Vippe Extension

DKK 4.995

DKK 4.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
248 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 248 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.931 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Middel
Lektioner: 29 ECTS: 1,1
1 seminardag
Uddannelsesbevis

Vippe Extension Kursus

Bliv hurtig en dygtig vippetekniker med dette meget populære kursus i vippe extension, hvor du læser teorien hjemme og kun behøver 1 dag på vippeseminar.

På vores kursus i vippe extension lærer du både principperne til single lash og volume lash. Læs mere om læringsindholdet herunder.

Vippetekniker kursus opbygning

Kursus i vippe extension indeholder både teori og praksis. Først skal teorien læses, og dette foregår som et fjernstudie ved at læse relevant teori i dit online klasseværelse. I dit online klasseværelse er det angivet præcist hvad du skal læse, og i klasseværelset findes også øvrigt supplerende pensum. Teorien afsluttes med en lille test i din teoretiske paratviden, som du tager hjemme og via din computer. Testen tager 20 min.

Derefter skal man på skole til den praktiske undervisning, der foregår som et dagskursus fra kl. 8.15-16.15. Efter undervisning på skolen skal du påregne, at øve dine nye teknikker hjemme til dit arbejdstempo er blivere hurtigere, og du føler dig klar til at udbyde vippe extension professionelt, og det kan derfor være en god idé, at organisere min. 4 personer til at øve vippe extension straks efter din undervisning på kosmetologskolen.

Teorien skal være gennemført, inden man kommer på skole, da man ellers ingen forudsætninger har for at følge med på det intensive dagskursus/ vippeseminar.

Vippetekniker uddannelse

Efter dagskurset på kosmetologskolen får du tilsendt et internationalt Thuya Diplom med titlen Lash Extension Technician (vippetekniker). Uddannelsesbeviset kan du printe ud og sætte i flot ramme og hænge op i din klinik. Du kan også uploade uddannelsesbeviset til din hjemmeside, så du dermed verificere din vippeteknikeruddannelse, eller du kan bruge det til jobsøgning som vedhæftning i en mail osv.

Se Pernille & Ditte fortælle om vippe extension kurset

Læringsudbytte ved uddannelse til Vippetekniker

Med en uddannelse til vippetekniker lærer du:

 • at påsætte single lash
 • at opbygge volume lash
 • at mestre hel påsætning for et mere dramatisk udseende
 • at mestre en halv påsætning lave et mere naturligt look
 • at aftage vippe extensions korrekt

Vippe extension teknikkerne

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig, der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. Du lærer at mestre single lashes, og hvordan du kan bruge disse til både at give fylde og forlængelse, samt skabe meget smukke holdbare øjenvipper.

Vores dygtige og erfarne instruktører giver dig indblik i alle faser af påsætning og aftagning, og når du forlader kurset i vippeextension, kan du alle teknikker til at påsætte vipper hurtigt, præcist og professionelt. Klinik på nedenstående lektionsplan for at se de overordnede læringsindhold.

 • Basisviden om vipperne
 • Hårets opbygning
 • Forberedelse til vippe extension behandling
 • Påsætning af vipper
 • Bonding
 • Farve
 • Kontraindikationer
 • Valg af vippelængde
 • Valg af lim
 • Briller/linser
 • Introduktion til vippe extension behandling (klargøring, afrensning, beskyttelse af øjenomgivelser, pincetter, påføring, hærdning, afslutning)
 • kundevejledning
 • aftagning

Teorien afsluttes med en lille test i din teoretiske paratviden, som du tager hjemme og via din computer. Testen tager 20 min.

På seminadagen skal du lære at benytte din teoretiske viden i praksis, og seminadagen byder på:

 • produkt og remedielære i praksis
 • se behandlingsteknikker
 • se aftagningsteknikker
 • øve påsætning og aftagning af vipper i praksis
 • arbejdsstillinger og lys

Efter undervisning på skolen skal du påregne, at øve dine nye teknikker hjemme til du føler dig klar til at udbyde vippe extension professionelt, og det kan derfor være en god idé, at organisere modeller til at øve vippe extension straks efter din undervisning på kosmetologskolen. Således vedligeholder og udvikler du dine nye vippetekniske færdigheder bedst.

Lær hurtigt at lave vippe extensions

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig, der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. Du lærer at mestre single lashes, og hvordan du kan bruge disse til både at give fylde og forlængelse, samt skabe meget smukke holdbare øjenvipper.

Vores dygtige og erfarne instruktører giver dig indblik i alle faser af påsætning og aftagning, og når du forlader kurset i vippe extension, kan du alle teknikker til at påsætte vipper hurtigt, præcist og professionelt.

Populært med vippe extensions

Det er lige nu meget populært, at få lavet sine øjenvipper længere og fyldigere med professionelle vippe extensions. Dette populære kursus i professionel vippe extensions gør dig hurtigt i stand til at udbyde denne populære behandling, samt at kunne profilere dig som Vippetekniker.

Uddannelse til Vippetekniker

Med en uddannelse til vippetekniker lærer du både single lash og volume lash, og kan mestre både en hel påsætning for et mere dramatisk udseende, eller du kan med en halv påsætning lave et mere naturligt look. Med en halv påsætning forlænges øjenvipperne diskret, og giver en flot fylde til kundens egne øjenvipper.

Med vippe extensions af højeste kvalitet som vores, får kunden langtidsholdbare øjenvipper med naturligt look, der både føles og ser ud som sine egne. Med flotte vippe extensions er kunden også fri for ethvert besvær med fx mascara eller kunstige vipper.

