Hudterapeut

DKK 29.995

DKK 29.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
743 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 29.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 743 kr. Samlede kreditomkostninger 5.652 kr. Samlet tilbagebetaling 35.647 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,09%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 196
2 seminardage
Uddannelsesbevis

Hudterapeut uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut 

Velkommen til Danmarks mest velrenommerede 2i1 hudterapeutuddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut med de bedste referencer i branchen.

Hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut er en 2i1 uddannelse, der også indeholder vores populære uddannelse til Certificeret Hudplejespecialist med international certificering.

Drømmer du om hurtigt, at kunne mestre professionelle kliniske kosmetiske ansigtsbehandlinger, kosmetisk hudterapi og hudpleje på et meget højt fagligt niveau, og med rigtig mange videreuddannelsesmuligheder, så er uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut den helt rigtige hudterapeutuddannelse for dig. 

Hudterapeutuddannelsen er en teoretisk funderet praksisnær uddannelse, der foregår som blandet e-læring med en praksisrettet vekselvirkning mellem online undervisning, 2 dages seminar på kosmetologskolen og herefter superviseret undervisning, hvor du skal øve professionelle ansigtsbehandlinger fra eget hjem, eller egen klinik, hvor du eventuel kan udbyde disse som elevbehandlinger.

“Innowells hudterapeutuddannelse og kosmetologuddannelser har et godt ry i branchen, og jeg møder ofte arbejdsgivere der specifikt spørger efter uddannede fra Innowell”. Dorthe Wiedenbein, bestyrelsesmedlem hos Dansk Behandlerforbund.

På uddannelsen får du mindst lige så meget teori og praksis som på ordinære kosmetologskoler, uddannelsen er blot struktureret med den bæredygtig undervisningsform blandet e-læring, der giver dig maksimal fleksibilitet, og gør det muligt at passe et fuldtidsjob eller modtage dagpenge under hele uddannelsen.

Kvalifikationsniveauet

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut er en del af uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, der er statsligt valideret til kvalifikationsniveau 5, som er niveauet før bachelorniveau. Dette betyder, at du får en anerkendt og velrenommeret hudterapeutuddannelse på et højt fagligt niveau, der klæder dig godt på, til at kunne åbne egen hudplejeklinik eller søge job som Lægeeksamineret Hudterapeut.

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut varetages af et undervisningsteam på et meget højt fagligt niveau, der har modtaget mange flotte 5 stjerners anmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐   

“Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Indholdet er relevant, på et højt niveau og man bliver udfordret. Den digitale læringsplatform er utrolig godt tilrettelagt og velfungerende. Det praktiske ophold er veltilrettelagt, så man får mest muligt ud af det. Undervisningsformen, og den medfølgende fleksibilitet i hvornår man studerer, har gjort det muligt for mig at tage uddannelsen og efterfølgende starte op som selvstændig. Udelukkende roser herfra – og mange af dem. Jeres undervisningsform har givet mig mulighed for at tage en uddannelse jeg ellers aldrig havde haft mulighed for ved siden af mit fuldtidsarbejde. Tak!” Anne Dorthe Lønborg Sørensen fra Odder

Fagligt læringsudbytte og karrieremuligheder

På vores populære online hudterapeutuddannelse opnår du både en bred relevant teoretisk viden, samt opnår en bred palette af professionelle praktiske færdigheder og kompetencer, der giver dig gode karrieremuligheder inden for det hudterapeutiske område.

I hudterapeutuddannelsen læres bla. om:

 • Studieforberedelse og latinforståelse
 • Hudens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Biokemi
 • Hudtyper og tilstande
 • Rynker, furer og linier
 • Hudpleje
 • Ansigtsmassage trin for trin
 • Massageformer, akupressurmassage og punkter, energimassage og punkter m.m.
 • Produktlære
 • Remedie og materialelære
 • Apparatlære, apparattyper, symboler og sikkerhed m.m.
 • Hudplejeprodukter, grupper, sammensætning, typer, virkning og konsistens m.m.
 • Hygiejne og værnemidler
 • Professionel journalføring og GDPR
 • Hudanalyse, diagnose og anamneseoptag
 • Professionelle klassiske ansigtsbehandlinger
 • Veganske og økologiske ansigtsbehandlinger
 • Intensive og specifikke ansigtsbehandlinger
 • Naturlig hudpleje og produkter
 • Æteriske olier
 • Naturlige virkestoffer
 • Indre sundhed
 • Nationale og internationale forbrugermærker for vejledning i allergi, miljø m.m.
 • Relevant lovgivning
 • Almen klientvejledning
 • og meget meget mere…

