studerende øver vippe extension på kursus i vippeforlængelse
(37 kundeanmeldelser)

Vippetekniker

Anmelderrost online kursus i vippeteknik (lash extension). Bliv hurtigt en dygtig Certificeret Vippetekniker, til brug for jobsøgning eller egen klinik.

kr. 4.995

Ratebetalings muligheder

Vippe Extension Kursus

Bliv hurtig en dygtig vippetekniker med dette meget populære online kursus i vippe extension, hvor hele netuddannelsen til vippetekniker foregår 100% online, så du ikke behøver at tage fri fra arbejde for at komme på skole. Alt teori og praksis i Lash Ekstension kan tages fra eget hjem eller fra egen klinik. 

På vores online kursus i vippe extension får du en grundig oplæring i både teori og praksis, og du lærer både principperne til single lash 1D, volume lash 2D, 3D og 4D og hybrid, så du er godt klædt på, til at kunne specialisere dig inden for de lash discipliner du synes bedst om. Endvidere lærer om vippepleje og behandling, samt får et indgående kendskab til professionelle B2C-produkter til dine kunder, samt professionelle B2B-produkter til brug for dine mange behandlingsmuligheder.

På uddannelsen til vippetekniker skal du købe et Thuya Lashkit, så du kan øve dine lash behandlinger hjemme. Endvidere skal du påregne udgifter til lidt remedier, hvis du ikke allerede har disse hjemme, læs mere om dette under afsnittet om “Økonomi”.

Når du vælger en online uddannelsen til vippetekniker, har du tid og ro til at øve håndværket hjemme i dit eget tempo, og vores dygtige undervisere, og studievejledere, hjælper dig hele vejen til du er fortrolig med den populære Lash Extension.

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig, der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. 

“Jeg har hos Innowell tager mit vippe extension kursus, og jeg er dybt overrasket over, hvor fleksibelt det er at tage kurser hos Innowell, imens jeg studerer sygepleje ved siden af. Personalet er super flinke, og der er hurtig svar tilbage fra både lærer og studievejleder. Jeg kan kun anbefale kurserne ved Innowell, og kan ikke vente med at tage flere kurser hos jer!” Mvh. Jennifer Chu.

Vippetekniker kursets opbygning

Et online kursus i vippe extension indeholder både en grundlæggende teori og praksis. Først gennemgår du din online teori via læsning i pensum, og dertil diverse løsning af opgaver. Derefter kobles dine øvebehandlinger, hvor du følger underviseren via trin for trin guides og trin for trin videoer. Til dette øver du med dit tilkøbte Thuya Kit, og alt sammen fra eget hjem eller fra egen klinik.

I dit online klasseværelse er der angivet præcist hvad du skal læse, og hvilke opgaver du skal løse, samt hvilke behandlinger du skal øve.

Når du har gennemført uddannelsen til Vippetekniker, og har modtaget dit Internationale Thuya Diplom, så anbefales det fortsat at øve hjemme, så du bliver en hurtig og erfaren Vippetekniker, der er fortrolig med de mange behandlingsmuligheder indenfor Lash Extension, vippepleje og produktsalg.

Vippetekniker uddannelse

Når du gennemfører netuddannelsen til vippetekninker vil du modtage et internationalt Thuya Diplom med titlen Lash Extension Technician (vippetekniker). Uddannelsesbeviset kan du printe ud, og sætte i flot ramme og hænge op i din klinik. Du kan også uploade uddannelsesbeviset til din hjemmeside, så du dermed verificerer din vippeteknikeruddannelse, eller du kan bruge det til jobsøgning som vedhæftning i en mail osv .

lash studerende øver lash extension på online lash extension kursus

Læringsudbytte ved uddannelse til Vippetekniker

Med det samlede læringsudbytte fra uddannelsen til vippetekniker lærer den studerende, at arbejde med påsætningen af forskellige former for Lash Extensions.

