Studerende øver Brow Lamination, Brow Lift, Brow Tint, farvning og Brow Filler BTX på brow stylist uddannelsen
(19 kundeanmeldelser)

Brow Stylist

Anmelderrost online diplom uddannelse til Certificeret Brow Stylist. Lær de mest efterspurgte brynbehandlinger, som fx Brow Lift, Brow Lamination, Farvning af bryn, Retning af bryn, Brow Filler (BTX) m.m., og kom straks i gang med at udbyde de eftertragtede brynbehandlinger.

kr. 2.995

Ratebetalings muligheder

Brow stylist uddannelse

Bliv hurtigt uddannet til Brow Stylist på e-læring. Brow stylist er en 4i1 uddannelse, hvor du både lærer at mestre Brow Lift, Brow Lamination, farvning af bryn, retning af bryn, brow filler (btx) m.m.

Du læser teori og praksis hjemme, og får efter gennemført studie et diplom fra det verdenskendte firma Thuya International.

Undervisningsformen e-læring i Brow Stylist uddannelsen

Kursus i brow styling foregår 100% online, hvor du kan logge ind på dit studie 24 timer i døgnet i 6 mdr. Du er således ikke afhængig af at følge undervisningen i brow styling på bestemte tidspunkter.

Når du logger dig ind på dit kursus i brow lamination, brow lifting, farvning og retning af bryn vil du kunne se din læreplan. I din læreplan vil der fremgå, hvad du skal læse, hvilke opgaver du skal løse, hvilke behandlinger du skal øve osv., så du præcist ved, hvad du skal gennemgå inden for din givne studieadgang.

Studieformen e-læring gør, at du kan tage uddannelsen til brow stylist, uden at skulle tage fri fra dit arbejde, og at du vil kunne tage uddannelsen hurtigt.

Internationalt diplom

Når du har gennemført dit teori og praksis, vil du modtage et internationalt diplom fra Thuya International, som er et af verdens største og markedsledende firmaer indenfor kvalitetsprodukter til vipper, bryn, negle , hænder og fødder m.m.

Dine kompetencer som Brow Stylist

En Brow Stylist er ekspert i at style kundernes øjenbryn, så de får et smukt og holdbart udtryk, tilpasset til den enkelte kunde.

En Brow Stylist kan udbyde følgende:

 • Brow Lift / Brow lamination, som tilpasser de naturlige brynårs form og retning
 • Brow Filler med botox effekt, som både kan udbydes som filler-behandling, eller udbydes i kombination med brow lift, og hvor brynhårene får volume, pleje, næring, fugt m.m.
 • Brow Tint, også kaldet farvning, som du igen kan tilbyde både som enkeltbehandling eller i kombination med Brow lift / lamination, Brow Filler og/eller ret af bryn.
 • Retning af bryn (Brow sculpting), hvor brynenes form tilrettes og tilpasses ansigtets konturer og kunden ønsker
 • Vejledning omkring brynpleje og produktvejledning

Behandlingerne udbydes ofte fra 400-800 kr., hvor rabatordninger eller klippekort er efterspurgte i forbindelse med disse behandlinger.

Brow Styling gør det super nemt for kunderne at have flotte og fyldige bryn, helt uden at pleje dem dagligt, og derfor vender kunderne tilbage igen og igen.

Uddannelsesindhold i teori/og eller praksis

Uddannelsen til Brow Stylist er en komplet uddannelse, indeholdende læring i forskellige brow behandlingsformer, diplom fra Thuya International, og hvor dit købte elevkit indeholder materialer til rigtig mange behandlinger. Tilbyd evt. elevbehandlinger under din uddannelse, og tjen penge, mens du gennemfører din Brow Stylist uddannelse.

Overordnede læringselementer i uddannelsen til Brow Stylist:

 • Hårets opbygning og struktur
 • Hårtype, sundt hår, problem og løsning
 • Hud og hårkomplikationer
 • Kontraindikationer
 • Brow lamination
 • Farvning af bryn
 • Brow filler
 • Pleje af bryn
 • Herre bryn
 • Produktlære

Målgruppe til brow stylist uddannelsen

Uddannelsen til brow stylist, hvor du både bliver uddannet i brow lift, retning af bryn, farve og brow filler btx, henvender sig til alle med interesse i faget. Det kan både være dig, der er helt uuddannet, men det kan også være kosmetologen, kosmetikeren, negleteknikere m.m., som gerne vil lære faget hurtigt, for at kunne udbyde browbehandlinger professionelt.

Videreuddannelse

Innowell tilbyder også en online 4i1 uddannelse til Lash Stylist, hvor du også her hurtigt lærer at mestre øjenvipperne professionelt. I vores Lash Stylist uddannelse vil du lære at mestre lash lift, lash perming, farve og lash filler med botox-effekt m.m.

Med uddannelserne til både Lash Stylist og Brow Stylist vil du både kunne sammensætte spændende behandlingskombinationer, og du vil kunne sælge flere behandlinger og produkter, som skaber et højt gensalg og kundesegment.

