Sygdomslære/farmakologi kursus

Tag en spændende kursus i sygdomslære og farmakologi på fjernundervisning

Læs mere

Kursus i sygdomslære og farmakologi


Tag et sygdomslære kursus hjemme fra

Tag et spændende sygdomslære kursus på fjernundervisning, og få en grundlæggende bred sygdomsforståelse, samt en stor basal viden om de mest almen kendte sygdomme og mest almen kendte lægemidler.

“Det er svært, men tilpas svært, så der er masser af udfordring i studiet. Det er nyt at læse om disse emner, men studiet er pædagogisk godt opbygget. Som yogalærer og kropsterapeut samt kliniksekretær i fysioterapi-center vil jeg bruge det rigtigt meget”. Rie Bacher Kejser, Dragør

Opbygning af vores sygdomslære kursus

Kurset i sygdomslæren og farmakologi er opbygget af moduler, hvor hvert modul gennemgår et af kroppens systemer, der beskæftiger med sygdomslæren i netop dette system fx gigt, diskusprolaps, piskesmæld, knoglekræft, osteoporose m.m. for skeletsystemet, bronkitis, influenza, forkølelse, astma, pneumothorax m.m. for åndedrætssystemet osv.

I vores spændende kursus i sygdomslære opnås grundlæggende patofysiologisk viden i :

 • Det levende legeme
 • Urinvejssystemet
 • Nervesystemet
 • Muskelsystemet
 • Hormonsystemet
 • Forplantningssystemet
 • Åndedrætssystemet
 • Integumentærsystemet (hud, hår og negle)
 • Kardiovaskulærsystemet
 • Immun og lymfesystemet
 • Skeletsystemet
 • Fordøjelsessystemet

“Det er et meget højt fagligt niveau. Og det blev jeg overrasket over. Kun positivt overrasket. Jeg har fået alle mine forventninger indfriet. Og jeg har altid fået hurtigt respons på mine opgaver eller spørgsmål. Jeg kan kun anbefale, at man læser på fjern-studie. Idet man kan gå fra og til, samt at man kan spole frem og tilbage i fx videoerne. Det giver nogle fordele, som man ikke kan ved en fysisk undervisningsform.” Birgit Søs Bæk, Ejby

Pensum til sygdomslære og farmakologi kursus

Til kursus i patologi/ sygdomslære benyttes den anmelderroste bog “Menneskekroppen” af Steve Parker. Menneskekroppen er en meget flot, letlæselig og pædagogisk bog, der ved hjælp af de mange flotte billeder og en letforståelig tekst, motiverende og lærende leder den studerende gennem hele menneskekroppen. Med bogen følger også en DVD med videoer, der forklarer og illustrerer emner fra bogen, og dermed gør studiet levende og spændende. Menneskroppen er særlig velegnet til e-learning, da den pga. de mange flotte billeder, DVD og letforståelig tekst stimulerer alle læringsformer, så alle opnår den mest optimale læring.

Til studiet i farmakologi findes et spændende e-pensum, der er inkluderet i prisen, og som er til rådighed inde i studiet. Dette pensum kan læses på mobiltelefon, tablet eller computer, eller kan udskrives.

“Nogle ting har faldet mig svært, men jeg kan godt lide den personlige kontakt, og vænnede mig hurtigt til at kontakte underviserne på nettet. Super søde mennesker, der hurtigt hjælper, tak for det” Laila Schmidt, Oure

Undervisningsformen i sygdomslære kursus

Studiet i sygdomslære foregår som fjernundervisning med et tæt og nærværende lærer-elevforhold hele vejen gennem sit sygdomslære kursus. Sygdomslærekurset har således samme omfang, som hvis det havde foregået som en tilstedeværelsesundervisning, det er bare meget mere fleksibelt, da du har adgang til dit klasseværelse 24 timer i døgnet i 6 mdr.

Undervisningsformen i sygdomslære kursus foregår som en motiverende vekselvirkning mellem det anviste læsestof i pensum, spændende videoforelæsninger, opgaveafleveringer, spændende quiz/ test af din paratviden, og meget mere… Prøv det gratis og oplev hvor spændende det er at studere hos Innowell.

“Jeg har været utrolig glad for at studere hos Jer, og har virkelig nydt den fleksibilitet jeg havde”. Sine Mittag. Hvidovre

Varighed på sygdomslærekursus

Du har 6 måneder til at gennemføre dit sygdomslære kursus, men kan gennemføre det lige så hurtigt, det er muligt for dig. Du har adgang til dit kursus/ e-klasseværelse 24 timer i døgnet, og kan studere på det tidspunkt, der passer dig bedst.

