studerende undervises i lash lift, lash filler, lash permanent på lash stylist uddannelse
(26 kundeanmeldelser)

Lash Stylist

Anmelderrost online diplom uddannelse til Certificeret Lash Stylist. Lær de mest efterspurgte lash behandlinger som fx Lash Lift, Lash Permanent, Lash Filler, Farvning m.m., og kom straks i gang med at udbyde de eftertragtede behandlinger.

kr. 2.995

Ratebetalings muligheder

Bliv Certificeret Lash Stylist

Drømmer du om at forvandle din passion for lash behandlinger til en spændende karriere? – så tilbyder Innowell en anmelderrost online uddannelse til Lash Stylist, der udstyrer dig med en bred praksisrelevant viden, tekniske færdigheder og flere behandlingsmuligheder, der gør dig til en efterspurgt professionel Lash Stylist i branchen.

Med vores professionelt udarbejdede kursusprogram, vil du bl.a. kunne udbyde disse meget populære behandlinger:

 • Lash Lift (L-curve lift), der er et mere naturligt alternativ til Eyelash Extensions, hvor vipperne får et virkeligt flot og holdbart vippebuk med en flot L-kurve.
 • Lash Filler med botox effekt, som både kan udbydes som filler-behandling, eller udbydes i kombination med lash lift hvor vipperne får volume, pleje, næring, fugt m.m.
 • Lash Perming (C-curve lift), også kaldet permanet af vipper hvor vipperne permanentes med en lille curler og derfor får en rigtig flot C-kurve.
 • Lash Dye, også kaldet farvning som du kan tilbyde både som enkeltbehandling eller i kombination med Lash Perming, Lash Filler og/eller Lash Lift.
 • Lash Care, som er behandlingsmuligheder indenfor pleje af vipper.

Vores erfarne instruktører er dedikerede til at sikre, at du føler dig tryg og kompetent til at udføre denne række af professionelle vippebehandlinger, som både selvstændig eller i job som Lash Stylist/Vippe Stylist.

Hos Innowell lægger vi vægt på en online hands-on tilgang, der giver dig mulighed for at udvikle din tekniske dygtighed og kreativitet. Vores uddannelse i øjenvippestyling giver indsigt i en spændende verden fyldt med skønhedsinnovation.

Vores online Lash Stylist vippekursus er fleksibelt og tilrettelagt sådan, at den passer godt ind i en travl hverdag, hvilket gør det nemt for dig at forfølge dine drømme og nå dine professionelle mål, uden at skulle tage fri fra arbejde for at tage uddannelse.

Tilmeld dig vores 100% online vippeuddannelse i dag, køb dit elevkit, så er du i gang med at tage det første skridt til at blive en succesfuld Certificeret Lash Stylist.

Danmarksmester i Lash Lift anbefaler uddannelsen til Lash Stylist.

Undervisningsformen e-læring

Undervisningen foregår online, hvor du kan logge ind på dit studie 24 timer i døgnet i 6 mdr. Du er således ikke afhængig af at følge undervisningen på bestemte tidspunkter af dagen.

Når du logger dig ind på dit studie, kan du se din læreplan. I din læreplan vil det fremgå, hvad du skal læse, hvilke opgaver du skal løse, hvilke behandlinger du skal øve osv., så du præcist ved, hvad du skal gennemgå inden for din givne studieadgang.

Studieformen e-læring gør, at du kan tage uddannelsen til Lash Stylist, uden at skulle tage fri fra dit arbejde, og at du vil kunne tage uddannelsen hurtigt.

Internationalt diplom

Når du har gennemført dit teori og praksis, vil du modtage et internationalt diplom fra Thuya International, som er en af verdens største og førende producent indenfor kvalitetsprodukter til vipper, bryn, negle, hænder & fødder m.m.

Læringsudbyttet for uddannelsen til Lash Stylist

Herunder ser du det samlede læringsudbytte for uddannelsen til Lash Stylist.

