studerende øver make up på makeup kursus
(19 kundeanmeldelser)

Makeup

Online Makeup Kursus. Kun 1 dag på seminar og resten online. Lær hurtigt at mestre super flotte dag-, aften-, brude- og galla makeupper m.m. Professionelle makeup teknikker til brug i egen klinik eller i job.

kr. 4.995

Ratebetalings muligheder

Makeup kursus

Lær hurtigt at kunne mestre teknikerne til både en dagmakeup, aftenmakeup, gallamakeup og brudemakeup

Makeup kursus som blandet e-læring

Makeup kurset foregår som blandet e-læring. Dette vil sige, at du studerer din teori via e-læring/ fjernundervisning fra eget hjem, og herefter skal du på skole i en dag fra kl. 12.15-16.15.

Teoristudiet i makeup er svarende til 4 dages tavleundervisning, men da denne undervisning foregår på e-læring, kan du læse teorien hjemme. Du har adgang til dit teoristudie på e-læring hele døgnet rundt i 6 måneder fra din tilmelding, og i denne periode skal du have gennemført din teori og dagsundervisningen på makeupskolen.

Når du har gennemført din makeupteori, skal du bestå en test, der skal teste din paratviden i makeup. Hvis du ikke består din test, kan du med fordel læse teorien igen, inden du tager en ny test. Din teori og test skal være gennemført, før du kan komme på dit dagskursus i makeup på skolen. Dette sikrer, at du har den fornødne basisviden til at kunne følge med i skolens undervisning.

Praktisk undervisning i makeup

Efter god makeupteori er du nu parat til at komme på vores makeupskole til en spændende og intensiv undervisningsdag, hvor du i praksis skal lære teknikerne til en dagmakeup, brudemakeup, aften- og gallamakeup.

Undervisningen i makeup er en praksisrettet overbygning af den forudgående teori, hvilket vil sige, at der i praksis inddrages læren om håndtering og valg af de rigtige pensler, hygiejne, huden og den rigtige base, makeupprodukter, makeupteknikker, salgsteknikker m.m.

På denne spændende undervisningsdag i makeup vil vores dygtige underviser demonstrere diverse professionelle teknikker til de forskellige makeupper som herefter øves under kyndig vejledning.

Da denne praktiske undervisningsdag er meget komprimeret, hvor vi skal nå meget på kort tid, må man efterfølgende påregne at skulle øve teknikkerne hjemme til makeupperne kan mestres individuelt og professionelt

Dine færdigheder med kursus i makeup

Du lærer at mestre de grundlæggende teknikker til hurtigt at kunne udføre klassiske beautymakeupper som:

 • naturlig dagmakeup
 • brudemakeup
 • gallamakeup
 • aftenmakeup

Læring på kursus i makeup

I det teoretiske studie på e-læring/fjernundervisning skal du lære mange forskellige ting, som du ser i menuen herunder. Efter god makeupteori er du parat til at komme på vores makeupskole til en spændende og intensiv undervisningsdag, hvor du i praksis skal lære teknikerne til en dagmakeup, brudemakeup, aften- og gallamakeup.

I det teoretiske studie på e-læring/fjernundervisning skal du i løbet af 24 lektioner lære om:

 • Ansigtsbeskrivelse og begreber
 • Concealer
 • Foundation
 • Løst pudder
 • Øjenbrynene
 • Eyelinere
 • Mascara
 • Rouge
 • Liplinere
 • Læbestifter og gloss
 • Morfologi
 • Øjenskygger
 • Farvelære
 • Makeuptyper
 • Dagmakeup
 • Brudemakeup
 • Aften og gallamakeup
 • Brillemakeup
 • Korrekt brug og rengøring af børster og pensler m.m.

Når du har gennemført din makeupteori, skal du bestå en test, der skal teste din paratviden i makeup. Hvis du ikke består din test, kan du med fordel læse teorien igen, inden du tager en ny test. Din teori og test skal være gennemført, før du kan komme på dit dagskursus i makeup på skolen. Dette sikrer, at du har den fornødne basisviden til at kunne følge med i skolens undervisning.

På den praktiske seminar dag er der genopfriskning af teori og praktisk læring i:

 • håndtering og valg af de rigtige pensler
 • hygiejne
 • huden og den rigtige base
 • makeupprodukter
 • makeupteknikker ( bl.a.  dagmakeup, brudemakeup, aften- og gallamakeup)
 • salgsteknikker m.m

Svarende til 10 lektioner

Målgruppen for kursus i makeup

Makeup kurset henvender sig til begyndere/uøvede, som ønsker at lære grundlæggende beauty makeup.

Det kan fx være for dig der bare gerne vil lærer at mestre professionelle makeupper på dig selv, venner, familie, i studiejobs m.m.

Det kan også være for dig der er klinik- eller salonindehaver, salgspersonale, grossister indenfor makeup, eventmanagers indenfor modeshow og photoshooting m.m., eller for dig, der drømmer om en karriere indenfor makeup og/eller kosmetologi, og måske blot vil starte ud med at uddanne dig i dine interessefag.

Mange muligheder med makeup kursus

Der er mange muligheder med dette kursus. Det kan være du allerede er klinik- eller salonindehaver eller måske grossist indenfor makeup, eventmanagers indenfor modeshow og photoshooting m.m., eller for dig, der drømmer om en karriere indenfor makeup og/eller kosmetologi, og vil starte med at uddanne dig i din interesse.

Kom godt i gang med dit kursus i makeup

Du kan starte hver dag 24 timer i døgnet på vores makeupkursus, da din undervisning starter med et teoristudie på e-læring.

Den gennemsnitlige studietid på teoristudiet er 4 dage, men du køber adgang til at gennemføre hele dit makeupkursus i 6 måneder fra dit køb. Dette betyder, at du har god tid til at gennemføre din teori og tilstedeværelsesundervisning på skolen, afhængig af hvor sent du tilmelder dig op til din ønskede kursusdag på skolen.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig makeupkurset/seminaret senest 3 uger før din ønskede dato på skolen. Hvis du er kommet for sent med din tilmelding (indenfor 3 uger før undervisningen på skolen) kan vi anbefale, at du kontakter os for at høre nærmere om en mulig plads.

Seminardage for skoleåret 2023-24:

Vælg mellem følgende datoer indenfor din studieadgang:  8. maj 2023. 11. september 2023. 15. januar 2024. 3. juni 2024.

Tidsrum: 12.15-16.15.

Pensum til makeup kursus

Til teoristudiet i makeup benyttes e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession” af Læge Mille Mosegaard. Da bogen er en e-bog, kan den både læses på en PC, tablet, mobiltelefon m.m. Ligeledes kan bogen eventuelt udskrives.

Økonomisk støtte

Du har mulighed for at passe et fuldtidsjob ved siden af studiet, da studietiden kan tilpasses den enkelte studerende. Nogle af vores studerende læser mens de modtager dagpenge eller betaler deres kursus gennem bruttolønsordninger.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Foruden prisen for selve uddannelsen må du huske udgifter til:

Bogmateriale til ca. kr. 500,-

Optagelse på kursus i makeup

Makeup kurset tager udgangspunkt i at du ikke kender til makeupfaget, og forudsætter derfor ikke forudgående kendskab til faget. Vil du vide mere om vores optagelseskrav, så finder du svar på vores side om optagelseskrav og merit.

Vores dygtige studievejledere klar ved telefonerne, hvis du måtte have spørgsmål omkring kurset i makeup. Studievejledningen er at træffe mandag-torsdag 9-16 på 98 90 10 80.

Anmeldelser

19 anmeldelser af Makeup

 1. Nadia Sønder

  Fint makeup kursus.

 2. Rikke Kahr Østergaard

 3. Pia Sudergaard

 4. Tea Sudergaard

  jeg super super glad for at være på denne uddannelse.

 5. Jennifer Frausing Damm

  Make up kurset havde i meget høj grad faglig relevans i forhold til mine forventninger. Jeg er ikke selv typen der er så meget for at lægge make up på andre, men måske dette kursus vil åbne min nysgerrighed for at prøve lidt nyt?

 6. Malin marie Folmand

 7. Ann Toft Bach

  Innowell har været helt perfekt som studie til mig: Jeg kan selv tilrettelægge min studie tid samtidig med mit fuldtidsarbejde og familie livet

 8. Christa Liljegren

 9. Maria Nadeem

  Innowell er en bedst læring uddannelsessted.

 10. Louise Forsmann

  Jeg er ikke typen der selv går særlig meget med makeup, og har aldrig haft den store forståelse for det, men det har jeg fået nu. Jeg vil gerne rose jer for at alle de emner jeg har været igennem, de har været super brugervenlige. Og tak for at komme med hurtig feedback på opgaverne der kræver feedback, så man kan komme hurtigt videre 🙂

 11. sahana saravanabavananthan

  Jeg vil først og fremmest benytte min viden når jeg selv bruger makeup. Der er mange ting hvor man prøver sig frem, men teorien og teknikken bag hjælper til at finde frem til hvad det præcist er man har af behov. Jeg synes det har været nemt at tage dette kursus som en del af min kosmetologi uddannelse, da jeg har et ret krævende job. Det gør at jeg i min fritid kan bruge tiden på at arbejde med disse kurser selvom jeg arbejder det meste af dagen. Det er rart at man har overblik over hvor langt man er og hvor meget man mangler. Det er ret nemt at navigere i.

 12. Emma Josefine Stærmose

  Jeg synes, at kurset var overskueligt og nemt at forstå.

 13. Thuy Cekin

  Jeg er MEGET glad for Sika. Hun er super venlig, hjælpsom og motiverende 🙂

 14. Louise Dreisler

 15. Annemarie Brink

 16. Julie Gronemann

 17. Tina Kentzer

  Meget spændende.

 18. Victoria Munk

  Jeg synes at man får så mange informationer og virkelig går igennem alle detaljer, selvom der er mange teknikker, navne, ingredienser m.m. at lære. Så man er til sidst super godt informeret til prøven/prøverne. Hjemmesiden er nemt at finde rundt i, og der er hurtig og godt beskrevet feedback / besvarelser på spørgsmål.

 19. Karina Severin

  Jeg har taget et makeupkursus hos Innowell, som førte mig fint og relevant gennem først en grundlæggende viden om makeup og de forskellige teknikker, der benyttes i en makeup, og efterfølgende en kursusdag hvor det lærte prøves af i praksis. Bestemt et brugbart kursus, så en klar anbefaling herfra<3

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment

Lektioner

34

Læringsmiljø

Blandet e-læring

Seminardage

1

Certifikat

Uddannelsesbevis