Brow Stylister er ofte også interesseret i vores kursus i vippeextension, samt online kosmetologuddannelser og hudterapeutuddannelser, hvor du kun skal på skole i 2-6 dage, og hvor resten er e-læring. Disse uddannelser kan du læse mere om her:

Opstart og varighed af brow stylist uddannelse

Du kan tilmelde dig Brow Stylist uddannelsen hver dag, og du kan gennemføre uddannelsen på ca. 4 dage, eller lige så hurtigt du har mulighed for det.

Du skal have gennemført dit teori og praksis hjemme inden for din studieadgang på 6 mdr., for at kunne opnå et uddannelsesbevis som Brow Stylist.

Pensum til Brow Stylist uddannelse

Pensum til Brow Stylist uddannelsen er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger m.m.

Pris og materialer

Brow Stylist uddannelsen koster pt kun 2.995,- + Thuya Brow Stylist elevkit (specialprodukter) til ca 1.300,- engros.

Bemærk at Thuya Brow Stylist elevkit skal købes direkte hos Danbeauty, og at du som elev hos Innowell kan handle produkter til engrospriser. Thuya Brow Stylist elevkit indeholder alle de Thuya specialprodukter, du skal bruge, således du let kan komme videre med din uddannelse til Brow stylist.

Øvrige basisremedier indgår ikke i brow stylist uddannelsen, da vi har erfaret, at mange allerede har flere af disse materialer som fx vatrondeller, håndklæder, pandebånd, dappenglas/lille glasskål m.m., og derfor heller ikke ønsker, at kurset skal være inkluderet et opstartssæt med materialer, som man måske allerede har tilgængelige i sin klinik eller hjemme. Kurset kan netop derfor også udbydes til denne særlige attraktive lave pris, selv om læringsudbyttet er så stort og hvor du lærer mange populære behandlinger.

Herunder findes vejledende en remedie- og materialeliste, der indeholder alt det, du minimum skal bruge i din uddannelse. Produkterne i listen herunder er specialprodukter, som du skal have tilgængelig, for at kunne gennemføre din Thuya Brow Stylist uddannelse, og for at kunne få et diplom fra Thuya International.

Krav til opstart på uddannelse

Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit.

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejledning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9-16.

Anmeldelser

19 anmeldelser af Brow Stylist

 1. Nadia Sønder

  Super godt og brugbart

 2. sahana saravanabavananthan

  Når først det sidder i hænderne, så er faktisk ret nemt.

 3. Ann Toft Bach

  online passer perfekt til mig og min familie

 4. Pia Sudergaard

  Godt kursus.

 5. Tea Sudergaard

  Et super godt kursus

 6. Rikke Kahr Østergaard

  Man skal lige vænne sig til at udføre en behandling på en anden, men efter et par gange kan jeg mærke det er lettere. Louise har været hurtig og god til at svare på mine spørgsmål undervejs. Synes det er meget fint og lige til.

 7. Cindy Bors

  Der har været enkelte ting som jeg har måtte øve mere end andet, men en god oplevelse. Intet at klage over. Det har været præcis som jeg håbede. God undervisning, lærerigt og spændende.

 8. Annemarie Brink

 9. Shanique Brivett

  Jeg synes ikke den var svært. Jeg er meget glad for at man kan tage den online og på min egen tid. Jeg synes i oplæring godt. I forklare alt så godt.

 10. Anonym

  Faglig dygtig personale som altid er hjælpsom, høflig og smilende i telefonen . Dejligt kursus som man kan gå til og fra på i 6 mdr. Ingen stress og jag.

 11. Monica Nordskov Stollberg

  Det har været et super informerende og lærerigt forløb. Super fine guides og forklaringer til behandlingerne, og dejligt med en god teoretisk viden inden man gik i gang med den praktiske del.

 12. Thuy Cekin

  Tusind tak til Karin.

 13. Ditte Poulsen

  Brugervenlighed er rigtig fin. Det er virkelig dejligt at kursus kan tages ved siden af andet arbejde.

 14. Maria Nadeem

  Det er et meget godt læringssted.

 15. Louise Dreisler

  Dejligt kursus – skønt forklaret med “hvis der skal farves gør du sådan efterfølgende…” “hvis ikke kan du…” “derudover kan du også vælge at…” Så er man ikke i tvivl om hvornår hvilke produkter skal bruges.

 16. Victoria Munk

 17. Rana Al Dalawi

 18. Susanne Skov

  Jeg syntes det har været en super god oplevelse – især fordi det er meget længe siden jeg har gået i skole. Det er let forståligt – både teorien og den praktiske del. Er super glad for jeres forskellige kurser og de altid hurtige og venlige tilbagemeldinger.

 19. Camilla Holm

  Synes det er et super forløb, man kan tage det i det tempo der passer til ens daglig dag. Det er super feedback man får og det gør at man ikke mister modet undervejs hvis man tænker det er lidt svært. Så tak for jer 🙂

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

22

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis