeg har været super glad for det. Klart et sted der kan anbefales, til uddannelser.” Tea Lund Sudergaard, Suldrup.

Undervisningsformen i kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur kursus forgår på e-læring, hvor du har adgang til dit akupunkturstudie hele døgnet rundt, og hvor din anmelderroste underviser er tilgængelig.

Når du logger dig ind på Innowells læringsplatform vil der fremgå hvilken teori der skal læses og hvilke opgaver der skal løses. Endvidere skal du gennemgå dine øvelsesbehandlinger i kosmetisk akupunktur og wellness ansigtsbehandling, hvor du øver via video, pensum og trin for trin guides.

Vores kursus i ansigtsakupunktur vil bestå af en vekselvirkning mellem teori og praksis, herunder teori i akupunktur, øve ansigtsakupunktur til behandling af rynker, linier og furer, øve wellness ansigtsbehandling, øve afspændingsakupunktur, der får dine kunder til at føle velvære og fuldstændig afslapning, og derfor oplever ansigtsakupunkturen som smertefrit og behageligt m.m.

Læringsudbyttet for kursus i kosmetisk ansigtsakupunktur

Med et kosmetisk akupunktur kursus vil du kunne mestre:

 • ansigtsakupunktur kombineret med en opstrammende wellness ansigtsbehandling med afrensning, peeling (skrub), maske, ansigtsmassage og opstrammende cremer.
 • ansigtsakupunktur til behandling af rynker, furer, fine linjer, hævelser, indsunken hud, manglende elasticitet, eksem m.m.
 • afspændingsakupunktur til velvære, afslapning, afstresning m.m.

Kursus indhold i uddannelsen til kosmetisk akupunktør

Kursets overordnede læringsemner. Klik på pilen for at folde læringsindholdet ud.

Kosmetisk akupunktur kursus indeholder i korte træk læren om disse nedenstående punkter:

 • Traditionel kinesisk akupunktur
 • Vestlig akupunktur
 • Effekten af kosmetisk akupunktur
 • Fysiologien bag kosmetisk akupunktur
 • Nålenes virkning
 • Nåletyper
 • Indstiksteknikker
 • Nålenes vinkel
 • Stimulering af nålene
 • Kontraindikationer
 • Bivirkninger
 • Sikkerhed
 • Hygiejne
 • Akupunkturpunkter
 • Akupressurpunkter
 • Ansigtets muskulatur
 • Konsultationsprocessen
 • Forberedelse og procedure
 • Kosmetisk akupunktur i praksis
 • Wellness ansigtsbehandling
 • Professionel ansigtsmassage
 • Komplementærbehandlinger og kundeservice
 • Selvbehandling
 • Cases

Målgruppen for kursus i kosmetisk ansigts akupunktur

Kosmetisk akupunktur kursus henvender sig til alle, og tager udgangspunkt i, at man intet kender til akupunktur eller wellness ansigtsbehandling, så alle kan være med.

Uddannelsen til kosmetisk akupunktør henvender sig også til div. behandlere, og selvstændige erhvervsdrivende, der gerne vil udbyde endnu flere behandlinger i deres klinik, samt sælge professionelle hudplejeprodukter.

Endvidere kan uddannelsen til Kosmetisk Akupunktør også være for dig, der måske drømmer om en online uddannelse til Hudterapeut, Kosmetolog eller Klinisk Kosmetolog, og bare lige vil afprøve en bid af kosmetologfagets spændende verden.

Kosmetisk akupunktur kursus

Med en uddannelse i kosmetisk akupunktur kan du benytte titlen som Kosmetisk Akupunktør og Certificeret Hudplejespecialist, og du kan straks starte som selvstændig eller søge job.

Tilmelding til ansigtsakupunktur

Når du køber dit kursus i kosmetisk akupunktur, så kan du straks logge ind på dit akupunkturstudie, og gå i gang med din spændende uddannelse til Kosmetisk Akupunktør og Certificeret Hudplejespecialist.

Har du for en guidet rundvisning i dit akupunkturstudie, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16.

Uddannelsens varighed

Uddannelsen til Kosmetisk Akupunktør udgør 76 lektioner af 45 min., og tager i gennemsnit 2-4 uger at gennemføre, sideløbende med at passe et arbejde.