Uddannelsesstart og pris

Hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut kan påbegyndes hver dag fra kun 589 kr. pr. mdr. rentefrit.

Bemærk, at uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut til 29.995 kr. er inkluderet i vores statslige validerede kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut på kvalifikationsniveau 5. Hvis du derfor også med overvejelser omkring en kosmetologuddannelse, så er der en del penge at spare, ved i stedet at vælge denne fra start. Søg evt. rådgivning i Innowells studievejledning.

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod dig på Danmarks mest anmelderroste hudterapeutuddannelse.

Læs mere om hudterapeutuddannelsen herunder eller ring til vores studievejledere på 98901080 mandag-torsdag 9-16.

Hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut udbydes som blandet e-læring, som er en kombination af fjernundervisning og 2 dages seminarundervisning på Innowells kosmetologskole. På del 1 studerer du din teori, på del 2 skal du på skole i 2 dage, og på del 3 skal du øve hjemme eller fra egen klinik.

Når du køber adgang til din hudterapeut uddannelse til lægeeksamineret hudterapeut, starter du med at skulle gennemføre din teori i hudterapi ved at læse i dit pensum, lave opgaver, tage teste i din paratviden, se videoer og lave simple øvebehandlinger, – alt sammen fra eget hjem eller egen klinik, og via Innowells spændende anmelderroste fjernundervisning (e-learning/e-læring) hvor du har adgang hele døgnet rundt. På del 2 skal du på 2 dages hudterapiseminar, hvor du lærer at mestre professionelle ansigtsbehandlinger på et højt niveau. På del 3 skal du øve professionelle ansigtsbehandlinger fra eget hjem eller fra egen klinik, hvor flere har valgt at udbyde disse som elevbehandlinger.

Du har 12 måneders studieadgang til hudterapeutuddannelse, men du kan gennemføre hudterapeutuddannelsen lige så hurtigt, du har mulighed for det, da du selv tilrettelægger dit eget studieforløb fra start til slut indenfor din givne adgang.

Den gennemsnitlige studietid i hudterapeut uddannelsen er ca. 3 måneder sideløbende med at passe et fuldtidsjob, og ca. 7 uger hvis man har mulighed for at læse på fuld tid.

Når du har gennemført dit studie fra eget hjem, skal du tilmelde dig dit ønskede seminar/ del 2, senest tre uger før startdato. Bemærk at man ikke kan tilmelde sig sit seminar, før man har gennemført sit teoristudie, da det er vigtigt, at alle vores hudterapistuderende er på samme teoretiske niveau, og dermed har samme forudsætninger for den overbyggende læring på seminar. Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig din hudterapeut uddannelse i god tid, hvis du satser på en bestemt seminardato.

Man skal kun på seminar én gang på hudterapeutuddannelsen. Det praktiske seminar udbydes 3 gange årligt ca. hver 4. mdr. Dette giver dig en rigtig god og fleksibel mulighed for, eventuelt at afvikle dette i forbindelse med ferie fra sit arbejde. Du finder de udbudte seminardatoer under menupunktet “Studiestart og varighed”.