Den studerende skal opnå følgende overordnede læirngsudbytte, fordelt på viden færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden

Den studerende har viden om og forståelse for:

 • hårets anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • hårets anatomiske, fysiologiske og patologisk indflydelse på Lash Extension behandlingen
 • morfologi
 • kontraindikationer for behandling med Lash Extensions
 • arbejdsmiljø, arbejdstilsyn og arbejdsmiljølovgivning
 • vippeteknikerens grundlæggende produktlære og kendskab
 • vippeteknikerens mærkespecifikke produktlære og kendskab
 • professionel brug af teknologier og begreber indenfor faget
 • vippepleje og kundevejledning
 • design og udvælgelse af Lash Extension Looks
 • metoder til applicering af kunstige vipper på naturhår – også kaldet Lash Extensions
 • korrekt applicering af kunstige vipper i en Lash Extension behandling og betydningen af et veludført arbejde
 • korrekt aftagning af Lash Extensions og betydningen af et veludført arbejde

Læringsudbytte fordelt på færdigheder

Den studerende har færdigheder til at:

 • anvende relevante metoder til at påsætte Single Lash Ekstensions
 • anvende relevante metoder til at påsætte Volume Lash Ekstensions
 • anvende relevante metoder til at påsætte Hybrid Lash Extensions
 • vurdere hvilken Lash Extension behandling der er relevant og realistisk for den enkelte kunde
 • formidle relevant viden til kunden om pleje og håndtering af vipperne efter behandling.
 • anvende relevante metoder til at designe relevante Lash Extensions
 • kan anvende relevante metoder til at fjerne vippe extensions korrekt

Læringsudbytte fordelt på kompetencer

Den studerende har kompetencer til at:

 • håndtere forskellige kundetyper, med forskellige behov og forudsætninger
 • indgå i et kliniksamarbejde omkring skønhedsbehandlinger på tværs af fagligheder
 • tilrettelægge egen arbejdsgang selvstændigt og flydende
 • varetage kvalitetssikring og udvikling indenfor egne faglige færdigheder
 • tage klinisk lederskab i forbindelse med behandlingen, således at kunden får en oplevelse af både at blive inkluderet og at blive taget hånd om.

Vippe extension teknikkerne

Klik på nedenstående lektionsplan for at se de overordnede læringsindhold.

 • Læren on vippernes anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Læren om kontraindikationer for Lash Extensions
 • Læren om arbejdsmiljø, arbejdstilsyn og arbejdsmiljølovgivning
 • Læren om produkter og remedier
 • Læren om basal vippepleje
 • Læren om design og udvælgelse af Lash Extension Look
 • Læren om applicering af smukke Lash Extensions
 • Læren om korrekt aftagning af Lash Extensions
 • Praktiske øvelser
 • Reflektionsopgaver
 • Praktisk eksamen i Lash Extension (online eksamen)

Lær hurtigt at lave vippe extensions

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig, der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. Du lærer at mestre single lashes, og hvordan du kan bruge disse til både at give fylde og forlængelse, samt skabe meget smukke holdbare øjenvipper.

Vores dygtige og erfarne instruktører giver dig indblik i alle faser af påsætning og aftagning, og når du forlader kurset i vippe extension, kan du alle teknikker til at påsætte vipper hurtigt, præcist og professionelt.

Populært med vippe extensions

Det er lige nu meget populært, at få lavet sine øjenvipper længere og fyldigere med professionelle vippe extensions. Dette populære kursus i professionel vippe extensions gør dig hurtigt i stand til at udbyde denne populære behandling, samt at kunne profilere dig som Vippetekniker.

Uddannelse til Vippetekniker

Med en uddannelse til vippetekniker lærer du både single lash og volume lash, og kan mestre både en hel påsætning for et mere dramatisk udseende, eller du kan med en halv påsætning lave et mere naturligt look. Med en halv påsætning forlænges øjenvipperne diskret, og giver en flot fylde til kundens egne øjenvipper.

Med vippe extensions af højeste kvalitet som vores, får kunden langtidsholdbare øjenvipper med naturligt look, der både føles og ser ud som sine egne. Med flotte vippe extensions er kunden også fri for ethvert besvær med fx mascara eller kunstige vipper.

Med en uddannelse til vippeteknikker kan du udvide dit behandlingssortiment og tilbyde flotte langtidsholdbare vippebehandlinger, som hver især er specialt tilpasset til den enkelte kunde, hvad enten de ønsker forlængelse, volume, dramatisk eller naturligt look.

Studiestart på vippe extension

Du kan starte på kurset i vippeextension hver dag.

Varighed på vippe extension uddannelsen

Uddannelsen til vippetekniker udgør i alt 42,3 lektioner af 45 minutter, hvor de 21,3 lektioner er praksis og de 21 lektioner er teori.

Du kan tage din vippeteknikeruddannelse lige så hurtigt du har mulighed for det indenfor din givne adgang.

Den gennemsnitlige studietid er 1-2 uger, sideløbende med at passe sit arbejde.

98% af alle Innowells studerende tager online uddannelser sideløbende med at passe fuldtidsjob.

