Teoretisk massage

Tag et kursus i teoretisk massage og lær alt teorien bag massagens spændende verden.

Læs mere

Teoretisk massage kursus


Teoretisk massage kursus er et kursus der henvender sig til studerende med forudgående kortere uddannelser indenfor massage, eller studerende der blot ønsker at tilegne sig mere teoretisk viden i massage.

Niveauet i teoretisk massage

På kurset i teoretisk massage tages der udgangspunkt i, at den studerende ikke kender til faget massage, så alle har forudsætning for at tage kurset uanset hvor meget man har med sig i bagagen fra forudgående massøruddannelse.

Undervisningsformen i teoretisk massage

Teoretisk massage kursus foregår på fjernundervisning/ e-learning med et nærværende lærer/elevforhold under hele studiet. I kurset findes en “tavle” hvor faglæren anviser hvad der skal læses, hvilke opgaver der skal afleveres m.m., og disse anvisninger tilrettelægger den studerende så dette passer bedst ind i sin hverdag. Der er adgang til sit studie 24 timer i døgnet, og man har 12 måneders adgang til at gennemføre sin teori. Den gennemsnitlige studietid er ca. 6 mdr. sideløbende med at de studerende passer deres fuldtidsarbejde.

Fjernundervisningen har samme omfang som en tilstedeværelsesundervisning, og det er derfor ikke lettere at tage dette fag på fjernundervisning, det er blot meget mere fleksibelt og frit, da den studerende kan tage sine undervisningslektioner 24 timer i døgnet, og således passe studiet ind med at passe et arbejde eller andet studie.

Fjernundervisning foregår som et lærer/elev forløb, hvor underviseren følger og hjælper den studerende hele vejen.  I studiet teoretisk massage findes læsestof, opgaver, opgaveafleveringer, test af sin paratviden m.m., hvor underviseren retter opgaver og giver løbende feedback til den studerende, så den studerende opnår et nærværende studieforløb. Der er under hele kurset i teoretisk massage mulighed for at kontakte sin faglærer, studiekammerater eller Innowells studievejledning, hvis den studerende har brug for hjælp. Det er således ikke et selvstudie, men et spændende netstudie med maksimal fleksibilitet og læringsudbytte.

Pensum til kursus i teoretisk massage

Til teoretisk massage kursus benyttes bl.a e-pensum der er udviklet af Innowell og inkluderet i prisen. Pensum er til rådighed i studiet og kan udprintes, eller læses på sin computer, tablet eller mobiltelefon, der igen giver maksimal frihed. Endvidere kan teksten læses højt via programmet Adgang for alle .

Teoretisk massage kursus understøttes af film, quiz, virtuelle opgaver med mere, som gør kurset spændende og meget motiverende.

Læringsudbyttet i teoretisk massage

I teoretisk massage kursus studeres bl.a.

 • massagens historie
 • massagebehandling
 • bevægeapparatet
 • massageprodukter og olier
 • rygsmerter
 • massagestrøg og greb
 • massagetyper og former
 • massage begreber
 • videregående massage med mere.

Uddannelsesbevis i teoretisk massage

Efter studiet får den studerende et flot uddannelsesbevis, der redegør for 250 lektioner i teoretisk massage til brug for bl.a. videre studie, jobsøgning med mere.
Skal du bruge kurset til at opnå en RAB-registrering på en sammenstykket massøruddannelse, så læs mere om RAB-regler her: RAB-regler
 
Teoretisk massage kursus. E-learning/ fjernundervisning.
 
 

Fakta


 • Kursus:

  Den primære alternative behandlingsform massage

 • Lektioner:

  250

 • Studieadgang:

  Maksimale studietid: 12 mdr
  Gennemsnitlige studietid: 6 mdr. (som fritidsstudie)
  Mulighed for forlængelse: Ja

 • Pris:

  Kontant: 11.995,- + 49,- i fakturagebyr
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 832,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Forlængelse af studietid: 999,- pr. md.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning/ e-learning med et nærværende lærer/ elevforhold

 • Eksamensform:

  Multiple choice og forklaringsopgaver med hjælpemidler.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Tønder, Ringe, Ballerup og København