Grundet undervisningsformen, fjernundervisning og seminar, er det muligt at tage hele vores populære hudterapeutuddannelse, mens du passer et job eller modtager dagpenge. 

elev øver ansigtsbehandling på hudterapeutuddannelsen

Hudterapeutuddannelsens samlede mål for læringsudbytte

Den studerende skal opnå følgende læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Den studerende har viden om og forståelse for:

 • menneskets anatomi, fysiologi, sygdomslære, biokemi og farmakologi i forhold til kosmetologiske ansigtsbehandlinger
 • hudterapiens almene produktlære og produktkendskab
 • systematisk refleksion over observation, vurdering, prioritering, evaluering, dokumentation og justering af klientbehandling
 • professionens brug af teknologi, og innovation som metode til forandring af praksis
 • lovgivning omkring GDPR, relevant sundhedslovgivning, arbejdsmiljø og sikkerhedsrutiner

Den studerende har færdigheder til at:

 • kunne produktvejlede, udøve salg og service med udgangspunkt i den enkelte klient
 • beherske hygiejniske principper i klinik og behandling
 • indgå i tværprofessionelt samarbejde i skrift og tale, der understøtter klientens behandlingsbehov og progression
 • varetage kvalitetssikring- og udvikling inden for egne faglige færdigheder

Den studerende har kompetencer til at:

 • beherske og udføre kosmetologiske hudbehandlinger indenfor et specifikt afgrænset fagområde hhv. afrens, kemisk og mekanisk peeling, dybderens af pustler, komedoner og milier, samt indslusning med bl.a. ultralyd
 • udføre, vurdere på og vejlede i behandlinger ift. bl.a. anomalier indenfor et specifikt afgrænset fagområde
 • udføre, vurdere, vejlede i og anvende udvalgt teknologi og apparatur inden for hudterapeutisk behandling
 • udføre hudanalyse, optage anamnese og diagnosticere problematikker indenfor et afgrænset fagligt område

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut starter med et grundigt teoriforløb, og herefter kobles den praktiske læring omkring hudterapien, hvor du i hovedtræk lærer klassiske ansigtsbehandlinger, intensive ansigtsbehandlinger, veganske og økologiske ansigtsbehandlinger, professionelle massageteknikker, dybderensningsteknikker, masketeknikker og typer, forskellige peelinger, hudpleje, produktvejledning, hudplejeprodukter, hudanalyse, journalføring, relevant lovgivning, hygiejne m.m. Den praktiske læring på kosmetologskolen efterfølges af et lærerstyret hjemmestudie, som afsluttes med eksamen.

Fold nedenstående lektionsplan ud og se overordnede læringsemner, eksamen m.m. i hudterapeut uddannelsen:

 • Studieforberedelse
 • Hudens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Biokemi
 • Hudtyper og tilstande
 • Rynker, furer og linier
 • Hudpleje
 • Ansigtsmassager trin for trin
 • Massageformer, akupressurmassage og punkter, energimassage og punkter
 • Produktlære
 • Remedie og materialelære
 • Apparatlære, apparattyper, symboler og sikkerhed
 • Hudplejeprodukter, grupper, sammensætning, typer, virkning og konsistens
 • Hygiejne
 • Journalføring
 • Hudanalyse
 • Professionelle ansigtsbehandlinger trin for trin
 • Naturlig hudpleje og produkter
 • Æteriske olier
 • Naturlige virkestoffer
 • Indre sundhed
 • Nationale og internationale forbrugermærker for vejledning i allergi, miljø m.m.
 • Relevant lovgivning
 • Almen klientvejledning
 • Produktlære

 • Dag 1: Hudterapi i praksis, professionel ansigtsbehandling trin for trin m.m., herunder klientmodtagelse, professionel hudanalyse, journalføring, afrensning, fjernelse af makeup, peelingstyper, dybderensningstyper, ansigtsmassage, aftemte cremer, klientvejledning, genbooking, salg, service, hygiejne m.m.
 • Dag 2: Professionelle ansigtsbehandlinger – fortsat

Under denne læringsdel i hudterapeutuddannelsen skal du øve de anviste behandlinger og journalføre disse til du opnår rutine og tryghed i hudterapien.
Uddannelsen til hudterapeut afsluttes med en online praktisk/ mundtlig eksamen fra eget hjem eller egen klinik, samt en skriftlig lægeeksamination, der kan tages 6 forskellige steder i landet. Du må medbringe pensum og notater til din skriftlige multiple choice lægeeksamination, der tager 30 min.

Efter eksamen tilsendes et uddannelsesbevis som Lægeeksamineret Hudterapeut, og du kan straks åbne egen klinik eller søge job som professionel hudterapeut m.m.