Studieadgang

Du har studieadgang, til at gennemføre din vippeteknikeruddannelse, i 6 måneder. Den lange studieadgang giver dig tryghed, tid og ro til fordybelse i dit spændende fag. Endvidere giver det dig også gode muligheder for at kunne varetage et fuldtidsjob, familie, sygdom m.m. undervejs, samt at du dermed også kan tage uddannelsen inden for den givne adgang i dit tempo.

Pensum til vippetekniker uddannelse

Pensum til vippe tekniker uddannelsen er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger m.m.

Pris og udgifter på vippe extension kurset

Prisen på uddannelsen til vippetekniker kan både købes som en engangsbetaling, eller som en rentefri ratebetaling helt ned til kun 178 kr. pr. måned gennem SparXpress.

Øvrige udgifter

Når du skal lave vippe extension behandlinger hjemme, skal du benytte dit Lash extension elevkit fra Thuya til øvehandlinger og eksamen. Bemærk, at det ikke er muligt at gå til eksamen eller få et Thuya uddannelsesbevis/diplom med andre produktmærker.

Dit elevkit hedder vippetekniker produktpakke, og koster engros ca. 1.500 kr.

For at du kan købe dit elevkit til den attraktive engrospris på ca. 1.500 kr. skal du have et forhandlerlogin hos Danbeauty.dk. Alle Innowells studerende kan købe varer hos Danbeauty til engrospriser. Du kan læse mere her omkring hvordan du opnår et forhandlerlogin: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

vippetekniker produktpakke indeholder alle de Thuya specialprodukter, du skal bruge i både din undervisning og til at øve videre hjemme, så du straks kan gå i gang med at udbyde de indbringende behandlinger.

Eyelash Extension Kit er et komplet sæt, der indeholder specialværktøjer og produkter til ca. 25 behandlinger.

Optagelseskrav til kursus i vippe extension

Kurset i vippe extensions er for alle interesserede, og vi tager udgangspunkt i, at du ikke har forudgående kendskab til Lash Extension, så alle kan være med og opnå et godt læringsudbytte. Bemærk dog, at uddannelsen forudsætter et tilkøb i form af et Thuya Lash Extension Kit hos Danbeauty.dk for at kunne deltage og gennemføre uddannelsen til Vippetekniker, læs evt. mere om dette under afsnittet om økonomi.

Anmeldelser

37 anmeldelser af Vippetekniker

 1. Barbara Berg Joensen

  Det teoretiske studie var let at forstå og læse. Det er selvfølgeligt lidt svært i begyndelsen af den praktiske del. Øvelse gør mester. Feedback og vejledningen fra læreren var mega gode og hjalp meget i den praktiske del. Jeg skal til at åbne min egnet klinik, og derfor kommer jeg til at bruge min nye viden hele tiden. Super god uddannelse, med relevante og brugbare feedback og vejledninger.

 2. Stine Bang Hviid

  Jeg synes det var en fin feedback som jeg relevant kunne anvende i mit næste sæt/aflevering. Der ud over synes jeg opgaverne var forståelige og nemme at gå til.

 3. Michelle Hansen

  Super god feedback på afleveringer. Hurtig svartid og godt uddybet. Rigtig godt kursus, materialet er forholdsvis let at tilgå, hurtig svar fra underviser. Fuldt ud tilfreds og et stort plus er at det er så flexibelt.

 4. Sylvia Ingadottir

  Jeg har vurderet det til svært fordi det er det bare lidt, man laver ikke et perfekt sæt vipper fra første gang. Der er rigtig mange ting der skal øves mange gange og så er øjne og vipper meget forskellige fra person til person. Rigtig fint kursus.

 5. Isabella Hvistendahl Iversen

  Super fint kursus. Lidt svære spørgsmål nogen steder. Synes det er super behagelige lærer med gode kommentarer og altid søde.

 6. Anette Holm Zimmer

  Fin sværhedsgrad. Jeg synes ikke det skal være anderledes. I starten var det svært at have i hænderne. Men nu kan jeg se efter en del gange at det bliver nemmere og nemmere. Jeg synes at de svar jeg fik, var svar jeg kunne bruge til noget og reflekterer over ved de andre opgaver. Tak for en god oplevelse og god feedback! Jeg kommer højest sandsynligt tilbage for udvidelse af mine egne kompetencer!