“Jeg tænker, at jeg har fået måske bedre feedback end hvis jeg havde fået undervisning i et klasseværelse, jeg har været meget tilfreds”. Alex Holm, Brørup

Tilmelding til kursus i patologi/ sygdomslære

Du køber dit sygdomslære kursus ved at klikke på tilmeld-knappen, og derefter skal du blot følge anvisningen. Vi er gerne behjælpelige med din tilmelding trin for trin i studievejledningen.

Når du har købt dit kursus i sygdomslære modtager du straks en velkomstmail med information og anvisning til, hvad der videre skal ske. Ligeledes opfordres du til at ringe til vores studievejledning for at få en god introduktion i dit studie, samt for at sikre at du får en god studiestart og velkomst med alt den information, du behøver for den bedste rundvisning i studiet. Husk at vi hjælper dig hele vejen gennem dit sygdomslære kursus, så kontakt os bare.

“Tusind tak! Det er dejligt at kunne se tilbage og nu stå med beviset i hånden. Det har været hårdt, da jeg jo har 2 jobs ved siden af at jeg har læst, og derfor er jeg nu også ekstra stolt og glad! Jeg kan kun anbefale andre til at tage et kursus hos Innowell, det er nemt at gå til, der er en grundig gennemgang i kurset inden man starter og får man brug for hjælp, er det bare at skrive eller ringe, så er hjælpen der med det samme. Jeg har været super glad for at læse på denne måde, da jeg kunne læse NÅR jeg havde tid og lyst, derved kunne jeg passe job ved siden af m.m. Tak for denne gang, jeg kommer igen til et af jeres andre kurser”. Alis Rasmussen. Vejle

Kursusbevis i sygdomslære og farmakologi

Efter gennemført sygdomslære kursus vil du modtage et kursusbevis, der redegør for din læring, fag og lektioner, til brug for evt. jobsøgning, RAB-registrering, optagelse på en videregående sundhedsuddannelse m.m.

Tilstedeværelseseksamen

Hvis du læser kurset for at blive RAB-registreret eller momsfritaget, skal du til en tilstedeværelseseksamen i dette fag. En tilstedeværelseseksamen koster 500,- som afregnes direkte til vores godkendte eksamenssteder. Du kan tage din tilstedeværelseseksamen pt. 6 forskellige steder i landet. Se under “fakta” hvor du kan tage en eksamen.

Tilstedeværelseseksamen foregår som en blanding mellem forklaringsspørgsmål og spændende visuelle opgaver, hvor man fx skal indsætte ord direkte på et billede/foto, multiple choice spørgsmål m.m. Eksamen tager en halv time, og der må benyttes pensum og papirnotaer til eksamen.

Hos Innowell gør vi meget ud af, at eksamen skal være hyggelig, stressfri, og at der skal være ro omkring dig, og vi har modtaget mange roser for vores måde at afholde eksamen på. Læs evt. mere om eksamen og RAB/ moms her: Tilstedeværelseseksaminationer.

Mere information

Du er mere end velkommen til at kontakte vores studievejledning mandag-torsdag 9 – 16 på 98 91080 for at høre mere om vores spændende kursus i sygdomslære og farmakologi . Ligeledes kan du prøve dette kursus uden beregning for at teste niveauet, undervisningsformen, pensum m.m.

sygdomslære kursus patologi kursus

Fakta


 • Kursus:

  Sygdomslære/ famakologi

 • Lektioner/ ECTS:

  Lektioner: 110
  ECTS: 3,9

 • Varighed:

  Maksimale studietid: 6 måneder
  Gennemsnitlig studietid: 3-6 mdr.
  Mulighed for studieforlængelse: ja

 • Pris:

  Kontant: 3.995,- + 49,- i fakturagebyr
  Ratebetaling: udbetaling 1000,- og fra 249,- pr. md. rentefrit i 12 mdr.
  Forlængelse af studietid: 665,- pr. mdr.
  Tillæg: 500,- ved fysisk eksamen
  Oprettelsesgebyr (engangsgebyr) ved ratebetaling og forlængelse: 995,- og 49,- pr. faktura

 • Studieform:

  Fjernundervisning/ e-learning med et nærværende lærer/elevforhold gennem hele studiet

 • Eksamensform:

  Multiple choice, forklaringsopgaver og virtuelle opgaver.
  Eksamenssteder: Aalborg, Silkeborg, Vejle, Tønder, Ringe og Ballerup.