Hudterapeut

kr. 29.995

kr. 29.995

Vis delbetaling
×
Delbetaling
779 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 779 kr. Samlede kreditomk. 7.392 kr. Samlet tilbagebetaling 37.387 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,85%. Der er fortrydelsesret.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 196
1 seminardag
Uddannelsesbevis

Hudterapeut uddannelse til Lægeeksamineret  Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist

Velkommen til Danmarks mest velrenommerede 2i1 uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist, med de bedste referencer og videreuddannelsesmuligheder i branchen.

“Innowells kosmetolog- og hudterapeutuddannelser har et godt ry i branchen, og jeg møder ofte arbejdsgivere, der specifikt spørger efter uddannede fra Innowell”.
Dorthe Wiedenbein, bestyrelsesmedlem i Dansk Behandlerforbund.

Hudterapeutuddannelsen i korte træk

Hudterapeutuddannelsen er en teoretisk funderet og praksisnær klinisk uddannelse, der foregår som blandet e-læring med en praksisrettet vekselvirkning mellem online undervisning, 1 dag på seminar og herefter superviseret undervisning fra eget hjem eller egen klinik.

“Jeg kan også varmt anbefale innowell, og har i dag min egen klinik i Aarhus. En uddannelse fra Innowell er strikket sammen til din fordel! Du læser, når du har tid, du læser i dit eget tempo og får masser af kompetent undervisning og vejledning af innowells lærere. Innowell = vejen til success! ⭐⭐⭐⭐⭐
Mia Højstoft David. Aarhus

På uddannelsen får du mindst lige så meget teori og praksis som på ordinære uddannelser, hvor uddannelsen gennem Innowell blot er struktureret med den bæredygtig undervisningsform blandet e-læring, der giver dig maksimal fleksibilitet, og gør det muligt at passe et fuldtidsjob eller modtage dagpenge under hele uddannelsen.

Størstedelen af hudterapeutuddannelsen studeres online fra eget hjem eller egen klinik, med undtagelse af 1 dags intensiv hudterapiseminar, hvor du i praksis skal undervises i avanceret klinisk hudterapi, avanceret huddiagnose og anamneseoptag, avanceret dybderensning med anvendelse af kliniske sterile remedier, avancerede frugtsyrebehandlinger, kliniske ansigtsbehandlinger, avancerede hygiejneprocesser som autoklavering og pakning af sterile remedier m.m., klinisk microdermabrasion og sonophorese m.m., under kyndig trin for trin vejledning og instruktion.

Kvalifikationsniveauet

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist er en del af uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, der er statsligt valideret til kvalifikationsniveau 5, som er niveauet lige før bachelorniveau. Dette betyder, at du får en hudterapeutuddannelse på et højt fagligt klinisk niveau, der klæder dig godt på, til at kunne åbne egen professionel hudplejeklinik eller søge job som Lægeeksamineret Hudterapeut m.m.

“Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Indholdet er relevant, på et højt niveau, og man bliver udfordret. Den digitale læringsplatform er utrolig godt tilrettelagt og velfungerende. Det praktiske ophold er veltilrettelagt, så man får mest muligt ud af det. Undervisningsformen, og den medfølgende fleksibilitet i hvornår man studerer, har gjort det muligt for mig at tage uddannelsen og efterfølgende starte op som selvstændig. Udelukkende roser herfra – og mange af dem. Jeres undervisningsform har givet mig mulighed for at tage en uddannelse jeg ellers aldrig havde haft mulighed for ved siden af mit fuldtidsarbejde. Tak!” ⭐⭐⭐⭐⭐
Anne Dorthe Lønborg Sørensen. Odder

Fagligt læringsudbytte og karrieremuligheder

På vores populære online hudterapeutuddannelse opnår du både en bred relevant teoretisk viden, samt opnår en bred palette af professionelle praktiske færdigheder og kompetencer, der giver dig gode karrieremuligheder inden for det hudterapeutiske område.

I hudterapeutuddannelsen læres bl.a.:

“Godt jeg tog springet. Virkelig god uddannelse, lærte en masse og tjente flere penge på elevbehandlinger end hele uddannelsen kostede, samtidigt med at jeg kunne passe fuldtidsjob og små børn. Det var hårdt men det var det hele værd.”
Anne Nielsen. København

Uddannelsesstart og pris

Hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut kan påbegyndes, når det passer dig, da du starter med et online studieforløb.

Hudterapeutuddannelsen koster 29.995 kr., og kan betales som en engangsbetaling eller fra kun 589 kr. pr. mdr. rentefrit. Læs mere om dette under menupunktet økonomi, pris og yderligere udgifter.

Bemærk, at uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut til 29.995 kr. er inkluderet i vores statslige validerede kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut på kvalifikationsniveau 5. Hvis du derfor også går med overvejelser omkring en kosmetologuddannelse, så er der en del penge at spare, ved i stedet at vælge denne fra start. Søg evt. rådgivning hos Innowells studievejledning.

“Jeg har drevet en veletableret hudplejeklinik gennem mange år, og har haft flere elever, kosmetologer, hudterapeuter, kosmetikere m.m. fra forskellige skoler, og jeg vil helt klart anbefale Innowell som uddannelsessted. Innowell leverer de bedste uddannelser i Danmark, og jeg ansætter i dag kun uddannede fra Innowell.”
Katja Graversen, Slagelse Hudplejeklinik.

Særlige uddannelsesfordele

Her følger nogle af dine mange fordele ved at vælge Innowells hudterapeutuddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut:

 • Du får en velrenommeret bæredygtig hudterapeutuddannelse med de bedste referencer i branchen
 • Du får gode videreuddannelsesmuligheder, og bl.a. meritmulighed på den statsligt valideret kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, som er på Danmarks højeste kvalifikationsniveau
 • Du får et højt kvalificeret underviserteam herunder læge, sygeplejerske, garvede iværksættere m.m.
 • Dit pensum er forfattet af Læge Mille Mosegaard, der bl.a. arbejder på Dermatologisk afdeling på Aalborg sygehus
 • Du kan prøve uddannelsen gratis, alt det du vil og med fuld service fra vores anmelderroste studievejledere
 • Du får valide uddannelsespapirer, som erhvervslivet har tillid til
 • Du kan passe fuldtidsjob eller modtage dagpenge under hele hudterapeutuddannelsen, og har dermed den bedste uddannelsesøkonomi, eller du kan som klinikejer tage hudterapeutuddannelsen, mens du passer din klinik, og kan evt. udbyde dine øvehandlinger som elevbehandlinger, og dermed have indtjening under din uddannelse
 • Du kan tage hudterapeutuddannelsen lige så hurtigt, du har mulighed for det, og har studieadgang hele døgnet
 • Du kan få din hudterapeutuddannelse finansieret, og kan dermed købe uddannelse til meget små rater og rentefrit, og helt ned til kun 589 kr. pr. mdr. rentefrit.
 • Hudplejeprodukter til øvebehandlinger hjemme er inkluderet i prisen, og er veganske, parabenefrie, pesticidefrie, organiske, bæredygtig emballage m.m.
 • Du kan blive gratis elevmedlem af den prestigefulde brancheforening Dansk Behandlerforbund, fordi Innowell er skolemedlem af foreningen, og du kan gennem foreningen, købe en elevforsikring til kun 399 kr. der giver dig maksimal tryghed omkring dine øvebehandlinger uden for skolens område
 • og meget meget mere….

Drømmer du derfor om hurtigt, at kunne mestre professionelle kliniske kosmetiske ansigtsbehandlinger, kosmetisk hudterapi og klinisk hudpleje på et højt fagligt niveau med rigtig mange videreuddannelsesmuligheder, – så er Innowells anmelderoste og bæredygtige hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist den helt rigtige hudterapeutuddannelse for dig. 

Læs mere om hudterapeutuddannelsen herunder eller ring til vores kompetente studievejledere på 98901080 mandag-torsdag 9-16.

“Tusinde tak, fordi I piger på studievejledningen altid er så positive og hjælpsomme. Til jer går man aldrig forgæves, heller ikke med de ”dumme” spørgsmål. Dejligt at der er nogle som jer.”
Gitte Jessen. Åkirkeby

Hudterapeutuddannelsens struktur og opbygning

Hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist udbydes som blandet e-læring, der er en kombination af fjernundervisning og 1 dags seminarundervisning på Innowells kosmetologskole. 

På del 1 studerer du din hudterapi teori, på del 2 skal du på hudterapeutskole i 1 dag, og på del 3 skal du øve klinisk hudterapi fra eget hjem eller fra egen klinik.

Hudterapeutuddannelsens studieadgang

Når du køber studieadgang til din hudterapeut uddannelse til lægeeksamineret hudterapeut og certificeret hudplejespecialist, starter du med at skulle gennemføre din teori i hudterapi ved at læse i dit pensum, lave opgaver, tage teste i din paratviden, se videoer og lave simple øvebehandlinger, – alt sammen fra eget hjem eller egen klinik, og via Innowells spændende anmelderroste fjernundervisning (e-learning/e-læring) hvor du har studieadgang hele døgnet rundt, og hvor vores undervisere hjælper dig hele vejen.

Hudterapiseminar

På del 2 skal du på 1 dags hudterapiseminar, hvor du lærer avanceret klinisk hudterapi, avancerede huddiagnoser, avanceret dybderensning med kliniske specialremedier, kliniske ansigtsbehandlinger, kliniske hygiejneprocedurer som autoklavering m.m. under kyndig trin for trin vejledning, der skal klæde dig godt på, til at kunne mestre professionelle ansigtsbehandlinger og avanceret hudterapi på et højt fagligt niveau.

Superviseret hudterapiundervisning

På del 3 skal du bl.a. øve professionelle kliniske ansigtsbehandlinger fra eget hjem, eller fra egen klinik, hvor du øver på familie, venner, kolleger m.m., og hvor nogle studerende har valgt at udbyde disse som elevbehandlinger fra eget hjem eller egen klinik.

Uddannelseslængde og seminar

Du har 12 måneders studieadgang til hudterapeutuddannelsen, men du kan gennemføre hudterapeutuddannelsen lige så hurtigt, du har mulighed for det, da du selv tilrettelægger dit eget studieforløb fra start til slut indenfor din givne studieadgang.

Den gennemsnitlige studietid i hudterapeut uddannelsen er ca. 2-3 måneder sideløbende med at passe et fuldtidsjob, og ca. 7 uger hvis du har mulighed for at læse hudterapi på fuld tid.

Du skal kun på avanceret hudterapiseminar én gang i hele hudterapeutuddannelsen, og kan frit vælge mellem de udbudte seminardatoer indenfor din givne studieadgang. Dette giver dig en rigtig god fleksibel mulighed for eventuelt at afvikle din seminardag i forbindelse med ferie fra dit arbejde. Du finder de udbudte seminardatoer under menupunktet “Studiestart og varighed”.

Grundet undervisningsformen, fjernundervisning og seminar, er det muligt at tage hele vores populære hudterapeutuddannelse, mens du passer et job eller modtager dagpenge.

elev øver ansigtsbehandling på hudterapeut uddannelse

Hudterapeutuddannelsens samlede mål for læringsudbytte

Den studerende skal opnå følgende læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Den hudterapeutstuderende har viden om og forståelse for:

 • menneskets anatomi, fysiologi, sygdomslære, biokemi og farmakologi i forhold til kosmetologiske ansigtsbehandlinger
 • hudterapiens almene produktlære og produktkendskab
 • systematisk refleksion over observation, vurdering, prioritering, evaluering, dokumentation og justering af klientbehandling
 • professionens brug af teknologi, og innovation som metode til forandring af praksis
 • lovgivning omkring GDPR, relevant sundhedslovgivning, arbejdsmiljø og sikkerhedsrutiner

Den hudterapeutstuderende har færdigheder til at:

 • kunne produktvejlede, udøve salg og service med udgangspunkt i den enkelte klient
 • beherske hygiejniske principper i klinik og behandling
 • indgå i tværprofessionelt samarbejde i skrift og tale, der understøtter klientens behandlingsbehov og progression
 • varetage kvalitetssikring- og udvikling inden for egne faglige færdigheder

Den hudterapeutstuderende har kompetencer til at:

 • beherske og udføre kosmetologiske hudbehandlinger indenfor et specifikt afgrænset fagområde hhv. afrens, kemisk og mekanisk peeling, dybderens af pustler, komedoner og milier, samt indslusning med bl.a. ultralyd
 • udføre, vurdere på og vejlede i behandlinger ift. bl.a. anomalier indenfor et specifikt afgrænset fagområde
 • udføre, vurdere, vejlede i og anvende udvalgt teknologi og apparatur inden for hudterapeutisk behandling
 • udføre hudanalyse, optage anamnese og diagnosticere problematikker indenfor et afgrænset fagligt område

Hudterapeutstuderende lærer om hudens ældning på hudterapeut uddannelse

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist starter med et grundigt teoriforløb, og herefter kobles den praktiske læring omkring hudterapien, hvor du i hovedtræk lærer i teori og/eller praksis om klassiske ansigtsbehandlinger, intensive ansigtsbehandlinger, veganske og økologiske ansigtsbehandlinger, professionelle massageteknikker, dybderensningsteknikker, masketeknikker og typer, forskellige peelinger, hudpleje, produktvejledning, hudplejeprodukter, hudanalyse, journalføring, relevant lovgivning, hygiejne m.m. Den praktiske læring på kosmetologskolen efterfølges af et lærerstyret hjemmestudie, som afsluttes med eksamen.

