Vippe extension

Velkommen til et spændende kursus i vippe extension, hvor du hurtigt bliver uddannet vippetekniker.

Læs mere

Vippe extension kursus


Lær hurtigt at lave super flotte og smukke øjenvipper med et kursus i øjen-vippe-extension.

Det er lige nu meget populært, at få lavet sine øjenvipper længere og fyldigere med professionelle vippe extensions. Dette populære kursus i professionel vippe extensions gør dig hurtigt i stand til at udbyde denne populære behandling, samt at kunne profilere dig som Vippetekniker. Kurset i vippe extensions er for alle interesserede, og tager udgangspunkt i, at du intet kender til faget eller behandlingen.

Uddannelse til Vippetekniker

Med en uddannelse til vippetekniker lærer du både single lash og volume lash, og kan mestre både en hel påsætning for et mere dramatisk udseende, eller du kan med en halv påsætning lave et mere naturligt look. Med en halv påsætning forlænges øjenvipperne diskret, og giver en flot fylde til kundens egne øjenvipper. Med vippe extensions af højeste kvalitet som vores, får kunden langtidsholdbare øjenvipper med naturligt look, der både føles og ser ud som sine egne. Med flotte vippe extensions er kunden også fri for ethvert besvær med fx mascara eller kunstige vipper.

“Endnu engang en rigtig god oplevelse, vil klart anbefale andre at tage kurser her.” Anne Julie Holmgaard, Holstebro

Vippetekniker kursus opbygning

Kursus i vippe extension indeholder både teori og praksis. Først skal teorien læses, og dette foregår som et selvstudie ved at læse relevant teori fra bogen “Kosmetologi – fra interesse til profession”, der købes gennem Innowell. Teorien afsluttes med en lille test i din teoretiske paratviden, som du tager hjemme og via din computer. Testen tager 20 min. Derefter skal man på skole til den praktiske undervisning, der foregår som et dagskursus fra kl. 8.15-16.15. Efter undervisning på skolen skal du påregne, at øve dine nye teknikker hjemme til du føler dig klar til at udbyde vippe extension professionelt, og det kan derfor være en god idé, at organisere min. 4 personer til at øve vippe extension straks efter din undervisning på kosmetologskolen. Du får på skolen udleveret et stort produktkit, så du har mulighed for at kunne øve hjemme, uden at skulle investere yderligere.

Teorien tager i gennemsnit 1-3 dage at gennemgå, og skal være gennemført, inden man kommer på skole, da man ellers ingen forudsætninger har for at følge med på det intensive dagskursus.

Tilmelding til vippe extension uddannelsen

Man tilmelder sig vippe ekstension kurset ved at klikke på “tilmeld-knappen” her på siden, og følger anvisningen. Efter købet har man 6 måneders studieadgang til at gennemføre kurset. Da kurset kun tager gennemsnitlig 1-3 dage, så der derfor rigtig god tid til at gennemføre sin uddannelse, sideløbende med at passe et fuldtidsarbejde.

Når man har gennemført sit teoretiske studie hjemme, tilmelder man sig sin ønskede dato for undervisningen på kosmetologskolen inden for den givne studieadgang. Du kan du læse meget mere om dette her: Skoleophold og booking af tilstedeværelsesundervisning.

Vippe extension teknikkerne

Kurset i vippeforlængelse udstyrer dig med professionelle teknikker inden for påsætning af vipper, og henvender sig både til dig, der gerne vil lære at påsætte vipper hjemme, eller dig der har en professionel klinik, og gerne hurtigt vil udbyde denne populære behandling. Du lærer at mestre single lashes, og hvordan du kan bruge disse til både at give fylde og forlængelse, samt skabe meget smukke holdbare øjenvipper.

Vores dygtige og erfarne instruktører giver dig indblik i alle faser af påsætning og aftagning, og når du forlader kurset i vippeextension, kan du alle teknikker til at påsætte vipper hurtigt, præcist og professionelt.

Kom hurtigt igang med vippe extension

Vippeextension kurset udbydes som et dagskursus flere gange årligt, og under “fakta” her på siden, kan du se de skemalagte datoer.

Er i 4 personer eller flere, kan vi tilbyde at lave kurset, når det passer jer. Vores kursister kommer fra hele Danmark, og her kan du se, hvorfra vores studerende læser lige nu: Innowells studerende. Du kan læse mere om praktiske oplysninger vedrørende transport, uniformering m.m. her: Skoleophold. Bemærk at tilmelding skal ske senest tre uger før kurset afholdes. Hør om eventuelle restpladser indenfor de 3 uger hos studievejledningen på 98 901080 mandag-torsdag 9 – 16.

Vippe extension kursus vippeekstension

Prisen og indhold i vippe extension kursus

Uddannelsen til vippetekniker koster 4.995,- + pensum til 624,-. Du kan ratebetale uddannelsen rentefrit fra 332,- pr. mdr.

Prisen er inkluderet et stort startersæt/ starterkit til brug for din praktiske undervisning på skolen, samt til at øve videre hjemme. Vippe extension sættet er svarende til ca. 25 behandlinger. Her kan du læse mere om startersættet: Eyelash extension sæt

Starterkit og vippeprodukter forhandles af danbeauty.dk, som ligger 300 meter fra skolen. Efter undervisningen er det muligt at besøge Danbeauty og købe ind til engrospriser, hvis man fx påtænker straks at starte op som selvstændig vippetekniker, og fx gerne vil forhandle vippeserum, plejemascara, vippebalsam m.m.

Vippetekniker uddannelse

Efter dagskurset på kosmetologskolen får du tilsendt et uddannelsesbevis på, at du er uddannet vippetekniker. Uddannelsesbeviset kan du udprinte, sætte i flot ramme og hænge op i din klinik. Du kan også uploade uddannelsesbeviset til din hjemmeside, så du dermed verificere din vippeteknikeruddannelse, eller du kan bruge det til jobsøgning som vedhæftning i en mail osv. Uddannelsesbeviset med titlen Vippetekniker, indeholder både beskrivelse af gennemgået teori og praksis, så dine kunder eller arbejdsgiver kan se dit høje uddannelsesindhold.

Andre relevante kosmetologikurser

Andre der var interesseret i vippe extensions kurset, var også interesseret i vores andre spændende kosmetologkurser, herunder:

Fandt du ikke lige det, du var interesseret i, så kan du måske være interesseret i vores spændende kurser i fx massage og spabehandlingerhånd og fodplejekurser, kurser i alternative behandlinger, kurser i sundhedsfaglige enkeltfag m.m. Du kunne måske også være interesseret i vores meget populære højniveau uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, hvor du kan passe dit fuldtidsarbejde eller modtage dagpenge under hele uddannelsen, da undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og 8 dages seminar, & samtidigt opfylder de højeste standarder i Danmark.
Lær at lave flotte vippe extension med et vippe extension kursus

Fakta


 • Titel:

  Vippeextension

 • Pris:

  Kursuspris: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1.000,- og fra 332,- pr. mdr. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Datoer:

  Teoristudiet: tilmelding hver dag. Kan studeres hele døgnet.
  Skoleundervisning: 22.04.21, 19.08.21, 02.12.21 eller 21.04.22

 • Tidspunkt:

  Skoleundervisning 8.15-16.15

 • Lektioner:

  31