Vippe extension

Velkommen til et spændende kursus i vippe extension, hvor du hurtigt bliver uddannet vippetekniker.

Læs mere

Vippe extension kursus


Lær hurtigt at lave super flotte og smukke øjenvipper med et kursus i øjen-vippe-extension.

Det er lige nu meget populært, at få lavet sine øjenvipper længere og fyldigere med professionelle vippe extensions. Dette populære kursus i professionel vippe extensions gør dig hurtigt i stand til at udbyde denne populære behandling, samt at kunne profilere dig som Vippetekniker. Kurset i vippe extensions er for alle interesserede, og tager udgangspunkt i, at du intet kender til faget eller behandlingen.

Uddannelse til Vippetekniker

Med en uddannelse til vippetekniker kan du mestre både en hel påsætning for et mere dramatisk udseende, eller du kan med en halv påsætning lave et mere naturligt look. Med en halv påsætning forlænges øjenvipperne diskret, og giver en flot fylde til kundens egne øjenvipper. Med vippe extensions af højeste kvalitet som vores, får kunden langtidsholdbare øjenvipper med naturligt look, der både føles og ser ud som sine egne. Med flotte vippe extension er kunden også fri for ethvert besvær med fx mascara eller kunstige vipper.

“Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.” Anne Julie Holmgaard, Holstebro

Vippe extension teknikkerne

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. Du lærer at mestre single lashes og hvordan du kan bruge disse til både at give fylde og forlængelse, samt skabe meget smukke øjenvipper .

Vores dygtige og erfarne instruktører giver dig indblik i alle faser af påsætning og aftagning, og når du forlader kurset i vippeextension, kan du påsætte vipper hurtigt, præcist og professionelt.

Kom hurtigt igang med vippe extension

Vippeextension kurset udbydes som et dagskursus flere gange årligt, og under “fakta” her på siden kan du se de skemalagte datoer.

Er i 4 personer eller flere, kan vi tilbyde at lave kurset, når det passer jer. Vores kursister kommer fra hele Danmark, og det vil derfor være muligt at overnatte tæt på skolen. Du kan læse mere om praktiske oplysninger vedrørende kurset her. Bemærk at tilmelding skal ske senest tre uger før kurset afholdes.

Vippetekniker kursus opbygning

Kursus i vippe extension indeholder både teori og praksis. Først skal teorien læses, og dette foregår som et selvstudie ved at læse kapitlerne “Hårfjerning og farvning” og “Vippeextension” fra bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession”, der købes gennem Innowell. Derefter skal man på skole til den praktiske undervisning, der foregår som et dagskursus. Teorien tager i gennemsnit 1-3 dage at gennemgå, og skal være gennemført, inden man kommer på skole, ellers har man ingen forudsætninger for at følge med på det intensive dagskursus.

Man tilmelder sig kurset ved at klikke på tilmeld-knappen, og efter købet har man 6 måneders studieadgang til at gennemføre sit kursus, så der er god tid til at gennemføre sin teori som tager 1-3 dage at gennemføre. Når man har gennemført sit teoretiske studie hjemme, tilmelder man sig sin ønskede dato for undervisningen på skolen inden for sin givne studieadgang. Du kan du læse meget mere om dette her: Skoleophold og booking af tilstedeværelsesundervisning.

Prisen og indhold i vippe extension kursus

Prisen er inkluderet et startersæt/ starterkit til brug for din praktiske undervisning på skolen, og resterne må du tage med dig så du kan øve videre hjemme. Vippe extension sættet er svarende til ca. 25 behandlinger. Her kan du læse mere om startersættet: Eyelash extension sæt

Starterkit i vippeekstension forhandles af danbeauty.dk, som ligger 300 meter fra skolen. Efter undervisningen er det muligt at besøge Danbeauty og købe ind til engrospriser, hvis man fx påtænker straks at starte op som selvstændig vippetekniker, og fx gerne vil forhandle vippeserum, plejemascara, vippebalsam m.m.

Vippetekniker uddannelse

Efter dagskurset får du et uddannelsesbevis på at du er uddannet vippetekniker. Uddannelsesbeviset kan du udprinte, sætte i flot ramme og hænge op i din klinik. Du kan også uploade uddannelsesbeviset til din hjemmeside, så du dermed verificere din uddannelse, eller du kan bruge det til jobsøgning som vedhæftning i en mail osv. Uddannelsesbeviset med titlen Vippetekniker, indeholder både beskrivelse af gennemgået teori og praksis, så dine kunder eller arbejdsgiver kan se dit høje uddannelsesindhold.

Andre relevante kosmetologikurser

Andre der var interesseret i vippe extensions kurset, var også interesseret i vores andre spændende kosmetologkurser, herunder:

Fandt du ikke lige det du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx massage og spabehandlingerhånd og fodplejekurser, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære højniveau uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, da undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og 8 dages seminar, og samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark.

Lær at lave flotte vippe extension med et vippe extension kursus

Fakta


 • Titel:

  Vippeextension

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1.000,- og fra 332,- pr. mdr. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Datoer:

  Teoristudiet: tilmelding hver dag
  Praktisk studie på skolen: 27.08.19, 26.11.19, 25.02.20 eller 04.05.20
  Tilmelding senest 3 uger før indenfor sin givne studieadgang.

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Lektioner:

  31