studerende læser sygdomslære patologi
(92 kundeanmeldelser)

Sygdomslære

Tilmeld dig vores anmelderroste online kursus i sygdomslære (patologi). Kurset er ideelt for sundhedsprofessionelle, samt til brug for bl.a. RAB-registrering, momsfritagelse på sundhedsydelser, efteruddannelse, studieoptag m.m. Kickstart din karriere indenfor sundhedsvidenskab nu!

kr. 3.995

Ratebetalings muligheder

Kursus i sygdomslære

Tag et spændende sygdomslære kursus fra eget hjem, og få en grundlæggende bred sygdomsforståelse, samt en stor basal viden om de mest almen kendte sygdomme.

Karriere inden for sundhedsvidenskab

Et online kursus i sygdomslære er et spændende skridt i en karriere inden for sundhedsvidenskab.

Dette online kursus i sygdomslære/ patologi giver dig en god forståelse af menneskekroppens komplekse systemer og de almindelige sygdomme, der kan påvirke disse systemer.

Gennem vores sygdomslærekursus vil du udforske detaljerne i forskellige sygdomsprocesser og deres indvirkning på kroppen, baseret på den nyeste forskning og de mest effektive diagnosticeringsmetoder.

Pensum til online kursus i sygdomslære

Vores pensum og læring omfatter en detaljeret gennemgang af sygdomme i kroppens hovedsystemer, herunder sygdomme i skeletsystemet, muskelsystemet, nervesystemet, hormonsystemet,  kredsløbssystemet, åndedrætssystemet, integumentærsystemet, immunsystemet, fordøjelsessystemet, urinvejssystemet og forplantningssystemet.

Vi kommer omkring alt fra genetiske sygdomme til autoimmune lidelser og kroniske tilstande, hvilket sikrer, at du efter endt kursus vil have en robust vidensbase, der kan anvendes i mange forskellige sundhedsfaglige roller og kontekster.

Online sygdomslærekursus henvendt til alle

Kurset henvender sig til både studerende, alternative behandlingere, samt nye og erfarne sundhedsprofessionelle. 

Sygdomslære med færdigheder, viden og kompetencer

Online kursus i sygdomslære tilfører dig både færdigheder, viden og kompetencer, evt. til brug for at forbedre patientbehandling og forebyggelse.

Kursus i sygdomslære kan påbegyndes løbende

Med fleksibel studiestart og en struktur, der passer til travle tidsplaner, er dette kursus ideelt for alle, der søger at forbedre deres kompetencer inden for medicin og sundhedspleje.

Tilmeld dig nu og påbegynd en spændende vidensrejse i sygdomslære/patologi.

Undervisningsformen i sygdomslære kursus

Studiet i sygdomslære foregår 100% online med en nærværende lærer-elev-forhold hele vejen gennem sit sygdomslære kursus. Sygdomslærekurset har således samme omfang, som hvis det havde foregået som en tilstedeværelsesundervisning, det er bare meget mere fleksibelt, da du har adgang til dit klasseværelse 24 timer i døgnet i 6 mdr.

Undervisningsformen i sygdomslære kursus foregår som en motiverende vekselvirkning mellem det anviste læsestof i pensum, spændende videoforelæsninger, opgaveafleveringer, spændende quiz/ test af din paratviden, og meget mere…

Kursusbevis i sygdomslære

Efter gennemført sygdomslære kursus vil du modtage et kursusbevis, der redegør for din læring, fag og lektioner, til brug for evt. jobsøgning, RAB-registrering, momsfritagelse, optagelse på en videregående sundhedsuddannelse m.m.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • har viden om patologi ved udvalgte sundhedsudfordringer og patologiske sammenhænge
 • har viden om forebyggelse og sundhedsfremme i forhold til udvalgte sundhedsudfordringer og patologiske sammenhænge
 • har grundlæggende viden om studieteknikker og en basal latinforståelse

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan anvende patologisk viden til at identificere relevante patologiske tilstande ud fra teoretisk opstillede scenarier
 • kan argumentere for og formidle fagets emner til kollegaer

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • kan anvende viden om patologi til at danne realistiske hypoteser om årsagssammenhænge i teoretisk opstillede scenarier
 • kan anvende sin viden og færdigheder til at indgå i tværprofessionelt samarbejde med  sundhedsfagligt personale i skrift og tale
 • udvise ansvarlighed og kunne identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov ift. uddannelsens mål og værdier

Opbygning af vores sygdomslære kursus

Kurset i sygdomslæren er opbygget af moduler, hvor hvert modul gennemgår et af kroppens systemer, der beskæftiger med sygdomslæren i netop dette system fx gigt, diskusprolaps, piskesmæld, knoglekræft, osteoporose m.m. for skeletsystemet, bronkitis, influenza, forkølelse, astma, pneumothorax m.m. for åndedrætssystemet osv.

I vores spændende kursus i sygdomslære opnås grundlæggende patofysiologisk viden i nedenstående emner:

 • Skeletsystemet
 • Muskelsystemet
 • Nervesystemet
 • Hormonsystemet
 • Kardiovaskulærsystemet
 • Åndedrætssystemet
 • Integumentærsystemet (hår, hud og negle)
 • Immun og lymfesystemet
 • Fordøjelsessystemet
 • Urinvejssystemet
 • Forplantningssystemet
 • Skriftlig eksamen

Sygdomslære kursus for alle

Sygdomslære kursus er målrettet personer, der ønsker at læse sygdomslære samtidig med, at man passer sit nuværende job.

Kurset henvender sig til de der måtte ønske at forbedre egne kompetencer, supplere nuværende uddannelser med 100 lektioner i sygdomslære ifm. RAB-registrering via fx. Dansk Behandlerforbund, hvis man ønsker at forbedre sine muligheder for optagelse på et sundhedsfagligt studie eller man blot er nysgerrig på emnet m.m.

Det kan kursus i sygdomslære bruges til

Innowells kursus i sygdomslære bruges ofte til:

 • til efteruddannelse for RAB-registrerede behandlere
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at opnå en basal og grundlæggende viden om sygdomslære
 • jobsøgning
 • kompetenceudvikling
 • og meget mere . . .

Tilmelding til kursus i patologi/ sygdomslære

Vi er gerne behjælpelige med din tilmelding trin for trin i studievejledningen.

Ligeledes opfordres du til at ringe til vores studievejledning for at få en god introduktion i dit studie, samt for at sikre at du får en god studiestart og velkomst med alt den information, du behøver for den bedste rundvisning i studiet.

Husk at vi hjælper dig hele vejen gennem dit sygdomslære kursus, så kontakt os bare.

Varighed på sygdomslærekursus

Du har 6 måneder til at gennemføre dit sygdomslære kursus, men kan gennemføre det lige så hurtigt, det er muligt for dig.

Du har adgang til dit kursus/ e-klasseværelse 24 timer i døgnet, og kan studere på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Pensum til sygdomslære kursus

Til kursus i patologi/ sygdomslære benyttes den anmelderroste bog “Menneskekroppen” af Steve Parker.

Menneskekroppen er en meget flot, letlæselig og pædagogisk bog, der ved hjælp af de mange flotte billeder og en letforståelig tekst, motiverende og lærende leder den studerende gennem hele menneskekroppen. Med bogen følger også en DVD med videoer, der forklarer og illustrerer emner fra bogen, og dermed gør studiet levende og spændende. Menneskekroppen er særlig velegnet til e-learning, da den pga. de mange flotte billeder, DVD og letforståelig tekst stimulerer alle læringsformer, så alle opnår den mest optimale læring.

Økonomisk støtte

Hos Innowell styrer du helt selv, hvordan du fordeler din studietid indenfor din studieadgang. Det giver dig frihed til fortsat at passe dit nuværende job, mens du studerer, og bevare en fornuftig økonomi.

Nogle studerende modtager dagpenge mens de gennemfører et studie hos Innowell, mens andre benytter sig af muligheden for bruttolønsordninger. Mulighederne er mange.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Du forvente følgende øvrige udgifter, når du har købt adgang til kursus i sygdomslære og farmakologi:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Optagelseskrav på kursus i anatomi og fysiologi

Hvis du har brug for hjælp omkring dine muligheder for optagelse på studiet i sygdomslære og farmakologi, så sidder vores søde studievejledere klar ved telefonerne på 98 90 10 80, mandag-torsdag 9-16.
Vil du gerne selv læse mere om vores optagelseskrav, så finder du informationen på vores side om optagelseskrav og merit.

 

Ofte stillede spørgsmål

Tilstedeværelseseksamen

Hvis du læser kurset for at blive RAB-registreret eller momsfritaget, skal du til en tilstedeværelseseksamen i dette fag. Du kan tage din tilstedeværelseseksamen 6 forskellige steder i landet.

Tilstedeværelseseksamen foregår som en blanding mellem forklaringsspørgsmål og spændende visuelle opgaver, hvor man fx skal indsætte ord direkte på et billede/foto, multiple choice spørgsmål m.m. Eksamen tager en halv time, og der må benyttes pensum og papirnotaer til eksamen.

Hos Innowell gør vi meget ud af, at eksamen skal være hyggelig, stressfri, og at der skal være ro omkring dig, og vi har modtaget mange roser for vores måde at afholde eksamen på. Læs evt. mere om eksamen og RAB/ moms her: Tilstedeværelseseksamen.

Anmeldelser

92 anmeldelser af Sygdomslære

 1. Gorm T.

  studievejledningen var virkelig flinke og hjælpe mig da jeg var lidt fortabt

 2. Lene Chüsler Andersen

  det er utrolig nemt at finde rundt i. hurtig feedback og uddybende forklaring. jeg føler virkelig jeg får en værdifuld uddannelse med højt fagligt niveau. alt i alt er jeg så tilfreds. Især Mai er super motiverende og bakker op. Dejlig smilende i telefonen og altid hjælpsom.

 3. Anne Karina Fisker

  Det er stadig en “ny verden” med en masse begreber/fagligt sprog man lige skal forstå sammen med at forstå stoffet også. Men det har bestemt været sliddet værd i dette kursus. Man er nødt til at være disciplineret med sin læsning og opgaveløsning.
  Jeg er helt fortrolig med platformen nu og derfor bruger jeg ikke så meget tid længere på at finde rundt. Synes der en fin systematik i opgaverne, hvor jeg skal aflevere og rækkefølgen. Jeg synes Niels har givet rigtig fin feedback og med gode relevante og faglige kommentarer. Ligesådan med at give feedback inden for tidrammen. Det har været dejlig for så kan man vinge den af.
  Der har været meget undervejs der har overrasket mig i forhold til hvad jeg troede omkring helt gængse sygdomme. dejligt at det der er undervist i via pensum har meget relevans inden for det felt jeg påtænker at uddanne mig.

 4. Belinda Husted Sund-Mørch

  Jeg har haft en rigtig god faglære som altid har gjort sig umage med at komme med konstruktiv kritik men også været rigtig god til at opmuntre med positiv feedback.
  Det var svært, fordi det er en helt anden verden med et andet sprog end jeg har arbejdet med før. Det er ikke for svært, men tilpas til at jeg oplevede at kunne mestre det efter lidt tid.
  Det har fungeret godt for mig, at jeg dels har skulle læse noget og bagefter lave små test og opgaver. Desuden har de små film også været meget lærerige. Det har været godt, at jeg har kunnet læse når det passede ind i min hverdag. Min faglære har desuden været rigtig god og jeg har ikke skullet vente særligt længe på god og konstruktiv kritik og ros.

 5. Tanja C.

  Jeg synes at det er rimeligt nemt at bruge og synes især testene er gode til at få begreberne på plads. Jeg synes at flere at områderne er meget relevante for min arbejde som kropsterapeut. Jeg har været meget tilfreds med min faglære Niels. Han er hurtig til at svare og rette opgaverne med det samme. Det sætter jeg stor pris på. Derudover er han meget fair med sig kritik. Virkeligt godt tilfreds!! Kun Ros.

 6. VBB

  Jeg er efterhånden blevet vandt til hvordan det fungerer, så nu er det lidt lettere end første fag. Fungerer fint.

 7. Anonym

  Godt indhold!

 8. Thomas Lund

  Meget højt fagligt niveau. Dygtig og faglig kompetent lærer.

 9. Jens Christian Nørtoft Bækgaard

  Jeg er godt tilfreds og det har fungeret fint rent teknisk.

 10. T.M.S

  Ikke for svært, som på UNI niveau men heller ikke let som gymnasie niveau. Perfekt til en mellem ting 🙂 Jeg vil gerne ind på min uddannelse igen og regner med at søge ind igen til genindskrivning til næste sommer. Derfor for at styrke min viden havde jeg taget dette kursus og vil i den grad tage et par flere for at forbedre mig 🙂 Meget hurtigt respons. Perfekt.

 11. Anonym

  Jeg har været yderst tilfreds og fundet det så lærerrigt at min faglærer har kommet med så mange kommentar til mine afleveringer. Det har været det allerbedste ved den uddannelse. Det har været så fint.

 12. Maria Toedt

  Tak for et godt kursus.

 13. Anonym

  Meget brugervenligt. Videoerne kunne godt bruge noget forbedret lyd. I min praksis som kropsterapeut kan jeg bruge meget af den tillærte viden.

 14. Malu Jensen

  Lige tilpas blanding af svært, nørdet og spændende. Det er skønt og nemt at gå til, tilgængeligt hele tiden, passer godt ind i min travle hverdag og med hjemmeboende børn. Intet at sætte finger på. Højeste karakter herfra 😉

 15. Karen Hjerrild Gröndahl

  Jeg synes online undervisningen fungerede fint for mig i fht det, jeg skal bruge kurset til – RAB-godkendelse. Jeg kunne tage det i mit eget tempo og når jeg havde tid imellem alle de andre opgaver. Jeg er vant til selvstudie, så derfor passede det mig meget fint med denne form.

 16. Nadia Sønder

  Super godt!

 17. Ricki Hjort Jørgensen

  Jeg skal bruge det i forhold til RAB-godkendelse som kropsterapeut, og har været fuldt ud tilfreds med materialet, herunder videoer på studiet. Undervisere og studievejleder er venlige og hjælpsomme og der er hurtigt respons. Ser frem til tilstedeværelseseksamen som forhåbentligt bestået.

 18. Andrew Domingga Soo

  Jeg er så glad for at både personale og underviseren er altid hjælpsomme og har tid til at rette mine opgaver eller give vejledning når jeg har spørgsmål. Jeg er virkelig tilfreds og det går over mine forventninger. Mange tak til Niels Nøhr som altid giver feedback på mine opgaver og takker også til personale da har hjulpet og vejledt mig.

 19. Lisbeth Christiane Schack

  Godt og gennemgående relevant studie, der er forholdsvist nemt at tilpasse til ens dagligdag.

 20. Rikke S. J.

  God brugervenlighed og hurtige svar når man har afleveret opgaver. Skal bruges til Til RAB godkendelse ifm med min kropsterapeut uddannelse. Har allerede anbefalet innowell til studiekammerater som kigger efter en udbyder med fjernundervisning.

 21. Maria Frandsen

  Jeg ved ikke helt hvad mine forventninger var. Jeg tror niveauet er højere end jeg lige umiddelbart havde forestillet mig, og det har været spændende og udfordrende. Der er altid hurtig og god og konstruktiv feedback. Jeg er meget tilfreds.

 22. Anonym

  Niels Kroman har givet en god, humoristisk og konstruktiv feedback undervejs i studiet. Meget lærerigt studie, og dejligt man kan tage det online.

 23. Lene K.

  Det var et godt og gennemarbejdet materiale. nemt at gå til.

 24. Tabitha Lindholm

  Det er ikke svært – men dejligt udfordrende. Jeg har foretaget de fleste test uden bog og noter for at øve mig i at huske. Dejligt forklarende videoer der er i materialet. Bogen er også dejligt illustrativ så det bliver lettere at huske. Jeg syntes det er dejligt nemt at kunne tage test og opgaver når det passer ind i hverdagen – og det er dejligt nemt at gå ind på platformen.
  Jeg er selvstændig med egen klinik som Kranio-Sakral Terapeut og BørneSundhedsVejleder så der er helt klart viden jeg kan bruge i min hverdag i klinikken. Dejligt med mere baggrundsviden omkring de sygdomme folk kommer med og også at kunne se et symptombillede og sende klienter videre til læge eller andre behandlere hvis der er noget der ringer en alarmklokke hos mig.
  Jeg syntes det har været en meget grundig feedback jeg har fået på de forskellige opgaver jeg har besværet. Dejligt med små kommentarer og tilkendegivelser. Det bliver lidt mere personligt på den måde.
  Jeg er bare glad og tilfreds.

 25. Gro Jessen

  Det har været meget nemt at tilgå. Jeg har været rigtig glad for studiet og har fået al den hjælp og vejledning som jeg havde brug for. Det er godt at der ikke er fokus på eksamens karakter, men at vi får rigtig god feedback af vores faglærer! Jeg har været super glad for studiet, og jeg har haft mulighed for at indpasse det i mit arbejd /fritidsliv.

 26. Britt German Saxtoft Christensen

  Sværhedsgraden er mellem let og moderat. Super fin hjælp og svar undervejs på mine spørgsmål. Alt er fint 😉

 27. Tea Sudergaard

  Jeg er overrasket over sværhedsgraden. Jeg bliver fagligt udfordret og jeg er derfor super tilfreds med at have så ‘nem’ adgang til faglig sparing. Når først man kommer igang, er det super nemt at finde rundt, lige gyldigt om man sidder med computer eller over telefonen. Jeg har lært super meget, og jeg vil helt sikkert komme til at bruge det i mit fremtidige erhverv. Der er ingen tvivl om at der sidder nogle super kompetente medarbejdere over hele linjen, hos Innowell. Man er ikke i tvivl om hvor man skal henvende sig, og skulle man alligevel tvivle, så er et opkald til Maj altid hyggeligt. Jeg er fuldt ud tilfreds med mine studier. Jeg glæder mig kun til at lære endnu mere. I skal igen uden tvivl have en masse ros. Man føler sig super godt tilpas på jeres studier.
  Sygdomslære og farmakologi, må siges at have været spændende, og lærerigt.
  Og dertil skal der sige Tak for hjælpen og den faglige sparring, til Niels Kromann Nøhr.

 28. Rasmus Kristensen

  Sværhedsgraden har været lige tilpas, jeg er glad for at jeg havde anatomien på så højt plan. det har gjort det væsentlig nemmere, fordi man bliver god til at koble ting sammen. Brugervenligheden er fantastisk. Min ny viden skal bruges som selvstændig, men også i mit nuværende fag som SSA elev.
  Niels har været hurtig og nærværende. Igen, så taler han på et sprog som man kan forholde sig til, og selvom han sikkert er fagligt er helt i toppen, så føler jeg også at forventningerne til mig som elev har været ydmyge og lagt nært det jeg skal ud og praktisere. Synes prisen var pebret, men føler nu jeg har value for money, og kan sagtens forstå hvorfor niveauet er på en klar 5’er. Jeg vil anbefale det til alle som ønsker at få en grundlæggende viden om kroppen.

 29. Jacob Vestergaard

  Meget imødekommende studievejledere.

 30. Malin marie Folmand

 31. Troels Jensen

  Jeg er meget tilfreds med dette studie forløb hos Innowell. Det gælder hele vejen rundt fra det faglige niveau til serviceniveauet hos personalet. Jeg har altid fået den hjælp og vejledning, jeg har haft brug for, af imødekommende og glade medarbejder. Så jeg vil bare sige; “keep up the good work”.

 32. Christian Lykke

  Jeg har en del viden og uddannelse i forvejen, men det kommer godt i dybden og er stadig lærerigt – da der hele tiden kommer ny viden indenfor denne branche. Jeg arbejder som personlig træner og massør til hverdag, så kan bruge alt det viden jeg får i praksis. Jeg er glad for min underviser, han er grundig i sit arbejde og dybdegående i sine svar. Dette hjælper mig meget med at få en bedre uddannelse og læring. Jeg er meget tilfreds med at have valgt denne uddannelse, det passer meget godt til min situation som selvstædig.

 33. Berit Volder Kjær

  Jeg vil kommer til at bruge det i mit daglige virke som selvstændig akupunktør. Jeg skal desuden bruge det til at blive RAB-godkendt. Meget brugervenligt da det er meget struktureret og logisk opbygget – nemt at gå til. Der har til hver af mine opgaver, og andre spørgsmål, jeg har haft undervejs, god, hurtig og brugbar feedback fra mine faglærere. Studievejledningen har været meget imødekommende og vejledt rigtig godt, når jeg har haft spørgsmål. Jeg mangler nu ‘kun’ at bestå min sidste SSO og så eksamen. Indtil videre har det været et rigtig godt forløb, og jeg vil ikke tøve, med at vælge Innowell, hvis det en anden gang bliver relevant at gennemføre lignende forløb.

 34. Sofie Herschend

  Innowell har en rigtig nem platform som gør det nemt at navigere rundt i, tilmed vil jeg gerne rose jer for jeres virkelig godt og dygtige lærer, jeg har følt mig tryk i hele forløbet.

 35. Hanne Maegaard

  innowell har indfriet mere end jeg havde forventet. fantastisk hjælp, især af maj. jeg elsker det her.

 36. Pernille Brandt Richarz

  Dejlig overskueligt. Jeg er tilfreds.

 37. Tina Andersen

  Et godt studie, men en rimelig relevans.

 38. Ulla Poulsgaard

  Dejlig med hurtig tilbagemelding på arbejdsbøger og SSO´er

 39. Mette Klemensen

  Kurset har passet fint til mine behov og har været nemt at gå til.

 40. Ilona Larsen

  Ros! Spændende stof, dynamisk undervisning og positiv feed back.

 41. Sandra Lundbek

  Der har selvfølgelig været opgaver som har været mere relevant end andre. Man kan måske tænke at forplantningssystemet ikke helt har relevans for mig, men alligevel vil jeg have forståelse for den gravide kvinde, som kommer som kunde. Så selvom nogle af fagene ikke har givet mening ved start, har man nu mere forståelse for alle typer sygedomsudfordringer man kan møde i sit kommende erhverv.
  Jeg har været rigtig godt tilpas i mit studie. Er blevet bekræftet i at jeg netop er rigtig god til at læse hjemmefra og at jeg kan sætte mål som virker urealistiske, men jeg formår at overholde dem. Sparring med min vejleder har motiveret mig endnu mere til at holde et højt læsetempo.

 42. Susanne Poulsen

 43. Jannick Dufreche

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Det var svært men på en god og udfordrende måde. Jeg er massør. så det kan være jeg kommer ud for nogle klienter som jeg skal tage ekstra hensyn til i form af sygdomme de måtte have. Jeg syntes det faglige niveau var rigtig godt. Dette fag var interessant, og bogen menneske kroppen var god. Videoerne var også fine.

 44. Betina Jensen

  Venner har anbefalet mig Innowell. Studiet passer perfekt til de muligheder jeg har for at videreuddanne mig. Jeg er meget imponeret over den hurtige respons på afleveringer.

 45. Hans Christian Skaarup

  Er super inspireret! Synes at sygdomslære lige giver det ekstra skridt opad som er fedt. Jeg skal tænke baglæs på ” hvad har jeg lært” samtidigt med at jeg får nyt stof ind. det har kunne være “lettere med fysiske møder” men siden det er online er det jo mig der bestemmer 🙂 men god sværhed og stadig et godt “nivaeu” min kæreste som er jordmoder i sverige og sygeplejerske uddannet synes det var et “sødt” niveau men fedt at føle mig cool når jeg svarer rigtigt og bliver godkendt 🙂

 46. Tina Ranløv

  Jeg er tilfreds med forløbet.

 47. Sylvia Ingadottir

  Jeg har været glad for kursuset.

 48. Nicoline Sarikurt

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse, og forventer også at bruge kurset som supplement til min virksomhed som kropsterapeut men også i mit private liv. Virkelig godt bygget op! Dejligt vi har grundbogen for det er en stor hjælp når man er kommet ind i, hvordan den er opbygget. Jeg har været glad for studiet.

 49. Jeannie Lund Kolberg

  Dette skal jeg bruge erhvervsmæssig som selvstændig kropsterapeut. Jeg er helt overordnet rigtig glad for alt fra platformsvirkning og måden uddannelsen er sat op på.

 50. Dorthea Mikkelsen

  Helga er hurtig og god til at svare uddybende og fagligt på mine spørgsmål. Godt og spændende forløb.

 51. Suzanne Dahl Bøttger

  Opbygningen af kurset, har gjort det let for mig, da jeg har kunne dele hele kurset op i etaper og løst prøverne efter hvert afsnit. Det har fungeret godt for mig. Jeg vil bruge kurset i mit virke som kropsterapeut og den vil ligge som en basisviden, som giver mig tryghed i at jeg trods alt ved noget om det teoretiske i mit fag, som jeg tidligere har manglet efter min uddannelse.
  Det har fungeret rigtigt godt. Jeg vil fremhæve at faglærerne har været gode til at give hurtig feedback og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg på kurset. Tak for et super kursus. Jeg er meget tilfreds.

 52. Camilla Nielsen

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Let og tilgængeligt materiale.

 53. Brian Billund Kallehauge

  Det er nemt at forstå strukturen i opbygningen af kurset og formen med studie – test og eller arbejdsbog – bedømmelse fra faglærer. Jeg har været meget glad og tilfreds med min faglæres konstruktive tilbagemeldinger på mine arbejdsbøger. Dem vil jeg tage med mig som forberedelse til min eksamen.
  Jeg oplever, at min viden omkring kroppen og sygdomme deri er blevet væsentligt forstærket og bedre. Det gør mig tryg i mit virke som kropsterapeut og i forståelsen af andre menneskers udfordringer, smerter eller ubehag.

 54. Maja Lillelund Simonsen

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Det har været et rigtigt fint forløb.

 55. Selcan Ûnal

  Jeg skal bruge det til at søge ind på en uddannelse. Det har været ret nemt og finde rundt i det man skulle finde/bruge. Meget overskueligt. Synes det har været så godt med at man lige har noget studie start inden man rigtig skal igennem fagene. Det har hjulpet rigtig meget på at holde motivationen.

 56. Sidsel Poulsen

  Det har været et meget intenst forløb, men har været super spændende.

 57. Jonas Munkholt Jensen

 58. Mia Hvidtfeldt Siqueira

  Det hele fungerer super fint. Det føles næsten som privatundervisning. Super fin og konstruktiv feedback. Hurtig svar retur fra undervisere både på spørgsmål samt evaluering af opgaver.

 59. Carsten Hansen

 60. Charlotte Jais Olsen

  Jeg forventer at bruge den nye viden allround 🙂

 61. Jan Nordkvist

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse

 62. Anna Ellegaard

  Sygdomslæren fandt jeg væsentligt sværere end anatomien, trods jeg mener, at sværhedsgraden her i forvejen var høj.

 63. Henrik Pultz Melbye

  Fik Innowell anbefalet. Godt udfordrende niveau, som krævede jeg læste godt op på det, men uden at føle det var uoverkommeligt. Det er god basisviden for en som mig, der behandler mennesker hver dag. Jeg har været glad for den rigtigt gode feedback som både har været positiv og konstruktiv. Dejligt at der kom nogle kommentarer og spørgsmål med på vejen som jeg kunne summe lidt videre over, selvom opgaven var bestået. Jeg føler jeg fik det jeg forventede. Også i forhold til hvor lang tid det har taget at gennemføre. Jeg har været rigtigt glad for Mikkels feedback og konstruktive kritik. Godt at få lidt modspil, fremfor “kun” at modtage bestået/ikke bestået.

 64. Helle Rasmussen

  Jeg havde forventet at det var sværere stof, men er selvfølgelig glad for, at det ikke var det.

 65. Annemarie Brink

 66. Anne Qvist

 67. Reyhan Düz

  Det har både været nemt og svært. Jeg synes det er et godt arbejd metode at man kan få denne her mulighed på denne måde. 🙂

 68. Simon Schwarz

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse, og bedre forståelse for de problemstillinger folk kommer med i min klinik.

 69. Kirsten Meldgaard

  Et højt fagligt niveau og emnerne er dybdegående. Kommer til at bruge min faglige viden til kunderådgivning.

 70. Simon Dissing

  Jeg skal bruge faget til at få en bedre viden indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære. Dette vil give mig en bedre indblik og forståelse for mine patienter. Og så skal jeg supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse.

 71. Micha Hansson

  Altid fantastisk med god baggrundsviden.

 72. Anna Linnea Svensson

  Svært

 73. LENA CIMAROSTI

 74. Anne Rodskov

  Har ikke følt på noget tidspunkt, at jeg skulle have behov for at uddele ris. Det er udelukkende ros, jeg har tilovers.

 75. Michael Andersen

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Jeg forventer at bruge min nye viden i mit virke som kropsterapeut. Jeg arbejder pt. deltid, men forventer at arbejde fuldtid inden for 12 måneder. Rigtig god brugervenlighed. Det er meget nemt at finde rundt.