Med en uddannelse til vippeteknikker kan du udvide dit behandlingssortiment og tilbyde flotte langtidsholdbare vippebehandlinger, som hver især er specialt tilpasset til den enkelte kunde, hvad enten de ønsker forlængelse, volume, dramatisk eller naturligt look.

Studiestart på vippe extension

Du kan starte på kurset hver dag, da du starter med et teoriforløb som du læser hjemme. Når du har gennemført dit teoriforløb, så er du klar til din tilstedeværelsesundervisning i vippeteknik der afvikles som et seminar på vores kosmetologskole. Vores seminar udbydes hvert kvartal, og du tilmelder dig det seminar der passer dig bedst indenfor din givne studieadgang.

Følgende datoer for seminar udbydes for skoleåret 2021-22

 • d. 19. august 2021
 • d. 2. december 2021
 • d. 21. april 2022

På vippeseminar skal du have undervisning fra kl. 8.15-16.15. Du kan læse meget mere om hvordan du tilmelder dig dit vippeseminar, kriterier for tilmelding m.m. her: Skolen og tilmelding til tilstedeværelsesundervisning.

Varighed på vippe extension uddannelsen

Uddannelsen til vippetekniker udgør 29 lektioner af 45 minutter, og tager i gennemsnit 1 uge. Du har 6 måneders studieadgang til at gennemføre din teori og praksis, hvilket giver dig gode muligheder for også at kunne varetage et fuldtidsjob sideløbende med at tage uddannelse til vippetekniker.

Pensum til vippetekniker uddannelse

Pensum til vippe tekniker uddannelsen er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger m.m.

I klasseværelset findes frivillige opgaver som tager udgangspunkt i bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard.

Pris og udgifter på vippe extension kurset

Prisen på uddannelsen til vippetekniker kan både købes som en engangsbetaling, eller som en rentefri ratebetaling helt ned til kun 178 kr. pr. måned gennem SparXpress.

Øvrige udgifter

Når du skal lave vippe extension behandlinger på skolen, skal du medbringe dit Lash extension elevkit fra Thuya. Hos Innowell arbejder vi med Thuyas produkter, og for at sikre du kan få den rette hjælp og vejledning i produkterne, er det derfor vigtigt at du benytter disse. Thuya Lash Extension elevkit købes direkte hos Danbeauty og medbringes på seminardagen. Alternativt kan du få leveret dit elevkit til Innowell (danbeauty ligger kun 300 m fra skolen), så det ligger klar til når du kommer på seminar, og du risikerer således ikke at glemme det eller lign., så du ikke kan modtage din undervisning.

Dit elevkit hedder Thuya Eyelash Extension Sæt, og koster engros ca. 1.300 kr. For at du kan købe dit elevkit til den attraktive engrospris (forhandlerpris) skal du have et forhandlerlogin hos Danbeauty.dk. Alle Innowells studerende kan købe varer hos Danbeauty til engrospriser. Du kan læse mere her omkring hvordan du opnår et forhandlerlogin: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Thuya Lash Extension elevkit indeholder alle de Thuya specialprodukter, du skal bruge i både din undervisning og til at øve videre hjemme, så du straks kan gå i gang med at udbyde de indbringende behandlinger.

Indhold i Thuya Eyelash Extension Kit

Eyelash Extension Kit er et komplet sæt, der indeholder specialværktøjer og produkter til ca. 25 behandlinger.

Krav til opstart på uddannelse

Kurset i vippe extensions er for alle interesserede, og vi tager udgangspunkt i, at du ikke har forudgående kendskab til kurset, og derfor er det muligt for at alle kan deltage og opnå et godt udbytte af kurset.

Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit, 

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejledning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

 

Underviser

Annette Bouet
Underviser i vippeteknik og negleteknik.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.9
DKK 4.995
10 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
9
Stjerner 4
1
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Michelle Hansen

  5 ud af 5

  Super godt kursus, med super sød lærer og studiekammerater. En anbefaling herfra

 • Annette Bouet

  5 ud af 5

  Min nye viden skal bruges i mit erhverv, hvor jeg vil udvide behandlingssortimentet i min virksomhed

 • Kajinthiny Sri-Kumaran

  5 ud af 5

  Det har været spændende og var rigtig godt at få det i hænderne. Vil starte min egen klinik i fremtiden når jeg er blevet bedre og fået øvet godt på familie og veninder.

 • Mette Renberg

  5 ud af 5

 • Ida Gjesse

  5 ud af 5

  Man skal lige vænne sig til, at have værktøjerne i hånden, men så snart man fanger teknikken, er det super overskueligt. Og der har været god hjælp. Super vejledning, og man kan altid få hjælp. Både til det teoretiske og praktiske. Jeg synes faglærer var super sød og var virkelig god til at få en til at føle sig tilpas.

 • Julie Birk

  5 ud af 5

  Vil gerne starte min egen skønheds salon.

 • Annesofie Christensen

  5 ud af 5

 • Lena Aarslev-Nielsen

  4 ud af 5

  God undervisning, særlig glad for video materialet.

 • Soffy Przemyslak

  Tak for et fedt forløb. Vi ses igen.

 • Laura Aaen Hansen

  5 ud af 5

 • Marianne Mindedahl Werner

  5 ud af 5

  Tak for god læring 😊

 • Anne Julie Holmgaard

  Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.

Tilføj en anmeldelse