Fold nedenstående lektionsplan ud og se overordnede læringsemner, eksamen m.m. i hudterapeut uddannelsen:

 • Studieforberedelse og latinforståelse
 • Hudens anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Biokemi
 • Hudtyper og tilstande
 • Rynker, furer og linier
 • Klinisk Hudpleje
 • Ansigtsmassager trin for trin
 • Massageformer, akupressurmassage og punkter, energimassage og punkter
 • Produktlære
 • Klinisk remedie og materialelære
 • Apparatlære, apparattyper, symboler og sikkerhed
 • Kliniske hudplejeprodukter, grupper, sammensætning, typer, virkning og konsistens
 • Klinisk hygiejne
 • Journalføring og anamneseoptag
 • Klinisk hudanalyse
 • Professionelle kliniske klassiske ansigtsbehandlinger
 • Professionelle kliniske veganske ansigtsbehandlinger
 • Professionelle kliniske intensive og specifikke ansigtsbehandlinger
 • Professionelle kliniske frugtsyre ansigtsbehandlinger
 • Naturlig hudpleje og produkter
 • Æteriske olier
 • Naturlige virkestoffer
 • Indre sundhed
 • Nationale og internationale forbrugermærker for vejledning i allergi, miljø m.m.
 • Relevant lovgivning
 • Almen klientvejledning og klientbehandling
 • Klinisk vejledning og salg med mere

 • Avanceret klinisk hudterapi i praksis
 • Avanceret huddiagnose og analyse i praksis
 • Avanceret journalføring og anamneseoptag i praksis
 • Avanceret dybderensning med sterile remedier i praksis
 • Avanceret hygiejne, autoklavering og pakning af sterile remedier, samt værnemidler i praksis
 • Avancerede kliniske ansigtsbehandlinger i praksis
 • Apparatlære i praksis, herunder damp, microdermabrasion, sonophorese m.m.

Under denne læringsdel i hudterapeutuddannelsen skal du øve de anviste behandlinger og journalføre disse til du opnår rutine og tryghed i hudterapien.
Uddannelsen til hudterapeut afsluttes med en adgangsgivende online praktisk/ mundtlig prøve, og herefter en skriftlig multiple choice lægeeksamination, der kan tages 5 forskellige steder i landet. Du må medbringe pensum og notater til din skriftlige multiple choice lægeeksamination, der tager 30 min.

Efter eksamen tilsendes et uddannelsesbevis som Lægeeksamineret Hudterapeut, og du kan straks åbne egen klinik, søge job som professionel hudterapeut, tage videreuddannelse m.m.

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist er for dig, der gerne vil lære alt om huden, professionelle kliniske ansigtsbehandlinger, hudpleje, produktlære m.m. på et højt fagligt niveau. Du vil gerne kunne udbyde en bred palette af forskellige professionelle kliniske ansigtsbehandlinger i din egen klinik, eller du vil gerne kunne søge job som uddannet Hudterapeut.

Det kan også være for dig, der altid har drømt om en kosmetologuddannelse, men måske er mest interesseret i de professionelle kliniske ansigtsbehandlinger, og derfor gerne vil starte med denne spændende læring og måske senere bygge på.

Hudterapeutuddannelsen henvender sig derfor til alle, der har interesse i hudterapiens spændende verden, herunder fx behandlere der gerne vil være selvstændige hudterapeuter eller søge job, salgsassistenter indenfor hudpleje, producenter af hudplejeprodukter, behandlere der arbejder med eller ønsker at arbejde med laser m.m., og ønsker mere viden om huden. Det kan som sagt også  være for dig, der gerne vil have en hel kosmetologuddannelse, men gerne vil tage den i dit tempo og ud fra dine interesseområder.

Hudterapeutuddannelsen er en voksenuddannelse, hvor de studerende oftest er mellem 25-65 år, og kommer fra hele landet samt udlandet.

hudterapeut i hudterapeutklinik der har taget hudterapeut uddannelse

Karrieremuligheder som Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist

Størstedelen af alle studerende tager hudterapeutuddannelsen med henblik på at blive selvstændige erhvervsdrivende med egen hudplejeklinik. Andre tager uddannelsen for at komme hurtigt videre i uddannelsessystemet med efteruddannelse indenfor fx kosmetiske behandlinger m.m. Andre søger ansættelse i klinikker, i undervisningssektoren, indenfor produktsalg, produktproduktion m.m.

Selvstændig Hudterapeut med eget hudplejeklinik eller job

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist hos Innowell er en teoretisk funderet professionsuddannelse, der giver kompetence til selvstændig vurdering og hudterapeutisk behandling med en klinisk tilgang.

Lægeeksaminerede Hudterapeuter arbejder i selvstændige arbejdssituationer, der gør, at de både skal have ansvarsfulde holdninger og indstillinger, samt færdigheder og kundskaber om faget hudterapi.

Den Lægeeksamineret Hudterapeuts arbejdsopgaver kan deles ind i følgende hovedarbejdsområder:

 1. Information og vejledning
 2. Klinisk behandling og pleje
 3. Salg og service
 4. Samarbejde og henvisning til andre relevante fagområder, fx praktiserende læger, dermatologer, plastikkirurger m.m.

Den Lægeeksamineret Hudterapeuts eksistensberettigelse

Den Lægeeksamineret Hudterapeut og Hudplejespecialist har sin eksistensberettigelse i den til stadighed voksende skønhedsindustri. Dette underbygges af bl.a. arbejdsmarkedets generelle behov for Lægeeksamineret Hudterapeuter indenfor skønhedsbehandling, salg, vejledning, produktion, undervisning m.m. samt arbejdsmarkedets stigende behov for specialiserede Lægeeksamineret Hudterapeuter med en mere klinisk tilgang, som fx assisterende hjælp i klinikker. 

Den Lægeeksamineret Hudterapeuts arbejdspladser

Lægeeksamineret Hudterapeuters arbejdspladser kan være på skønhedsklinikker, hudplejeklinikker, klinikfællesskaber, spa og wellnesscentre, krydstogtskibe, parfumerier, kosmetik og detailhandel m.m., samt som selvstændig klinikindehaver og/eller som udebehandlende Lægeeksamineret Hudterapeut.

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut skal give de studerende praktiske, teoretiske og sociale kompetencer, færdigheder og holdninger, som sætter dem i stand til at planlægge, gennemføre og vurdere sit arbejde i forhold til klientens behov, gældende love og retningslinjer, samt skal klæde hudterapeuten på til at kunne afgrænse egne kompetencer og praksis, samt kunne henvise og samarbejde med andre relevante fagområder.

Den Lægeeksamineret Hudterapeuts behandlingsmuligheder

En Lægeeksamineret Hudterapeut kan i praksis mestre et meget bredt udsnit af hudterapeutiske behandlinger, og har også en stor teoretisk viden. Her følger et lille udsnit af den studerendes viden i teori og/eller praksis:

 • Hudterapi
 • Klinisk hudpleje
 • Professionelle ansigtsbehandlinger
 • Intensive ansigtsbehandlinger som opstrammende-, frugtsyre-, pigment, aknebehandlinger med mere.
 • Veganske ansigtsbehandlinger med mere.
 • Professionel produktvejledning og salg
 • Biokemi
 • Studieforberedelse og basal latinforståelse
 • Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære

Lægeeksamineret Hudterapeut og efteruddannelse

Som uddannet Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist er der næsten uendelige muligheder for efteruddannelse indenfor skønhedsbranchen, hvor mange fortsætter i den kliniske retning indenfor hudterapien og kosmetologiens spændende verden.

Lægeeksamineret Hudterapeut og brancheforening

En Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist kan blive optaget i brancheforeningen Dansk Behandlerforbund, hvor det således er muligt at kunne markedsføre sig med, at man er medlem af brancheforeningen Dansk Behandlerforbund. Hos Dansk Behandlerforbund, kan man som uddannet Lægeeksamineret Hudterapeut, fx også købe en erhvervsforsikring til kun 399 kr. om året, og hvor brancheforeningen ligeledes markedsfører og henviser klienter til din klinik m.m.

“Som sundhedsfaglig behandler har jeg med min uddannelse som Lægeeksamineret Hudterapeut (og bagefter klinisk kosmetolog), fået mulighed for at nurse “min lyserøde kerne”, samtidig med at jeg kunne trække på min sundhedsfaglige viden, idet hudterapien i høj grad omfatter en dybere viden om hudrelateret anatomi, fysiologi og kemi. Da jeg i 2013 valgte at tage uddannelsen hos Innowell med blended e-learning ved siden af mit ordinære fuldtidsarbejde som fysioterapeut, var det egentligt ikke med henblik på at det skulle fylde mere end blot at stille min nysgerrighed og nurse min feminine og lyserøde side – men jeg blev simpelthen forelsket i faget.” Louise Feldtmose. Klinik Kosmetologi.

Hudterapeut studerende laver avanceret hudanalyse på hudterapeut uddannelse

Studiestart på hudterapeut uddannelse

Du kan starte på hudterapeutuddannelsen hver dag, og det første du skal gøre, er at klikke på knappen “Tilføj til kurv” som du finder øverst til højre på denne side. Her skal du udfylde dine data samt vælge betalingsmuligheder.

Efter betaling vil du modtage din kvittering, og du kan straks logge ind på dit studie. Hvis du har svært ved at finde rundt, er du velkommen til at ringe og få en rigtig god velkomst, samt en grundig trin for trin guidning i dit studie via telefon. Herefter er du allerede i gang med din spændende uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut, hvor vores dygtige faglærere og studievejledere er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Mange har ikke prøvet fjernundervisning før, og forestiller sig, at det fordrer en vis IT-kompetence, men det gør det ikke. Fjernundervisning hos Innowell er legende let og sjovt, og ikke mindst med maksimal fleksibel, så man kan passe sit vanlige job eller andet studie, mens man tager uddannelse til Lægeeksamineret Hudterapeut.

Har du lyst til at prøve en bid af hudterapeutuddannelsen for at opleve, hvordan fjernundervisningen foregår, kan vi anbefale, at du ringer til studievejledningen og lader vores dygtige studievejledere demonstrere undervisningsformen via trin for trin telefonguidning.

Du kan kontakte studievejledningen på 98901080 mandag-torsdag 9-16, og vi anbefaler, at du indleder samtalen med, at du ønsker en guidet rundvisning i hudterapeutuddannelsen, hvor du samtidigt sidder klar på din computer.

Undervejs i studiet vil der også være mulighed for, at kunne stille spørgsmål til hudterapeutuddannelsen, samt afprøve lektioner, delprøver, pensum m.m. Hvis du ikke har mulighed for at ringe, kan du også prøve selv, ved at klikke på knappen “Prøv Gratis”, men dette giver ikke helt samme oplevelse, og afspejler heller ikke det høje serviceniveau, der findes hos Innowells personale, – så ring hvis det er muligt for dig og lad os tage dig i hånden hele vejen.

Hudterapeutuddannelsens varighed

Uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut udgør 196 lektioner af 45 minutter, og kan tages lige så hurtigt, du har mulighed for det. Det eneste du skal tilpasse er dit seminar af 1 dags varighed fra kl. 8.15-16.15, ellers har du studieadgang hele døgnet i 12 mdr. til at gennemføre din hudterapeutuddannelse.

Den gennemsnitlige studietid er på fuld tid ca. 6-7 uger, og på deltid samtidigt med at passe et fuldtidsjob eller fuldtidsstudie ca. 2-3 mdr.

Hudterapeutuddannelsens seminar

Følgende datoer udbydes der hudplejeseminar for hudterapeutstuderende, hvor du kun skal på seminar i 1 dag. Vælg mellem følgende datoer inden for din givne studieadgang:

Seminardatoer for skoleåret 2023-24

 • 9. maj 2023
 • 12. september 2023
 • 16. januar 2024
 • 4. juni 2024

“Vil du have en uddannelse eller tage kurser, indenfor denne branche, så skal du helt klart vælge Innowell. Det er yderst professionelt opbygget. Men ikke nok med at det er yderst professionelt, så er der så megen hjertevarme og rummelighed.” Gry Hermansen, Skønhedsklinik.

Hudanalyse på hudterapeut uddannelse

Til hudterapeutuddannelsen skal du købe bogen Kosmetologi – fra interesse til profession af Læge Mille Mosegaard.

 “Super god og brugbar bog. Jeg syntes, det er fedt at bogen købes som e-bog, dette er både bæredygtigt og pladsbesparende🙂 Stor ros til forfatteren herfra.” Charlotte Olsen
 
Der ud over findes div. emnebestemt pensum undervejs i hudterapeutuddannelsen, der er inkluderet i uddannelsesprisen. Her ses fx et lille eksempel på Innowells bæredygtige e-pensum i Trin for Trin Biome Care Ansigtsbehandling, der frit kan læses på fx PC, Tablet eller Mobiltelefon, og hvor der evt. kan tages digitale notater, der aldrig bliver væk, eller pensum kan udprintes, hvis man er mest glad for papirnotater:
 

Betaling for uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut

Du kan vælge at betale din hudterapeutuddannelse som engangsbetaling, eller du kan tage et uddannelseslån gennem Sparxpres fra kun 529 kr. rentefrit pr. mdr. Endvidere har du mulighed for at ansøge om særaftale, hvor du fx kan overføre en udbetaling, og betale resten over 12 mdr., hør evt. mere om dette hos studievejledningen.

Øvrige udgifter i uddannelsen

Foruden selve uddannelsesprisen må der påregnes udgifter til:

Basisremedier og hudplejeprodukter

Under din hudterapeutuddannelse får du brug for nogle basisremedier, for at kunne udføre kliniske ansigtsbehandlinger hjemme. Disse basisremedier er ofte allerede til rådighed hjemme fx. håndklæder, vatrondeller, vandskåle, vatpinde etc., og du behøver derfor kun at tilkøbe disse basisremedier, hvis du oplever at mangle disse undervejs.

Der ud over skal du bruge mærkebestemte professionelle hudplejeprodukter til dine anviste øvebehandlinger hjemme, samt til din adgangsgivende eksamen. Disse hudplejeprodukter er inkluderet i uddannelsesprisen til Lægeeksamineret Hudterapeut, og udgør vejledende følgende produkter:

Ainhoa hudpleje til ansigtsbehandlinger:

 1. 1 Makeupfjerner
 2. 1 Rensemælk
 3. 1 Skintonic
 4. 1 Peeling
 5. 1 Maske
 6. 1 Specialprodukt som fx Olie, Serum, Acid m.m.
 7. 1 Ansigtscreme
 8. 1 Øjencreme

Bemærk at den ovenstående liste er vejledende afhængig af krav til øvebehandlinger hjemme, uddannelsesændringer, forbedringer m.m. Dit elevkit har en værdi af ca. 4.000,- og alle produkter er professionelle veganske hudplejeprodukter, der er parabenefrie, pesticidefrie, ikke testet på dyr m.m.

Inkludering af hudplejeprodukter i uddannelsesprisen er gældende for køb af Hudterapeutuddannelsen fra 8. august 2022 til og med 23. juni 2023.

For at kunne starte på uddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut, skal du være minimum 18 år. Der ud kan det anbefales, at du er udstyret med en god selvdisciplin, da man på blandet e-læring har en større grad af ansvar for egen læring.