Du har 6 måneders studieadgang til at gennemføre din uddannelse, men kan tage uddannelsen lige så hurtigt du har mulighed for det. Der er ikke bestemte tidspunkter hvor du er afhængig af at være på dit studie, og du har adgang til at kunne studere hele døgnet rundt.

Pensum til ansigtsakupunktur kursus

Alt pensum er inkluderet i uddannelsen til kosmetisk akupunktør og hudplejespecialist, og findes i dit studie under hvert emne.

Pris og øvrige udgifter

Prisen på uddannelsen til kosmetisk akupunktør

Du finder prisen øverst på siden. Uddannelsen kan købes som en engangsbetaling eller du kan ratebetale uddannelsen helt ned til 211 kr. om måneden rentefrit m.m.

Yderligere udgifter

Til studiet i ansigtsakupunktur skal du benytte nogle eksamensprodukter, herunder akupunkturremedier samt opstammende hudplejeprodukter, som du skal øve med hjemme. Remedier er fx akupunkturnåle, nålespand m.m., og de opstrammende professionelle hudplejeprodukter er Collagen+ produkter fra mærket Ainhoa.

Dit elevkit/opstartspakke med remedier og de professionelle veganske Collagen+ hudplejeprodukter købes hos leverandøren Danbeauty.dk. Som studerende hos Innowell kan du hos Danbeauty.dk få et forhandlerlogin, så du kan købe professionelle varer til attraktive engrospriser (ca. 50% af vejledende udsalgspriser).

Danbeauty har sammensat to opstartspakker til din uddannelse til Kosmetisk Akupunktør og Hudplejespecialist, hvor du blot vælger den pakke der passer bedst til dit formål og mål med uddannelsen.

Den ene opstartspakke er en basal opstartspakke, og den anden opstartspakke indeholder ud over det basale, også Collagen+ salgsprodukter til brug for varesalg til dine kunder, hvis du fx gerne vil hurtigt i gang med at udbyde professionel kosmetisk akupunktur i kombination med en opstrammende wellness ansigtsbehandling, samt sælge eksklusive opstrammende hudplejeprodukter til kundevenlige priser.

Husk at få forhandlerlogin inden du køber opstartspakken så du sikrer at købe opstartspakken til den attraktive engrospris.

Basal opstartspakke

Her finder du direkte link til din basale opstartspakke til kosmetisk akupunktur, som koster ca. 3.050 kr. engros: Basal kosmetisk akupunktur.

Hvis du i forvejen er akupunktør, og derfor allerede er i besiddelse af de basale remedier, så kan du vælge blot at tilkøbe de opstrammende Collagen+ hudplejeprodukter, der er eksamensprodukter.

Udvidet opstartspakke

Her finder du direkte link til den udvidede opstartspakke til kosmetisk akupunktur med både det basale og professionelle salgsprodukter, som koster ca. 4.150 kr. engros: Udvidet kosmetisk akupunktur

Der findes ingen optagelseskrav på uddannelsen til kosmetisk akupunktør, ud over at du skal være 18 år.

Ofte stillede spørgsmål

Viden om kosmetisk akupunktur

Kurset i kosmetisk akupunktur/ ansigts akupunktur bygger på en spændende naturvidenskabelig viden om hudens struktur og opbygning, kombineret med kendskabet til akupunkturens lokale virkning i huden.

Kroppens stofskifte forringes med alderen, og dette betyder, at cellerne deler sig langsommere, og ansigtsmuskulaturen bliver mindre smidig. For at bevare et ungdommeligt udseende, kræver dette ofte en ekstra indsats. Med ansigtsakupunkturen stimuleres cellefornyelsen således, at smidighed og fasthed i huden genopbygges.

Rynker og spændinger i ansigtet virker som blokeringer af kredsløbet og cellefornyelsen i et bestemt område, men ved hjælp af tynde sterile akupunkturnåle øges kredsløbet og celleaktiviteten i disse områder. Kosmetisk akupunktur er fantastisk til at øge blodcirkulationen, og resultatet ses tydeligt efter ofte kun én til få behandlinger.

