Hårfjerning med voks


Velkommen til vores spændende kursus i hårfjerning med voks, hvor du lærer teknikkerne til alle typer voksbehandling, herunder voksning af ryg, ben, bikinilinie, armhuler, overlæbe m.m. Hårfjerning med voks er en behandling, der både kan tilbydes som enkeltbehandling, men kan også fint kombineres med fx. ansigtsbehandling, fodpleje med mere, som giver mulighed for et mersalg til de behandlinger, som måske allerede tilbydes.

Kursus i hårfjerning med voks er for alle

På vores kursus i hårfjerning med voks tager vi udgangspunkt i, at du intet kender til faget, eller har prøvet det før, så alle kan være med.

Undervisningsformen i hårfjerning med voks

Dagskurset i hårfjerning starter med at du læser noget teori hjemme, så du har den grundlæggende teori på plads forud for den praktiske læring på skolen. Til det teoretiske studie benyttes bogen “kosmetologi – fra interesse til profession”, som købes gennem Innowell. Bogen koster 624,- og kan også benyttes til flere af vores andre kurser.

Til det teoretiske studie, til kursus i hårfjerning med voks, læres blandt andet om hygiejne, vokstyper, hårets vækstfaser, pleje af huden m.m.

Her efter følger den praktiske læring i faget, der foregår som tilstedeværelsesundervisning på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter, og med dygtige og erfarne undervisere .

Til den praktiske læring starter dagen med en præsentation af din underviser og dine studiekammerater, og derefter undervises i de forskellige voksteknikker og behandlinger. Først ser du hvordan man laver hårfjerning med voks trin for trin, og derefter skal du selv prøve trin for trin, til du er fortrolig med denne spændende behandlingsform .

Grunden til at man kun behøver en halv dag på skolen til den praktiske læring, er fordi alt teori tages forinden fra eget hjem, så læringen på skolen er komprimeret til et minimum.

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis, du kan hænge op i din klinik eller bruge til jobsøgning.

Dine studiekammerater til kursus i hårfjerning med voks

Til vores kursus i hårfjerning med voks kommer vores studerende fra hele landet, og hvis du klikker på dette link , kan se hvorfra vores studerende læser lige nu: De studerende.

De fleste studerende kommer fra Sjælland, da det er blevet meget billigt at flyve fra Aalborg til København, og vælger man at flyve, kan man ankomme om morgenen og være hjemme igen om eftermiddagen.

Undervisning på skolen

Når du køber kursus i hårfjerning med voks skal du kun på skole i en dag fra kl. 8.15 -16 efter du har læst dit pensum. Du skal forvente, at det tager ca. 8 timer at læse dit pensum i hårfjerning med voks.

Når du tilmelder dig et kursus i hårfjerning med voks har du max 6 mdr. til at gennemføre dit kursus inklusiv din undervisningsdag på skolen. Med 6 mdr. til vores kursus i hårfjerning med voks, har du god tid til at læse dit pensum og der er også plads/tid til at man evt. kan blive syg, tage på rejse m.m.

Undervisningen på skole udbydes ca. hver 4. mdr., og du skal selv booke/tilmelde hvilken dato der vil passe dig bedst inden for dine 6 måneders adgang til kurset i hårfjerning med voks. Husk at du skal tilmelde dig din undervisning på skole senest 3 uger før. Vi gør opmærksom på, at vi kun opretter hold ved minimum 3 deltagere og at vi kun tager maksimalt 8 ind på hvert hold, da vi vil have den bedste kvalitet i undervisningen.

Du kan læse mere om hvordan du booker din undervisningsdag på skole, uniformering, forplejning, transport, overnatning med mere her: Skoleophold.

Kom hurtigt igang med hårfjerning med voks

Efter kurset vil det være muligt at købe starterkits til hårfjerning med voks hos danbeauty.dk til engrospris med alt, hvad du skal bruge til at komme hurtigt igang med denne populære behandling.

Andre relevante kosmetologikurser

Andre der var interesseret i kurset hårfjerning med voks, var også interesseret i vores andre spændende kosmetologkurser, herunder:

Fandt du ikke lige det, du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx massage og spabehandlinger, hånd og fodplejekurser, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære kosmetologuddannelse eller kosmetolog og spaterapeutuddannelse,  hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, fordi undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar & samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark?

hårfjerning med voks kursus

Fakta


 • Titel:

  Hårfjerning med voks

 • Pris:

  Kursus: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  09.04.21, 12.06.21, 30.09.21, 10.02.22 eller 16.06.22
  Tilmelding senest 3 uger før.

 • Tidspunkt:

  08.15-16.15

 • Lektioner:

  31