Innowells anmelderroste studievejledere er gerne behjælpelige med rådgivning af valg af uddannelser, gratis prøve på uddannelserne, spørgsmål m.m.

Ofte stillede spørgsmål

En Lægeeksamineret Hudterapeut er en ekspert i klinisk kosmetisk ansigtsbehandling, frugtsyrebehandlinger, anti-age ansigtsbehandlinger, veganske ansigtsbehandlinger m.m., samt hudpleje, hudterapi, hudplejeprodukter, hudanalyse, klinisk dybderensning, massageteknikker, produktvejledning, salg, service, hygiejnedicipliner, hudanalyse og diagnose m.m.

En Lægeeksamineret Hudterapeut har endvidere en stor teoretisk viden i bl.a. anatomi, fysiologi, patologi, huden, biokemi, produktlære, lovgivning, journalføring, arbejdsmiljø, hygiejnestandarder m.m.

Huddiagnose på hudterapeutuddannelse

En hudterapeut har en stor afgrænset ekspertviden i hudterapi, hudpleje, hudbehandlinger/ansigtsbehandlinger m.m. Hvor en kosmetolog har en stor bred viden indenfor kosmetiske behandlinger som fx ansigtsbehandlinger, vipper og brynbehandlinger, hårfjerning, manicure, pedicure, kropsbehandlinger m.m., og kan således varetage flere typer behandlinger.

Hos Innowell findes 4 uddannelser indenfor hudterapiens verden:

 1. Certificeret Hudplejespecialist (Middelhøjt Niveau)
 2. Lægeeksamineret Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist (Højt Niveau) (Hudplejespecialist er inkluderet i prisen)
 3. Lægeeksamineret Kosmetolog og Certificeret Hudplejespecialist (Middelhøjt Niveau) (Hudplejespecialist er inkluderet i prisen)
 4. Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog, Hudterapeut og Certificeret Hudplejespecialist (Højt Niveau – Statslig valideret til kvalifikationsniveau 5) (Hudterapeut og Hudplejespecialist er inkluderet i prisen)

Da hudterapeutuddannelsen til Lægeeksamineret Hudterapeut er en del af højniveauuddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, så er denne ligeledes på et højt niveau for læringsudbytte. Hvis man således er i tvivl om kosmetologuddannelsen er noget for en, og istedet er mest interesseret i hudterapeutuddannelsen, så er det derfor også muligt blot at starte med sin interesseuddannelse til lægeeksamineret hudterapeut, og således opnå merit for hudterapistudiet i uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, hvis man senere ønsker at læse videre til den statslige validerede kosmetologuddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut.

Kort fortalt så er en Lægeeksamineret Hudterapeut en specialist i et afgrænset fagområde kaldet hudterapi, hvor en Lægeeksamineret Kosmetolog er specialist i et bredt fagområde kaldet kosmetologi.

Innowell var Danmarks første uddannelsesudbyder der fik en kosmetologuddannelse, indeholdende ligeledes hudterapeutuddannelsen, statsligt valideret til kvalifikationsniveau 5. Læs mere om dette her: Pressemeddelelses om Kosmetologuddannelsen m.m.

I Danmark findes der flere udbydere af Hudterapeutuddannelser, og det Danske marked for private hudterapeutuddannelser er uregulerede. Hvilket vil sige, at disse ikke er underlagt Uddannelses- og Forskningsministeriet love og regler for erhvervsuddannelser. 

Hudterapeutuddannelser findes i Danmark både som tilstedeværelsesuddannelser, og som uddannelser på blandet e-læring. 

Innowell er udbyder af landets ældste hudterapeutuddannelse. Uddannelsen foregår som blandet e-læring, hvor den tekniske avancerede klinisk hudterapi, avanceret huddiagnose og anamneseoptag, avanceret dybderensning med anvendelse af kliniske sterile remedier, avancerede frugtsyrebehandlinger, kliniske ansigtsbehandlinger, avancerede hygiejneprocesser som autoklavering og pakning af sterile remedier m.m., klinisk microdermabrasion og sonophorese m.m., læres på seminar under kyndig trin for trin vejledning og instruktion, og hvor resten af uddannelsen kan tages online fra eget hjem eller egen klinik.

Hudterapeutuddannelsen hos Innowell er en del af Innowells uddannelse til Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut, der er statslig valideret til kvalifikationsniveau 5, som er niveauet før bachelorniveau. Dette giver den lægeeksaminerede hudterapeut fra Innowell gode videreuddannelsesmuligheder, samt sikrer et højt fagligt uddannelsesniveau, og kvalitetssikring i uddannelsen.

Når man overvejer køb af privatuddannelser, er det ofte en stor investering i sit liv, og man bør derfor nøje undersøge div. udbydere. Dette kan bl.a. gøres ved at kontakte skolens referencer, spørge i erhvervslivet, undersøge hvad de studerende synes om uddannelsen m.m. Ligeledes kan det være en god ide at undersøge undervisernes kompetencer, faglige uddannelsesniveau m.m.

Både hudterapeutuddannelsen og faget, er en rigtig spændende karrierevej med mange muligheder.

Professionelle ansigtsbehandlinger udføres bl.a. af en:

– der har en stor ekspertviden i klinisk hudpleje, anatomi, fysiologi, patologi, biokemi m.m.

De fleste professionelle ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i en klassisk ansigtsbehandling, der kan varieres med professionelle maskiner og/eller professionelle hudplejeprodukter alt efter hudens behov.

Her følger et vejledende eksempel på en klassisk klinisk ansigtsbehandling trin for trin med professionelle Ainhoa hudplejeprodukter, der således kan varieres efter hudbehov.

Klassisk klinisk ansigtsbehandling trin for trin

12 trin til en professionel klassisk ansigtsbehandling: 

Estimeret behandlingstid 60 minutter. Alle opgjorte tidspunkter er vejledende.

1: Klargøring

 1. Klargør og rengør din kabine.
 2. Modtag klienten og følg klienten til kabinen.
 3. Læg rent lagen på kabinestol mens klienten ser på.
 4. Støt klienten til et behageligt leje, og spørg til oplevelse af behagelighed.

Note: Sikre et meget højt hygiejneniveau under hele behandlingen. Brug handsker under hele behandlingen, og skift handsker efter dybderensning. Brug engangsremedier og materialer hvor det er muligt.

2: Hudanalyse. 1. del af hudanalysen og anamneseoptag (det umiddelbare hudbillede). 5 min.

 1. Analyser huden, spørg ind og notér i journalen.
 2. Hent produkter: rens, tonic, peeling og evt. masker.

Note: Iagttag/analysér huden gennem hele behandlingen, og notér i journalen ved OBS. Ved punkt 2 fremgår fx ofte fugtighedsgraden gennem krakeleret foundation, tørhedspletter m.m., efter punkt 3 og 4 fremgår ofte urenheder m.m., efter punkt 5 fremgår ofte sensitivitet m.m., og så videre. Jf. pensum.

3: Afrensning af Makeup. 2-5 min.

 1. Fugt 2 vatrondeller med lunt vand og påfør Skin Primers Eye & Lip Makeup Remover på øjne, ansigt, hals og décolleté, og fjern al makeup. Benyt evt. vatpinde fugtet med makeupfjerner for at fjerne mascararester.
 2. Fjern evt. restprodukt på huden med professionelle ansigtssvampe og lunt vand.

