Makeup kursus

Lær hurtigt at kunne mestre teknikerne til både en dagmakeup, aftenmakeup, gallamakeup og brudemakeup

Læs mere

Makeup kursus


Lær hurtigt professionel makeup i både teori og praksis med Innowells makeup kursus, hvor du lærer både at mestre teknikerne til en dagmakeup, aftenmakeup, gallamakeup og brudemakeup.

paolo-guatelli-makeup-kuffert

Makeupkursets målgruppe

Makeup kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med faget professionelt. Det kan fx være som klinik- eller salonindehaver, salgspersonale eller grossist indenfor makeup m.m. Det kan også være for dig, der drømmer om en karriere indenfor makeup og/eller kosmetologi, og måske blot vil starte ud med at uddanne dig i dine interessefag.

Kurset tager udgangspunkt i at du ikke kender til faget, og henvender sig derfor til de der gerne vil lære de grundlæggende teknikker til at kunne mestre almen beautymakeup. Dette basale makeup kursus giver dig således også merit til vores uddannelser til Lægeeksamineret Kosmetolog og Hudterapeut og Lægeeksamineret Kosmetolog og Spaterapeut, hvis du senere får lyst til at efteruddanne dig indenfor kosmetologiens verden.

Makeup kursus

Undervisningsformen på makeup kursus

Makeup kurset foregår som blandet e-læring. Dette vil sige, at du studerer din teori via e-læring/ fjernundervisning fra eget hjem, og herefter skal du på skole i en dag fra kl. 8.15-16.15.

Til teoristudiet i makeup benyttes e-bogen “Kosmetologi- fra interesse til profession”, som kan købes her: E-bøger. Da bogen er en e-bog, kan den både læses på en PC, tablet, mobiltelefon m.m. Ligeledes kan bogen eventuelt udskrives .

Teoristudiet i makeup er svarende til 3 hele dages undervisning, men da denne undervisning foregår som e-læring, kan du studere hele døgnet i 6 måneder fra dit køb af kurset.

Når du har gennemført din teori, skal du bestå en test, der skal teste din paratviden i makeup. Hvis du ikke består din test, kan du med fordel læse teorien igen, inden du tager en ny test. Din teori og test skal være gennemført, før du kan komme på dit dagskursus i makeup på skolen. Dette sikrer, at du har den fornødne basisviden til at kunne følge med i skolens undervisning.

eyebrow-kit-paolo-guatelli

Kursusdeltagerne i makeup kursus

På vores makeupkursus vil du komme på kursus sammen med kosmetologstuderende, spastuderende, klinikindehavere, salgspersonale m.m., og dette giver dig både en god faglig sparring samt gode muligheder for at opbygge et udbytterigt karrierenetværk.

makeup kursus e-learning

Teoretisk indhold på makeup kursus

I det teoretiske studie på e-læring/fjernundervisning skal du lære om:

 • Ansigtsbeskrivelse og begreber
 • Concealer
 • Foundation
 • Løst pudder
 • Øjenbrynene
 • Eyelinere
 • Mascara
 • Rouge
 • Liplinere
 • Læbestifter og gloss
 • Morfologi
 • Øjenskygger
 • Farvelære
 • Makeuptyper
 • Dagmakeup
 • Brudemakeup
 • Aften og gallamakeup
 • Brillemakeup
 • Korrekt brug og rengøring af børster og pensler m.m.

Paolo Guatelli b-box

Makeupundervisning på skolen

Med en god teoretisk base er du nu parat til at komme på skolen til en spændende og intensiv undervisningsdag, hvor du i praksis skal lære teknikerne til en dagmakeup, brudemakeup, aften- og gallamakeup.

Undervisningen i makeup er en praksisrettet overbygning af den forudgående teori, hvilket vil sige, at der i praksis inddrages læren om håndtering og valg af de rigtige pensler, hygiejne, huden og den rigtige base, makeupprodukter, makeupteknikker, salgsteknikker m.m.

På denne spændende undervisningsdag vil vores dygtige underviser demonstrere diverse professionelle teknikker til de forskellige makeupper som herefter øves under kyndig vejledning.

Da denne praktiske undervisningsdag er meget komprimeret, hvor vi skal nå meget på kort tid, må man efterfølgende påregne at skulle øve teknikerne hjemme til makeupperne kan mestres individuelt .paolo-guatelli-makeup-foundations

Kursusbevis i makeup

Efter den endte kursusdag i makeup på skolen modtager du et bevis, der indeholder en beskrivelse af din opnåede viden og lektioner. Beviset kan evt. sættes i en flot billedramme, uploades til sin hjemmeside, medsendes ved evt. jobsøgning, promotes på de sociale medier m.m.paolo-guatelli-makeup_foto_expo-urban-cinderella

Tilmelding til makeup kursus

Du tilmelder dig vores eftertragtede makeupkursus ved at klikke på “Tilmeld-knappen”, og herefter skal du følge anvisningen trin for trin.

