Hudplejespecialist

DKK 995

Certificeret AINHOA Hudplejespecialist

Bliv Certificeret AINHOA Hudplejepecialist, og få et internationalt diplom fra AINHOA med titel Certified AINHOA Skin Care Specialist.
I dette hudplejekursus kommer du bag om alle AINHOA’s fantastiske naturprodukter og behandlinger, samtidig med at du får tilgang til rigtig meget flot markedsføringsmateriale og ideer til gavn for både din faglighed og salget i din klinik.

Hvis du allerede er forhandler af AINHOAs hudplejeprodukter, kan du tage denne uddannelse uden beregning, ved at rekvirere en rabatkode på 100% hos AINHOAs leverandør Danbeauty.dk, som du skal benytte under dit køb.

Undervisningsformen er e-læring

Undervisningen foregår 100% online, hvor du kan logge ind på dit studie 24 timer i døgnet. Du er således ikke afhængig af at følge undervisningen på bestemte tidspunkter.

Når du logger ind på dit studie, kan du se din læreplan. I din læreplan fremgår hvad du skal læse, og hvilke opgaver du skal løse. På denne måde ved du præcist, hvad du skal gennemgå i din uddannelse til certificeret AINHOA hudplejespecialist.

Studieformen e-læring giver dig maksimal fleksibilitet, da du ikke behøver at tage fri fra dit arbejde, og heller ikke er afhængig af at være logget ind på bestemte tidspunker. Endvidere vil du kunne tage uddannelsen lige så hurtigt, du har mulighed for det.

Uddannelsesmaterialet er på delvist engelsk og dansk. Hvis du har svært ved engelsk, findes der flere oversættelsesværktøjer som fx Google Translate, Google Lens mm., der kan benyttes. Hvis du har brug for hjælpe til at benytte disse værktøjer, er vi gerne behjælpelige i Studievejledningen.

Internationalt diplom

Når du har gennemført din hudplejeuddannelse, modtager du et internationalt diplom fra det verdensomspændende firma AINHOA, der er producent af hudplejeprodukter til hudplejespecialister, som fx uddannede kosmetolog, hudterapeuter m.m.

AINHOA’s hudplejeserier bygger på 3 grundprincipper:
SIMPLE
REAL
BEAUTY

AINHOA’s hovedfokus er naturlige ingredienser, teksturer og innovative formler i enkelhedens raffinement. Alt sammen i tråd med deres grundprincipper – Simpel. Ægte. Skønhed.
AINHOA’s eksklusive hudplejeprodukter for professionelle består bl.a. af flere bæredygtige veganske hudplejeserier og behandlinger.

Hvad er en Certificeret AINHOA Hudplejespecialist?

En Certificeret AINHOA Hudplejespecialist er ekspert på AINHOAs hudplejeprodukter, serier og behandlinger.

En Certificeret AINHOA Hudplejespecialist kan udbyde en lang række kvalitetsbehandlinger fx:

 • Basic Facial Cleansing Treatment (dybderensende og fugtgivende ansigtsbehandling)
 • Whitess Anti-Darkspots Treatment (ansigtsbehandling til pigmentforandringer)
 • Biome Care Anti-Pollution Defence Treatment (beskyttende ansigtsbehandling til kunder i antibakterielle miljøer)
 • Cannbi7 Multi-Action Natural Treatment (nærende ansigtsbehandling)
 • Collagen+ Firming & Modelling Treatment (modellerende opstrammende ansigtsbehandling til manglende elasticitet)
 • Hyaluronic Advanced Hydration Treatment (fugtgivende ansigtsbehandling)
 • Luxe Gold Anti-Age Intense Nutrition Treatment (nærende opstrammende ansigtsbehandling)
 • Multivit Illuminating Revitalising Treatment (fornyende vitaminboostende ansigtsbehandling)
 • Purity Oily & Serborrheic Treatment (poresammentrækkende og dybderensende ansigtsbehandling til fedtet hud og uren hud)
 • Senskin Sensitive Skin Treatment (ansigtsbehandling til sart og reaktiv hud)
 • Phyto Retin+ Total Anti-Age Treatment (total opstrammende ansigtsbehandling)
 • Shape & Skin Anti-Cellulite Drainage Massage (kropsbehandling)
 • Shape & Skin Shape Massage (kropsbehandling)

Behandlingerne udbydes ofte fra 500-1400 kr., tager i gennemsnit 1 time, har lave produktudgifter, og er derfor et godt aktiv i enhver professionel hudplejeklinik. I uddannelsen får du også et godt overblik over dit præcise produktforbrug, da dette er listet under hver behandling.

AINHOA’s produkter rummer muligheder indenfor behandling af alle målgrupper – uanset om der er tale om særligt sensitiv hud, anti-age behandling eller behandling af svær uren hud.

Uddannelsen til Certificeret AINHOA Hudplejespecialist er et komplet kursus, indeholdende indgående læring om AINHOA’s produkter og deres forskellige behandlinger indenfor både hud- og kropspleje.