Note: Hvis klienten ikke bærer makeup kan du i stedet springe direkte til punkt 4, og foretage dette punkt to gange på ansigt, hals og décolleté. Overvej dermed også om 1. afrensning skal være med kraftigere renseprodukter, og mildere renseprodukter ved 2. afrensning. Vær også obs. på professionelle strygninger, tag og greb gennem hele behandlingen.

4: Afrensning af Huden. 2-5 min. (1-2 gange afhængig af punkt 3)

 1. Afrens ansigt, hals og décolleté med enten Skin Primers Gentle Cleansing Milk, Ultra Comfort Cleansing Milk eller Purifying Cleansing Gel alt efter hudtype.
 2. Fjern produktet fra huden med svampe og lunt vand.
 3. Fugt 2 vatrondeller med enten Skin Primers Gentle Facial Tonic, Ultra Comfort Facial Tonic, eller Purifying Facial Tonic alt efter hudtype, og påfør ansigt, hals og décolleté.

Note: Start evt. dampmaskine, og lad denne opvarme i baggrunden. Vær obs. på altid at destruere anvendte vatrondeller.

5: Peeling. 2-10 min.

 1. Vælg ud fra hudtype og behov, mekanisk/gommage eller biologisk/enzym peeling, og/eller benyt microdermabrasion m.m. Ved mekanisk/gommage peeling vælg Skin Primers Facial Scrub eller Skin Primers Multi-Action og ved biologisk/enzym peeling Skin Primers Glycolic Acid.
 2. Beskyt klientens øjne med lune vatrondeller. Peel ansigt, hals og décolleté, og vær obs på hudreaktion.
 3. Fjern produktet fra huden med svampe og lunt vand.
 4. Fugt 2 vatrondeller med enten Skin Primers Gentle Facial Tonic, Ultra Comfort Facial Tonic, eller Purifying Facial Tonic alt efter hudtype, og påfør ansigt, hals og décolleté.

Note: Emulgér evt. den mekaniske/gommage peelingen op med tonic, hvis huden er tør, eller ved tegn på sensitiv hudreaktion. Vær altid obs. på hudreaktion og notér i journalen ved obs.

6: Damp/ Compress steam. 5-7 min.

 1. Påfør damp eller compress steam på ansigtet.
 2. Aftør dampperler med ansigtsservietter.

Note: Forbliv hos klienten under hele dampbehandlingen. Bemærk efter damp om huden optager eller skyer fugt for bedømmelse af fedt- og fugtbalancen i huden. Udnyt evt. tiden til yderligere journalnotater. Ved compress steam benyttes i stedet varmt håndklæde, termomaske m.m.

7: Dybderensning af huden. 2-10 min.

 1. Udfør manuel dybderensning med sterile remedier, og/eller *Purifying Facial Mask.
 2. Fugt 2 vatrondeller med enten Skin Primers Gentle Facial Tonic, Ultra Comfort Facial Tonic eller Purifying Facial Tonic alt efter hudtype, og dup forsigtigt på ansigt, hals og décolleté.

Note: *Fjern den dybderende maske med svampe og lunt vand, og påfør herefter Skin Primers Gentle Facial Tonic, Ultra Comfort Facial Tonic eller Purifying Facial Tonic, alt efter hudtype, på ansigtet. Ved manuel dybderens, af moderat til svær acne, skal trin 8 udelades (forklar klienten hvorfor). Skift handsker efter dybderensning.

8: Massage minimum 10 min.

 1. Udvælg massageprodukter ud fra hudtype og behov. Begynd evt. med enkelte dråber sera/olier/koncentrater fx Cannabi7 Facial Oil, Phyto Retin+ Anti-Age Concentrate, Senskin Sensitive Ampoule m.m. og herefter nærende cremer fx Phyto Retin+ Anti-Age Perfection Cream, Multivit Rich Multivitamin m.m. afhængig af hudbehov.
 2. Udfør massage på ansigt, hals og décolleté, og aftør evt. overskydende fedtstof.

Note: Sørg for at benytte varierende massageteknikker efter hudbehov og klienttype. Sørg endvidere for behageligt leje i form af dyne, hovedstøtte, fodstøtte m.m., påfør evt. lune vatrondeller på øjnene m.m., og begræns tale under massagen.

9: Masker minimum 10 min.

 1. Udvælg og påfør masker i et dækkende lag på ansigt, hals og décolleté fx Cannabi7 Facial Mask, Phyto Retin+ Anti-Age Perfection Facial Mask m.fl., og benyt maskepensel til påføring.
 2. Fjern masker fra huden med svampe og lunt vand.
 3. Fugt 2 vatrondeller med enten Skin Primers Gentle Facial Tonic, Ultra Comfort Facial Tonic, eller Purifying Facial Tonic alt efter hudtype, og påfør ansigt, hals og décolleté.

Note: Spørg om klienten helst vil ligge eller sidde under masken. Hvis klienten helst vil sidde, server da forfriskning og læsestof. Hvis klienten helst vil ligge, skal lejet igen tjekkes for behagelighed. Vær obs. på at klienter kan have tendens til at fryse efter massagen/punkt 8, hvorfor dette bør afstemmes med klienten med evt. yderligere dyne eller plaid. 

Under masken noteres anbefalede Ainhoa hudplejeprodukter til eget journalkort, samt medfølgende produktanbefaling til klienten. Sæt anbefalede salgsprodukter frem på disken, og klargør kommende visuel opfølgende produktvejledning ved disken. Klargør herefter de afsluttende klinikprodukter til trin 10, serum, øjencreme og øvrige cremer.

10: Cremer. 2-5 min.

 1. Påfør afsluttende afstemte professionelle Ainhoa hudplejeprodukter. Start med at indsluse afstemte serum/ampuller/koncentrater med sonophoresen på ansigt, hals og décolleté. Herefter påføres afstemt øjencreme, samt afstemte cremer på ansigt, hals og décolleté. Mens disse påføres, fortæl da gerne hvad du har observeret under behandlingen, og vejled i produktanvendelse, virkninger og bivirkninger.
 2. Rejs rygstøtte, og observer om der er cremerester der skal fjernes. Servér et glas vand og forfriskning. Støt evt. klienten når klienten rejser sig.
 3. Følg klienten ud til disken, og tilbyd evt. klienten at benytte dit spejl, dine makeupprodukter, hårprodukter m.m. til opfriskning.

Note: Vær obs. på tiden under hele behandlingen, og regulér de vejledende tidsangivelser, så der altid sikres at overholde den afsatte behandlingstid.

11: Produktvejledning og salg

 1. Oprids og forklar de fremsatte Ainhoa hudplejeprodukter på disken, afstem disse med klientens behov og foretag et salg.
 2. Giv klienten din nedskrevne komplette produktanbefaling.
 3. Aftal ny tid, og tag pænt afsked ved evt. at hjælpe med frakke, åbne døren m.m.

Note: Vær obs. på, at et afstemt salg af professionelle hudplejeprodukter hos en professionel behandler ikke blot er et salg, men et professionelt samarbejde, mellem behandler og klient, for et optimalt resultat for klienten.

