Lash stylist

DKK 1.995

Lash stylist

Bliv Lash Stylist på e-læring, og lær at mestre lash lift, lash perming, farve og lash filler med botox-effekt, hvor du både lærer teori og praksis hjemme, og får diplom fra Thuya International. 

Undervisningsformen e-læring

Undervisningen foregår online, hvor du kan logge ind på dit studie 24 timer i døgnet i 6 mdr. Du er således ikke afhængig af at følge undervisningen på bestemte tidspunkter.

Når du logger dig ind på dit studie, vil du kunne se din læreplan. I din læreplan vil der fremgå, hvad du skal læse, hvilke opgaver du skal løse, hvilke behandlinger du skal øve osv., så du præcist ved, hvad du skal gennemgå inden for din givne studieadgang.

Studieformen e-læring gør, at du kan tage uddannelsen til lash stylist, uden at skulle tage fri fra dit arbejde, og at du vil kunne tage uddannelsen hurtigt.

Internationalt diplom

Når du har gennemført dit teori og praksis, vil du modtage et internationalt diplom fra Thuya International, som er et af verdens største og markedsledende firmaer indenfor kvalitetsprodukter til vipper, bryn, negle, hænder & fødder m.m.

Hvad er en Lash Stylist

En Lash Stylist er ekspert i at style kundernes øjenvipper, så de får et smukt, holdbart og voluminøst udtryk.

En Lash Stylist kan udbyde følgende behandlinger:

 • Lash Lift, der er et mere naturligt alternativ til Eyelash Extensions, hvor vipperne får et virkeligt flot og holdbart vippebuk med en flot L-kurve.
 • Lash Filler med botox effekt, som både kan udbydes som filler-behandling, eller udbydes i kombination med lash lift, og hvor vipperne får volume, pleje, næring, fugt m.m.
 • Lash Perming, også kaldet permanet af vipper, hvor vipperne permanentes med en lille curler, og derfor får en rigtig flot C-kurve.
 • Lash Tint, også kaldet farvning, som du igen kan tilbyde både som enkeltbehandling eller i kombination med Lash Perming, Lash Filler og/eller Lash Lift.

Behandlingerne udbydes ofte fra 400-800 kr., hvor rabatordninger eller klippekort er efterspurgte i forbindelse med disse behandlinger.

Lash Styling gør det super nemt for kunderne at have flotte og fyldige vipper, helt uden at pleje dem dagligt, og derfor vender kunderne tilbage igen og igen.

Læringsudbyttet for uddannelsen til Lash Stylist

Herunder ser du det samlede læringsudbytte for uddannelsen til Lash Stylist.

Læringsudbytte fordelt på viden

Den studerende har viden om og forståelse for:

 • hårets anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • kontraindikationer for vippebehandlinger
 • relevante principper for god hygiejne
 • relevante produkter til anvendelse i forbindelse med vippestyling samt vippepleje
 • mærkespecifikke produkter til behandling og pleje af vipper
 • relevante teknikker og metoder til styling af vipper
 • effekten af vippe pleje

Læringsudbytte fordelt på færdigheder

Den studerende har færdigheder til at:

 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre professionel Lash Lift,
 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre professionel Lash Permanent behandling
 • anvende relevante metoder og teknikker til at udføre farvning af vipper i overensstemmelse med kundens ønsker og morfologi.
 • vurdere hvilken Lash Styling behandling eller sammensætning af behandlinger, der er relevant og realistisk for den enkelte kunde
 • formidle relevant viden til kunden om pleje, plejeprodukter og håndtering af vipperne efter behandling

Læringsudbytte fordelt på kompetencer

Den studerende har kompetencer til at:

 • håndtere forskellige kundetyper, med forskellige behov og forudsætninger
 • indgå i et kliniksamarbejde omkring skønhedsbehandlinger på tværs af fagligheder
 • tilrettelægge egen arbejdsgang selvstændigt og flydende
 • varetage kvalitetssikring og udvikling indenfor vippestyling

lash lift på online kursus

Uddannelsesindhold i teori/og eller praksis

Uddannelsen til Lash Stylist er en komplet uddannelse, indeholdende læring i forskellige lash behandlingsformer, diplom fra Thuya International, og hvor dit købte elevkit indeholder materialer til rigtig mange behandlinger. Tilbyd evt. elevbehandlinger under din uddannelse, og tjen penge, mens du gennemfører din Lash Stylist uddannelse.