Uddannelsen til lægeeksamineret hudterapeut er for dig, der gerne vil lære alt om huden, professionelle ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter på et højt niveau. Du vil gerne kunne udbyde en bred palette af forskellige professionelle ansigtsbehandlinger i din egen klinik, eller du vil gerne kunne søge job som uddannet Hudterapeut. Det kan også være for dig, der altid har drømt om en kosmetologuddannelse, men måske er mest interesseret i professionelle ansigtsbehandlinger, og derfor gerne vil starte med denne spændende læring og måske senere bygge på.

Hudterapeut uddannelsen henvender sig derfor til alle, der har interesse i hudterapiens spændende verden, herunder fx behandlere der gerne vil være selvstændige hudterapeuter eller søge job, salgsassistenter indenfor hudpleje, producenter af hudplejeprodukter, behandlere der arbejder med eller ønsker at arbejde med lasere eller fillere m.m., og ønsker mere viden om huden. Det kan som sagt også bare være for dig, der gerne vil have en hel kosmetologuddannelse, men bare gerne vil tage den i dit tempo og ud fra dine interesseområde.

Vores kursister er typisk mellem 25-65 år, og kommer fra hele landet samt udlandet. På dette kort kan du se hvorfra dine studiekammerater kommer fra.

De fleste studerende bor langt væk fra skolen, og har derfor brug for 2 overnatninger i forbindelse med deres praktiske undervisning på kosmetologskolen, og det vil derfor være muligt at overnatte tæt på skolen. Du kan læse mere om alt det praktiske omkring transport, overnatning, forplejning m.m. her: Skoleophold Bemærk at størstedelen af de studerende kommer fra Sjælland, da transport med fly fra København-Aalborg ofte kan erhverves fra kun 300-500 kr. for en returbillet.

Med dette spændende kosmetologkursus i professionelle ansigtsbehandlinger får du et uddannelsesbevis med titlen Lægeeksamineret Hudterapeut, og du vil straks efter endt hudterapeut uddannelse, kunne søge job eller starte som selvstændig hudterapeut, hvor du kan tilbyde professionelle ansigtsbehandlinger og sælge eksklusive hudplejeprodukter.

Du vil med en hudterapeut uddannelse kunne mestre en bred vifte af eksklusive professionelle ansigtsbehandlinger som fx professionelle intensive ansigtsbehandlinger som frugtsyre-ansigtsbehandlinger, opstrammende ansigtsbehandlinger m.m., samt de klassiske ansigtsbehandlinger som teenage ansigtsbehandlinger, ansigtsbehandlinger til mænd, luksus ansigtsbehandlinger m.m.

Du får også viden om special-ansigtsbehandlinger med maskiner herunder damp, tesla, iontoforese, LED (lysterapi), aromaterapi m.m., og får samtidigt et indgående og professionelt produktkendskab i hudplejeprodukter.

Studiestart

Du kan starte på uddannelsen hver dag, og det første du skal gøre, er at klikke på knappen “Tilføj til kurv” som du finder øverst til højre på denne side. Her skal du udfylde dine data samt vælge betalingsmuligheder. Efter betaling vil du modtage din kvittering, og du kan straks logge ind på dit studie. Hvis du har svært ved at finde rundt, er du velkommen til at ringe og få en rigtig god velkomst, samt en grundig trin for trin guidning i dit studie via telefon. Herefter er du allerede i gang med din spændende uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut, hvor vores dygtige faglærere og studievejledere sidder klar til at hjælpe dig hele vejen.

Mange har ikke prøvet fjernundervisning før, og forestiller sig, at det fordrer en vis IT-kompetence, men det gør det ikke. Fjernundervisning hos Innowell er legende let og sjovt, og ikke mindst maksimal fleksibel, så man kan passe sit vanlige job eller andet studie, mens man tager uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut.