12: Oprydning

 1. Opryd og rengør kabineområde.
 2. Steriliser remedier.

Professionel Anti-Age ansigtsbehandling Trin for Trin

Når man først har lært at udføre en grundlæggende, også kaldet klassisk ansigtsbehandling, så kan man næsten variere i det uendelige indenfor den kliniske hudterapi. Her ses fx en professionel vegansk specialbehandling “Total Anti-Age Treatment” med Phyto Retin+ hudplejeprodukter fra Ainhoa, hvor der ses elementer fra den klassiske ansigtsbehandling:

Undervisere

Karin Kristensen
Karin Kristensen
Underviser i kosmetologi, akupunktur og fodpleje.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Uddannelseskoordinator og videoforelæser. Underviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab.
Louise Feldtmose
Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4.9
kr. 29.995
43 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
38
Stjerner 4
5
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Malin marie Folmand

  5 ud af 5

  godt og grundigt fag, gode videoer

 • Amalie Thomsen

  5 ud af 5

  Rigtig dejligt at få lov at arbejde med produkterne som man har lært om, og få lov at arbejde med rigtige modeller under supervision.

 • Ann Toft Bach

  5 ud af 5

  Er glad for jeg selv kan være ‘herre over min tid’. God feed back. Giver 10 stjerner.

 • Amalie Thomsen

  4 ud af 5

 • Christa Liljegren

  5 ud af 5

  Skønt og dejligt overskueligt kursus ! Jeg er vild med massage videoen og jeg er vild med at tingene bliver forklaret struktureret – Alt er godt 🙂 TAK 🙂 Rigtig dejligt og behagelig hjælp og feedback 🙂 Jeg synes det er fantastisk at jeg har denne mulighed for at uddanne mig online – jeg glæder mig helt vildt til undervisning på skolen ! Skønt ! Jeg vil åbne Danmarks mest fantastiske Klinik ! 🙂

 • Anette Mouritsen

  5 ud af 5

  Alt i alt har det været et fantastisk forløb, og Innowell skal have ros for at være lydhør over for forslag til ændringer, når man har opdaget noget der kunne være rart at få med i teorien inden skoleophold. Personalet skal også have stor ros for deres væremåde og hjælpsomhed (faglærer og studievejledning). Det har været et fantastisk forløb, med god støtte fra alle.

 • Louise Forsmann

  5 ud af 5

  Jeg har min egen skønhedsklinik, så håber på at jeg på et tidspunkt kan udvide med nogle flere behandlinger, hvilke jeg lærer her på studiet. Synes som altid at det er nemt at komme til de forskellige opgaver, da det hele er i kronologisk rækkefølge så det er dejligt. Synes det er et super fint studie, og jeg synes det er rart at der bliver svaret hurtigt på mails osv.

 • Mevlüde Cevik

  5 ud af 5

  Det har været den bedste vejledning og service hele vejen igennem. Tlf blev altid taget. Selvom jeg spurgte ind til de samme ting gang på gang, blev der tålmodigt svaret på dem. Jeg kan ikke takke Maj nok, for den hjælp hun har givet mig. Jeg er evig taknemlig og glad for jeg endte hos Innowell. Tak for det hele. Har intet dårligt at sige. Det hele er så gennemført. Tak Maj for alt den vejledning. Tak Karin for et fantastisk seminar!

 • Mette Mørk Nielsen

  5 ud af 5

  Jeg har lært rigtig meget på det studie, det teoretiske var både svært og noget var lettere… Højt niveau fra starten af. Studiet er bygget op på en overskuelig måde, med masser af test ind imellem teorien. Det var nemt at forstå, så det var bare at tage en opgave af gangen. Det fungere godt, man lærer først det teoretiske og øver derefter alt det praktiske. Fantastisk seminar hos jer, hvor lærerne er mega dygtige og rigtig søde. De er gode til at lære fra sig, og jeg har lært rigtig meget. Det lå på et højt niveau, hvilket var dejligt for så har jeg lært rigtig meget. Også sværere end jeg havde regnet med, men føler mig godt rustet til at arbejde videre med min uddannelse.
  I er alle fuldstændig fantastiske hos innowell, så dygtige og søde når man har brug for hjælp. Ekstra stort tak til Maj, Karin, Brian for det i har gjort for mig, da jeg pludselig blev ramt af kristisk sygdom 🙂 Tak for jer og hjælpen med at jeg kan få afsluttet min uddannelse! KH 😉
  Jeg har elsket at studere hos jer, og har lært virkelig meget. I er alle knaldhamrende dygtige, søde og professionelle.
  Det er ikke sidste gang jeg tager et kursus hos jer, for det er virkelig en god skole 🙂
  Der er kun roser herfra… Ville give seks stjerner hvis jeg kunne 🙂

 • Anette Mouritsen

  5 ud af 5

  Det er lige tilpas sværhedsgrad – alle kan følge med. Er dejligt den måde det hele er sat op på. Meget let at finde rundt i. Uddannelsen skal bruges i mit arbejde på en kosmetisk klinik. Dejlig nemt at komme i kontakt med både underviser og studievejledning. Det har været et meget lærerigt.

 • Mette Mørk

  5 ud af 5

  Hvis jeg skal tage mere uddannelse så bliver det hos jer!

 • Stella Melek Kocmar

  5 ud af 5

 • sahana saravanabavananthan

  5 ud af 5

  Jeg synes det er fedt med cases for at kunne benytte den teori og produkt viden man har fået i praksis. Jeg kan bruge bla. cases til at hjælpe mig selv og andre med at finde produkter til deres hud. Har fået en større forståelse for det praktiske.

 • Mevlüde Cevik

  5 ud af 5

  Fik Innowell anbefalet. I gør det virkelig godt! Bliv ved med det gode arbejde. I forvejen laver jeg vipper og bryn og NU en masse ansigtsbehandlinger. Glad for jeg tog min uddannelse hos jer. Taknemmelig for alt den hjælp jeg har fået, især fra Sika. Det var meget lærerigt det hele.

 • Emma Josefine Stærmose

  5 ud af 5

  Indholdet i dette studie har været tilpas svært til at jeg har lært en masse. Jeg forventer at bruge uddannelsen i mit erhverv i egen klinik. Jeg har været utrolig glad for dette studie.

 • Asma Kayed

  5 ud af 5

  Det hele er let at forstå og opsat på en meget overskuelig måde. Dejligt med online teori, når man har et arbejde man skal passe ved siden af. Feedback fra underviseren er rigtig god og hvis man har svært ved at komme videre er de gode til at vejlede en.

 • Ebru Korkmaz

  5 ud af 5

  Jeg synes det giver rigtig god mening, sådan som det er sat op på. Man er godt klædt på. Jeg har været rigtig glad for hele forløbet. Rigtig gode feedback fra faglærer man kunne fordybe sig i, og altid god vejledning fra studievejledningen. Fantastisk mulighed at tage en uddannelse på når man samtidig har andet arbejde. Stort tak til min faglærer Karin som har været der hele vejen og fulgt op.

 • Annemarie Brink

  5 ud af 5

  Jeg håber meget på at starte egen klinik, og vil kunne bruge rigtig meget fra hele studiet . Jeg syntes, at de 3 cases var utrolig spændende opgaver, og jeg er imponeret over de grundige svar, jeg har modtaget på både spørgsmål og opgaver. Jeg er overordentlig tilfreds.