Overordnede læringselementer i uddannelsen til Lash Stylist:

Målgruppe til lash stylist uddannelsen

Uddannelsen til lash stylist, hvor du både bliver uddannet i lash liftlash permingfarve og lash filler btx, henvender sig til alle med interesse i faget. Det kan både være dig, der er helt uuddannet, men det kan også være kosmetologen, kosmetikeren, negleteknikere m.m., som gerne vil lære faget hurtigt, for at kunne udbyde lashbehandlinger professionelt.

Videreuddannelse

Innowell tilbyder også en online 4i1 uddannelse til Brow Stylist, hvor du også her hurtigt lærer at mestre brynene professionelt. I vores Brow Stylist uddannelse vil du lære at mestre, Brow Lamination, Retning, Brow Tint (farvning), Brow Filler m.m.

Med uddannelserne til både Brow Stylist og Lash Stylist vil du både kunne sammensætte spændende behandlingskombinationer, og du vil kunne sælge flere behandlinger og produkter, som skaber et højt gensalg og kundesegment.

Lash Stylister er ofte også interesseret i vores kursus i vippeextension, samt online kosmetologuddannelser og hudterapeutuddannelser, hvor du kun skal på skole i 2-6 dage, og hvor resten er e-læring. Disse uddannelser kan du læse mere om her:

Uddannelsesstart og varighed

Du kan tilmelde dig Lash Stylist uddannelsen hver dag, og du kan gennemføre uddannelsen på ca. 4 dage, eller lige så hurtigt du har mulighed for det.

Du skal have gennemført dit teori og praksis hjemme inden for din studieadgang på 6 mdr., for at kunne opnå et uddannelsesbevis som Lash Stylist.

Pensum til Lash Stylist uddannelse

Pensum til Lash Stylist uddannelsen er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger m.m.

Pris og materialer

Lash Stylist uddannelsen koster pt kun 1.995,- + Thuya Lash Stylist elevkit (specialprodukter) til ca. 1.550,- engros. Bemærk at Thuya Lash Stylist elevkit skal købes direkte hos Danbeauty, og at du som elev hos Innowell kan handle produkter til engrospriser. Thuya Lash Stylist elevkit indeholder alle de Thuya specialprodukter, du skal bruge, således du let kan komme videre med din uddannelse til lash stylist. 

Øvrige basisremedier indgår ikke i lash stylist uddannelsen, da vi har erfaret, at mange allerede har flere af disse materialer som fx vatrondeller, håndklæder, pandebånd, dappenglas m.m., og derfor heller ikke ønsker, at kurset skal være inkluderet et opstartssæt med materialer, som man måske allerede har tilgængelige i sin klinik eller hjemme. Kurset kan netop derfor også udbydes til en særlig attraktiv lav pris.

Hvis du allerede er forhandler af Thuya produkter, og måske allerede har enkelte af disse i din klinik, så kan du stykke din egen pakke sammen hos Danbeauty.dk, som er officiel forhandler af Thuya i Danmark.

Herunder findes vejledende en remedie- og materialeliste, der indeholder alt det, du minimum skal bruge i din uddannelse. Produkter markeret med en stjerne* er specialprodukter, som du skal have tilgængelig, for at kunne gennemføre din Thuya Lash Stylist uddannelse, og for at kunne få et diplom fra Thuya International.

Basisremedier

Thuya Lash Stylist elevkit

Thuya lash stylist elevkit (specialprodukter)  engrospris ca. 1.550,- 
Kittet indeholder fx:

Krav til opstart på uddannelse

Du finder mere information herom på vores side om optagelseskrav og merit, 

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte vores studievejledning for hjælp og vejledning omkring dine muligheder på 98 90 10 80 mandag-torsdag 9 – 16.