Når du har købt makeupkurset, vil du straks modtage en informationsmail med din kvittering, samt noget information om dit kursus. I mailen vil der blandt andet være et link til information, om hvordan du booker din tilstedeværelsesundervisning (din undervisningsdag på skolen). Din booking af undervisningen på skolen foretages særskilt fra dit køb, da denne undervisning både er afhængig af hvilken dato du ønsker, at dit teoristudie i makeup skal være gennemført inden du kan komme på skole, samt antal af tilmelde studerende, læs evt. mere om dette i vores købsbetingelser eller under skoleophold.

Booking/tilmelding af din tilstedeværelsesundervisning i makeup på skolen skal ske på mail, og kan kun foretages hvis kurset er betalt. Du kan læse mere om denne booking, samt om forplejning, transport, skoleregler, overnatning m.m. her: Skoleophold.paolo guatelli makeupskuffe

Hvornår kan jeg starte på makeup kursus?

Du kan starte hver dag 24 timer i døgnet på vores makeupkursus, da din undervisning starter med et teoristudie på e-læring.

Den gennemsnitlige studietid på teoristudiet er 3 dage, men du køber adgang til at gennemføre hele dit makeupkursus i 6 måneder fra dit køb. Dette betyder, at du har god tid til at gennemføre din teori og tilstedeværelsesundervisning på skolen, afhængig af hvor sent du tilmelder dig op til din ønskede kursusdag på skolen.

De udbudte datoer på vores tilstedeværelsesundervisning kan ses under “Fakta”.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig makeupkurset senest 3 uger før din ønskede dato på skolen. Hvis du er kommet forsent med din tilmelding (indenfor 3 uger før undervisningen på skolen) kan vi anbefale, at du kontakter os for at høre nærmere om en mulig plads.paolo-guatelli-makeup-foundation-stander

Vores undervisere på makeup kurset

Vores dygtige undervisere i makeup er alle praktikere der har erfaring i beauty makeup. Flere af vores undervisere har ligeledes erfaring med opstart af egen virksomhed, og er derfor også gode sparringspartner, hvis du drømmer om at åbne egen klinik, eller på anden vis ønsker at gøre karriere indenfor makeup og kosmetologi.paolo-guatelli-b-box-udvalg

Makeuppen på makeupkurset

På vores makeupkursus benyttes professionel makeup og pensler der er udviklet af den verdensberømte makeupartist Paolo Guatelli.

Den eksklusive makeup fra Paolo Guatelli er verdenskendt for især den meget høje kvalitet, samt den salgsvenlige patenteret makeupboks, der kan rumme både professionelle pensler, foundations, øjenskygger, læbestifter m.m., og kan udskiftes og varieres i det uendelige, hvilket giver et optimalt salgspotentiale til den kvalitetsbevidste forbruger. Det unikke design på alle makeupprodukter er udviklet til at kunne passe i såvel den patenterede box til slutbrugere, samt til makeupstandere og professionelle makeupkufferter til forhandlere og makeupartister.  Dette gør at man økonomiske attraktivt kan komme hurtigt i gang med at udbyde professionelle makeupper i egen klinik eller ude.

Danbeauty.dk er den danske leverandør af Paolo Guatelli makeup, og er beliggende ca. 500 meter fra skolen. Dette gør det muligt eventuelt at besøge Danbeauty efter undervisningen for mere information eller køb af produkter, opstartspakker, makeupkufferter, makeupstandere m.m. 

paolo guatelli makeup stander

Hør mere om vores efterspurgte kurser

Har du brug for mere information om vores makeup kursus, eller vil du gerne høre mere om vores øvrige uddannelser eller kurser, så er du mere end velkommen til at kontakte vores studievejledning på 98901080 mandag-torsdag 9-16.

b-bag-paolo-guatelli-makeupkuffert

paolo guatelli makeup

paolo guatelli makeup

Fakta


 • Kursus:

  Makeup

 • Pris:

  Kursuspris: 3.995,-
  E-bog/pensum: 624,-
  Betalingsmetode 1: Kontant: 3.995,- + 49,- i fakturagebyr
  Betalingsmetode 2: Ratebetaling: fra 332,- pr. mdr. rentefrit
  Oprettelsesgebyr ved ratebetaling: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Dato:

  22.06.19, 21.09.19, 07.12.19, 07.03.20 eller 13.06.20
  Tilmelding senest 3 uger før startdato. Ved tilmelding tættere på startdato anbefales at kontakte os for holdoplysning.

 • Tidspunkt:

  8.15-16.15

 • Lektioner:

  31