 7. Marieta Kakacheva

  Undervisningsmaterialet er forberedt sådan at alle kan forstå det. Meget struktureret. Jeg var i starten meget skeptisk hvordan man kan gå i gang med de praktiske opgaver når man sidder derhjemme og har ikke fået vist det face to face. Men de videoer som er lagt i undervisningsmaterialet viser meget præcis trin efter trin hvad skal man gøre. Jeg var rigtig glad for det. Det er dejligt at kunne tage kurset i mit ejet tempo. Som enlig forsøger har man ikke rigtig tid for at være fysisk til sted. Så det er dejlig mulighed at lære nye kompetencer mens man sidder derhjemme. Jeg er meget glad at jeg har besluttet at tage kurset hos Innowell. Det er dejligt at man er ikke tidspresset, og man kan lave sin studie når det passer i ens liv. Dejligt at have alle de undervisere og studievejledere som bakker op.

 8. Julie Madsen

  Lidt svært at skulle øve sig uden en lærer ved ens side, men følte mig helt sikker på hvad jeg lavede, grundet den gode guide i alt. Super flinke at snakke/skrive med. Fint kursus for os der godt kan lide at tage det step by step i eget tempo.

 9. Shahidah Musa

  Jeg synes det har været nemt at lære, da jeg selv elsker, at selvstudere. I starten var det selvfølgelig udfordrende, men lige så snart jeg er begyndt med at øve, føler jeg kun jeg bliver bedre og bedre. Jeg synes det har været fremragende.
  Jeg forventer at bruge det i min fritid til at øve på mine familie og venner, så jeg senere henne i livet kan åbne min egen lash virksomhed. Det har været meget fint, at være hos innowell.

 10. Mia Mauritzen

  er super glad for mit valg af kursus hos jer, har lært alt jeg skulle bruge til mit kursus som vippetekniker, jeg har fået den hjælp jeg har haft brug for og ellers bare været glad. tak for et godt kursus.

 11. Sofie Hedegaard kristensen

  Syntes det har været nemt at gå til. Jeg syntes jeg har fået god feedback. Syntes det har været rigtigt godt og lærerigt.

 12. Shanique Brivett

  Jeg synes, det var svært at læse om, hvordan man laver vipperne og lære ting om håret, fordi der var så meget at vide, men det var interessant. At gøre surringen var så hårdt, men jo mere jeg prøvede det, jo lettere blev det. Jeg synes det er fantastisk. Jeg elsker virkelig denne måde at lære på. I gjorde det godt med hver eneste detalje i lektionen.

 13. Pernille Holst

  Jeg syntes lærerne har været super søde og hjælpsomme. Jeg har intet dårligt at sige og det er helt sikkert noget jeg vil anbefale andre.

 14. Jennifer Chu

  Jeg har hos Innowell taget mit vippe extension kursus, og jeg er dybt overrasket over, hvor fleksibelt der er at tage kurser hos Innowell, imens jeg studerer sygepleje ved siden af. Personalet er super flinke, og der er hurtig svar tilbage fra både lærer og studievejleder. Jeg kan kun anbefale kurserne ved Innowell, og kan ikke vente med at tage flere kurser hus jer!

 15. Jenny Danielsson

  Jeg synes at sværhedsgraden var fin. Jeg er uddannet lægesekretær og har i forvejen kendskab til anatomi. Der var svært i starten, indtil man kom ind i nogen rutiner. Jeg ønsker med tiden, at blive selvstændig. I øjeblikket vil det være en hobby som jeg vil udføre på venner og familie. Jeg synes at jeg har fået en god feedback og har kunne bruge det til rigtig meget, da der har været råd og vejledning. Rigtig fin måde at tage et kursus i sit eget tempo. Kan kun give ros. Der har været hurtig feedback på mine opgaver og underviser virker til at være meget engageret og professionel.

 16. Susi a Borg

  Jeg er glad for at kunne tage dette online kursus. Og dette har været lærerigt, givende og spændende. Jeg fik god vejledning og feedback 😊

 17. Maja Kølle

  Fra start af var jeg lidt skeptisk over at skulle tage det her kursus online. Men jeg kontaktede innowell og blev mødt af en super super sød dame, der satte mig ind i, hvordan det fungerer, og hvad man får ud af det. Jeg blev budt velkommen, og satte mig for at købe kurset om aften.
  Jeg synes det har været meget prisvenligt, i forhold til andre steder man kunne tage dette kursus.
  Det var mega fedt, at det hele var online, og at man havde god tid til at tage det, så man ikke blev stresset over at skulle færdiggøre det. Selvom det er en uddannelse, og jeg normalt bliver stresset over bare at høre det ord, så har det gjort det super overskueligt, at man kan læse og praktiserer i hvilket tempo man ønsker.
  Virkelig konstruktiv feedback man får af Karin. Både ting man gør godt, men også hvad man skal øve sig til. Jeg er super glad for at jeg har taget mit kursus hos Innowell.