Læringsudbytte fordelt på viden

Den studerende har viden om og forståelse for:

 • hårets anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • kontraindikationer for vippebehandlinger
 • relevante principper for god hygiejne
 • relevante produkter til anvendelse i forbindelse med vippestyling samt vippepleje
 • mærkespecifikke produkter til behandling og pleje af vipper
 • relevante teknikker og metoder til styling af vipper
 • effekten af vippe pleje

Læringsudbytte fordelt på færdigheder

Den studerende har færdigheder til at:

 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre professionel Lash Lift,
 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre professionel Lash Permanent behandling
 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre farvning af vipper i overensstemmelse med kundens ønsker og morfologi.
 • vurdere hvilken Lash Styling behandling eller sammensætning af behandlinger, der er relevant og realistisk for den enkelte kunde
 • formidle relevant viden til kunden om pleje, plejeprodukter og håndtering af vipperne efter behandling

Læringsudbytte fordelt på kompetencer

Den studerende har kompetencer til at:

 • håndtere forskellige kundetyper, med forskellige behov og forudsætninger
 • indgå i et kliniksamarbejde omkring skønhedsbehandlinger på tværs af  fagligheder
 • tilrettelægge egen arbejdsgang selvstændigt og flydende
 • varetage kvalitetssikring og udvikling indenfor vippestyling

lash lift på online kursus

Læringsindhold i teori/og eller praksis

Uddannelsen til Lash Stylist er en komplet uddannelse indeholdende læring i forskellige lash behandlingsformer.

Tilbyd evt. elevbehandlinger under din uddannelse, og tjen penge, mens du gennemfører din Lash Stylist uddannelse.

Overordnede læringselementer i uddannelsen til Lash Stylist:

 • Hårets opbygning og struktur
 • Hårtype, sundt hår, problem og løsning
 • Hud og hårkomplikationer
 • Kontraindikationer
 • Lash Lift
 • Lash Perming
 • Farvning
 • Lash Filler behandlinger
 • Pleje af vipper
 • Produktlære

Målgruppe til Lash Stylist uddannelsen

Uddannelsen til Lash Stylist er for dig, der har interesse i lash styling og skønhedsfag i øvrigt, kan tage ansvar for egen læring, og du vil gerne selv planlægge egen studietid.

Uddannelsen henvender sig både til dig, der er helt uuddannet, og til uddannede kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere m.m., som gerne vil tage online uddannelse.

Målgruppen for Lash Stylist uddannelsen hos Innowell er oftest personer, der ønsker at udvide deres behandlingstilbud inden for skønhedsbranchen, samt de som værdsætter fleksibiliteten i online uddannelse. Uddannelsen er tilrettelagt for de, der ønsker at lære både teoretisk viden og praktisk viden, og tilpasse uddannelsen til deres eksisterende arbejdsrutiner.

Kort sagt, er uddannelsen til Lash Stylist for alle med interesse i faget, og uddannelsen tager udgangspunkt i, at du ikke kender til lash styling, så alle kan være med.

Udforsk en verden af karrieremuligheder som certificeret Lash Stylist

At blive certificeret Lash Stylist åbner veje til en række spændende karrieremuligheder inden for skønhedsindustrien. Med dine færdigheder og viden om øjenvippebehandlinger og styling, kan du bl.a. forfølge en karriere som:

 1. Selvstændig Lash Stylist: Start din egen praksis og opbyg et loyalt kundesegment. Som selvstændig erhvervsdrivende har du friheden til at bestemme dine egne priser og arbejdstider, og med en uddannelse som Lash Stylist fra Innowell, kan du blive optaget i brancheforening Dansk Behandlerforbund.

 2. Ansat i en skønhedsklinik, frisørsalon eller spa: Arbejd sammen med et team af skønhedsprofessionelle i en etableret klinik, salon eller spa, hvor du kan udbyde vippebehandlinger som en del af deres udvalg af skønhedsbehandlinger.

 3. Freelance Lash Stylist: Tilbyd dine tjenester på freelance basis til lokale saloner, klinikker, spaer eller ved specielle begivenheder som bryllupper, fotoshoots, modeshows m.m.

 4. Instruktør eller træner: Med tilstrækkelig erfaring og ekspertise, kan du også vælge at undervise og vejlede kommende Lash Stylister, som fx instruktør på en skønhedsskole, kosmetologskole m.m.

 5. Salgsrepræsentant eller konsulent for vippeprodukter: Brug din indsigt og erfaring til at repræsentere eller anbefale kvalitetsprodukter og -mærker inden for vippeindustrien.