Undervisere

Karin Kristensen
Karin Kristensen
Underviser i kosmetologi, akupunktur og fodpleje.
Sika Olsen Souschef hos Innowell
Sika Olsen
Souschef og underviser.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.9
DKK 1.995
10 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
9
Stjerner 4
1
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Rikke Gøhns (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg kan godt mærke efter at have øve på forskellige øve modeller at der faktisk er stor forskel på hvor nemt/svært det er at lave vipper afhængig af personens vipper. de kan være meget forskellige fra hinanden. Men hvis jeg har haft spørgsmål har jeg hurtigt fået råd og vejledning. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem.

 • Rana Al Dalawi (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Sandra Wollesen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes ikke som sådan at det var svært, for det var meget godt forklaret, og hvis man havde spørgsmål, kunne man nemt få hjælp. Det var lidt svært i starten at finde ud af hvordan man lige gjorde, men man opbyggede hurtigt en rutine. Jeg elsker at det er så nemt at tilgå, jeg synes hjemmesiden er nem at finde rundt i. Jeg har opstartet mit eget lille firma, og bruger det som “deltid” ved siden af mine studier. Alle har været super søde til at hjælpe. Det gik over alle forventninger! Jeg synes at det har været rigtig rart at kunne arbejde ved siden af mit studie, uden nogen stress.

 • Lili Eleni Tsakkiri Vestergaard (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg synes det har været meget til gavn at kunne læse og tage test lige når det passer mig, uden deadlines eller begrænset tid. Man får det man ønsker. Så snart man fik prøvet det af første gang med det praktiske synes jeg at det kørte for mig og jeg forstod hvad jeg havde med at gøre. Jeg forventede at lære om vipper, lash lift, permanent af vipper og farve og det har jeg lært nu. Jeg har været meget glad for at gennemføre dette kursus. Det har været overskueligt og nemt at gå til. Tak for det.

 • Heidi Charlotte Madsen (verificeret kunde)

  4 ud af 5

  Jeg har en drøm om at kunne leve af det, da jeg også har taget negletekniker hos jer.

 • Alina Mikkelsen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Dejlig positiv over kurset og virkelig dejligt med så hurtig feedback. Det var fantastisk godt den måde jeg fik fedback på. Det har gjort at man ikke mister modet og bliver ved at holde humøret oppe.

 • Susanne Skov (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg var meget usikker før start – men syntes det har været fantastisk. Og når man arbejder fuldtid, er det super at kunne være “på” når det passer ind. Jeg syntes jeres kursus er let at gå til og i let forståligt sprog – det er blot en del år siden jeg har taget en uddannelse, så jeg skulle lige ind i det igen. Karin var super hurtig til at svarer på mine spørgsmål og give tilbagemelding på fremsendte eksamen. Har kun en masse rosende ord og glæder mig til at tage fat på næste fag :o) Stor tak til Karin..!

 • Sandra Heller Mortensen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

 • Susann Vellier Hansen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Innowell kan bestemt anbefales! Jeg har gennemført lash stylist uddannelsen og er meget tilfreds. Fjernundervisning når det er bedst! Det er en fordel at uddannelsen kan kombineres med arbejde, så kan man studere, lave test og øve sig, når man har tid til det.
  Det faglige niveau er passende og man får altid en god service når man kontakter Innowell og hurtig feedback fra faglærerne.

 • Maiken Sørensen (verificeret kunde)

  5 ud af 5

  Jeg har taget kurset lashstylist hos innowell. Kurset er på et godt fagligt niveau med en masse brugbar og dybdegående viden. Systemet er nemt at manøvre rundt i og der er altid en livline lige ved hånden ved tvivlspørgsmål. Jeg er stor fan af fjernundervisning, da dette muliggøre videreuddannelse samtidig med at man passer sin vanlige dagligdag. Desuden har jeg ikke på noget tidspunkt følt at jeg var overladt til mig selv. Jeg vil klart anbefale både kurset samt stedet til andre.

Tilføj en anmeldelse