Spaterapi kursus


Et spaterapi kursus udvider dine kompetencer og giver mulighed for at tilbyde de nyeste trends indenfor spa og wellness. Spaterapi og wellness er lige nu en af de mest eksplosive brancher. I takt med at flere spa og wellness klinikker skyder op, har efterspørgslen på personale med denne kompetence aldrig været større.

Eftertragtet medarbejder med spaterapi kursus

Udover at kunne udgøre en eftertragtet arbejdskraft med et kursus i spa og wellness behandlinger/kropsbehandlinger, vil du som selvstændig kunne opnå en større konkurrencestyrke, ved at kunne udbyde dette store udbud af eksklusive og meget efterspurgte kropsbehandlinger kaldet spaterapi.

Du lærer bl.a. at kunne lave diverse kropsbehandlinger, slanke behandlinger, opstrammende behandlinger og anti-cellulite behandlinger, samt de meget eksklusive krops behandlinger med tørrede blomster, rav, kaviar og guldstøv m.m.

Kom hurtigt igang med kursus i spaterapi

Efter kurset vil det være muligt at købe starterkits til spaterapi behandlinger hos danbeauty.dk til engrospris med alt, hvad du skal bruge til at komme igang med disse populære behandlinger.

Efter kurset vil du kunne tilbyde flere typer almindelige spa og wellness behandlinger, samt de meget eksklusive spa behandlinger fra Spa Luxury serien. Endvidere vil du kunne sælge professionelle og eksklusive kropsprodukter med en høj profit. 

Undervisning i spaterapi kursus

Kurset i spaterapi starter med en teoretisk læring i faget, der tages via fjernundervisning. Her benytter vi bogen “kosmetologi-fra interesse til profession”. Bogen kan købes gennem Innowell .

Efter fjernundervisningen følger den praktiske læring i spa terapi, som foregår på Innowells skole i flotte omgivelser og faciliteter. Det praktiske forløb varer en dag og foregår sammen med dygtige og erfarne undervisere.

Når kurset i spaterapi er færdigt udstedes et flot kursusbevis. Denne dag kommer kursisterne fra hele landet, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt med en overnatning før eller efter kurset.

Ønsker du at læse mere om skoleopholdet og andet praktisk, så blot klik her.

Se her vores andre relevante spa og massage kurser

Vi kan se, at folk der viser interessere for kurset i spaterapi, også har været interesseret  disse spændende kurser:

 

Vi tilbyder mange flere kurser  . . .
Er spa terapi ikke lige præcist det, som du er interesseret i, så kan du nemt finde andre spændende kurser lige her:

 

Ønsker du en uddannelse?
Vi tilbyder både kurser og uddannelser i kosmetologi og spa terapi. Er du interesseret i en grundig uddannelse, kan du læse mere her:

Det gode ved disse uddannelser, som er af højeste standard i Danmark, er, at du kan tage uddannelsen imens du passer dit fuldtidsarbejde. Du kan også modtage dagpenge i mens du tager uddannelsen. Dette kan lade sig gøre fordi, at undervisningen foregår som en kombination af fjernundervisning og seminar.

 

Fakta


 • Kursus:

  Kropsterapi/ Spaterapi

 • Pris:

  Kursuspris: 3.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 3.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: fra 332,- pr. mdr. rentefrit
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  25.09.19, 11.12.19, 18.03.20 eller 17.06.20
  Tilmelding senest 3 uger før.

 • Tidspunkt:

  08.15-16.15

 • Lektioner:

  39