Ud over at tilbyde en direkte vej til en tilfredsstillende karriere, giver professionen som Lash Stylist dig også mulighed for at udforske din kreative side og hjælpe dine kunder med at føle sig selvsikre og smukke.

Uanset om du vælger at arbejde selvstændigt eller som en del af et team, er verdenen af øjenvippestyling fuld af muligheder for vækst, innovation og succes.

Videreuddannelse

Innowell tilbyder også en online 4i1 uddannelse til Brow Stylist, hvor du også her hurtigt lærer at mestre brynene professionelt. I vores Brow Stylist uddannelse vil du lære at mestre og udføre Brow Lamination, Retning, Brow Tint (farvning), Brow Filler m.m.

Med uddannelserne til både Brow Stylist og Lash Stylist vil du både kunne sammensætte spændende behandlingskombinationer, og du vil kunne sælge flere behandlinger og produkter, som skaber et højt gensalg og kundesegment.

Lash Stylister er ofte også interesseret i vores kursus i vippeextension, samt online kosmetologuddannelser og hudterapeutuddannelser, hvor du kun skal på skole i 2-4 dage, og hvor resten er e-læring. Disse uddannelser kan du læse mere om her:

Bemærk at vores uddannelse til Lash Stylist giver merit til vores uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut.

Uddannelsesstart og varighed

Du kan tilmelde dig Lash Stylist uddannelsen hver dag.

Når du har tilmeldt dig uddannelsen har du 6 måneders studieadgang til at gennemføre din uddannelse, og den gennemsnitlige studietid er kun ca. 4-6 dage, sideløbende at man ofte passer et job.

Du har adgang til dit studie hele døgnet rundt, og du er ikke afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunkter af døgnet, hvilket gør uddannelsen max fleksibel til enten at bruge god tid til fordybelse i uddannelsen, eller til at tage den hurtigt for evt. et hurtigt karriereskift.

Pensum til Lash Stylist uddannelse

Pensum til Lash Stylist uddannelsen er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke tilkøbe bogmateriale.

Pris og materialer

Da uddannelsen til Lash Stylist foregår 100% online skal du, ud over uddannelsesprisen, tilkøbe et Thuya-elevkit med dine professionelle øve- og eksamensprodukter, som du skal bruge for at kunne gennemføre diplomuddannelsen.

Dit Thuya Lash Stylist elevkit koster ca. 1.550,- engros.

Både din uddannelse til Lash Stylist hos Innowell, og dit Thuya Lash Stylist elevkit hos Danbeauty, kan evt. ratebetales.

Bemærk at dit Thuya Lash Stylist elevkit skal købes direkte hos Danbeauty.dk, og at du som elev hos Innowell kan handle produkter til engrospriser. For at kunne opnå adgang til køb af dit elevkit, skal du være tilmeldt lash stylist uddannelsen hos Innowell.

Thuya Lash Stylist elevkit indeholder de Thuya specialprodukter, du skal bruge under uddannelsen og til eksamen, så du let og hurtigt kan gennemføre uddannelsen online.

Professionelle fodplejeprodukter til “Regenerating Intensive Nourishing Feet Treatment”. Regenererende fodbehandling med bl.a. hyben, frugtsyre, granatæble m.m.

Professionelle fodplejeprodukter til Intensive Nourishing Luksus Fodpleje, nærende naturprodukter med bl.a. hyben, frugtsyre, granatæble m.m.

 • 1 Thuya Lotion clean and moisturise 225 ml
 • 1 Thuya Medium scrub with pomegranate seeds 100 ml
 • 1 Thuya Hand and foot mask regenerating 100 ml
 • 1 Thuya Hand and foot cream regenerating 250 ml

Professionelle fodplejeprodukter til Intensive Care Luksus Fodpleje, fugtgivende naturprodukter med bl.a. urea, shea butter, hyaluronsyre m.m.

