Farvning af vipper og bryn, samt permanent af vipper


Velkommen til et rigtigt spændende dagskursus i farvning af vipper og bryn, tilretning af bryn og permanent af vipper.

Kursus i farvning af vipper og bryn, retning af bryn, samt permanent af vipper

I vores dagskursus i farvning af øjenvipper og øjenbryn lærer du alle kosmetologens professionelle teorier og teknikker, så du lærer at mestre en langtidsholdbar farvning af vipper og bryn afstemt efter både hudtone og temperament. Endvidere lærer du, at kunne smukt tilrette øjenbryn efter et grundigt teoretisk fundament og professionelle teknikker. Ligeledes lærer du også på dette populære dagskursus, at kunne mestre permanent af øjenvipper, der giver et smukt opadgående langtidsholdbart vippebuk, der holder i flere uger .

“Jeg har taget et endagskursus i vipper og bryn, og det var super godt og meget lærerigt, skønne omgivelser og lærer. Kommer helt sikkert tilbage”. Tina Sørensen, Slagelse

Undervisningsformen

Kurset i farvning af vipper og bryn, tilretning af bryn og permanent af vipper foregår som en kombination af et lille teoretisk selvstudie, der afsluttes med et dagskursus på Innowells kosmetologskole. Til det teoretiske selvstudie skal man tilkøbe e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession”, som man køber gennem Innowell.

Tilmelding af kursus i farvning af vipper og bryn, retning af bryn og permanent af vipper

Man starter med at tilmelde sig kurset “Farvning af vipper og bryn” ved at klikke på “tilmeld-knappen”, og derefter følge anvisningen til man er tilmeldt kurset. Derefter modtager du et velkomstmail, hvor du opfordres til at ringe til vores studievejledning. I studievejledningen vil vi tage godt i mod dig , og give dig en god instruktion via telefon i dit selvstudie, til du er helt tryg ved, hvad du skal læse hjemme, og har fået alle de oplysninger, du har brug for. Når du har gennemgået dit selvstudie, skal du booke/tilmelde dig dit dagskursus hos Innowell. Du kan læse meget mere om booking af dit dagskursus på denne informationsside: Skoleophold. Innowell udbyder disse dagskurser hver 4 måned og alle datoer findes under fakta.

“Jeg har lige taget kurset farvning af vipper og bryn, retning af bryn og permanent af vipper, super godt, lærerigt kursus og et dejligt sted at være. Dette kursus kan jeg varmt anbefale. Jeg havde Ditte som lærer for en dag, hun er dygtigt til at lære fra sig, og god til at forklare tingene. Hyggelig dag, jeg glæder mig til mit næste kursus hos Innowell”. Sara Andersen, Aarhus

Målgruppen og mulighederne

Vores dagskursus i farvning af vipper og bryn tager udgangspunkt i, at du ikke kender til faget, og derfor udbydes dette populære kursus til alle, herunder både private og selvstændige, der gerne vil lære at mestre disse populære behandlinger. Kurset kan derfor både benyttes til private der blot gerne vil lære at farve vipper og bryn på hinanden, samt af selvstændige erhvervsdrivende der gerne vil udbyde behandlingerne kommercielt.

For professionelle kan man udbyde behandlingsformerne både særskilt og samlet i fx blot farvning af vipper, eller retning af bryn m.m. Man kan også tilbyde en særlig eftertragtet behandling, der inkluderer dem alle, og giver et helt fantastisk resultat af intense, mørke og fyldige øjenvipper med et smukt vippebuk, samt smukt tilrettede og farvede øjenbryn der giver karakter og et velplejet udtryk.

Indhold

Du lærer en præcis og grundig farvelære, og teorien bag, samt praktisk at kunne mestre en virkelig flot farvning af vipper og bryn med et professionelt og langtidsholdbart resultat. Endvidere lærer du, hvordan man smukt tilretter og former øjenbrynene både gennem teori og praksis. Ligeledes lærer du i både teori og praksis, hvordan man smukt permanenter øjenvipperne, så de får et virkeligt flot holdbart vippebuk, der holder i flere uger.

Farverne er langtidsholdbare, og du kan derfor tage mere for din behandling end dine konkurrenter. Endvidere svier de ikke i øjnene, og kan således også bruges af kontaktlinsebrugere!

Kom hurtigt igang med farvning af vipper og bryn, samt permanent af vipper

Efter kurset vil det være muligt at købe flere forskellige starterkits hos danbeauty.dk til engrospris, med alt hvad du skal bruge til straks at komme i gang med disse populære behandlinger. I fx det billigste starterkit findes farverne sort , blå og brun, emulsion, beskyttelsespapir, beskyttelsescreme, pensel og et lille blandingsbæger til ca. 400,-. Starterkittet indeholder produkter til rigtig mange behandlinger.

Uddannelsesbevis

Efter kurset udstedes et flot uddannelsesbevis, der evt. kan ophænges i klinikken, benyttes til jobsøgning, oploades til hjemmesiden m.m.

Overnatning, transport og forplejning

Da størstedelen af vores studerende bor langt fra skolen, er der mulighed for overnatning tæt på skolen. Du kan hente praktiske informationer vedrørende overnatning, forplejning, transport m.m. her.

Andre relevante kosmetologikurser

Vi har mange kursister, som er interesseret i kurset farvning af vipper og bryn, som også har været interesseret i følgende kurser:

Er du interesseret i længere uddannelse ?
Vores kosmetolog og spaterapeutuddannelse samt kosmetologuddannelse er meget populære. Uddannelserne er af højeste standard i Danmark, og sikrer dig den bedst mulige uddannelse. Samtidig er disse uddannelser indrettet sådan, at det er muligt at have et fuldtidsarbejde imens. Du kan også modtage dagpenge imens. Ønsker du at høre om dine muligheder, så endelig kontakt vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16


Andre populære kurser:

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for mere information.
Vores studievejledning sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 9-16 på telefonnummeret  98901080

retning af bryn, farvning af vipper farvnign af bryn permanent af vipper

Fakta


 • Dagskursus:

  Farvning af øjenvipper og øjenbryn, tilretning af øjenbryn og permanent af øjenvipper

 • Pris:

  Kursus: 4.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 4.995,- + 49,- i fakturagebyr.
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 332,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Datoer for dagskursus:

  11.04.21, 14.06.21, 02.10.21, 12.02.22 eller 18.06.22
  Tilmelding senest 3 uger før.

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Undervisningsform:

  Teori som selvstudie og praksis som tilstedeværelsesundervisning

 • Lektioner:

  31