Har du lyst til at prøve en bid af hudterapeutuddannelsen for at opleve hvordan fjernundervisningen foregår, så kan vi anbefale, at du ringer til studievejledningen og lader vores dygtige studievejledere demonstrere undervisningsformen via trin for trin telefonguidning. Du kan kontakte studievejledningen på 98901080 mandag-torsdag 9-16, og vi anbefaler, at du indleder samtalen med, at du ønsker en guidet rundvisning i hudterapeutuddannelsen, hvor du samtidigt sidder klar på din computer. Undervejs i studiet vil der også være mulighed for, at kunne stille spørgsmål til hudterapeutuddannelsen, samt afprøve lektioner, delprøver, pensum m.m. Hvis du ikke har mulighed for at ringe, kan du også prøve selv, ved at klikke på knappen “Prøv Gratis”, men dette giver ikke helt samme oplevelse, og afspejler heller ikke det høje serviceniveau, der findes hos Innowell, – så ring hvis det er muligt for dig og lad os tage dig i hånden hele vejen.

Hudterapeutuddannelsens varighed

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut udgør 196 lektioner af 45 minutter, og kan tages lige så hurtigt du har mulighed for det. Det eneste du skal tilpasse er dit seminar, som udbydes ca. hver 4. måned, ellers har du studieadgang hele døgnet i 12 mdr. til at gennemføre din hudterapeutuddannelse.

Hudterapeutuddannelsens seminar

Følgende datoer udbydes der hudplejeseminar for hudterapeutstuderende, hvor du kun skal på seminar i 2 sammenhængende dage. Vælg mellem følgende datoer inden for din givne studieadgang:

Seminardatoer for skoleåret 2021-22

 • 28.-29. september 2021
 • 8.-9. februar 2022
 • 14.-15. juni 2022

Seminardatoer for skoleåret 2022-23

 • 6.-7. september 2022
 • 17.-18. januar 2023
 • 9.-10. maj 2023

 

Til hudterapeutuddannelsen skal du benytte bogen Kosmetologi – fra interesse til profession af  Læge Mille Mosegaard.

Betaling for uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut

Du kan vælge at betale din uddannelses adgang som en engangsbetaling, eller du kan tage et uddannelseslån helt uden renter og til kun få hunderede kroner om måneden.

Øvrige udgifter i uddannelsen

Foruden selve uddannelsesprisen må der påregnes udgifter til:

 • Eksamen kr. 500,-
 • Pensum kr. ca 600,-
 • Basisremedier
 • Elevkit med hudplejeprodukter til dine professionelle øvebehandinger til ca. 2.200,- engrospris
 • Evt. 1 overnatning på seminar samt transport

Basisremedier og produkter

Du får brug for nogle basisremedier, for at kunne udføre professionelle ansigtsbehandlinger, og disse basisremedier er der mange studerende, som allerede har til rådighed, fx. håndklæder, vatrondeller etc., og du behøver derfor kun at tilkøbe de basisremedier du mangler.

Du skal desuden bruge et elevkit til hudpleje, og her er det vigtigt, at der benyttes netop det brand, som du arbejder med i undervisningen på skolen, og skal til eksamen i, så du kan få den rette hjælp og vejledning under din superviserede undervisningsperiode.

Hudplejeprodukter og remedier til engrospriser

Som studerende hos Innowell, kan du under hele dine studietid handle remedier og hudplejeprodukter hos danbeauty.dk til engrospris. Du kan læse mere om, hvordan du får adgang til de favorable engrospriser her: Elev hos Innowell – hvordan bliver jeg godkendt?

Du kan købe dine hudplejeprodukter og remedier lige så hurtigt, du har lyst til under din uddannelse, så de står klar til modul 3, eller du kan vente helt frem til du har været på seminar. Vi har gjort det let at få et overblik over, hvilke basisremedier og hudplejeprodukter du har brug for i listerne herunder:

 1. Viftepensel
 2. Maskepensel
 3. Ansigtssvampe
 4. Blodlancetter
 5. Nålespand
 6. Kleenex/servietter
 7. Handsker
 8. Håndsprit
 9. Vatrondeller
 10. Vatpinde
 11. Inventar (stol/briks/luplampe/dampapparat)
 12. Skål til vand
 13. Evt. sonophorese/peelingapparat

Klik på linket og læs mere om dit elevkit i hudplejeprodukter: Hudterapeut produktpakke

Med dette intensive kosmetologkursus i professionelle ansigtsbehandlinger tager vi udgangspunkt i, at du intet kender til faget hudterapi. Dette betyder, at kurset henvender sig til alle med interesse i dette spændende fag. Du behøver derfor ikke at have hverken erfaring eller viden inden for hudterapien.