 • Mette Nielsen

  5 ud af 5

  Synes det er sååå godt at læse hos jer, har virkelig lært meget. Synes i er helt fantastiske og super søde. Altid parat til at hjælpe når der er brug for det. Selve studiet var langt bedre end forventet. Hvis jeg skal tage flere kurser/uddannelser bliver det helt sikkert hos jer 🙂

 • Thuy Cekin

  4 ud af 5

  Sika er så motiverende, hjælpsom, betænksom og sød. Tusind tak 🙂

 • Ebru Korkmaz

  5 ud af 5

  Studiet havde i meget høj grad faglig relevans, og der var en god blanding af teori og test undervejs. Det vigtigste for mig var at jeg kunne gennemføre det meste på nettet fordi jeg har et fuldtidsjob. Så det var rigtig fedt at kurset er gennemtænkt og lige til at gå til. Både studievejledningen og underviseren var super søde. Karin var min underviser, og jeg er så glad for at have mødt en så skøn underviser 😊

 • Louise Feldtmose

  5 ud af 5

  Som sundhedsfaglig behandler har jeg med min uddannelse som Lægeeksamineret Hudterapeut (og bagefter klinisk kosmetolog), fået mulighed for at nurse “min lyserøde kerne”, samtidig med at jeg kunne trække på min sundhedsfaglige viden, idet hudterapien i høj grad omfatter en dybere viden om hudrelateret anatomi, fysiologi og kemi.
  Da jeg i 2013 valgte at tage uddannelsen hos Innowell med blended e-learning ved siden af mit ordinære fuldtidsarbejde som fysioterapeut, var det egentligt ikke med henblik på at det skulle fylde mere end blot at stille min nysgerrighed og nurse min feminine og lyserøde side – men jeg blev simpelthen forelsket i faget.

 • Ida Heiberg

  4 ud af 5

 • Pernille Christensen

  5 ud af 5

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra, har været super tilfreds med mit uddannelsesforløb hos innowell. Så tusind tak for nogle gode måneder.

 • Clara Lykkegaard

  4 ud af 5

  Jeg kan godt lide at man skal lave opgaverne i en bestemt rækkefølge, så man ikke roder rundt i forskellige opgaver. I er hurtige til at skrive tilbage, hvis man har spørgsmål, hvilket også er godt.

 • Louise Dreisler

  5 ud af 5

 • Line Laumann Nielsen

  5 ud af 5

 • Rana Al Dalawi

  5 ud af 5

 • sofie Jakobsen

  4 ud af 5

 • Helle Jeannie Ellgaard

  5 ud af 5

 • Nanna Brink Jørgensen

  5 ud af 5

 • Anne Dorthe Lønborg Sørensen

  5 ud af 5

  Jeg har taget uddannelsen Lægeeksamineret Hudterapeut hos Innowell. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Indholdet er relevant, på et højt niveau og man bliver udfordret. Den digitale læringsplatform er utrolig godt tilrettelagt og velfungerende. Det praktiske ophold er veltilrettelagt, så man får mest muligt ud af det. Det undervisningsformen, og den medfølgende fleksibilitet i hvornår man studerer, har gjort det muligt for mig at tage uddannelsen og efterfølgende starte op som selvstændig. Udelukkende roser herfra – og mange af dem. Jeres undervisningsform har givet mig mulighed for at tage en uddannelse jeg ellers aldrig havde haft mulighed for ved siden af mit fuldtidsarbejde. Tak!

 • Birthe Laila Nielsen

  5 ud af 5

  Jeg fik det jeg kom efter. En rigtig god Hudterapeutuddannelse.

 • Anne Sofia Göransson

  5 ud af 5

  Tak for en dejlig uddannelse. Havde den ikke været online kunne jeg ikke have haft fået denne uddannelse. Det er en super måde at gøre det på.

 • Anne Göransson

  5 ud af 5

  Tak for et super godt skoleophold og en god lærermester. Knald dygtig! Jeg kan varmt anbefale hudterapeut uddannelsen hos Innowell. Det er super for dem der har brug for at have et arbejde ved siden af at de tager uddannelsen. Niveauet og pensum er højt. Kærlig hilsen

 • Patrycja Radunovic

  5 ud af 5

  Jeg er glad for at jeg valgte innowell, det har været intensive og lærerige dage på seminar. Er en stolt færdigt uddannet hudterapeut.

 • Michele Aies

  5 ud af 5

  Så kalder hverdagen igen, efter nogle fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen til Hudterapeut. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. Jeg er ikke færdig med at tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

 • Gry Hermansen

  5 ud af 5

  Vil du have en uddannelse eller tage kurser, indenfor denne branche, så skal du helt klart vælge Innowell. Jeg er lige blevet færdig som hudterapeut, det var et helt fantastisk forløb. Det er yderst professionelt opbygget. Min faglærer var så kanon til at lære fra sig, og helt klart hendes fortjeneste at jeg sidder med den følelse af at være så godt klædt på fagligt og praktisk som jeg gør i dag. Men ikke nok med at det er yderst professionelt, så er der så megen hjertevarme og rummelighed i det dejligt hus i Hjallerup. Jeg glæder mig til at udføre disse lækre behandlinger på mine kunder i Næstved.

 • Michele Vendel Glimø

  5 ud af 5

  Så kalder hverdagen igen, efter 5 fantastiske dage hos innowell, hvor jeg har bestået uddannelsen hudterapi. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en uddannelse hos innowell. Da det er nogle rigtige dygtige mennesker, og vigtigst af alt er de gode til at lære fra sig. 🙂 Jeg er ikke færdig med af tage uddannelser hos innowell, da jeg har fået blod på tanden, og gerne vil lære mere af denne spændende verden.

 • Hanne Hjørringgaard

  5 ud af 5

  Ju hu. Er lige kommet hjem efter 5 fantastiske dage hos Innowell og har bestået hudterapi. 5 dage med utrolig meget læring, nærhed, positivitet og dejlige mennesker. Stor tak til vores lærer, og Mai og Brian for jeres måde at være på. Det har været en stor fornøjelse at uddanne mig hos jer og deltage i disse 5 fantastiske dage med masser af god energi. Det er ikke sidste gang jeg tager uddannelse hos jer, det er bare så professionelt. Tusind tak.

 • Hanne Hjørringgaard

  5 ud af 5

  Jeg er i fuld gang med uddannelse til hudterapeut og det er fantastisk. Et meget kompetent uddannelsessted som jeg varmt kan anbefale.

 • Anni Lykke Andersen

  5 ud af 5

  Jeg er super glad for at jeg valgte kurset hudterapi…spændende pensum hvor jeg har lært meget!!! Jeg mangler lige at få afleveret journalkort så jeg kan booke skoleophold… det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg vil helt sikkert anbefale innowell til andre da jeg selv har fået meget ud af mit kursus…Jeg synes også det er dejligt man kan tage kurser hvis man ikke lige har råd til hele uddannelsen… så er der mulighed for at bygge på, det er ihvertfald ikke mit sidst kursus!!!

 • Elizabeth De Sousa

  5 ud af 5

  Jeg er så glad for at være blevet uddannet hudterapeut hos Innowell. En skole som jeg varmt kan anbefale. Tak til alle i Innowell, som har bidraget til at jeg i dag er en dygtig hudterapeut!!

Tilføj en anmeldelse