 • 1 Thuya Lotion clean and moisturise 225 ml
 • 1 Thuya Strong scrub with brown sugar 100 ml
 • 1 Thuya Hands and foot mask hydrate 100 ml
 • 1 Thuya Foot cream hydrate 250 ml

Professionelle fodplejeprodukter til Klinisk Fodpleje

 • 1 Thuya Cuticle & Calluses softener 500 ml
 • 1 Thuya Oil instant Liss 75 ml
 • 1 Thuya Foot Cream 250 ml (urea)
 • 1 Thuya Foot Rescue 100 ml

Klik på dette link, for at gå direkte til køb af dit fodpleje elevkit: Fodplejer Produktpakke. Bemærk at du skal være logget ind med dit forhandler login for at kunne købe dit elevkit til engrospris. Estimeret engrospris 1550 kr. Hør mere hos Danbeauty.

Vejledende basisremedier til klinisk fodpleje

*Fodplejemaskine/sliber, fræserhoveder og neglebøjler er ikke inkluderet i dette vejledende remediekit, da indkøb af disse er en smagssag. Fodplejemaskiner kan fx købes lige fra 500,- brugt og helt op til 30.000,- fra ny, og der kan derfor være mange penge at sparer ved at købe brugt inventar.

Følg evt. overstående links for at købe remedierne enkeltvist, eller køb dette anbefalede basis remediekit: Fodplejer Remediepakke.

Bemærk at du skal være logget ind med dit forhandler login for at kunne købe dit elevkit til engrospris. Hvis du ikke er logget ind som forhandler vil der fremgå vejledende udsalgspriser/ B2C priser, så husk at logge ind som forhandler for at kunne se og købe varer til engrospriser.

Krav til opstart på uddannelse

Uddannelsen er en voksenuddannelse, hvilket betyder, at du skal være over 18 år for at kunne påbegynde uddannelsen til Lash Stylist.

Der findes ingen yderligere optagelseskrav til uddannelsen.

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

En “Lash Stylist” kan både være en professionel, der specialiserer sig i at påføre, forme og vedligeholde kunstige øjenvipper, og/eller det kan være en professionel, der specialiserer sig i div. andre typer øjenvippebehandlinger, som fx lash lift, lash filler, permanent af vipper, farvning m.m.

En Lash Stylist´s specialekompetencer kan derfor både være bred, hvor specialisten behersker mange typer vippebehandlinger, men kan også være afgrænset til kun at kunne beherske få behandlinger.

En lash stylist er ikke en beskyttet titel, og derfor ses uddannelsen også med stor variation. 

En Lash Stylist´s kompetenceområde er ofte inden for dette felt: 

 1. Single-lash extensions: Her påføres enkelte kunstige øjenvipper på en naturlig øjenvippe for at give længde og fylde.

 2. Volume lashes: Dette refererer til teknikken, hvor flere lette øjenvippeforlængelser bliver bundet sammen og sat på en enkelt naturlig øjenvippe. Dette giver et mere fyldigt og voluminøst look.

 3. Lash lifts: Dette er en procedure, hvor de naturlige øjenvipper bliver “løftet” og formet, så de ser længere og mere buede ud. Resultatet kan holde i flere uger.

 4. Tinting: Farvning af øjenvipperne for at styrke den naturlige farve eller lave et farveskift.

En god Lash Stylist bør have en omfattende professionsrettet viden og praktisk læring på et højt niveau, for at sikre professionelle behandlinger, procedurer og sikkerhed for kunden.

Endvidere skal en Lash Stylist beherske et indgående produktkendskab, da en stor del af Lash Stylistens arbejde består af, at kunne rådgive kunder om, hvordan de bedst plejer deres øjenvipper.

Innowell tilbyder følgende uddannelser:

Lash Stylist: giver kompetencer i lash lift (L-curve), lash perming (C-curve), lash filler, farvning m.m.

Lash Technician – Vippetekniker (lash extension/vippeforlængelse/kunstige vipper): giver kompetencer i lash extension (kunstige vipper), herunder single lash 1D, volume lash 2D, 3D og 4D og hybrid.

Lash lift, også kendt som vippebukning, er en skønhedsbehandling, der giver de naturlige øjenvipper et “løft” og bue uden brug af øjenvippeforlængelser.

Proceduren er en permanent af øjenvipper, hvor de naturlige vipper bliver bukket og formet opad. Dette får vipperne til at syne meget længere og tykkere, og gør øjne mere åbne og foryngede.