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut starter med en grundlæggende læring i hudterapiens spændende viden, og herefter løftes du til et højere niveau, for at kunne arbejde med faget professionelt i både teori og praksis. I faget hudterapi skal du blandt andet lære de grundlæggende emner indenfor professionelle ansigtsbehandlinger, herunder hudtyper, hudens opbygning, hudens funktioner og tilstande, hudpleje, hudsygdomme, journalføring, anatomi, fysiologi, biokemi, hygiejne m.m.

Undervisere

Karin Kristensen
Karin Kristensen
Underviser i kosmetologi, akupunktur og fodpleje.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.
Louise Feldtmose
Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.8
DKK 29.995
26 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
21
Stjerner 4
5
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Mette Nielsen

  5 ud af 5

  Synes det er sååå godt at læse hos jer, har virkelig lært meget. Synes i er helt fantastiske og super søde. Altid parat til at hjælpe når der er brug for det. Selve studiet var langt bedre end forventet. Hvis jeg skal tage flere kurser/uddannelser bliver det helt sikkert hos jer 🙂

 • Thuy Cekin

  4 ud af 5

  Sika er så motiverende, hjælpsom, betænksom og sød. Tusind tak 🙂

 • Thuy Cekin

  4 ud af 5

  Sika er så motiverende, hjælpsom, betænksom og sød. Tusind tak:-)

 • Ebru Korkmaz

  5 ud af 5

  Studiet havde i meget høj grad faglig relevans, og der var en god blanding af teori og test undervejs. Det vigtigste for mig var at jeg kunne gennemføre det meste på nettet fordi jeg har et fuldtidsjob. Så det var rigtig fedt at kurset er gennemtænkt og lige til at gå til. Både studievejledningen og underviseren var super søde. Karin var min underviser, og jeg er så glad for at have mødt en så skøn underviser 😊

 • Louise Feldtmose

  5 ud af 5

  Som sundhedsfaglig behandler har jeg med min uddannelse som Lægeeksamineret Hudterapeut (og bagefter klinisk kosmetolog), fået mulighed for at nurse “min lyserøde kerne”, samtidig med at jeg kunne trække på min sundhedsfaglige viden, idet hudterapien i høj grad omfatter en dybere viden om hudrelateret anatomi, fysiologi og kemi.
  Da jeg i 2013 valgte at tage uddannelsen hos Innowell med blended e-learning ved siden af mit ordinære fuldtidsarbejde som fysioterapeut, var det egentligt ikke med henblik på at det skulle fylde mere end blot at stille min nysgerrighed og nurse min feminine og lyserøde side – men jeg blev simpelthen forelsket i faget.

 • Ida Heiberg

  4 ud af 5

 • Pernille Christensen

  5 ud af 5

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra, har været super tilfreds med mit uddannelsesforløb hos innowell. Så tusind tak for nogle gode måneder.

 • Clara Lykkegaard

  4 ud af 5

  Jeg kan godt lide at man skal lave opgaverne i en bestemt rækkefølge, så man ikke roder rundt i forskellige opgaver. I er hurtige til at skrive tilbage, hvis man har spørgsmål, hvilket også er godt.

 • Louise Dreisler

  5 ud af 5

 • Line Laumann Nielsen

  5 ud af 5

 • Rana Al Dalawi

  5 ud af 5

 • sofie Jakobsen

  4 ud af 5

 • Helle Jeannie Ellgaard

  5 ud af 5

 • Nanna Brink Jørgensen

  5 ud af 5

 • Anne Dorthe Lønborg Sørensen

  5 ud af 5

  Jeg har taget uddannelsen Lægeeksamineret Hudterapeut hos Innowell. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Indholdet er relevant, på et højt niveau og man bliver udfordret. Den digitale læringsplatform er utrolig godt tilrettelagt og velfungerende. Det praktiske ophold er veltilrettelagt, så man får mest muligt ud af det. Det undervisningsformen, og den medfølgende fleksibilitet i hvornår man studerer, har gjort det muligt for mig at tage uddannelsen og efterfølgende starte op som selvstændig. Udelukkende roser herfra – og mange af dem. Jeres undervisningsform har givet mig mulighed for at tage en uddannelse jeg ellers aldrig havde haft mulighed for ved siden af mit fuldtidsarbejde. Tak!