Dette kan opleves ved kosmetisk akupunktur:

 • Blodkredsløbet i ansigtet, kan med kosmetisk akupunktur forøges med op til 400%
 • Porerne i huden kan trække sig sammen
 • Afspænding af øjenmuskulatur resultere ofte i at huden omkring øjnene virker mere ungdommenlig og øjnene vil fremstå mere klare
 • Hævelser i ansigtet kan reduceres
 • Kosmetisk akupunktur forsinker ældningsprocessen
 • Linier og rynker mindskes tydeligt efter kun én behandling
 • Huden i ansigtet opleves mere elastisk, sundere og levende
 • Ansigtsmuskulaturen afslappes, og en opstrammende effekt ses straks
 • Behandlingen er udrensende og bekæmper derved urenheder
 • Oplevelse af maksimal afspænding & heraf reduktion af stress
 • Påvirker ofte humøret positivt
 • Produktion af kollagen i huden øges
 • Bindevævet i ansigtet forstærkes m.m.
Anmeldelser

22 anmeldelser af Kosmetisk Akupunktør

 1. Dorthe Jappe

  Jeg har aldrig arbejdet indenfor faget, så har haft en del at læse og sætte mig ind i. Ikke negativt, jeg kan godt lide det. Ansigtsmassage har jeg brugt en del tid på, for at få det ind i hænderne. Jeg kan godt lide denne her måde at arbejde på, det er så fleksibelt. Vil udvide min klinik med denne behandling. Søde og kompetent personale. Forventninger er fuldt ud indfriet.

 2. Mia Malmstrøm Andersen

  Det er let og overskueligt. Jeg skal bruge det til nye behandlinger i eget firma, og har fået indfriet mine forventninger. Tusinde tak for al jeres hjælp 🙂

 3. T. C.

  Lidt svært men hjælpen er der, når man har brug for det 🙂

 4. Louise Nøhr

  Den praktiske del har en helt fin sværhedsgrad. Når man lige kender til platformen er den virkelig nem og super god at arbejde i. I er både hurtige til at svare og super søde. Jeg er godt tilfreds. Tak for et godt kursus.

 5. Helle Levo

  Jeg vil absolut give både uddannelse, lærere og skolens backup 5 stjerner – jeg kan varmt anbefale en uddannelse hos Innowell

 6. Emma Josefine Stærmose

 7. Maja Abildgren

 8. Lise Høj

  Det sværeste for mig var delen om ansigtsbehandlinger og produkter ift. ansigtsbehandlingerne, da det var et ukendt område før kurset 🙂 Har teori fra akupunktur som fysioterapeut. Skulle også lige vænne mig til at stikke i ansigtet, men det kom hurtigt efter at have øvet nogle gange på lidt forskellige klienter – forskellig alder og hudstruktur.
  Det har været super fint med baren i siden, hvor man kan følge med i hvor langt man er og opdelingen i sektionerne af pensum, og jeres YouTube videoer er rigtig fine.
  Jeg skal ud over stepperne med at bruge det på min eksisterende klinik hvor jeg laver Fys, massage, akupunktur og kranio-sakral terapi. Er helt blæst bagover hvor godt det er og kan ikke vente med at tilbyde det – jeg har allerede venteliste 🙂
  Der har været super hurtig feed back fra Karin når jeg har afleveret opgaver eller skrevet spørgsmål til hende. Det har passet mig meget godt med online undervisning som selvstændig og familiemor til to små børn. Altså havde ikke mange forventninger til kurset, var meget neutral og spændt på hvad det kunne. Men må sige at det har blæst mig helt bagover, og jeg er meget imponeret over det! Mega fedt 🙂

 9. Tea Sudergaard

  Jeg syntes det hele er meget velbeskrevet og godt udført i form af billede – og video materiale, hvilket gør at man ikke sidder med en følelse af at det er for svært at sidde med herhjemme selv. Det eneste jeg syntes har været svært, var at skulle finde 5 personer, hver gang. Men jeg ville på den anden side heller ikke være det foruden, da man virkelig får det meget i hænderne. Da jeg først fandt ud af, hvordan jeg skulle gribe det an, var det legende let.
  Jeg forventer at opstarte på min næste uddannelse hos jer, indenfor en overskuelig fremtid, og så er planen at opstarte fuldtidserhverv efter endt barsel.
  Jeg havde ingen forventninger inden jeg startede, da jeg aldrig har prøvet fjernstudier før. Men det har i hvert fald ikke skræmt mig, fra at udføre flere uddannelser/kurser hos jer.
  Jeg er kun blevet mødt af utrolig søde og imødekommende mennesker hos Innowell, god rådgivning og store smil gennem telefonen.