Efter endt uddannelse vil du modtage et Internationalt AINHOA diplom, hvor du kan dokumentere, at du har den nyeste viden indenfor anvendelsen af AINHOA’s produkter og behandlinger.

Du vil således gennemgå og blive testet i alle AINHOA’s produktserier. Ydermere inviteres du ind i universet omkring Danbeauty Family B2B, hvor du får opdateret inspiration og adgang til en lang række eksklusivt AINHOA promotion materiale. Alt sammen for at støtte dig i brugen af AINHOA’s produkter i din klinik.

Ainhoa Gaveæsker

Ainhoa gaveæsker

Uddannelsen til Certificeret AINHOA Hudplejespecialist, henvender sig til dig, der er uddannet kosmetolog, kosmetiker, hudterapeut, kosmetisk akupunktør, spaterapeut m.m., eller til dig der er under uddannelse, og gerne vil have et indgående kendskab til professionelle hudplejeprodukter og behandlinger.

Med en uddannelse som Certificeret AINHOA Skin Care Specialist vil du få et indgående produkt- og behandlingskendskab, der klæder dig godt på til et professionelt produktarbejde herunder:

 • produkt og behandlingsrådgivning til kunder
 • produktsalg til kunder
 • medundervisning i produkter og behandlinger til personalet
 • salg og marketing m.m.

Når du har gennemført din uddannelse, vil du stadig kunne tilgå dit studie, så du altid kan vende tilbage og holde dig fagligt opdateret.

Ainhoa Collagen+

Hudpleje Ampuller fra Ainhoa Collagen+

Uddannelsesstart og varighed

Du kan tilmelde kurset til Certificeret AINHOA Hudplejespecialist hver dag, og du kan gennemføre uddannelsen på ca. 4 dage sideløbende med at passe et arbejde, eller lige så hurtigt du har mulighed for det.

Når du har gennemført din uddannelse, vil du indenfor 14 dage modtage dit uddannelsesbevis som Certificeret AINHOA Skin Care Specialist, som du kan udprinte og hænge op i din klinik, samt uploade til din hjemmeside, Facebook, LinkedIn m.m.

Cannabi7 - vegansk hudpleje for professionelle

CANNABI7 veganske hudplejeprodukter for professionelle

Pensum til Certificeret AINHOA Hudpleje specialist

Pensum til din certificering som AINHOA Hudplejespecialist er inkluderet i kursusprisen. Du finder pensum i dit online klasseværelse, og skal derfor ikke købe bøger eller lignende.

Pris og materialer

Kurset til Certificeret AINHOA Specialist koster pt kun 995,- og alt pensum og materiale indgår i denne pris.

Er du allerede forhandler af AINHOA’s produkter og registreret forhandler hos Danbeauty.dk, som er officiel B2B leverandør af AINHOA i Danmark, så har du mulighed for at rekvirere en rabatkode hos Danbeauty.dk, der genererer en rabat på hele 100%.

Denne rabatkode får du ved at sende en mail til info@danbeauty.dk og rekvirere din forhandler-rabatkode. Denne skal du bruge under din betaling af uddannelsen, der således være uden beregning for AINHOA forhandlere.

Krav til opstart på uddannelse

Der er ingen optagelseskrav på uddannelsen. Endvidere tager uddannelsen udgangspunkt i, at du ikke kender til AINHOAs produkter, så alle kan være med.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan blive Ainhoa forhandler, og dermed købe Ainhoa hudplejeprodukter, til attraktive engrospriser med en høj avance, gennem leverandøren Danbeauty.dk.

Bemærk at AINHOA er en hudplejeserie, der kun forhandles af professionelle klinikker, hvor behandlerne er uddannet i huden, herunder kosmetologer, kliniske kosmetologer, hudterapeuter, kosmetikere, materialister, kosmetisk akupunktører, spaterapeuter m.m.

Undervisere

Louise Feldtmose
Studie- og kvalitetskoordinator med baggrund indenfor fysioterapi, kosmetologi og folkesundhedsvidenskab.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
DKK 995
2 Bedømmelser

Detaljeret Bedømmelse

Stjerner 5
2
Stjerner 4
0
Stjerner 3
0
Stjerner 2
0
Stjerner 1
0
 • Clara Lykkegaard

  5 ud af 5

  Uddannelsen har givet mig meget mere viden omkring hud og hudens opbygning, hvilket hjælper mig med at forstå vigtigheden af at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Dette kan jeg bruge i forbindelse med mit arbejde. Synes også at det en rigtig god hjemmeside, der er nem at forstå. I er rigtig hurtige til at svare, både når man ringer, men også over besked.

 • Rana Al Dalawi

  5 ud af 5

  Mange tak 😁 Jeg synes det hele var så spændene, og får helt lyst til at starte på produkterne selv 😊

Tilføj en anmeldelse