 18. Alina Mikkelsen

  Da jeg er udannet sosu assistent kender jeg til hårets struktur samt opbygning samt til arbejdes stillinger og hygiejne så dette var nemt for mig. Det har været lidt svært den praktiske del til man har fundet ud af en teknik man kan bruge efterfølgende bliver det nemmere hen af vejen. Dejlig positiv over kurset og virkelig dejlig med så hurtig feedback. Det var fantastisk godt den måde jeg fik fedback på. Det gjort at man ikke mister modet og bliver ved at holde humør oppe.

 19. Sandra Wollesen

  Jeg synes ikke som sådan at det var svært, for det var meget godt forklaret, og hvis man havde spørgsmål, kunne man nemt få hjælp. Det var lidt svært i starten at finde ud af hvordan man lige gjorde, men man opbyggede hurtigt en rutine. Jeg elsker at det er så nemt at tilgå, jeg synes hjemmesiden er nem at finde rundt i. Det gik over alle forventninger! Jeg synes at det har været rigtig rart at kunne arbejde ved siden af mit studie, uden nogen stress.

 20. Rikke Gøhns

  Meget brugervenlig! Hurtig og gode råd og vejledning. Jeg kan godt mærke efter at have øve på forskellige øve modeller at der faktisk er stor forskel på hvor nemt/svært det er at lave vipper afhængig af personens vipper. de kan være meget forskellige fra hinaden. Men hvis jeg har haft spørgsmål har jeg hurtigt fået råd og vejledning. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem, og har kun godt at sige.

 21. Katrine Jørgensen

  Det var meget passende og let at overskue det materiale som blev brugt til teori og man kunne lidt selv være med til at bestemme hvor svært de øvesæt man skulle lave, skulle være. Det kunne ikke have været bedre!

 22. Malene Bøgild

 23. Jennifer Chu

  At påføre vipper er jo en teknik man lige skal lære, men øvelse gør mester. Derfor synes jeg at det er dejligt at man som studerende hos Innowell kan være fleksibel, selvom man uddanner sig ved siden af. Der er frit spil til at jeg kan øve mig på mine fridage, og samtidig med får jeg også en god, og direkte bedømmelse fra underviseren. Jeg kan godt lide at der bliver lagt vægt på, at der også bliver rost for de positive ting, samtidig med at man får at vide hvad der kan gøres bedre. På den måde holder man stadig motivationen, og man får også mest ud af sin læringsproces. At påføre vipper kan være meget svært i starten, og det tager også sin tid, men med rutine og øvelse bliver man kun bedre.

 24. Lorena Gatu

 25. Josefine Frederiksen

  Jeg synes mængden af læsestof var meget overskuelig og rigtig hjælpsom, så det var rigtig rart! Det har været meget nemt tilgængeligt det hele, og det har helt klart betydet at man nemmere har kunnet overskue de opgaver man skulle løse. Jeg synes som sådan ikke at det var vildt svært, men det betyder selvfølgelig noget at man ikke bare kan spørge vejleder face-to-face hvis man er i tvivl om noget. Det synes jeg ikke har været et stort problem, for den feedback jeg har fået har været hjælpsom og detaljeret.

 26. Michelle Hansen

  Super godt kursus, med super sød lærer og studiekammerater. En anbefaling herfra

 27. Annette Bouet

  Min nye viden skal bruges i mit erhverv, hvor jeg vil udvide behandlingssortimentet i min virksomhed

 28. Kajinthiny Sri-Kumaran

  Det har været spændende og var rigtig godt at få det i hænderne. Vil starte min egen klinik i fremtiden når jeg er blevet bedre og fået øvet godt på familie og veninder.

 29. Mette Renberg

 30. Ida Gjesse

  Man skal lige vænne sig til, at have værktøjerne i hånden, men så snart man fanger teknikken, er det super overskueligt. Og der har været god hjælp. Super vejledning, og man kan altid få hjælp. Både til det teoretiske og praktiske. Jeg synes faglærer var super sød og var virkelig god til at få en til at føle sig tilpas.

 31. Julie Birk

  Vil gerne starte min egen skønheds salon.

 32. Annesofie Christensen

 33. Lena Aarslev-Nielsen

  God undervisning, særlig glad for video materialet.

 34. Soffy Przemyslak

  Tak for et fedt forløb. Vi ses igen.

 35. Laura Aaen Hansen

 36. Marianne Mindedahl Werner

  Tak for god læring 😊

 37. Anne Julie Holmgaard

  Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

42,3

ECTS Point

1,6

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis