Sygdomslære

Hovedunderviser
DKK 3.995
6 Anmeldelser

DKK 3.995

Vis finansiering
×
Delbetaling
196 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 196 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.691 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,13%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Prøv gratis

Middel
Lektioner: 110
Kursusbevis

Kursus i sygdomslære

Tag et spændende sygdomslære kursus hjemme fra, og få en grundlæggende bred sygdomsforståelse, samt en stor basal viden om de mest almen kendte sygdomme og mest almen kendte lægemidler.

Undervisningsformen i sygdomslære kursus

Studiet i sygdomslære foregår som fjernundervisning med et tæt og nærværende lærer-elevforhold hele vejen gennem sit sygdomslære kursus. Sygdomslærekurset har således samme omfang, som hvis det havde foregået som en tilstedeværelsesundervisning, det er bare meget mere fleksibelt, da du har adgang til dit klasseværelse 24 timer i døgnet i 6 mdr.

Undervisningsformen i sygdomslære kursus foregår som en motiverende vekselvirkning mellem det anviste læsestof i pensum, spændende videoforelæsninger, opgaveafleveringer, spændende quiz/ test af din paratviden, og meget mere…

Kursusbevis i sygdomslære og farmakologi

Efter gennemført sygdomslære kursus vil du modtage et kursusbevis, der redegør for din læring, fag og lektioner, til brug for evt. jobsøgning, RAB-registrering, optagelse på en videregående sundhedsuddannelse m.m.

Læringsudbytte

Overordnet læringsudbytte fordelt på viden, færdigheder og kompetencer.

Læringsudbytte fordelt på viden:

Den studerende

 • har viden om patologi og farmakologi ved udvalgte sundhedsudfordringer og patologiske sammenhænge
 • har viden om forebyggelse og sundhedsfremme i forhold til udvalgte sundhedsudfordringer og patologiske sammenhænge
 • har grundlæggende viden om studieteknikker og en basal latinforståelse

Læringsudbytte fordelt på færdigheder:

Den studerende

 • kan anvende patologisk viden til at identificere relevante patologiske tilstande ud fra teoretisk opstillede scenarier
 • kan argumentere for og formidle fagets emner til kollegaer

Læringsudbytte fordelt på kompetencer:

Den studerende

 • kan anvende viden om patologi og farmakologi til at danne realistiske hypoteser om årsagssammenhænge i teoretisk opstillede scenarier
 • kan anvende sin viden og færdigheder på området for patologi og farmakologi til at indgå i tværprofessionelt samarbejde med  sundhedsfagligt personale i skrift og tale
 • udvise ansvarlighed og kunne identificere egne læreprocesser og udviklingsbehov ift. uddannelsens mål og værdier

Opbygning af vores sygdomslære kursus

Kurset i sygdomslæren og farmakologi er opbygget af moduler, hvor hvert modul gennemgår et af kroppens systemer, der beskæftiger med sygdomslæren i netop dette system fx gigt, diskusprolaps, piskesmæld, knoglekræft, osteoporose m.m. for skeletsystemet, bronkitis, influenza, forkølelse, astma, pneumothorax m.m. for åndedrætssystemet osv.

I vores spændende kursus i sygdomslære opnås grundlæggende patofysiologisk viden i nedenstående emner:

Sygdomslære og farmakologi kursus for alle

Sygdomslære og farmakologi kursus er målrettet personer, der ønsker at læse sygdomslære og farmakologi samtidig med, at man passer sit nuværende job.

Kurset henvender sig til de der måtte ønske at forbedre egne kompetencer, supplere nuværende uddannelser med 110 lektioner i sygdomslære og farmakologi ifm. RAB-godkendelse via fx. Dansk Behandlerforbund, hvis man ønsker at forbedre sine muligheder for optagelse på et sundhedsfagligt studie eller man blot er nysgerrig på emnet m.m.

Det kan kursus i sygdomslære og farmakologi bruges til

Innowells kursus i sygdomslære og farmakologi bruges ofte til:

 • som supplement af fag ved RAB-registrering
 • at opnå merit på en uddannelse
 • at opnå en basal og grundlæggende viden om sygdomslære og farmakologi
 • kompetenceudvikling
 • og meget mere . . .

Tilmelding til kursus i patologi/ sygdomslære

Vi er gerne behjælpelige med din tilmelding trin for trin i studievejledningen.

Når du har købt dit kursus i sygdomslære modtager du straks en velkomstmail med information og anvisning til, hvad der videre skal ske.

Ligeledes opfordres du til at ringe til vores studievejledning for at få en god introduktion i dit studie, samt for at sikre at du får en god studiestart og velkomst med alt den information, du behøver for den bedste rundvisning i studiet.

Husk at vi hjælper dig hele vejen gennem dit sygdomslære kursus, så kontakt os bare.

Varighed på sygdomslærekursus

Du har 6 måneder til at gennemføre dit sygdomslære kursus, men kan gennemføre det lige så hurtigt, det er muligt for dig.

Du har adgang til dit kursus/ e-klasseværelse 24 timer i døgnet, og kan studere på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Pensum til sygdomslære og farmakologi kursus

Til kursus i patologi/ sygdomslære benyttes den anmelderroste bog “Menneskekroppen” af Steve Parker. Menneskekroppen er en meget flot, letlæselig og pædagogisk bog, der ved hjælp af de mange flotte billeder og en letforståelig tekst, motiverende og lærende leder den studerende gennem hele menneskekroppen. Med bogen følger også en DVD med videoer, der forklarer og illustrerer emner fra bogen, og dermed gør studiet levende og spændende. Menneskroppen er særlig velegnet til e-learning, da den pga. de mange flotte billeder, DVD og letforståelig tekst stimulerer alle læringsformer, så alle opnår den mest optimale læring.

Til studiet i farmakologi findes et spændende e-pensum, der er inkluderet i prisen, og som er til rådighed inde i studiet. Dette pensum kan læses på mobiltelefon, tablet eller computer, eller kan udskrives.

Økonomisk støtte

Hos Innowell styrerdu helt selv, hvordan du fordeler din studietid indenfor din studieadgang. Det giver dig frihed til fortsat at passe dit nuværende job, mens du studerer, og bevare en fornuftig økonomi.

Nogle studerende modtager dagpenge mens de gennemfører et studie hos Innowell, mens andre benytter sig af muligheden for bruttolønsordninger. Mulighederne er mange.

Øvrige udgifter ved uddannelse

Du forvente følgende øvrige udgifter, når du har købt adgang til kursus i sygdomslære og farmakologi:

Bogmateriale til ca. kr. 300,- hvis ikke du låner bogen på biblioteket.

Eksamensgebyr til kr. 500,- som afregnes direkte med det valgte eksamenssted på selve eksamensdagen.

Optagelseskrav på kursus i anatomi og fysiologi

Hvis du har brug for hjælp omkring dine muligheder for optagelse på studiet i sygdomslære og farmakologi, så sidder vores søde studievejledere klar ved telefonerne på 98 90 10 80, mandag-torsdag 9-16.
Vil du gerne selv læse mere om vores optagelseskrav, så finder du informationen på vores side om optagelseskrav og merit.

Ofte stillede spørgsmål

Tilstedeværelseseksamen

Hvis du læser kurset for at blive RAB-registreret eller momsfritaget, skal du til en tilstedeværelseseksamen i dette fag. Du kan tage din tilstedeværelseseksamen forskellige steder i landet.

Tilstedeværelseseksamen foregår som en blanding mellem forklaringsspørgsmål og spændende visuelle opgaver, hvor man fx skal indsætte ord direkte på et billede/foto, multiple choice spørgsmål m.m. Eksamen tager en halv time, og der må benyttes pensum og papirnotaer til eksamen.

Hos Innowell gør vi meget ud af, at eksamen skal være hyggelig, stressfri, og at der skal være ro omkring dig, og vi har modtaget mange roser for vores måde at afholde eksamen på. Læs evt. mere om eksamen og RAB/ moms her: Tilstedeværelseseksamen.

Undervisere

Lecia Dixen
Lecia Dixen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mille Mosegaard
Mille Mosegaard
Videounderviser i kosmetologi, fodpleje samt sundhedsvidenskab
Mikkel Wandahl Mathiesen
Mikkel Wandahl Mathiesen
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Helga Beckmann
Helga Beckmann
Underviser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Søren Valgren Knudsen
Søren Valgreen Knudsen
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Gustav Valentin Gade
Gustav Valentin Gade
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mikkel Munk
Mikkel Munk
Videoforelæser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
DKK 3.995
0 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
0
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Birgit Søs Bæk

  Det er et meget højt fagligt niveau. Og det blev jeg overrasket over. Kun positivt overrasket. Jeg har fået alle mine forventninger indfriet. Og jeg har altid fået hurtigt respons på mine opgaver eller spørgsmål. Jeg kan kun anbefale, at man læser på fjern-studie. Idet man kan gå fra og til, samt at man kan spole frem og tilbage i fx videoerne. Det giver nogle fordele, som man ikke kan ved en fysisk undervisningsform.

 • Alex Holm

  Jeg tænker, at jeg har fået måske bedre feedback end hvis jeg havde fået undervisning i et klasseværelse, jeg har været meget tilfreds.

 • Rie Bacher Kejser

  Det er svært, men tilpas svært, så der er masser af udfordring i studiet. Det er nyt at læse om disse emner, men studiet er pædagogisk godt opbygget. Som yogalærer og kropsterapeut samt kliniksekretær i fysioterapi-center vil jeg bruge det rigtigt meget.

 • Laila Schmidt

  Nogle ting har faldet mig svært, men jeg kan godt lide den personlige kontakt, og vænnede mig hurtigt til at kontakte underviserne på nettet. Super søde mennesker, der hurtigt hjælper, tak for det.

 • Alis Rasmussen

  Tusind tak! Det er dejligt at kunne se tilbage og nu stå med beviset i hånden. Det har været hårdt, da jeg jo har 2 jobs ved siden af at jeg har læst, og derfor er jeg nu også ekstra stolt og glad! Jeg kan kun anbefale andre til at tage et kursus hos Innowell, det er nemt at gå til, der er en grundig gennemgang i kurset inden man starter og får man brug for hjælp, er det bare at skrive eller ringe, så er hjælpen der med det samme. Jeg har været super glad for at læse på denne måde, da jeg kunne læse NÅR jeg havde tid og lyst, derved kunne jeg passe job ved siden af m.m. Tak for denne gang, jeg kommer igen til et af jeres andre kurser.

 • Sine Mittag

  Jeg har været utrolig glad for at studere hos Jer, og har virkelig nydt den fleksibilitet jeg havde.

Tilføj en anmeldelse