 10. Benedikte Ibsen

  Har gennemgået uddannelsen til Kosmetisk Akupunktur og Fodplejer hos Innowell og har fået den bedste viden og støtte hele vejen igennem. Det er et helt fantastisk koncept, at kunne uddanne sig via e-learning.

 11. Finn Søndergaard

  Jeg valgte Innowell fordi de kunne tilbyde en undervisningsform, der lige passede til mig. Jeg kunne læse, når jeg havde tid og tidsrammen den skulle gennemføres indenfor var fint afpasset. Hele forløbet med deres fine hjemmeside og E-learningsdelen fungerer problemfrit, og hvis der opstod et problem, så stod studievejlederen klar til at hjælpe. Altid har jeg mødt venlighed og kompetence. Deres lærerkræfter kan deres stof og der kan ikke sættes en finger på deres proffesionalisme.
  Derfor tak for et godt forløb og en god uddannelse.

 12. Jannie Egedia Hansen

  Jeg følte mig i helt trygge hænder i forhold til at jeg ikke havde prøvet akupunktur før.

 13. Sussi Laupe Steiness

 14. Charlotte Henriksen

 15. Rikke Pedersen

  Der var tid til spørgsmål og hygge snak, samtidig med at jeg nu føler mig sikker i det jeg har lært. Fantastisk kursus.

 16. Christina Iwang Søndergård

  Jeg kendte ingen ting til Akupunktur før, så jeg synes det var fint oplysende og lærerigt. Meget overskueligt system, når man først har taget et par test, så vender man sig til det. Man skal lige i rytmen med alle de test 🙂 Jeg skal bruge det som selvstændig og i forbindelse med mine ansigtsbehandlinger. Alle har været hjælpsomme og søde ved alle spørgsmål og faglige kontakter. Ikke så meget at sige det har været rigtig fint hele vejen igennem.

 17. Stine Mö Jensen

 18. Anne-Dorthe Schou

  Altid svært med noget nyt, men dejligt at få det i hænderne selv. Vejledning og hjælp fra studievejledningen og faglærere har været fantastisk.

 19. Tina V Poulsen

  Jeg har taget kosmetisk akupunktur kursus hos innowell og kan varm anbefale den skole, der er lyst og dejligt og alle er rigtigt søde. Jeg skal på kursus igen i september til øre og afspændings akupunktur og glæder mig allerede. Man kan læse hjemme fra når det passer en selv og man bliver godt guidet uanset hvad spørgsmål man end må have. Stort 5 ud af 5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 20. Vibeke Louise Findal Jensen

  Skønne lokaler, hjælpsom personale og lækre produkter. Kursus hos Innowell er yderst tilfredsstillende. Jeg kommer helt sikkert igen til mere uddannelse.

 21. Susanne Kjærgaard

  Jeg har gennemført uddannelsen som kosmetisk akupunktør hos Innowell. Det har været et rigtig godt forløb, med masser af god service, og støtte når noget brændte på. Jeg var under den praktiske del ved at bakke ud, da jeg pludselig blev “bange” for at stikke med akupunkturnålene, men vores dygtige instruktør Louise, fik mig hurtigt til at falde helt til ro igen. Hun fik mig til at føle mig tryg og sikker i det jeg gjorde. Og med teorien på plads og Louises rolige og kyndige væsen, kom jeg igennem det hele. Og jeg følte mig så heldig, sikker og privilegeret, da jeg var færdig med mine første 2 “øve-kunder”. Alt i alt et rigtig godt og yderst professionelt forløb. Med en helt uovertruffen SERVICE fra alle sider hos Innowell. Kan varmt anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang jeg tager en uddannelse hos dem.

 22. Lasse Guldborg

  Tak for et spændende kursus i kosmetisk akupunktur. Selv om jeg har taget uddannelsen som lægeeksamineret klinisk akupunktør, var der meget nyt at lære som kosmetisk akupunktør. Det jeg godt kunne lide, var at man kunne se resultater efter første behandling. Vores lærer var altid klar , til at besvare de spørgsmål vi stillede. ( dejligt ) Rart at mærke en underviser der brænder for akupunkturfaget. Jeg vil lige sige tak for en super dejlig, faglig og indholdsrig dag 🙂

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

76

ECTS Point

2,8

Certifikat

Uddannelsesbevis