 76. Christina Sophia Behrendt

  Synes sværhedsgraden er super fin. Den er på et højt fagligt niveau men samtidig er det til at forstå og sætte sig ind i. Vil starte på zoneterapeut uddannelsen til næste år, da jeg pt er på barsel med termin sidst i oktober. Synes det har været en rigtig god og motiverende feedback. Jeg har følt mig godt tilpas gennem hele studiet og har modtaget god energi og hurtig svar fra jeres faglærer. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og den måde det er sat op på. Jeg har kun ros til jeres kursus og site. Det har været fantastisk at studerer gennem jer og jeg har kunne tillægge det så det passede sammen med min hverdag.

 77. June Skaaning

  Sværhedsgraden har være lige tilpas til mig, noget vidste jeg i forvejen, men det meste, har jeg virkelig skulle koncentrere mig om. Der er ikke noget at sætte en finger på.

 78. Julie Gronemann

  Jeg synes dette kursus i sygdomslære har været ekstremt spændende, da sværhedsgraden var høj samtidig med at jeg følte at jeg sugede en masse god viden til mig. Jeg forventer at bruge min viden i fremtiden som professionel hudterapeut med eventuelt egen klinik

 79. Jane Dalgaard

  Det var nemt og overskueligt. Jeg forventer at bruge min nye viden i sygdomslære ifm. undervisning i hhv. MediYoga, yin-yoga og Mindfulness mv. Fortsæt den gode stil 🙂

 80. Hanne Sloth Rold

 81. Dorte Nielsen

  Virkelig søde vejledere.

 82. bodil maria tradsborg

  Det har været en spænde forløb, meget læreridt, men også svært. God hjælp fra lære, så godt.

 83. Maria Foged Nielsen

 84. Rie Bacher Kejser

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse. Jeg vil bruge det videre i min uddannelse til kropsterapeut samt hvad der mere kunne komme på tale i fremtiden.

 85. Henriette Opstrup

  Jeg forventer at bruge min viden på mine klienter, det bliver nemmere at hjælpe dem med rette behandlinng. Efter at have afsluttet anatomien, var jeg spændt på opgavernes indhold men det har været lærerigt at lave dem. Det har været spændende og sjovt at lave opgaverne.

 86. Birgit SØS Bæk

  Det er et meget højt fagligt niveau. Og det blev jeg overrasket over. Kun positivt overrasket. Der har ikke været en finger at sætte. Det har været konstruktive positive feedback med råd om, hvordan man kan gøre det endnu bedre. Jeg har fået alle mine forventninger indfriet. Og jeg har altid fået hurtigt respons på mine opgaver eller spørgsmål. Jeg kan kun anbefale, at man læser på fjern-studie. Idet man kan gå fra og til, samt at man kan spole frem og tilbage i fx videoerne. Det giver nogle fordele, som man ikke kan ved fysisk undervisnings form.

 87. Alex Holm

  Jeg tænker at jeg har fået måske bedre feedback end hvis jeg havde fået undervisning i et klasseværelse, jeg har været meget tilfreds, specielt med Mikkel.

 88. Laila Schmidt

  Jeg skal supplere mine fag op ift RAB/momsfritagelse som Totum Kropsterapeut, og kan godt lide den personlige kontakt, og vænnede mig hurtigt til at kontakte underviserne på nettet. Super søde mennesker, der hurtigt hjælper, tak for det.

 89. Heidi R.k Hansen

 90. Tina Mygind Eskildsen

  Super online studie

 91. Alis Rasmussen

  Tusind tak! Det er dejligt at kunne se tilbage og nu stå med beviset i hånden. Det har været hårdt, da jeg jo har 2 jobs ved siden af at jeg har læst, og derfor er jeg nu også ekstra stolt og glad! Jeg kan kun anbefale andre til at tage et kursus hos Innowell, det er nemt at gå til, der er en grundig gennemgang i kurset inden man starter og får man brug for hjælp, er det bare at skrive eller ringe, så er hjælpen der med det samme. Jeg har været super glad for at læse på denne måde, da jeg kunne læse NÅR jeg havde tid og lyst, derved kunne jeg passe job ved siden af m.m. Tak for denne gang, jeg kommer igen til et af jeres andre kurser.

 92. Sine Mittag

  Jeg har været utrolig glad for at studere hos Jer, og har virkelig nydt den fleksibilitet jeg havde.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment

Lektioner

100

ECTS Point

3,6

Læringsmiljø

100% Online

Certifikat

Uddannelsesbevis