 • Birthe Laila Nielsen

  5 ud af 5

  Jeg fik det jeg kom efter. En rigtig god Hudterapeutuddannelse.

 • Anne Sofia Göransson

  5 ud af 5

  Tak for en dejlig uddannelse. Havde den ikke været online kunne jeg ikke have haft fået denne uddannelse. Det er en super måde at gøre det på.

 • Anne Göransson

  5 ud af 5

  Tak for et super godt skoleophold og en god lærermester. Knald dygtig! Jeg kan varmt anbefale hudterapeut uddannelsen hos Innowell. Det er super for dem der har brug for at have et arbejde ved siden af at de tager uddannelsen. Niveauet og pensum er højt. Kærlig hilsen

 • Patrycja Radunovic

  5 ud af 5

  Jeg er glad for at jeg valgte innowell, det har været intensive og lærerige dage på seminar. Er en stolt færdigt uddannet hudterapeut.

 • Michele Aies

  5 ud af 5

  Så kalder hverdagen igen, efter nogle fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen til Hudterapeut. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. Jeg er ikke færdig med at tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

 • Gry Hermansen

  5 ud af 5

  Vil du have en uddannelse eller tage kurser, indenfor denne branche, så skal du helt klart vælge Innowell. Jeg er lige blevet færdig som hudterapeut, det var et helt fantastisk forløb. Det er yderst professionelt opbygget. Min faglærer var så kanon til at lære fra sig, og helt klart hendes fortjeneste at jeg sidder med den følelse af at være så godt klædt på fagligt og praktisk som jeg gør i dag. Men ikke nok med at det er yderst professionelt, så er der så megen hjertevarme og rummelighed i det dejligt hus i Hjallerup. Jeg glæder mig til at udføre disse lækre behandlinger på mine kunder i Næstved.

 • Michele Vendel Glimø

  5 ud af 5

  Så kalder hverdagen igen, efter 5 fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen hudterapi. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. 🙂 Jeg er ikke færdig med af tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

 • Hanne Hjørringgaard

  5 ud af 5

  Ju hu. Er lige kommet hjem efter 5 fantastiske dage hos Innowell og har bestået hudterapi. 5 dage med utrolig meget læring, nærhed, positivitet og dejlige mennesker. Stor tak til vores lærer, og Mai og Brian for jeres måde at være på. Det har været en stor fornøjelse at uddanne mig hos jer og deltage i disse 5 fantastiske dage med masser af god energi. Det er ikke sidste gang jeg tager uddannelse hos jer, det er bare så professionelt. Tusind tak.

 • Hanne Hjørringgaard

  5 ud af 5

  Jeg er i fuld gang med uddannelse til hudterapeut og det er fantastisk. Et meget kompetent uddannelsessted som jeg varmt kan anbefale.

 • Anni Lykke Andersen

  5 ud af 5

  Jeg er super glad for at jeg valgte kurset hudterapi…spændende pensum hvor jeg har lært meget!!! Jeg mangler lige at få afleveret journalkort så jeg kan booke skoleophold… det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg vil helt sikkert anbefale innowell til andre da jeg selv har fået meget ud af mit kursus…Jeg synes også det er dejligt man kan tage kurser hvis man ikke lige har råd til hele uddannelsen… så er der mulighed for at bygge på, det er ihvertfald ikke mit sidst kursus!!!

 • Elizabeth De Sousa

  5 ud af 5

  Jeg er så glad for at være blevet uddannet hudterapeut hos Innowell. En skole som jeg varmt kan anbefale. Tak til alle i Innowell, som har bidraget til at jeg i dag er en dygtig hudterapeut!!

Tilføj en anmeldelse