Her er hvordan en typisk lash lift-procedure udføres:

 1. Rensning: Øjenvipperne og øjenområdet bliver grundigt renset for at fjerne makeup og olier.
 2. Beskyttelse: En gel-pude eller tape placeres under øjnene for at beskytte huden og isolere de nederste øjenvipper.
 3. Formning: En silicone pad eller curler anvendes på øjenlågene, og øjenvipperne børstes opad, så de klæber til pad eller curler.
 4. Påføring af løsningsmidlet: En perm-løsning påføres, som blødgør øjenvipperne, så de kan formes. Denne løsning lades virke i en bestemt periode afhængig af produktet og de naturlige øjenvippers tykkelse.
 5. Fastgørelse: Efter at have fjernet den første løsning, anvendes en neutraliserende lotion for at “fastgøre” vippernes bøjning.
 6. Fjernelse: Alle produkter fjernes forsigtigt, og øjenvipperne renses.

Bemærk at der er stor variation af behandlingsprocedurer afhængig af div. produktmærker.

Hele proceduren tager typisk 30-45 minutter afhængig af produktmærker. Resultaterne holder normalt 6-8 uger afhængigt af den individuelle vækstcyklus for øjenvipperne.

Mange vælger også at få farvet deres øjenvipper sammen med et lash lift for at give et mere dramatisk og defineret look.

Det er vigtigt at gå til en erfaren og certificeret skønhedsprofessionel for at få udført denne behandling, da den indebærer brug af kemikalier tæt på øjnene.

For at blive Certificeret Lash Stylist, følg disse generelle trin:

 1. Undersøg Kravene: Undersøg de lovmæssige krav og certificeringer der er nødvendige i de lande, hvor du ønsker at benytte din internationale certificering.
 2. Tag en Uddannelse: Tilmeld dig en uddannelse eller et kursus i øjenvippebehandling og styling fra en anerkendt skole som Innowell, der er medlem af Dansk Behandlerforbund.
 3. Certificering: Få en certificeringseksamen hos Innowell gennem fx uddannelsen Lash Stylist, og opnå en international Thuya certificering som Lash Stylist.
 4. Byg en Portfolio: Saml billeder af dit arbejde i en professionel portfolio til at vise den frem for potentielle arbejdsgivere eller kunder.
 5. Netværk og Markedsføring: Netværk med andre skønhedsprofessionelle og markedsfør dine behandlinger for at opbygge en klientbase og starte din karriere som Lash Stylist.
Anmeldelser

26 anmeldelser af Lash Stylist

 1. Nadia Sønder

  Super godt og brugbart!

 2. sahana saravanabavananthan

  Nemt, da instruktionerne er lige til. Man altid kan gå tilbage til videoer og skriftlige instruktioner, hvis man er i tvivl om noget. Man skal lige have det i hænderne et par gange og så er det egentlig lige til. Meget intuitivt. Meget venligt og imødekommende undervisere hos Innowell. Det er nemt at komme igennem studiet, da folk er så hjælpsomme.

 3. Ann Toft Bach

  online studie er helt perfekt til mig i min hverdag med job og familie

 4. Pia Sudergaard

  Godt Kursus

 5. Tea Sudergaard

  Et super godt kursus.

 6. Mie Køhlert

  Super godt kursus og gode produkter.

 7. Annemarie Brink

 8. Mia M. Andersen

  Super godt

 9. S. B.

  Godt

 10. Jennifer Frausing Damm

  Dette kursus er både let at forstå, og meget lærenem. Det teoretiske er forklaret i så let en grad, at de fleste sagtens kan forstå det. Allerede ved første forsøg på at lave lash lift, blev resultatet super smukt! Lærerne og studievejlederne er generelt meget søde, og et dygtigt personale. Jeg forventede læring af høj og forståelig kvalitet, hvilket jeg fik.

 11. Thuy Cekin

  Kæmpe stor ros til Karin, hun har hjulpet mig hele vejen igennem. Hun er simpelhen så sød, dygtig og tålmodig. Tusind tak Karin

 12. Shanique Brivett

  Godt

 13. Lisette Skov

  Fint, let tilgængeligt og grundigt.

 14. Louise Dreisler

  I er bare gode!

 15. Anne Louise Hede Vestergaard

  Det har været fantastisk at tage kurset hos innowell. Altid søde at hjælpe og maile tilbage med svar. Ikke sidste gang jeg taget et kursus her.

 16. Eydna Gunnváardóttir Larsen

  Jeg er meget dårlig til at følge undervisning ved fysisk fremmøde, så derfor var dette den bedste løsning for mig. Det var meget lettere end jeg regnede med. Bliv ved med det i gør, i er nogle af de bedste lærer jeg har haft.

 17. Rikke Gøhns

  Jeg kan godt mærke efter at have øve på forskellige øve modeller at der faktisk er stor forskel på hvor nemt/svært det er at lave vipper afhængig af personens vipper. de kan være meget forskellige fra hinanden. Men hvis jeg har haft spørgsmål har jeg hurtigt fået råd og vejledning. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem.

 18. Rana Al Dalawi

 19. Sandra Wollesen

  Jeg synes ikke som sådan at det var svært, for det var meget godt forklaret, og hvis man havde spørgsmål, kunne man nemt få hjælp. Det var lidt svært i starten at finde ud af hvordan man lige gjorde, men man opbyggede hurtigt en rutine. Jeg elsker at det er så nemt at tilgå, jeg synes hjemmesiden er nem at finde rundt i. Jeg har opstartet mit eget lille firma, og bruger det som “deltid” ved siden af mine studier. Alle har været super søde til at hjælpe. Det gik over alle forventninger! Jeg synes at det har været rigtig rart at kunne arbejde ved siden af mit studie, uden nogen stress.

 20. Lili Eleni Tsakkiri Vestergaard

  Jeg synes det har været meget til gavn at kunne læse og tage test lige når det passer mig, uden deadlines eller begrænset tid. Man får det man ønsker. Så snart man fik prøvet det af første gang med det praktiske synes jeg at det kørte for mig og jeg forstod hvad jeg havde med at gøre. Jeg forventede at lære om vipper, lash lift, permanent af vipper og farve og det har jeg lært nu. Jeg har været meget glad for at gennemføre dette kursus. Det har været overskueligt og nemt at gå til. Tak for det.

 21. Heidi Charlotte Madsen

  Jeg har en drøm om at kunne leve af det, da jeg også har taget negletekniker hos jer.

 22. Alina Mikkelsen

  Dejlig positiv over kurset og virkelig dejligt med så hurtig feedback. Det var fantastisk godt den måde jeg fik fedback på. Det har gjort at man ikke mister modet og bliver ved at holde humøret oppe.

 23. Susanne Skov

  Jeg var meget usikker før start – men syntes det har været fantastisk. Og når man arbejder fuldtid, er det super at kunne være “på” når det passer ind. Jeg syntes jeres kursus er let at gå til og i let forståligt sprog – det er blot en del år siden jeg har taget en uddannelse, så jeg skulle lige ind i det igen. Karin var super hurtig til at svarer på mine spørgsmål og give tilbagemelding på fremsendte eksamen. Har kun en masse rosende ord og glæder mig til at tage fat på næste fag :o) Stor tak til Karin..!

 24. Sandra Heller Mortensen

 25. Susann Vellier Hansen

  Innowell kan bestemt anbefales! Jeg har gennemført lash stylist uddannelsen og er meget tilfreds. Fjernundervisning når det er bedst! Det er en fordel at uddannelsen kan kombineres med arbejde, så kan man studere, lave test og øve sig, når man har tid til det.
  Det faglige niveau er passende og man får altid en god service når man kontakter Innowell og hurtig feedback fra faglærerne.

 26. Maiken Sørensen

  Jeg har taget kurset lashstylist hos innowell. Kurset er på et godt fagligt niveau med en masse brugbar og dybdegående viden. Systemet er nemt at manøvre rundt i og der er altid en livline lige ved hånden ved tvivlspørgsmål. Jeg er stor fan af fjernundervisning, da dette muliggøre videreuddannelse samtidig med at man passer sin vanlige dagligdag. Desuden har jeg ikke på noget tidspunkt følt at jeg var overladt til mig selv. Jeg vil klart anbefale både kurset samt stedet til andre.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Lektioner

21

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis